Ben hamile insanla pek takılmadım bilemiyorumAynen bendensin sende
Evet işime yarayacaktır herşeyi biliyor gibiyim arkadaşım çoğunu yapmadı gerçi ama olsun ben bilgilendirdim hayır bazı hamileler gerçekten ya çok rahat ya da ben abartıyorum
Ne güzel ya bebeğini direk gördü o daha güzelmiş bence direk baygın sezeryandansao ağrıları biliyorum ilaç vurarak geçiriyorlar bir kaç gün biraz çekiyor sezeryan normalde 2 gün kalıyor ama belden aşağısı olayını bilmiyorum
Acele etme İlknurcumİyi o zaman bekliyoruz senden güzel haberler
Canım benimde çok müsait bir yapım var kilo almaya ki dikkat etmediğim zaman hemen aldım... o yüzden baştan beri tedbirli gitmek en iyisi... Neyse ki toparladım sanırım :))Evet o kilolardan korkuyorum hemen kilo alan yapım var hamileyken çok dikkatli olmalıyım benCanım 2-3 yapılıyor diye biliyorum sezeryandan sonra normal yapılabiliyor diye bir yerde okumuştum ama emin olamadım siz ne kadar fazla istiyorsunuz ki Rabbim nasip ederse
Yakalandınız hanımefendi
Geçmiş olsun canım salgına mı yakalandın acep bende bayramdan beri çekiyorum o kadar kötü oldum ki boğazların falan ağrıyorsa kesin salgın kuzum kötü söylemiş olmayayım da acayip bir halsizlik yapıyorDinlen bugün eve gittiğinde de bol limonlu ıhlamur iç iyi geliyor boğaz pastili de alıyorum ben
Çok bunalır insan öyle ya ısrar ederek iyice uzaklaştırırlar ama bana ısrar edilse yiyeceğim varsa da yiyemem huyum bu inatçıyım
Çok erken oldu farkındayım ama çok meraklıyımdır arkadaşım hamile kaldı ne yemesi gerektiğini liste halinde sundum isimleri aynı şekilde geçende de neler süt yapar onu araştırdım onun için
Öyle de duymuştum evet güzel oluyor mu bu şekilde anne 2-3 saat kendine gelemiyor bebeğini yarı ayık yarı baygın görüyor falan
Tutkununda öyle demek ki hamilelikte bu tarz şeyler daha çok mu tetikliyor acep çok kötüdür ya ben 1-2 hafta yaşadım acısını Allah sabır versin canım
Aleyküm selam canım..selam kizlar..
moralim bozuk..
ana okukunda ilk.dersim vardi bugun, 20dk surmesi gerekirken ben heyecandan 10dk da bitirdim..
30 cocuk, 2-4 ogretmen, biraz siniftan kizlar vardi e haliyle onca insan onune cikmak.benim icin cok bile fazlaydi heleki.bu haldem
birde bogazim agriyo, sesim iyice gitti orda yuksek sesle konusmak.icin.sonuc olarak tabikide begenmedi ama hamileyim diye ustelemek istemedi,dogurursun diye kokuyorum diyodu hep hoca. dilim yetersizmis,duzgun konusamiyomusum bilmem.ne.. napayim olmuyor,sevmiyorum buranin dilini olmuyor olmuyor.. en azindan caba sarfettim,bazilari gelmedi.bile. korkudqn sabah 5 te uyandim. tum.gece her uyandigimda uyur halde tekrarladim ezberlediklerimi. o kaadar beynime islemis. simdi kendime kiziyorum oglunu dusun diye, 20 yillik ogretmenleri begenmiyolarda bizimi begenecekler
Etmeyelim bakalmAcele etme İlknurcum
Skma canını ya Hastasın hamilesn heycanlanmssnselam kizlar..
moralim bozuk..
ana okukunda ilk.dersim vardi bugun, 20dk surmesi gerekirken ben heyecandan 10dk da bitirdim..
