2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Günaydın kızlar
Ay bi anda kış geldi resmen. Kapalı ayakkabı giymeden bot giycez
Günaydın boncuk Evet direk geçicez gibi spor ayakkabılarıma geçtim babetlerle donuyorum artık
İyiyim tatlım sen nasılsın?
Kuzu iyileştin mi
günaydın kızlarr
işler çok yoğun dün hiç bakamadım ne yazdınız naptınız diye bugün de kahvaltı bile yapamadım fırsat bulmuşken kızlara bakim dedim nabersiniz?
Günaydın canım hoşgeldin gel arada selam ver tabi Günlük konuşmalara devam ediyoruz

Canım kıyamam ya dün konuştuklarımız kaldı aklında psikolojik olarak işteİnşallah Rabbim tez zamanda nasip eder

bende çorap giymiyodum uzun zamandır.bugün külotlu corap bile giydim
erken geldi kış

bende çorap giymiyodum uzun zamandır.bugün külotlu corap bile giydim
erken geldi kış
Evet ayaklarımı özellikle parkelere falan basıyordum sıcaktan evde artık çorap terlik devri başladıİş yerinde yeleğimi de giymeye başladım hoşgeldi kış ama erken geldi daha gezecektik sonbaharda

Evet ayaklarımı özellikle parkelere falan basıyordum sıcaktan evde artık çorap terlik devri başladıİş yerinde yeleğimi de giymeye başladım hoşgeldi kış ama erken geldi daha gezecektik sonbaharda
evettt,dökülen yapraklarla sonbahar havasını yaşayamıcaz , foto çekilemicez galiba
Allahın gücüne gitmesinde kışı, puslu havayı hiç sevmem. Aşırı üşüyen biriyim.

Keşke hep yaz olsa

iyiym bende tatlım sadece biraz üşüyorum yarın regl günüm ondan sanırım
Havalarda soguk canim hele.sabah 6 da kalkinca buz oluyo resmen oyle soguk

en sevdiğim şey,battaniye altında sızma keyfisi
Ben yaptim.senin.yerinede:))

Amim canim :) ama ruyaya bak.ikiside sanki Benim degil gibi hele minik olani sevemedim.bile varya devamini gorecegimi.bilsem tekrat uyurum

Gtcez mecbur akşama kadar beklerz artk :)

Ben yemeginide yemedim desem 2 defa mi.ne tek cesit denk geldim haa bide sarma 3 cesit yedim :)) pek yemek yapmaz
Benimkide çok yapmyo calstgi için akşam 8de felan gelyolar önceden bende dkkana gdyodm onlarla her akşam birlikte yemek yiyodk smdi hamile kalınca gtmemeye başladım doğal olarak arada bize cagryrm ben gidip yapyrm

ay sahi bu gece Allahim.ne bicim meyve canim cektii,hastayim ya icim.yaniyo herhalde, soguk meyve aradim, dolapta uzum varmis 2salkim uzumu yedim gece gece
sabredemiyorum bile tek tek yemeye,hepsini birden yiyesim vardi.
kendimden korktum
Ye ye bebise gitsin

evettt,dökülen yapraklarla sonbahar havasını yaşayamıcaz , foto çekilemicez galiba
Allahın gücüne gitmesinde kışı, puslu havayı hiç sevmem. Aşırı üşüyen biriyim.

Keşke hep yaz olsa
Evet hiç iyi olmadı bu Kasım doğum günüm hiç sonbahar gibi olmuyor hep soğuk ve yağışlı güzelce kutlayamıyoruzBende kışı sevmiyorum keşke sıcak olsa hep aşırı değil ideal olanından
konudan uzak kalınca kötü hissediyorum kendimi üşüyorum bugün bende sen gibi
Bizde her ana yer var kuzum öyle hissetme geldiğin an adapte olursunHava buz gibi
Amim canim :) ama ruyaya bak.ikiside sanki Benim degil gibi hele minik olani sevemedim.bile varya devamini gorecegimi.bilsem tekrat uyurum

Gerçeği olacak doya doya seveceksin inşallah

Ben yemeginide yemedim desem 2 defa mi.ne tek cesit denk geldim haa bide sarma 3 cesit yedim :)) pek yemek yapmaz

Bizde de öyle hiç lezzetli değil zaten çok yemekte yapmazdı eşim en fazla kızartma ekmek arası yoksa 1 çeşit yemek anca yerdi şimdi benim yaptıklarım fazla geliyor ona yiyemiyor alışık değil bünya

Benmkide bekarken ne zaman sorsam yumurta yaptm sucuk yaptm.yiyorm diyodu megersem evde yemek olmadgndan sevmyo zaten annesinin yemeklerini küçük kaynim bile İlknur ablamin yemekleri seninkinden güzel oluyo dedi kayinvalideme bozuldu tabi

Havalarda soguk canim hele.sabah 6 da kalkinca buz oluyo resmen oyle soguk

Ben yaptim.senin.yerinede:))

tenkk yuuu bebişim
bu sene en güzel doğumgünün olcak
benim kv.çok çeşitli yapar ve eli lezzetli. eşimde alışık çok çeşite.

Eşimde annesine sürekli övüyor kadın bana karşı gardını alacak diye korkuyorum
bu sene en güzel doğumgünün olcak
benim kv.çok çeşitli yapar ve eli lezzetli. eşimde alışık çok çeşite.

İnşallah canım tabi evli olarak ayrıca güzel olacak şu havalar sıcak olsaydı daha nefis olurduOo benim annem gibi demek ki benim erkek kardeşimin eşi de şansız olacak annem acayip lezzetli ve en az 2-3 çeşit şeklinde yapar bende öyle alışmışım mesela dün eşim dolma biber cacık yeter diyor ama bana göre yanında çorba ya da makarna yapmak zorundayım bir yandan bazen işime geliyor ama

gelin adayı inş güzel yemek yapabilir
dolma biberle makarna?

benim annemde 2-3 çeşit yapar,o yüzden bende alıışığım,ama eşim istemese işime gelir akşam yemeğinde tost-ayran bile yesem yeter bana,aramam sulu yemek vs.

bu akşam anneme gidicem

Yok valla hiç annesini bana karşı ovmez hatta ben annemgle çok duskunum sen onları benden daha çok sevysn diye uzuluyo annesiyle pek bağı yok

İyiyim biraz daha kuzum çok şükür

Sizler nasılsınız? Dün işler yoğundu topiğe gelemedim. Tatil sonrası işlerin birikmesi hiiçç iyi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…