- 30 Ocak 2015
- 19.869
- 28.691
- 798
- 29
İkimizde birbirimize çok benziyorz zaten dgnden önce gelnlk bakmaya gdyrz adamin biri dolmusta döndü siz kardeş msnz dedi yine dkkanda musteri geldi abin nerde dedi bana birimize benzeynce ilimizde benzems olcakDur bakalım belki de sana ve eşine benzeyecek
Evet demek ki tipi aynı olacak en güzeli anne baba karışımı farklı bir bebek bende çok seviyorum öyleİkimizde birbirimize çok benziyorz zaten dgnden önce gelnlk bakmaya gdyrz adamin biri dolmusta döndü siz kardeş msnz dedi yine dkkanda musteri geldi abin nerde dedi bana birimize benzeynce ilimizde benzems olcak
Esimle babamida çok benzetiyolar babam zaten abim gibi duruyo hatta babamida nisanlim sanan olmuştu bi akrabalık iliskimzde yok halbukiEvet demek ki tipi aynı olacak en güzeli anne baba karışımı farklı bir bebek bende çok seviyorum öyleBizi de benzetirler ya da yanyana durdukça benziyor muyuz iyice ne
İnsan insana benzer işte nasibinizde benzemek varmış ne güzel hep tanıdık gibi gelmiştirEsimle babamida çok benzetiyolar babam zaten abim gibi duruyo hatta babamida nisanlim sanan olmuştu bi akrabalık iliskimzde yok halbuki
Ben bide esimle ilk blstgmda bu benm evlencegm adam dedm hep öyle dedm icime doğdu annemede aynisi olmsİnsan insana benzer işte nasibinizde benzemek varmış ne güzel hep tanıdık gibi gelmiştir
Bende de oldu insan hissediyor o duyguyu iyi biliyorumBen bide esimle ilk blstgmda bu benm evlencegm adam dedm hep öyle dedm icime doğdu annemede aynisi olms
Ben sevgililik dönemini çok ozlyrm amaBende de oldu insan hissediyor o duyguyu iyi biliyorum
Ben henüz aramadım yeni olduğumuz için olabilir bilemiyorum şuanlık güzel şey evlilik dönemindeyimBen sevgililik dönemini çok ozlyrm ama
1 seneyi geçti ama aile özlemi geçmedi bendedeBen henüz aramadım yeni olduğumuz için olabilir bilemiyorum şuanlık güzel şey evlilik dönemindeyimSevgiliyken aynı aslında değişen pek yok benim sorumluluklarım dışında ev temizleme yemek falan yoksa sevgiliyken olandan daha çok geziyorum eve geç dönme sorunum yok Ailemi özlüyorum bazen burnumun direği bile sızlıyor
Aile çok farklı ya her anı yaşadıklarını özlüyorsun değişmedi bir şey ama bir kere çıktık aile evimizden işte1 seneyi geçti ama aile özlemi geçmedi bendede
Ben ilk evlendgmzde gece agliydm valla tamam gorysn ama aynı evde yaşamak farklı bsy haftada bi iki görmek farklı bsyAile çok farklı ya her anı yaşadıklarını özlüyorsun değişmedi bir şey ama bir kere çıktık aile evimizden işte
Bende 1 ayda anca toparladım hala duygulanıyorum arada ilk 2 hafta zaten bolca ağladımBen ilk evlendgmzde gece agliydm valla tamam gorysn ama aynı evde yaşamak farklı bsy haftada bi iki görmek farklı bsy
Bazen diyorm biraz geç evlenseydm keşke diyee :) burda mutlym ama baba evini tutmaz hiç bi yer bide sorumlulukların oluyoBende 1 ayda anca toparladım hala duygulanıyorum arada ilk 2 hafta zaten bolca ağladım
Kaç yaşındasın sen canım ben 25 yaşındayım sanki tam ideal yaş gibi geldi benim yaşım geç evlenseydim diye düşünmüyorumBazen diyorm biraz geç evlenseydm keşke diyee :) burda mutlym ama baba evini tutmaz hiç bi yer bide sorumlulukların oluyo
Selam kızlar
20 bende Canm seninki tamKaç yaşındasın sen canım ben 25 yaşındayım sanki tam ideal yaş gibi geldi benim yaşım geç evlenseydim diye düşünmüyorum
Hadi yaa
selam canıım ..
nasılsın
ilknurrr22 turşunun resmi bi turlu açılmadı,canım çekecek herhalde açılınca o yuzdenmı açılmıo
Hadi yaaaçma o zaman canın çekerse ya Canm bsy sorcam ufacık bi iş yapınca yoruluyorm byle sanki bütün evi dip kose temzlemsmde yorgn dsmsm gbi oluyo hemen basım donuyo normal mi ki
20 bende Canm seninki tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?