30 cocuk, 2-4 ogretmen, biraz siniftan kizlar vardi e haliyle onca insan onune cikmak.benim icin cok bile fazlaydi heleki.bu haldem
birde bogazim agriyo, sesim iyice gitti orda yuksek sesle konusmak.icin.sonuc olarak tabikide begenmedi ama hamileyim diye ustelemek istemedi,dogurursun diye kokuyorum diyodu hep hoca. dilim yetersizmis,duzgun konusamiyomusum bilmem.ne.. napayim olmuyor,sevmiyorum buranin dilini olmuyor olmuyor.. en azindan caba sarfettim,bazilari gelmedi.bile. korkudqn sabah 5 te uyandim. tum.gece her uyandigimda uyur halde tekrarladim ezberlediklerimi. o kaadar beynime islemis. simdi kendime kiziyorum oglunu dusun diye, 20 yillik ogretmenleri begenmiyolarda bizimi begenecekler
İç canım en azında hasta olmuyorsan bile baştan etkilesin hiç olma bütün kış artık içerim ben sevmesem de sabahları burada da sallamasını içiyorumRegl halsizliği de olabilir bak neyse geçti gitti azda nazlanmış oldun eşine iyidir iyi
Evet benimki ameliyatla oldu ilaçla falan yardı çıkardı canım hamilelere yapacaklarını sanmıyorumÇektirmek zorunda kalsam bile smdi çekmezler ki ameliyatla alyolarms heralde
Canım neden üzüyorsun kendini hem hamilesin hastasın ve daha başlardasın bilmediğin bir dil dur bakalım dediğin gibi yılların hocaları bocalıyorlar bazen sende neden olmasın o söyleyen çok biliyor herşeyi sankiselam kizlar..
moralim bozuk..
Benim çok oldu yaBen hamile insanla pek takılmadım bilemiyorum
Evet direkt gördü , komple uyutulmak iyi değil bence, en azından sadece belinden itibareni uyuşucak. doğumdan sonra bi bölgesi için uyuşukluk gecmedi hala diyodu ama geçmiş epey zaman sonra.
Bizimkinde hamilelik şekeri çıkmmıştı.karpuzu çatalın ucuyla yıyodu
Canım benimde çok müsait bir yapım var kilo almaya ki dikkat etmediğim zaman hemen aldım... o yüzden baştan beri tedbirli gitmek en iyisi... Neyse ki toparladım sanırım :))
Eşim 4 istiyor ben 3 diyorum tabi bulantılardan sonra 1'de karar kaldımyani o dönemde diğer çocuğa/çocuklara bakacak birisini ayarlayabilirsem o zaman düşünebilirim
Yok kuzum bebekten sonra da çeker niye çekmesin insan sevdiği aşık olduğu insanın herşeyini çekiyor
Aynen inşallah ilerlemezde hastalık çekmem birdeValla bebek olana kadar benim nazımı çekiyor Sağolsun hiçte gıkı çıkmıyor
Valla bende dedemlerde tartılıyorum, öğlenleri oraya gidiyorum çünkü... Yoksa dediğin gibi gerçekten nasıl aldığını anlamıyor insan...Evet benimki ameliyatla oldu ilaçla falan yardı çıkardı canım hamilelere yapacaklarını sanmıyorum
Canım neden üzüyorsun kendini hem hamilesin hastasın ve daha başlardasın bilmediğin bir dil dur bakalım dediğin gibi yılların hocaları bocalıyorlar bazen sende neden olmasın o söyleyen çok biliyor herşeyi sanki
Benim çok oldu ya
Güzelmiş hiç duymamıştım biliyor musun araştırayımArkadaşımda da şeker tansiyon falan avrdı hamileliğin özellikle son aylarında bu tür şeyler olabiliyor
Bende sürekli diken üzerine olurum kesin eve tartı falan almam gerekir yoksa bilmeden yiyorum şuanda evde yok tartı benim için çok kötü annemlerde her gün tartılır frenlerdimİnşallah hayırlısıyla bebeğiniz gelsin sonraki dönemler yaklaştıkça düşünürsünüz canım kardeş olmak güzel bir şey bizde nasipse 2 tane isteriz yani
Yapmazlar Canm bsy mecbur kaldk böyleEvet benimki ameliyatla oldu ilaçla falan yardı çıkardı canım hamilelere yapacaklarını sanmıyorum
Canım neden üzüyorsun kendini hem hamilesin hastasın ve daha başlardasın bilmediğin bir dil dur bakalım dediğin gibi yılların hocaları bocalıyorlar bazen sende neden olmasın o söyleyen çok biliyor herşeyi sanki
Benim çok oldu ya
Güzelmiş hiç duymamıştım biliyor musun araştırayımArkadaşımda da şeker tansiyon falan avrdı hamileliğin özellikle son aylarında bu tür şeyler olabiliyor
