2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ben hamile insanla pek takılmadım bilemiyorum
Evet direkt gördü , komple uyutulmak iyi değil bence, en azından sadece belinden itibareni uyuşucak. doğumdan sonra bi bölgesi için uyuşukluk gecmedi hala diyodu ama geçmiş epey zaman sonra.
Bizimkinde hamilelik şekeri çıkmmıştı.karpuzu çatalın ucuyla yıyodu

Canım benimde çok müsait bir yapım var kilo almaya ki dikkat etmediğim zaman hemen aldım... o yüzden baştan beri tedbirli gitmek en iyisi... Neyse ki toparladım sanırım :))
Eşim 4 istiyor ben 3 diyorum tabi bulantılardan sonra 1'de karar kaldım yani o dönemde diğer çocuğa/çocuklara bakacak birisini ayarlayabilirsem o zaman düşünebilirim

Aleyküm selam canım..
Bak öğretmen sana takılmış aslında doğurursun diye korkuyorum demesinden anlaşılıyor... Canım durumun farkındalar o yüzden sorun olacağını sanmıyorum... Kaç yıldır ordasın ki canım alışamadın mı dillerine? tabi herkesin kendi dili misss gibi türkçe dururken... Strese sokma bebişini de şunun şurasında ne kaldı onu düşün boşver... Sen en azından elinden geleni yaptın...

Skma canını ya Hastasın hamilesn heycanlanmssn

Aynen inşallah ilerlemezde hastalık çekmem birde Valla bebek olana kadar benim nazımı çekiyor Sağolsun hiçte gıkı çıkmıyor

Çektirmek zorunda kalsam bile smdi çekmezler ki ameliyatla alyolarms heralde
Evet benimki ameliyatla oldu ilaçla falan yardı çıkardı canım hamilelere yapacaklarını sanmıyorum
Canım neden üzüyorsun kendini hem hamilesin hastasın ve daha başlardasın bilmediğin bir dil dur bakalım dediğin gibi yılların hocaları bocalıyorlar bazen sende neden olmasın o söyleyen çok biliyor herşeyi sanki
Benim çok oldu ya
Güzelmiş hiç duymamıştım biliyor musun araştırayımArkadaşımda da şeker tansiyon falan avrdı hamileliğin özellikle son aylarında bu tür şeyler olabiliyor

Bende sürekli diken üzerine olurum kesin eve tartı falan almam gerekir yoksa bilmeden yiyorum şuanda evde yok tartı benim için çok kötü annemlerde her gün tartılır frenlerdimİnşallah hayırlısıyla bebeğiniz gelsin sonraki dönemler yaklaştıkça düşünürsünüz canım kardeş olmak güzel bir şey bizde nasipse 2 tane isteriz yani

Valla bende dedemlerde tartılıyorum, öğlenleri oraya gidiyorum çünkü... Yoksa dediğin gibi gerçekten nasıl aldığını anlamıyor insan...
Amin canım inşAllah... Bizde 2 kardeşiz, kardeşimde çalışıyor annemler çok erken yalnız kaldılar... Sonradan bir kardeşimiz olsaydı iyi olurdu onlar için :))) Son bebişi biraz geç düşünüyorum zaten tabi Rabbim bilir...

Yapmazlar Canm bsy mecbur kaldk böyle

Bizimde salon küçük mecbur odayada otrcaklar oda kose takımı evde küçük büyük degl kaynanmgln evde yapsam olr mu ki
kendi evinde yap kuzum hem okunmuş olur evin rahatlarsın lohusa döneminde olcan ya dua iyi gelcektir

bence de berekettir kuzum aynı fikirdeyim

İnşallah burnu sürtmüştür
Üzmesin seni, daha ne kadarlık evlisiniz yahu
sürtmüş sürtmüş çok pişman da ağırdan alıyorum kendimi haketti çünkü. 1,5 oldu kuzum daha

Evet benimde tartı almam gerek eve öyle frenliyorum ben hemen sipariş vericemEvet sonradan 1 çocuk olması çok iyi oluyor en azından anne babanın yanında biraz daha kalabiliyor

nehirnil111
duman91
ilknurrr22

takmiyorum diyorum diyorum aklima gelince hop yin moralim sifirlarda..
nasipse haftaya yine var,insallah o baei iyi gecer.
fatmam dogdugumdan beri burdayim,aslinda almanyada dogmusum,buraya donmusuz.
turkiyeye anneannemerin yanina gitmedi denedik 5 yaslarindayken falan ama sinirda yakaladilar oyle kaldik burda..
ozamanlar kapaliydi sinirlar.
30 yil bile burda yasasam pratik olmayinca olmuyor. surekli bu dili konussam belki olur ama cevremde,evde,tvde hep turkce konusuyoruz ve izliyoruz.
e agac yasken egilir,kucukken koyde okuduk ilk okulu falan e koydede nekadr ogreticekler.

kisaca tum.meslek askim gitti..

ilknurcum gecmisi okuyamadim,20lik disinmi agriyo.
aslinda 3-6 ay arasinda gidilebiliyo dis doktoruna,hatta nette okumustum yirmiligi cektiren bile var o aylarda.
benimde agriyo iste, eski usul biseylerle gecirmeye calisiyorum.
hic olmai git disciye bisi surer hafif uyusturuy 3-4 gum bari agrin gecer

Pazartesi doktora gtcem bi soruyum da ona gore giderm olmadı Canm

İnşallah istediğin gibi geçer canım haftaya ama her halukarda sen ve bebeğin önemlisiniz gerisini boşver elbet olur bir oluru da bulunur Anadilin gibi olmaz ne yapabilirsin sonuçta türkçe konuşuyorsun heryerdeMesleğinden soğuma sakın sen faydalı olacaksın çevrene düşünme öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…