2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canim ben de genel ev temizligi yapamiyorum benim de yardimcim var ama yemek yapiyorum keyifli oluyor sen de dene tek basina yemek yapmayi gercekten bir sey basarmak keyifli oluyor :)
haklısın canım benm yemek yapmayı öğrenmem lazım, hatta geçen gün eşim dedi düşünmüyor musun öğrenmeyi diye ben de ters ters baktım sustu garibim ben de temizliği terapi gibi buluyorum, ama sen beceremiyosun deyip elimden alıyo çerkes abla ben de 'o zaman ben işe gittiğimde yap temizliği' diyorum. bekarken bana küçük kız gibi muamele ederdi ama artık mesafe mi koymalıyım çünkü evliyim artık küçük kız gibi davranınca bozuluyorum

Tarhanam oldugunda birde sarimsaklo.deneyim :)) benim kv bilmiyor bile tarhanayi :))
Benm kvdede annemle brlkte yaptı ama onun yoğurdu cok eksiydi köy yoğurdu süzme yoğurt vardı o yzden güzel olmadi ve yoğurdu çok katti bi ayarı var onun çok olunca güzel olcak sandı ama olmadı

Iyi geceler :) kac yasindasin canim yasin kucuk mu ? Yeni mi evlisin

Benm kvdede annemle brlkte yaptı ama onun yoğurdu cok eksiydi köy yoğurdu süzme yoğurt vardı o yzden güzel olmadi ve yoğurdu çok katti bi ayarı var onun çok olunca güzel olcak sandı ama olmadı
Kv deler beceriksiz demek ki bizim :))

O cerkes ablayla anne kiz gibi olmussunuz kizma bence mesafe de koyma :)
Belki sen de fazlasiyla ben yapamam beceremem imaji cizdin o yuzden pyle yapiyordur

Yaşım küçük değil 27 yaşındayım :) ama evet yeni evliyim canım 2 haftalık evliyim :)
Oo baya yeni evlisin :)) bekarken.yemek yapiyomuydun bilmiyorum ama aslinda bence onemli ilk haftadan bilerek goriyosun mutfaga ama bilmesende gec degil :) mutfakta olmak harika yemek yapmak yada pasta,borek yapmak aslinda sana zevk bile verebilir kendini sogutma derim nasil baslarsan oyle gider :)

erkenciyim busabah benn
Oo gunaydin tutkum ay bu sabah benim cok uykum var ama direniyorum :)

MutluBulut_ ay sorma canim ya bende direniyorum resmen.
kalkayim mutfagi toparlayayim.bari,bulasiklar birikti yine..
sonra cikmam gerek, bugun disarda isler beni.bekler

ay sahi bu gece Allahim.ne bicim meyve canim cektii,hastayim ya icim.yaniyo herhalde, soguk meyve aradim, dolapta uzum varmis 2salkim uzumu yedim gece gece
sabredemiyorum bile tek tek yemeye,hepsini birden yiyesim vardi.
kendimden korktum

pazarteside kalabalık oluyo napcaksam ayrıntılı ultrasona gün vermsti araya bayram grdiği için
Olsun canım git aradan çıksın içinde rahatlar
O zaman senin bebiste sari olur sonradan degisir eger sana benzerse :)) ama ikinizde acik tenlisiniz :)
Yüksek ihtimal bizim bebişimiz beyaz tenli koyu kahve ya da siyah saçlı ela kahverengi göz karışımı bir göz rengi böyle bir şey olurBana benzerse yuvarlak surat olur ama eşimin daha keskin hatlarıRabbim sağlıklı hayırlısını versin
erkenciyim busabah benn
Niye o kadar erkenden uyandın canım işin mi vardı

Günaydın kızlar
Ay bi anda kış geldi resmen. Kapalı ayakkabı giymeden bot giycez

günaydın kızlarr
işler çok yoğun dün hiç bakamadım ne yazdınız naptınız diye bugün de kahvaltı bile yapamadım fırsat bulmuşken kızlara bakim dedim nabersiniz?

MutluBulut_ ay sorma canim ya bende direniyorum resmen.
kalkayim mutfagi toparlayayim.bari,bulasiklar birikti yine..
sonra cikmam gerek, bugun disarda isler beni.bekler

Yaa ben.direnemeisim koltukta sizmisim inanamiyorumDunde ayni sey olmustu hatta iki buklum.dalmisim dunde
Ayyy gece boyunca ruyalarima girdi ilkinde bebek kocamin bi kiz 2 yasinda falan diyorum 15 gunluk.bu.kadar olurmu hic ama acayip seviyorum oyle tatli bi koz ki.bana anne diyo falan anlatamam masumlugunu meger baskasinin.cocuguymus benim yavrum kayipmis. 2. Ruyada gozu,saci ayni ben bi kiz ama bi guzel yine buda bebis :) kasi ve kirpigi esim:) kirpik guzelde kas kalin olunca tuh diyorum burnu esim oda guzl. Sonra bu bebiste fark ediyorumki donup duruyo ama diyorum yeni.dogan bebek boyle olmaz ki.. Derken.yine uyandim simdi ben anne olmak istiyorum hayirlisiyla saglikla

Günaydın kızlar
Ay bi anda kış geldi resmen. Kapalı ayakkabı giymeden bot giycez
Evet kuzum ya cidden geldi hic sizmazdom iki gundur uyandigimda mutfagi.toparlayip.dur hava aydinlana kadar uzanayim koltukta derken ustumde pike siziyorum usuye usuye

en sevdiğim şey,battaniye altında sızma keyfisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…