Bende sürekli diken üzerine olurum kesin eve tartı falan almam gerekir yoksa bilmeden yiyorum şuanda evde yok tartı benim için çok kötü annemlerde her gün tartılır frenlerdimİnşallah hayırlısıyla bebeğiniz gelsin sonraki dönemler yaklaştıkça düşünürsünüz canım kardeş olmak güzel bir şey bizde nasipse 2 tane isteriz yani
kendi evinde yap kuzum hem okunmuş olur evin rahatlarsın lohusa döneminde olcan ya dua iyi gelcektirBizimde salon küçük mecbur odayada otrcaklar oda kose takımı evde küçük büyük deglkaynanmgln evde yapsam olr mu ki
bence de berekettir kuzum aynı fikirdeyimCanım illa sizin ev olacak diye bir şey yok ama genelde kendi evinde olur bebeğin mesela eltimin bir kendi evlerinde yapıldı bir de kayınvalidem de ben olsam ister yerde otursunlar ister balkonda kendi evimde sadece 1 kez yapardım gelmek isteyen gelsin kız hediye de gelir bol bol daha ne istiyorsunBerekettir boşver ben ne yapayım evlendiğimden beri ağırlamadığım misafir kalmadı berekettir dedim sustum
sürtmüş sürtmüş çok pişman da ağırdan alıyorum kendimi haketti çünkü.İnşallah burnu sürtmüştür
Üzmesin seni, daha ne kadarlık evlisiniz yahu
Yok kuzum bebekten sonra da çeker niye çekmesin insan sevdiği aşık olduğu insanın herşeyini çekiyor
Bakalm Canm o zaman bi gelsndekendi evinde yap kuzum hem okunmuş olur evin rahatlarsın lohusa döneminde olcan ya dua iyi gelcektir
bence de berekettir kuzum aynı fikirdeyim
sürtmüş sürtmüş çok pişman da ağırdan alıyorum kendimi haketti çünkü.1,5 oldu kuzum daha
Evet benimde tartı almam gerek eve öyle frenliyorum ben hemen sipariş vericemValla bende dedemlerde tartılıyorum, öğlenleri oraya gidiyorum çünkü... Yoksa dediğin gibi gerçekten nasıl aldığını anlamıyor insan...
Amin canım inşAllah... Bizde 2 kardeşiz, kardeşimde çalışıyor annemler çok erken yalnız kaldılar... Sonradan bir kardeşimiz olsaydı iyi olurdu onlar için :))) Son bebişi biraz geç düşünüyorum zaten tabi Rabbim bilir...
Çeker çeker biliyorumYıllar sonra kavuşmuşuz zaten
Evet inşallah geçer canımYapmazlar Canm bsy mecbur kaldk böyle
Kuran okunacak en güzeli sonuçta bol bol duabence de berekettir kuzum aynı fikirdeyim
Pazartesi doktora gtcem bi soruyum da ona gore giderm olmadı Canmnehirnil111
duman91
ilknurrr22
takmiyorum diyorum diyorum aklima gelince hop yin moralim sifirlarda..
nasipse haftaya yine var,insallah o baei iyi gecer.
fatmam dogdugumdan beri burdayim,aslinda almanyada dogmusum,buraya donmusuz.
turkiyeye anneannemerin yanina gitmedi denedik 5 yaslarindayken falan ama sinirda yakaladilar oyle kaldik burda..
ozamanlar kapaliydi sinirlar.
30 yil bile burda yasasam pratik olmayinca olmuyor. surekli bu dili konussam belki olur ama cevremde,evde,tvde hep turkce konusuyoruz ve izliyoruz.
e agac yasken egilir,kucukken koyde okuduk ilk okulu falan e koydede nekadr ogreticekler.
kisaca tum.meslek askim gitti..
ilknurcum gecmisi okuyamadim,20lik disinmi agriyo.
aslinda 3-6 ay arasinda gidilebiliyo dis doktoruna,hatta nette okumustum yirmiligi cektiren bile var o aylarda.
benimde agriyo iste, eski usul biseylerle gecirmeye calisiyorum.
hic olmai git disciye bisi surer hafif uyusturuy 3-4 gum bari agrin gecer
nehirnil111
duman91
ilknurrr22
takmiyorum diyorum diyorum aklima gelince hop yin moralim sifirlarda..
nasipse haftaya yine var,insallah o baei iyi gecer.
fatmam dogdugumdan beri burdayim,aslinda almanyada dogmusum,buraya donmusuz.
turkiyeye anneannemerin yanina gitmedi denedik 5 yaslarindayken falan ama sinirda yakaladilar oyle kaldik burda..
ozamanlar kapaliydi sinirlar.
30 yil bile burda yasasam pratik olmayinca olmuyor. surekli bu dili konussam belki olur ama cevremde,evde,tvde hep turkce konusuyoruz ve izliyoruz.
e agac yasken egilir,kucukken koyde okuduk ilk okulu falan e koydede nekadr ogreticekler.
kisaca tum.meslek askim gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?