2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

MutluBulut_ hm evet varmis daha canim,yavas yavas yap zaten.
hos ben haytta yapamam hersey bir gunde hazir olmali
Hadi ya :)) ben yavasim sanirim normalde de buyuk temizligi 3 gunde yapiyodum. 1 gun mutfak, 1 gun camlar, 1 gunde yerlesme :) simdi uzadi tabi 1 haftaya ama ne yalam diyim isime geldi boyle sikilmadan

Selam canım bugün çok ac bi şekilde uyandm karnim doymuyo bi turlu sen nasılsın

heh ayni durumdayim.
hastayyken doymuyorum hic,e hamileligi ekledimmi birde dusun artik..
aksam yatarken yedim guzelce,gece yine yedim.
istahin acilmistir senin simdi.
sen bari az ve sIk yemeyi basarabilirsin insallah canim.
ben son aylara dogru beceremedim yedim yedim yedim...

Ben 5 kiloluk bidona yaptm Canm içinde acı biber var bide acur var 2 3 tane dur resmini koyuyum

Valla Canm dün akşam 5te yemstim en son acikmadm yatana kadar sabah çok ac bi şekilde kalktm ama

Yüksek ihtimal renkli gözlü sarışın olacak canım o istisnalar her durumda var tabi
Kime bakarsak ona benzer diyolar yaa bende sarışın bebek resimlerine baksam benzer mi ki

Bende bütün güzel bebek resimlerine bakarım hamile kalırsam sanırım

Hadi ya :)) ben yavasim sanirim normalde de buyuk temizligi 3 gunde yapiyodum. 1 gun mutfak, 1 gun camlar, 1 gunde yerlesme :) simdi uzadi tabi 1 haftaya ama ne yalam diyim isime geldi boyle sikilmadan

masallah ozaman sana,aceleci degilsin :)
ben mutfagi bigunse temizlesem,ertesi gun diger odalari teMizlerken yine kesinn pislerim orayi
bitmiyor ev temizligi ya

Ben 5 kiloluk bidona yaptm Canm içinde acı biber var bide acur var 2 3 tane dur resmini koyuyumEki Görüntüle 1644142
Oo ne guzel kurmussun canim :)) peki 5 kiloluk icin kac kilo malzeme girmistir icine mesela 1 kilo alsam ne kadar cikar :) cok.sordum ama
Yüksek ihtimal renkli gözlü sarışın olacak canım o istisnalar her durumda var tabi

Bende bütün güzel bebek resimlerine bakarım hamile kalırsam sanırım
Bakalim esimin bebklik.resmine baiyorum saclar sap sariymis sonra cok koyulasmis benimde koyulasmis ama onun kadar evrim gevirmemisim

masallah ozaman sana,aceleci degilsin :)
ben mutfagi bigunse temizlesem,ertesi gun diger odalari teMizlerken yine kesinn pislerim orayi
bitmiyor ev temizligi ya
Aslinda aceleciyimdir :)) yerleri silmedim.kuzum dolaplar buzdolabi.camlar silindi mutfakta :) bide yerlerin derz mi bisey.diyolar oralari sildim yani pislensede zaten silcem :)) bitmiyor dogru canim ayy brnim koltuguk.hic kirlenmiyodu.bu sefer acayip kirlendi sanki.nasil silicem.bilmiyorum

4 kilo salatalık 1 kilo biber canım bu kadar çıkmaz diyodm ama ckti 5 kiloluk bidona 1.5 cay bardagi sirke koydm öbürüne bi cay bardagi

4 kilo salatalık 1 kilo biber canım bu kadar çıkmaz diyodm ama ckti 5 kiloluk bidona 1.5 cay bardagi sirke koydm öbürüne bi cay bardagi
Demek.ko.1 kiluk yaptigimda 1 kilpo almam lazim sagol kuzum :) kisin yersinz mis gibi.insallah :))

Dayısı yok malesef benm kardesm yok
Bizimde bebeğimiz olursa halası yok ama teyzesi dayısı amcası var şahsen dayısına benzemesini isterim zaten aynı ben kardeşimde kızda kız kardeşime benzeyebilir o da çok güzel
Bakalim esimin bebklik.resmine baiyorum saclar sap sariymis sonra cok koyulasmis benimde koyulasmis ama onun kadar evrim gevirmemisim
Demek ki benim gibi eşinde canım bende evrim değiştirmişim resmen ilk 1-2-3 yaş sarışın sonra siyah saçlı ela gözlü
Yaaa tip olarak mi :)) halaya benzemesin yaa :) dayi benim erkek versiyonum zaten tip olarak dogal yoldan ben, kardesim ve babama benzemis olur yavrum :))
Bizim halamız yok amca teyze dayı var Benimde erkek kardeşime benzerse o da aynı ben sizde ki gibi kız kardeşim biraz daha farklı oda güzel ama eşime benzeyebilir ama amcalarına benzemesin

Benzerse eşimin kardeşleri var ben tekim hiç biseyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…