- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Dimi.kolaylik ohh.ne guzel :) tarhana corbasini severmisin yaninda guzel.gider :) bizim canimiz cok.nadir istiyo ben salatalara falan katarim ancaAynen canım eşim çok seviyo salatalık tursusunu bide yemegn yanına her zaman salata yapmaktan daha kolay oluyo çıkar ye
Nasil olmis o kadar yav hele senin tam siyaha donmus saridanBizimde bebeğimiz olursa halası yok ama teyzesi dayısı amcası var şahsen dayısına benzemesini isterim zaten aynı ben kardeşimde kızda kız kardeşime benzeyebilir o da çok güzel
Demek ki benim gibi eşinde canım bende evrim değiştirmişim resmen ilk 1-2-3 yaş sarışın sonra siyah saçlı ela gözlü
Bizim halamız yok amca teyze dayı varBenimde erkek kardeşime benzerse o da aynı ben sizde ki gibi kız kardeşim biraz daha farklı oda güzel ama eşime benzeyebilir ama amcalarına benzemesin
Ta cumartesi ankaraya gelirken arabada sağ bacagim kalcam uyusmustu hala agriyo sanki dusmusumde ezilms gbi onun şeyini cekyrmnormal canım yanı normaldir..
sen farketmesen bile yavaştan ağırlaşıyosun artık.
ve havalar soğudu ya artık baş donmesi daha cok etkiler.
yorma kendını senmi kurtaracan dünyayı , boşver pis dursun ev.
hamileliğin guzelliklerini yaşa.
bende çok iş yapıyodum ,sonra ufacık ağrıda kendıme kızıyodum ama şimdi istesemde olmuyo zaten, eğililip kalkmak falan zorluyor iyice.
oturmadn once kalkmayı dusunuyosun nasıl kalkarım diye, o derece.
yınede doktoruna sor sen, eksik birşey vardır belki vitamin olarak.
Her gün iş yap sabaha aynı olunca insan bkyoAnladım canım evlilik sorumluluğu zor tabi ama olsun nasip kısmet bu işler ne yapacaksın
Annemin yaptgi tarhana çorbasını sevyrm kayinvalidemden getrdm bi senedir duruyoDimi.kolaylik ohh.ne guzel :) tarhana corbasini severmisin yaninda guzel.gider :) bizim canimiz cok.nadir istiyo ben salatalara falan katarim anca
Nasil olmis o kadar yav hele senin tam siyaha donmus saridanesim evlendigimizden beri ilk defa gecen haftaydi sanirim ruya gormus sarisinmis bebek erkek ve esim benim cocuklugumun kopyasiydi diyo dimi insan istemiyo esinin.tarafina benzesin
Evet sana bir resmimi göstersem şok geçirirsinNasil olmis o kadar yav hele senin tam siyaha donmus saridanesim evlendigimizden beri ilk defa gecen haftaydi sanirim ruya gormus sarisinmis bebek erkek ve esim benim cocuklugumun kopyasiydi diyo dimi insan istemiyo esinin.tarafina benzesin
Her gün iş yap sabaha aynı olunca insan bkyoannemgilde de yapiyodm aynilarini annem calstgi için ama orda zornlu hssetmyodm kendimi bi yapiyosam bi yapmyodm bu aralar bide cabk yorlyrm şuan bacaklarm tutmyo resmen
Dışarı cikiyorz gezyrz bazen yemek yapmyrm dışarı ckaryo yada eve soylyrz yemek konusunda yormuyo beni evde oturunca canm sıkılıyo bende kendime iş cikariyorumEvet sana bir resmimi göstersem şok geçirirsinEvet eşime benzesin ama başka onlardan kimseye benzemesin bizim taraf daha güzel
Sürekli monoton hale gelir tabi canım arada değişiklikler yapın dışarıda birşeyler yapıyorsunuz dimi evden uzaklaş aradahergün iş yapma zaten hamilesin sen kıyamam
Anladım canım evde canın sıkılıyor senin peki iş yapmak yerine kitap okusan bol bol yorulmamışta olursun bir sürü çocuk gelişimi hamilelik üzerine araştırma yapsan günün nasıl geçer anlamazsınDışarı cikiyorz gezyrz bazen yemek yapmyrm dışarı ckaryo yada eve soylyrz yemek konusunda yormuyo beni evde oturunca canm sıkılıyo bende kendime iş cikariyorumsonra da yorgun dusuyorum boyle esimde bu aralar çok yoğun hatta bugün bana ilgi göster biraz diye kizdim oturup aglicam nerdeyse hormonlar mahvetti beni
Onuda yapyrm canm internetten felanda arastiyorum hep ama iş yapınca daha çok vakit geciyo yorulmasam bide karnim çıkmadan herşeyi hallediyimde bisey kalmasın diye dusunuyorumAnladım canım evde canın sıkılıyor senin peki iş yapmak yerine kitap okusan bol bol yorulmamışta olursun bir sürü çocuk gelişimi hamilelik üzerine araştırma yapsan günün nasıl geçer anlamazsınHormonlardan hep geçecek ama
2 bucuk 3 saatlik yol ama 5 saatte gelebildik trafikten dolayı bide 3 günün yorgunlugu vardı yürüyerek gelsem bu kadar yorulmazdm heraldeilknurrr22 yolculuktandir canim.
