- 30 Ocak 2015
- 19.869
- 28.691
- 798
- 29
Bende çok seviyorum KK dan ayrı kalamıyorum eşim dalga geçiyor yasaklayacağım sana diyor ama dinleyen kimevet canm tabiki destek olcaz burayı cok seviyorm valla herseyimizi paylasıyoruz ne güzel
bi ara benmkide öyle diyodu ckmyrm diye smdi onun yanında pek girmiyormBende çok seviyorum KK dan ayrı kalamıyorum eşim dalga geçiyor yasaklayacağım sana diyor ama dinleyen kim
olsun olsun hevesini alsın o da anane olmanın heyecanını yaşıyo bence ne güzel
inşaAllah canım akşam gelcekmiş bakalım bizimkilerin tepkisi nolcak
Rabbim isteyen herkese versin bebiş
sorma ayaklarımın altında elektrik sobasını çalıştırdım bilee üşüyorum resmen şarıl şarıl yağmur sesi de sürekli wc ye yolluyo beni
Sanirim.dogurmustur umarim iyilerdir canimAnneler öyledir komşular uzak akrabalarda gelmeliMerak etme bırak içinde kalmasın kırmayın bunun için birbirinizi istediğini çağırsın herkes gelmez zaten
Anladım canım alışkanlık kötü en azından insan evinde de yemek yapmak eşiyle yemek istiyor iyi ki eşin evdeyken çok ısrar etmiyorlar anlayışlılar
Aslında aldım sayılmaz kardeşim verdi doğmamış çocuğun gizli yaşamı diye hamileler okusa daha iyi tabi niye aldıysamgörmen gerek ama kesinlikle bir anne adayı okumalı o kadar farklı şeyler var ki anne karnında çocuk başlıyor herşeye dışarıdaki sesleri özellikle annesini ve babasını duyuyor annenin kalp atışından durumu anlıyor üzgün mü stresli mi falan tabi okuduğum bir kaç sayfada bunlar yazıyordu ilerisi kim bilir nasıldır
Bir bebek yerini takip ediyorum o yetiyor zaten fazlası zarar şuanda çocuk düşünmediğimizden
Kuzenimi sezeryana alıyorlarmış suni sancıdan korkmuş kıyamam ya
4 ay olmus bosver keyfini cikar o vakitailen ve kardeşin için hayırlısı olsun canım, çok uzak mı, arada gidip gelebilirsiniz.
Hamile kalırsam ilk ayımda çıkmam lazım canım çünkü çalıştığım ortamda sigara içiyorlar malesef
4 ay oldu evleneli, kısmet yinede canım, nolur nolmaz
Ben yeğenimi gördükçe istiyorum 11 aylık yeğenim, hele eşim onu gördükçe daha da çok istiyor.
Bi tarafım yatkın zatenHiç belli olmaz, hayırlısı olsun Allah aratmadan versin.
Canim hic morelini bozma tam tersine inat edin ana ogul haftaya mukemmel olur hersey. Hem belki yine oyleydi ama onlar bisey begenmiyoda olabilir ezil istiyolardirselam kizlar..
moralim bozuk..
ana okukunda ilk.dersim vardi bugun, 20dk surmesi gerekirken ben heyecandan 10dk da bitirdim..
30 cocuk, 2-4 ogretmen, biraz siniftan kizlar vardi e haliyle onca insan onune cikmak.benim icin cok bile fazlaydi heleki.bu haldem
birde bogazim agriyo, sesim iyice gitti orda yuksek sesle konusmak.icin.sonuc olarak tabikide begenmedi ama hamileyim diye ustelemek istemedi,dogurursun diye kokuyorum diyodu hep hoca. dilim yetersizmis,duzgun konusamiyomusum bilmem.ne.. napayim olmuyor,sevmiyorum buranin dilini olmuyor olmuyor.. en azindan caba sarfettim,bazilari gelmedi.bile. korkudqn sabah 5 te uyandim. tum.gece her uyandigimda uyur halde tekrarladim ezberlediklerimi. o kaadar beynime islemis. simdi kendime kiziyorum oglunu dusun diye, 20 yillik ogretmenleri begenmiyolarda bizimi begenecekler
Ellerine.saglik canim :) bende hersey yaptim kis icin tursu kaldi. Karar veremedim yapsam mi :) Nasil kurdun ben kurarsam sadece kornison yapmak istiyorum minik salataliklardanKızlar ilk defa turşu kurdum inşallah güzel olur
Bende öyle yaptm biz sadece salatalık yiyoruz canım oburlerini sevmyrzoda guzelmis suan benimde ayaklarim.usuyo :))
Sanirim.dogurmustur umarim iyilerdir canim
4 ay olmus bosver keyfini cikar o vakit
Canim hic morelini bozma tam tersine inat edin ana ogul haftaya mukemmel olur hersey. Hem belki yine oyleydi ama onlar bisey begenmiyoda olabilir ezil istiyolardir
Ellerine.saglik canim :) bende hersey yaptim kis icin tursu kaldi. Karar veremedim yapsam mi :) Nasil kurdun ben kurarsam sadece kornison yapmak istiyorum minik salataliklardan
bi ara benmkide öyle diyodu ckmyrm diye smdi onun yanında pek girmiyormbenle ilgilen diyo
