2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

oda guzelmis suan benimde ayaklarim.usuyo :))
Sanirim.dogurmustur umarim iyilerdir canim

4 ay olmus bosver keyfini cikar o vakit

Canim hic morelini bozma tam tersine inat edin ana ogul haftaya mukemmel olur hersey. Hem belki yine oyleydi ama onlar bisey begenmiyoda olabilir ezil istiyolardir

Kızlar ilk defa turşu kurdum inşallah güzel olur
Ellerine.saglik canim :) bende hersey yaptim kis icin tursu kaldi. Karar veremedim yapsam mi :) Nasil kurdun ben kurarsam sadece kornison yapmak istiyorum minik salataliklardan

Bende öyle yaptm biz sadece salatalık yiyoruz canım oburlerini sevmyrz

bi ara benmkide öyle diyodu ckmyrm diye smdi onun yanında pek girmiyorm benle ilgilen diyo

Kızlar ilk defa turşu kurdum inşallah güzel olur
Erkekler çocuk gibi ya Güzel olmuştur bende salatalık turşusuna lahanaya fasulyeye bayılırım
Sanirim.dogurmustur umarim iyilerdir canim

Evet canım dün akşam gidip gördük sarışın mavi gözlü değişmezse halamların tarafına benziyor kaşlar baba ama aynıAdını Haluk koydular çok tatlı minnak maşallah kilosu da yerinde

Günaydın Hanımlar

Nasılsınız keyifler nasıl bakalım?

Bende sarışın istyrm. Olur mu ki

Bende sarışın istyrm. Olur mu ki

Canlarım genlerde varsa olabilir neden olmasın genelde anne baba birleşiminden oluyor ama dedede büyükannelerde de olabiliyor dayıya halaya çocuk herkese çekiyor vallahiBizde benim babam ve eşimin annesi mesela sarışın ve renkli gözlü eşimle ben ela o yüzden ihtimaller varyeşil gözlü isterdim bende siyah saçlı falan biz siyah saçlıyız ama yeşil göz denk gelir mi bilmiyorum ben bebekken sarışın ve yeşil gözlerim varmış şuanda siyah saçlı ve ela gözlüyüm güneşte yeşil gibin

Bizim tarafta babannemle Halam ela gözlü kuzenlerim var sarışın ama öyle çok renkli göz yok biz zaten esmeriz siyah saç kahverengi göz

Bizim tarafta babannemle Halam ela gözlü kuzenlerim var sarışın ama öyle çok renkli göz yok biz zaten esmeriz siyah saç kahverengi göz
Yüksek ihtimal esmer olacak ama %1 de olsa var yani diğer ihtimaller genlerle alakalı atadan bile geliyor canım kardeşim hemşirelik okuyor o açıklamasını yapmıştı bir sürü olasılıklı olarak

selam canlaar
Nasilsiniz

Mrs Sahin iyidir kuzum sen nasilsin

MutluBulut_ bilmiyorumki canim ya hayirlisi bakalim.
dusuk not almayayim yine yeter.

sahi halilarin geldimi canim guzel yikanmismi

Bende öyle yaptm biz sadece salatalık yiyoruz canım oburlerini sevmyrz
Afiyetle yiyin insallah canim bende alirsam bugun pazardan almam lazim ama ori tuz mu ne katiliyodu sanki tursuya normal tuz olmuyo dimi ? Azicik tursu icin bir suru tuz ne isime yararki diyorum sonra :))

Ohh masallah :)) saglikla buyusun,hayirli evlat olsun insallah :))
Bakalim bizim cocuk olursa ne olur :)) ikimizde kumraliz hatta benim gunes altinda sarariyo saclarim :) benim goz yesil esimin yesil ve mavi arasinda bir renk ama daha cok maviye yakin :) ama bizimde gider cocuk siyah sac kahve goz olurmus

Yüksek ihtimal esmer olacak ama %1 de olsa var yani diğer ihtimaller genlerle alakalı atadan bile geliyor canım kardeşim hemşirelik okuyor o açıklamasını yapmıştı bir sürü olasılıklı olarak
Kime bakarsak ona benzer diyolar yaa bende sarışın bebek resimlerine baksam benzer mi ki

selam canlaar
Nasilsiniz

Mrs Sahin iyidir kuzum sen nasilsin

MutluBulut_ bilmiyorumki canim ya hayirlisi bakalim.
dusuk not almayayim yine yeter.

sahi halilarin geldimi canim guzel yikanmismi
Yok canim.pazartesi gelecek :) bende yavas yavas yapiyorum mesela bugun salonda 2 cam 1 de balkon cami var onlari silip.tulleri.yikicam bir iki ufak is yapicam birakicam :) nasilsa halilarin gelmesine var diye :)
Almazsin almazsin canim :))

Kaya tuzu oluyo canım normal tuz eritir limon tuzu sirke sarımsak 2 3 tanede nohut attım daha güzel oluyomus suyunuda kaynattim iyice soğuduktan sonra ustune ekledim

Kaya tuzu oluyo canım normal tuz eritir limon tuzu sirke sarımsak 2 3 tanede nohut attım daha güzel oluyomus suyunuda kaynattim iyice soğuduktan sonra ustune ekledim
Heee kaynatip mi koyuluyor su ayy hic annem yaparkende bakmamistim ben yaparsam bir 2,5 lt lik galiba evde kavanoz var birde 1 lt lik alayim ikisine kadar yapayim diyorum en fazla kac kilo almam lazimki? Bide konservede oldugu gibi kapaklarin saglamligi onemli mi? Kararsizim ama pazarda bugun guzel salatalik bulursan alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…