bilmiyorum ne kadar surdu yolculuk ama normalde hamilelerde elde falan uyusukluk oluyor.
bacak icin olanininda okumustum ama hatirlamiyorum neyden oluyodu.
hatta okuduktan sonra bende sanki bavaklarimi hissetmiyo gibiydim :)
sen bi sor doktoruna,internet yalanci doktor biliyosun :)
Hafif hafif yavaştan yap bari canımOnuda yapyrm canm internetten felanda arastiyorum hep ama iş yapınca daha çok vakit geciyo yorulmasam bide karnim çıkmadan herşeyi hallediyimde bisey kalmasın diye dusunuyorum
oyle yapyrm da niye bukadar yorgunluk doktora sorcam bu gidisimde benm kanszlıgım varddı normaldi hamile kaldgım zaman bide demir eksikliği var ondan mı acabaHafif hafif yavaştan yap bari canım
Bence ondan canım kansızlık yapar demir eksikliği falan hep yorulma habercilerioyle yapyrm da niye bukadar yorgunluk doktora sorcam bu gidisimde benm kanszlıgım varddı normaldi hamile kaldgım zaman bide demir eksikliği var ondan mı acaba
gidince bi kan veriyimde baksınlar bariBence ondan canım kansızlık yapar demir eksikliği falan hep yorulma habercileri
Ver canım aksatma muhakkak ilacı bir şeyi vardırgidince bi kan veriyimde baksınlar bari
pazarteside kalabalık oluyo napcaksam ayrıntılı ultrasona gün vermsti araya bayram grdiği içinVer canım aksatma muhakkak ilacı bir şeyi vardır
Akdeniz anemisi taşıyıcısiyim zatenilknurrr22 az degil canim 5 saat yol..
demir eksiklig dedinde benimde var,nette okumstum belirtileri cok cabuk yorulma falandi.
ilgisi olabilir. hap kullanali yukseldi.biraz cok sukur, ttabi kirmizi et falan yedim hem zar zor belki oda faydali oldu.
baktir canim, anemi olmasin sonra Allah korusun
Canim birgun bu tarifi bi dene derim :) ben hic tarhana sevmezdim bunu denedim ve suan en sevdigim corbalar arasinda :)) ne varki benimde tarhanam bitti yengem vermistiAnnemin yaptgi tarhana çorbasını sevyrm kayinvalidemden getrdm bi senedir duruyobegenemedm ama annenin yaptığını tabak tabak içerm
Evet sana bir resmimi göstersem şok geçirirsinEvet eşime benzesin ama başka onlardan kimseye benzemesin bizim taraf daha güzel
Sürekli monoton hale gelir tabi canım arada değişiklikler yapın dışarıda birşeyler yapıyorsunuz dimi evden uzaklaş aradahergün iş yapma zaten hamilesin sen kıyamam
Bende salçayı kavurup soğuk suyla tarhanayi ekleyp kaynayana kadar karistiriyrm kaynadıktan sonra içine sarımsak rendeliyorum çok güzel oluyoCanim birgun bu tarifi bi dene derim :) ben hic tarhana sevmezdim bunu denedim ve suan en sevdigim corbalar arasinda :)) ne varki benimde tarhanam bitti yengem vermistiannemde bu yil tasinma vs derken yapmadi yapmazda sanirim markettekilerde guzel degildir dimi :) birde tursu icin.salatalik baktim kocamanlardi almadim :) butun pazarida gezmedim bugun hizlica ihtiyaclari aldim ciktim
Malzemeler
1 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı tarhana
5 su bardağı su
2 yemek kaşığı tel şehriye
yarım kaşık domates salçası (isteğe bağlı, kullanmayabilirsiniz de)
Tuz
Not: tarhanamızda nane olduğu için eklemedik, ama sizin tarhananızda yok ise biraz ekleyebilirsiniz.
Hazırlanışı
Tereyağını eritin. Salça kullanacaksanız kavurun. Üzerine soğuk suyu ilave edip, tarhanayı katın. Kaynayana kadar karıştırın. Kaynadıktan sonra şehriye, tuz ve nane ilave edin. Şehriyeler pişinceye kadar kısık ateşte bırakın.
Eğer varsa suyun bir kısmını et suyu olarak tamamlayın çok daha lezzetli olacaktır.
O zaman senin bebiste sari olur sonradan degisireger sana benzerse :)) ama ikinizde acik tenlisiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?