Erkekler çocuk gibi yaKızlar ilk defa turşu kurdum inşallah güzel olur
Sanirim.dogurmustur umarim iyilerdir canim
Bende sarışın istyrm. Olur mu kiErkekler çocuk gibi yaGüzel olmuştur bende salatalık turşusuna lahanaya fasulyeye bayılırım
Evet canım dün akşam gidip gördük sarışın mavi gözlü değişmezse halamların tarafına benziyor kaşlar baba ama aynıAdını Haluk koydular çok tatlı minnak maşallah kilosu da yerinde
Bende sarışın istyrm. Olur mu ki
Bizim tarafta babannemle Halam ela gözlü kuzenlerim var sarışın ama öyle çok renkli göz yok biz zaten esmeriz siyah saç kahverengi gözCanlarım genlerde varsa olabilir neden olmasın genelde anne baba birleşiminden oluyor ama dedede büyükannelerde de olabiliyor dayıya halaya çocuk herkese çekiyor vallahiBizde benim babam ve eşimin annesi mesela sarışın ve renkli gözlü eşimle ben ela o yüzden ihtimaller var yeşil gözlü isterdim bende siyah saçlı falan biz siyah saçlıyız ama yeşil göz denk gelir mi bilmiyorum ben bebekken sarışın ve yeşil gözlerim varmış şuanda siyah saçlı ve ela gözlüyüm güneşte yeşil gibin
Yüksek ihtimal esmer olacak ama %1 de olsa var yani diğer ihtimaller genlerle alakalı atadan bile geliyor canım kardeşim hemşirelik okuyor o açıklamasını yapmıştı bir sürü olasılıklı olarakBizim tarafta babannemle Halam ela gözlü kuzenlerim var sarışın ama öyle çok renkli göz yok biz zaten esmeriz siyah saç kahverengi göz
Afiyetle yiyin insallah canim bende alirsam bugun pazardan almam lazim ama ori tuz mu ne katiliyodu sanki tursuya normal tuz olmuyo dimi ? Azicik tursu icin bir suru tuz ne isime yararki diyorum sonra :))Bende öyle yaptm biz sadece salatalık yiyoruz canım oburlerini sevmyrz
Ohh masallah :)) saglikla buyusun,hayirli evlat olsun insallah :))Erkekler çocuk gibi yaGüzel olmuştur bende salatalık turşusuna lahanaya fasulyeye bayılırım
Evet canım dün akşam gidip gördük sarışın mavi gözlü değişmezse halamların tarafına benziyor kaşlar baba ama aynıAdını Haluk koydular çok tatlı minnak maşallah kilosu da yerinde
Kime bakarsak ona benzer diyolar yaa bende sarışın bebek resimlerine baksam benzer mi kiYüksek ihtimal esmer olacak ama %1 de olsa var yani diğer ihtimaller genlerle alakalı atadan bile geliyor canım kardeşim hemşirelik okuyor o açıklamasını yapmıştı bir sürü olasılıklı olarak
Yok canim.pazartesi gelecek :) bende yavas yavas yapiyorum mesela bugun salonda 2 cam 1 de balkon cami var onlari silip.tulleri.yikicam bir iki ufak is yapicam birakicam :) nasilsa halilarin gelmesine var diye :)selam canlaar
Nasilsiniz
Mrs Sahin iyidir kuzum sen nasilsin
MutluBulut_ bilmiyorumki canim ya hayirlisi bakalim.
dusuk not almayayim yine yeter.
sahi halilarin geldimi canim guzel yikanmismi
Kaya tuzu oluyo canım normal tuz eritir limon tuzu sirke sarımsak 2 3 tanede nohut attım daha güzel oluyomus suyunuda kaynattim iyice soğuduktan sonra ustune ekledimAfiyetle yiyin insallah canim bende alirsam bugun pazardan almam lazim ama ori tuz mu ne katiliyodu sanki tursuya normal tuz olmuyo dimi ? Azicik tursu icin bir suru tuz ne isime yararki diyorum sonra :))
Ohh masallah :)) saglikla buyusun,hayirli evlat olsun insallah :))
Bakalim bizim cocuk olursa ne olur :)) ikimizde kumraliz hatta benim gunes altinda sarariyo saclarim :) benim goz yesil esimin yesil ve mavi arasinda bir renk ama daha cok maviye yakin :) ama bizimde gider cocuk siyah sac kahve goz olurmus
Selam canım bugün çok ac bi şekilde uyandm karnim doymuyo bi turluselam canlaar
Nasilsiniz
Mrs Sahin iyidir kuzum sen nasilsin
MutluBulut_ bilmiyorumki canim ya hayirlisi bakalim.
dusuk not almayayim yine yeter.
sahi halilarin geldimi canim guzel yikanmismi
Heee kaynatip mi koyuluyor su ayy hic annem yaparkende bakmamistimKaya tuzu oluyo canım normal tuz eritir limon tuzu sirke sarımsak 2 3 tanede nohut attım daha güzel oluyomus suyunuda kaynattim iyice soğuduktan sonra ustune ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?