- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Günaydın boncukGünaydın kızlar
Ay bi anda kış geldi resmen. Kapalı ayakkabı giymeden bot giycez
Kuzu iyileştin miİyiyim tatlım sen nasılsın?
Günaydın canım hoşgeldin gel arada selam ver tabigünaydın kızlarr
işler çok yoğun dün hiç bakamadım ne yazdınız naptınız diye bugün de kahvaltı bile yapamadım fırsat bulmuşken kızlara bakim dedim nabersiniz?
Ayyy gece boyunca ruyalarima girdi ilkinde bebek kocamin bi kiz 2 yasinda falan diyorum 15 gunluk.bu.kadar olurmu hic ama acayip seviyorum oyle tatli bi koz ki.bana anne diyo falan anlatamam masumlugunumeger baskasinin.cocuguymus benim yavrum kayipmis. 2. Ruyada gozu,saci ayni ben bi kiz ama bi guzel yine buda bebis :) kasi ve kirpigi esim:) kirpik guzelde kas kalin olunca tuh diyorum burnu esim oda guzl. Sonra bu bebiste fark ediyorumki donup duruyo ama diyorum yeni.dogan bebek boyle olmaz ki.. Derken.yine uyandim simdi ben anne olmak istiyorum hayirlisiyla saglikla
bende çorap giymiyodum uzun zamandır.bugün külotlu corap bile giydimGünaydın boncukEvet direk geçicez gibi spor ayakkabılarıma geçtim babetlerle donuyorum artık
Kuzu iyileştin mi
Günaydın canım hoşgeldin gel arada selam ver tabiGünlük konuşmalara devam ediyoruz
Canım kıyamam ya dün konuştuklarımız kaldı aklında psikolojik olarak işteİnşallah Rabbim tez zamanda nasip eder
Evet ayaklarımı özellikle parkelere falan basıyordum sıcaktan evde artık çorap terlik devri başladıbende çorap giymiyodum uzun zamandır.bugün külotlu corap bile giydim
erken geldi kış
evettt,dökülen yapraklarla sonbahar havasını yaşayamıcaz , foto çekilemicez galibaEvet ayaklarımı özellikle parkelere falan basıyordum sıcaktan evde artık çorap terlik devri başladıİş yerinde yeleğimi de giymeye başladım hoşgeldi kış ama erken geldi daha gezecektik sonbaharda
Günaydın canım hoşgeldin gel arada selam ver tabiGünlük konuşmalara devam ediyoruz
Sanırım :)) ben yemeklerini felanda beğenemiyorum damak tadimiz farklıIyi geceler :) kac yasindasin canim yasin kucuk mu ? Yeni mi evlisin
Kv deler beceriksiz demek ki bizim :))
Havalarda soguk canim hele.sabah 6 da kalkinca buz oluyo resmen oyle sogukiyiym bende tatlım sadece biraz üşüyorum yarın regl günüm ondan sanırım
Ben yaptim.senin.yerinede:))en sevdiğim şey,battaniye altında sızma keyfisi
Amim canim :) ama ruyaya bak.ikiside sanki Benim degil gibi hele minik olani sevemedim.bileGünaydın boncukEvet direk geçicez gibi spor ayakkabılarıma geçtim babetlerle donuyorum artık
Kuzu iyileştin mi
Canım kıyamam ya dün konuştuklarımız kaldı aklında psikolojik olarak işteİnşallah Rabbim tez zamanda nasip eder
Ben yemeginide yemedim desem 2 defa mi.ne tek cesit denk geldim haa bide sarma 3 cesit yedim :)) pek yemek yapmazSanırım :)) ben yemeklerini felanda beğenemiyorum damak tadimiz farklı
Gtcez mecbur akşama kadar beklerz artk :)Olsun canım git aradan çıksın içinde rahatlar
Yüksek ihtimal bizim bebişimiz beyaz tenli koyu kahve ya da siyah saçlı ela kahverengi göz karışımı bir göz rengi böyle bir şey olurBana benzerse yuvarlak surat olur ama eşimin daha keskin hatları Rabbim sağlıklı hayırlısını versin
Niye o kadar erkenden uyandın canım işin mi vardı
Benimkide çok yapmyo calstgi için akşam 8de felan gelyolar önceden bende dkkana gdyodm onlarla her akşam birlikte yemek yiyodk smdi hamile kalınca gtmemeye başladım doğal olarak arada bize cagryrm ben gidip yapyrmBen yemeginide yemedim desem 2 defa mi.ne tek cesit denk geldim haa bide sarma 3 cesit yedim :)) pek yemek yapmaz
Ye ye bebise gitsinay sahi bu gece Allahim.ne bicim meyve canim cektii,hastayim ya icim.yaniyo herhalde, soguk meyve aradim, dolapta uzum varmis 2salkim uzumu yedim gece gece
sabredemiyorum bile tek tek yemeye,hepsini birden yiyesim vardi.
kendimden korktum
Günaydın Canm napysngünaydın kızlarr
işler çok yoğun dün hiç bakamadım ne yazdınız naptınız diye bugün de kahvaltı bile yapamadım fırsat bulmuşken kızlara bakim dedim nabersiniz?
