2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Amin canım İnşAllah...
Valla göbeğin şişi, iyileşme süresi, kilolar derken gerçekten korkuyorum... Birde biz çok çocuk istiyoruz sezeryanla bu çok mümkün olmaz gibime geliyor

Ayni yerdeyim evet canim kardesim univ kazandi bide memlekette olunca gittiler buyuk ihtimal.donus yapmayacaklar
Insallah :)) dualarinizi bekliyorum :))
Hayirlisi canim :)) borc varsa o kismi onemli tabi ama esin.istedigine gore sen calismasan bile odenecek miktar demek ki :)) ama yinede senin istemen en onmelisi :)) kac ay oldu simdi

ailen ve kardeşin için hayırlısı olsun canım, çok uzak mı, arada gidip gelebilirsiniz.
Hamile kalırsam ilk ayımda çıkmam lazım canım çünkü çalıştığım ortamda sigara içiyorlar malesef
4 ay oldu evleneli, kısmet yinede canım, nolur nolmaz

Sende istersn yakında bende bekleme taraftariydim eşim çok istyodu onun isteği bana da geldi :))
Ben yeğenimi gördükçe istiyorum 11 aylık yeğenim, hele eşim onu gördükçe daha da çok istiyor.
Bi tarafım yatkın zaten Hiç belli olmaz, hayırlısı olsun Allah aratmadan versin.

Mrs Sahin kuzusu neden aşağıda görünüyorsun okuyorsun da yazmıyorsun yoğun musun katılsana konuşmaya
Gizliden takipde edemiyorum yahu

Birazcık yoğunum kuzum ama okuyorum takip ediyorum. Yoğunluktan öte biraz rahatsızım gece pek uyuyamadım onun sıkıntısını çekiyorum. Dün eve gittim giderken bi güzel soğuğu yedim sanırım ki yemek yaptım, yedik, masayı topla derken bi oturayım dedim ama her yerim tüm eklem yerlerim ağrıyor. Bi ılık duş alayım iyi gelir dedim duştan çıktım nasıl üşüyorum, her yanım ağrıyor, konuşmaya mecalim yoktu. Eşim ilaç verdi hemen, saçlarımı falan kuruttu sağolsun. Kolumu kaldıracak halim yoktu düşün yani.

İnşallah burnu sürtmüştür
Üzmesin seni, daha ne kadarlık evlisiniz yahu

aslında aşırı ısrarcılar, ısrarcı olmalarından bunalıyorum bende. onlar ısrar ettikçe bizde gitmemek için ısrar ediyoruz anlasınlar biraz diye.
o kitap için biraz erken davranmışsın nehirim
ayy kıyamam yaa canım, belden aşağı uyuştursalar ya. ben öyle doğumu sevdim açıkçası yani diğerlerine göre.
ablamdan gördüğüm kadarıyla tabi .

Ben biraz daha bekleyelm derken oldu bak

Amin canım İnşAllah...
Valla göbeğin şişi, iyileşme süresi, kilolar derken gerçekten korkuyorum... Birde biz çok çocuk istiyoruz sezeryanla bu çok mümkün olmaz gibime geliyor
Evet o kilolardan korkuyorum hemen kilo alan yapım var hamileyken çok dikkatli olmalıyım ben Canım 2-3 yapılıyor diye biliyorum sezeryandan sonra normal yapılabiliyor diye bir yerde okumuştum ama emin olamadım siz ne kadar fazla istiyorsunuz ki Rabbim nasip ederse
Yakalandınız hanımefendi

Geçmiş olsun canım salgına mı yakalandın acep bende bayramdan beri çekiyorum o kadar kötü oldum ki boğazların falan ağrıyorsa kesin salgın kuzum kötü söylemiş olmayayım da acayip bir halsizlik yapıyor Dinlen bugün eve gittiğinde de bol limonlu ıhlamur iç iyi geliyor boğaz pastili de alıyorum ben

Çok bunalır insan öyle ya ısrar ederek iyice uzaklaştırırlar ama bana ısrar edilse yiyeceğim varsa da yiyemem huyum bu inatçıyım
Çok erken oldu farkındayım ama çok meraklıyımdır arkadaşım hamile kaldı ne yemesi gerektiğini liste halinde sundum isimleri aynı şekilde geçende de neler süt yapar onu araştırdım onun için
Öyle de duymuştum evet güzel oluyor mu bu şekilde anne 2-3 saat kendine gelemiyor bebeğini yarı ayık yarı baygın görüyor falan

