2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Dur bakalım belki de sana ve eşine benzeyecek
İkimizde birbirimize çok benziyorz zaten dgnden önce gelnlk bakmaya gdyrz adamin biri dolmusta döndü siz kardeş msnz dedi yine dkkanda musteri geldi abin nerde dedi bana birimize benzeynce ilimizde benzems olcak

İkimizde birbirimize çok benziyorz zaten dgnden önce gelnlk bakmaya gdyrz adamin biri dolmusta döndü siz kardeş msnz dedi yine dkkanda musteri geldi abin nerde dedi bana birimize benzeynce ilimizde benzems olcak
Evet demek ki tipi aynı olacak en güzeli anne baba karışımı farklı bir bebek bende çok seviyorum öyle Bizi de benzetirler ya da yanyana durdukça benziyor muyuz iyice ne

Evet demek ki tipi aynı olacak en güzeli anne baba karışımı farklı bir bebek bende çok seviyorum öyle Bizi de benzetirler ya da yanyana durdukça benziyor muyuz iyice ne
Esimle babamida çok benzetiyolar babam zaten abim gibi duruyo hatta babamida nisanlim sanan olmuştu bi akrabalık iliskimzde yok halbuki

Ben sevgililik dönemini çok ozlyrm ama
Ben henüz aramadım yeni olduğumuz için olabilir bilemiyorum şuanlık güzel şey evlilik dönemindeyimSevgiliyken aynı aslında değişen pek yok benim sorumluluklarım dışında ev temizleme yemek falan yoksa sevgiliyken olandan daha çok geziyorum eve geç dönme sorunum yok Ailemi özlüyorum bazen burnumun direği bile sızlıyor

1 seneyi geçti ama aile özlemi geçmedi bendede

Bazen diyorm biraz geç evlenseydm keşke diyee :) burda mutlym ama baba evini tutmaz hiç bi yer bide sorumlulukların oluyo
Kaç yaşındasın sen canım ben 25 yaşındayım sanki tam ideal yaş gibi geldi benim yaşım geç evlenseydim diye düşünmüyorum

selam canıım ..
nasılsın

ilknurrr22 turşunun resmi bi turlu açılmadı,canım çekecek herhalde açılınca o yuzdenmı açılmıo
Hadi yaa açma o zaman canın çekerse ya Canm bsy sorcam ufacık bi iş yapınca yoruluyorm byle sanki bütün evi dip kose temzlemsmde yorgn dsmsm gbi oluyo hemen basım donuyo normal mi ki

Hadi yaa açma o zaman canın çekerse ya Canm bsy sorcam ufacık bi iş yapınca yoruluyorm byle sanki bütün evi dip kose temzlemsmde yorgn dsmsm gbi oluyo hemen basım donuyo normal mi ki

normal canım yanı normaldir..
sen farketmesen bile yavaştan ağırlaşıyosun artık.

ve havalar soğudu ya artık baş donmesi daha cok etkiler.
yorma kendını senmi kurtaracan dünyayı , boşver pis dursun ev.
hamileliğin guzelliklerini yaşa.
bende çok iş yapıyodum ,sonra ufacık ağrıda kendıme kızıyodum ama şimdi istesemde olmuyo zaten, eğililip kalkmak falan zorluyor iyice.
oturmadn once kalkmayı dusunuyosun nasıl kalkarım diye, o derece.

yınede doktoruna sor sen, eksik birşey vardır belki vitamin olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…