2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hmm canım sizin çevrenizde de hep türkçe konuşuluyorsa tabi o yüzden pratik olmamıştır senin için...
Bunun yüzünden senin hevesini kursağında kalmasına izin verme, olur öyle şeyler haftaya telafi edersin inşAllah strese sokma kendini yaaaaa olduğu kadar...

nehirnil111
duman91

evet kizlar bakalim hayirlisi.
ikitaneyi daha aatlattimmi okulda yapilacak birseyim kalmiyor insallah.
insallah iyi gecer ,tkrar gitmeme grek kalmazki bebisimi rahat buyuteyim.nasipse :)

ne kolay sey ogretmen olmak , 4 sene okula oylesine git, sonuda 2 kez cOcuklarin karsisina cik,begenirlerse al diplomani git..vay be :K51:
bu ders yuzunden balkonda camasirlarimi gunlerdir toplayamadim, 3-5 bulasigin yikayamadim..
evimi pislik goturuyor buaksam bir temizlik yapayim diyorum.
esim.bile yardim etti 11e kadar sepet boyadik cocuklar icin,sagolsun gik.cikarmadi.
onu.bile kattim.bu duruma

Son düzenleme:
ilknurrr22 sor canim,ihmal etme belki yapilabilir bisiler.

gecmise yazmissin canim ufo kullanmissiniz gecen kis, sanada sorayim memnunmusun :)
isitiyormu,kapayinca soguyormu oda.
bebekli.eve olurmu sence.

ben birinden memnunum lafini duymadikca bu soruyu sormaya devam edicem sanirim

memnun degilim canım acınca yanıyosn cok sıcak oldu diye kapatysn bu seferde buz gibi oluyo oda yandıgı an ısıtıyo anlıcagn kapatnca buz gibi ev ama su petek gibi ısıtıcılar var görmcemde gördm eski petek modeli gibi o ısıtıyo bak

biz aksam elektrikli sobayi actik kizlar ya..
hasta oldugumuz icinmi usuyoruz bilemedik ama simdiden kullanirsak vay halimize.

Canım yormadan yap kendini, okulunda artık ne yapcan bişekilde biticek ama bugün ama yarın... sen stres yapma boşver...
Orada havalar o kadar soğudu mu yaaa? Bende kasıma kadar yakmayalım diyorum ama tabi havanın durumu belli olmaz üşürsek mecburuz

oylemi,elektrikle calisanlar demi.
eskiden hatirliyorum vardi biryerde isitiyordu simdi.varmi acaba hala diyodum

ilknurrr22 soguk soguk hakkaten, normalde hamisler yanarr ama biz neden usuyosak :)
aziik ususem karnim geriliyo, dikkat etmek lazim.

duman91 haklisin canim

evet ya cok sogudu,gecen sabahtan. aksama kadar durmadan yagdi zaten onun sogugu herhalde.
ama ben seviyorum boyle havayi
birtek giyinmem sorun,hic birseyim.olmuyor artik

hic sevmyrm bu havayı hava karanlık basıyo beni

Canım biraz farklı orası anladığım kadarıyla bir de stres heyecan altındasın yani çok mantıksız yaptıkları ama ne yapacaksın az daha sabret güzel olacak herşey inanıyorumEş demek her koşulda yanında olması demek

bende senin gibi yemek listesi hazırlyrm canm seninkinden braz kopya cekerek tabi

Anladım canım benim için tam uyku havası, bugün sabahtan burası da kapalıydı öğlen baya yağdı ama şimdi güneş açtı tekrardan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…