20lik disim cikms çok agryo napcam ben yaa tamda sirasiydi dolgum dustude o agryo sanyrm bi baktm dış ckms
Tutkununda öyle demek ki hamilelikte bu tarz şeyler daha çok mu tetikliyor acep çok kötüdür ya ben 1-2 hafta yaşadım acısını Allah sabır versin canım

Ben biraz daha bekleyelm derken oldu bak
oluversin. olursa ayy başımmmm demem, havalara uçarım

bende öyleyim canım, ısrara gelemiyorum sinir oluyoruuuum ısrar edilince.
en azından epey bilgi edinmişsin hamileyklen işine yarayacak
ablam kendindeydi ya, bebeği direk koymuşlar yanına fotoları var gülümsüyo vs. :)
ama ilacın etkisi gidince ağrısı cok oldu tabi kii bu cok normal, hemşireler hemen iğne yapıyodu da düzeliyordu Allahtan. hastanede 1 gün durdu sanırım. Allah tüm hamişleri bir avazda kurtarsın

Aynen bendensin sende

Evet işime yarayacaktır herşeyi biliyor gibiyim arkadaşım çoğunu yapmadı gerçi ama olsun ben bilgilendirdim hayır bazı hamileler gerçekten ya çok rahat ya da ben abartıyorum

Ne güzel ya bebeğini direk gördü o daha güzelmiş bence direk baygın sezeryandansao ağrıları biliyorum ilaç vurarak geçiriyorlar bir kaç gün biraz çekiyor sezeryan normalde 2 gün kalıyor ama belden aşağısı olayını bilmiyorum

Sağol kuzum. Boğazlarım falan gayet iyi ağrıma yada şişme yok şuan. Sadece vücut olarak çok halsizliğim oldu şimdide biraz iyiyim ama yine ağrılarım var birde regli oldum p.tesi günü onunda etkisi oluyor halsizlik yapıyor biraz. Bol limonlu ıhlamur mmmm çok severim valla iş yerinde vardır burada da içerim yemekten sonra

İç canım en azında hasta olmuyorsan bile baştan etkilesin hiç olma bütün kış artık içerim ben sevmesem de sabahları burada da sallamasını içiyorumRegl halsizliği de olabilir bak neyse geçti gitti azda nazlanmış oldun eşine iyidir iyi

Basıma vurdu ağrısı bide sanki yaniyo o tarafm

Basıma vurdu ağrısı bide sanki yaniyo o tarafm
Biliyorum canım feci bir şey hamileyken sanırım çekilmiyor da ilaçta kullanamıyorsunuz Allah kolaylık versin çok zor ya diş beyni etkiler direk zaten bir süre sonra boğazına ve kulağına vuruyor ağrıdığını bir kitle olduğunu falan hissediyorsun 20lik dişin etkileri hepsini yaşadım sende aynı olacak diye bir şey yok tabi ki bende yarı gömüktü ve dişimin yarısı kemiğe saplıydı diğeri çıkamıyordu çeneye dayanıyordu

İyi o zaman bekliyoruz senden güzel haberler

Benmde içinde gömük bi şekilde duruyo bide ceneme doğru ckms ağzının iç tarafına doğru deglde dış tarafına doğru valla cekilmiyo

Benmde içinde gömük bi şekilde duruyo bide ceneme doğru ckms ağzının iç tarafına doğru deglde dış tarafına doğru valla cekilmiyo
Benim gibi değildir inşallah çabucak diğer yarısı da çıkarda azalır acın benim ki çıkamadı o yüzden çektirmek zorunda kaldım üzerine yanağım gelip kapatıyordu

selam kizlar..
moralim bozuk..
ana okukunda ilk.dersim vardi bugun, 20dk surmesi gerekirken ben heyecandan 10dk da bitirdim..
30 cocuk, 2-4 ogretmen, biraz siniftan kizlar vardi e haliyle onca insan onune cikmak.benim icin cok bile fazlaydi heleki.bu haldem
birde bogazim agriyo, sesim iyice gitti orda yuksek sesle konusmak.icin.sonuc olarak tabikide begenmedi ama hamileyim diye ustelemek istemedi,dogurursun diye kokuyorum diyodu hep hoca. dilim yetersizmis,duzgun konusamiyomusum bilmem.ne.. napayim olmuyor,sevmiyorum buranin dilini olmuyor olmuyor.. en azindan caba sarfettim,bazilari gelmedi.bile. korkudqn sabah 5 te uyandim. tum.gece her uyandigimda uyur halde tekrarladim ezberlediklerimi. o kaadar beynime islemis. simdi kendime kiziyorum oglunu dusun diye, 20 yillik ogretmenleri begenmiyolarda bizimi begenecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…