Evet hiç iyi olmadı buevettt,dökülen yapraklarla sonbahar havasını yaşayamıcaz , foto çekilemicez galiba
Allahın gücüne gitmesinde kışı, puslu havayı hiç sevmem. Aşırı üşüyen biriyim.
Keşke hep yaz olsa
Bizde her ana yer var kuzum öyle hissetme geldiğin an adapte olursunkonudan uzak kalınca kötü hissediyorum kendimiüşüyorum bugün bende sen gibi
Amim canim :) ama ruyaya bak.ikiside sanki Benim degil gibi hele minik olani sevemedim.bilevarya devamini gorecegimi.bilsem tekrat uyurum
Ben yemeginide yemedim desem 2 defa mi.ne tek cesit denk geldim haa bide sarma 3 cesit yedim :)) pek yemek yapmaz
1 günün gitmiş olacak olsun akşamınız varGtcez mecbur akşama kadar beklerz artk :)
Benmkide bekarken ne zaman sorsam yumurta yaptm sucuk yaptm.yiyorm diyodu megersem evde yemek olmadgndan sevmyo zaten annesinin yemeklerini küçük kaynim bile İlknur ablamin yemekleri seninkinden güzel oluyo dedi kayinvalideme bozuldu tabiEvet hiç iyi olmadı buKasım doğum günüm hiç sonbahar gibi olmuyor hep soğuk ve yağışlı güzelce kutlayamıyoruz Bende kışı sevmiyorum keşke sıcak olsa hep aşırı değil ideal olanından
Bizde her ana yer var kuzum öyle hissetme geldiğin an adapte olursunHava buz gibi
Gerçeği olacak doya doya seveceksin inşallah
Bizde de öyle hiç lezzetli değil zaten çok yemekte yapmazdı eşim en fazla kızartma ekmek arası yoksa 1 çeşit yemek anca yerdi şimdi benim yaptıklarım fazla geliyor ona yiyemiyor alışık değil bünya
tenkk yuuu bebişimHavalarda soguk canim hele.sabah 6 da kalkinca buz oluyo resmen oyle soguk
Ben yaptim.senin.yerinede:))
Amim canim :) ama ruyaya bak.ikiside sanki Benim degil gibi hele minik olani sevemedim.bilevarya devamini gorecegimi.bilsem tekrat uyurum
bu sene en güzel doğumgünün olcakEvet hiç iyi olmadı buKasım doğum günüm hiç sonbahar gibi olmuyor hep soğuk ve yağışlı güzelce kutlayamıyoruz Bende kışı sevmiyorum keşke sıcak olsa hep aşırı değil ideal olanından
Bizde her ana yer var kuzum öyle hissetme geldiğin an adapte olursunHava buz gibi
Gerçeği olacak doya doya seveceksin inşallah
Bizde de öyle hiç lezzetli değil zaten çok yemekte yapmazdı eşim en fazla kızartma ekmek arası yoksa 1 çeşit yemek anca yerdi şimdi benim yaptıklarım fazla geliyor ona yiyemiyor alışık değil bünya
Eşimde annesine sürekli övüyor kadın bana karşı gardını alacak diye korkuyorumBenmkide bekarken ne zaman sorsam yumurta yaptm sucuk yaptm.yiyorm diyodu megersem evde yemek olmadgndan sevmyo zaten annesinin yemeklerini küçük kaynim bile İlknur ablamin yemekleri seninkinden güzel oluyo dedi kayinvalideme bozuldu tabi
bu sene en güzel doğumgünün olcak
benim kv.çok çeşitli yapar ve eli lezzetli. eşimde alışık çok çeşite.
gelin adayı inş güzel yemek yapabilirEşimde annesine sürekli övüyor kadın bana karşı gardını alacak diye korkuyorum
İnşallah canım tabi evli olarak ayrıca güzel olacak şu havalar sıcak olsaydı daha nefis olurduOo benim annem gibi demek ki benim erkek kardeşimin eşi de şansız olacak annem acayip lezzetli ve en az 2-3 çeşit şeklinde yapar bende öyle alışmışım mesela dün eşim dolma biber cacık yeter diyor ama bana göre yanında çorba ya da makarna yapmak zorundayım bir yandan bazen işime geliyor ama
Yok valla hiç annesini bana karşı ovmez hatta ben annemgle çok duskunum sen onları benden daha çok sevysn diye uzuluyo annesiyle pek bağı yokEşimde annesine sürekli övüyor kadın bana karşı gardını alacak diye korkuyorum
İnşallah canım tabi evli olarak ayrıca güzel olacak şu havalar sıcak olsaydı daha nefis olurduOo benim annem gibi demek ki benim erkek kardeşimin eşi de şansız olacak annem acayip lezzetli ve en az 2-3 çeşit şeklinde yapar bende öyle alışmışım mesela dün eşim dolma biber cacık yeter diyor ama bana göre yanında çorba ya da makarna yapmak zorundayım bir yandan bazen işime geliyor ama
Günaydın boncukEvet direk geçicez gibi spor ayakkabılarıma geçtim babetlerle donuyorum artık
Kuzu iyileştin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?