2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Benimkide çok yapmyo calstgi için akşam 8de felan gelyolar önceden bende dkkana gdyodm onlarla her akşam birlikte yemek yiyodk smdi hamile kalınca gtmemeye başladım doğal olarak arada bize cagryrm ben gidip yapyrm
Desene hepimozin ortak yaniymis bu hamarat gelin :)

Havalarda soguk canim hele.sabah 6 da kalkinca buz oluyo resmen oyle soguk
aynen canım sen çalışıyor musun ki sabah 6 da kalkıyorsun?ben seni evde oturuyor sanıyordum

Günaydın Canm napysn
napim canım iş güç işte sen napıyorsun?

Bizde her ana yer var kuzum öyle hissetme geldiğin an adapte olursunHava buz gibi
topik arkadaşlarımın sıcaklığından hemen adapte oluyorum zaten Allah razı olsun hepsi birbirinden iyi

Evet KV hamarat olsaydı gelin beceriksiz olurdu

bizde de gelin kaynanaya çekermiş derler

Pilav olmaz ki kız makarnayla daha iyi doyuluyor bak yanına cacık ya da salata yapıyorum Dün sadece cacıkla yedik ilerleyen saatlerce acıktık sigara böreği kızarttım

Tostu çok seviyorum bende öğlen işyerinde yemek yediğimden akşam kahvaltı yapsam hiç tuhaf gelmez

Ohh git tabi anne gibi var mı Bizde arkadaşımın bebek mevlütü var bugün işte olduğum için katılamadım akşama bekliyorlar oraya gideceğiz

Yok valla hiç annesini bana karşı ovmez hatta ben annemgle çok duskunum sen onları benden daha çok sevysn diye uzuluyo annesiyle pek bağı yok
Eşimde aşırı düşkün değildir bende aileme çok bağımlıyım

İyiyim biraz daha kuzum çok şükür

Sizler nasılsınız? Dün işler yoğundu topiğe gelemedim. Tatil sonrası işlerin birikmesi hiiçç iyi olmadı
İyiyim bende kuzum hastalık tam geçmese de öyle duruyorumBenimde o dönem çok yoğundu biliyorum 1 haftaya kadar toparlarsın iyice katılırsın aramıza

Dolma biberle ne pilav olur ne de makarna bence Tercih meselesi tabi. ( dolma da pirinçli ya o yüzden diyorum )
Akşamları kahvaltı türü sana daha iyi olur, dediğin gibi öğlen yemek yediğin için.
Oyy bebiş kokusu cek içine. Dün lohusa anneye yapılması gerekenler vs diye bi yazı okudum, öylesine doğru ki.. Yeni doğan bebek görünce bebişe odaklanıyoruz sadece, asıl annenin ilgiye daha çok ilgiye ihtiyacı var. Yazının etkisinde kaldım, aynı hataları bende yapmışım bundan sonra bebek ziyaretlerinde dikkat edicem, hemen bebekle muhatap olmıcam

Bende evin işi gücü btmyo onla ugrsyrm

Ne yapılabilir peki canım çorba salata yeterli midir dün yetti gerçi bize o şekilde de kıymalı pirinçli Evet bazen yapıyorum annemden de hep isterdimBen çok yeni doğan bebekleri sevmem normalde çok bayılarak sevmem gerçio yüzden arkadaşımla ilgileniyorum çok doğru lohusa anne çok farklı hamile anne de aynı şekilde tamamen hayat değişiyor kolay değil

Aman duskun olmasınlar o zaman evlilik olmuyo valla

Aman duskun olmasınlar o zaman evlilik olmuyo valla
Evet bayanlar için sorun olmuyor aile düşkünlük çünkü biz dengeleyebiliyoruz ben istediğim sürece ailem girebilir karışabilir evliliğime yani ama erkekler anne kuzusu olunca iş değişiyor erkek anneleri egemenlik kurmaya gereksiz samimiyetlere didiklemeye falan başlıyorlar

Aynen ben anneme çok duskunum ama evlililigimede karstrmam erkek bunu yapamyo beceriksizler kv dedk akşam yemeğe gelyolar

✔Hiç bebek görmemiş gibi içeri girer girmez agucuk bugucuk diye bebeğin üzerine atlamayın; direkt annenin yanına gidip sarılın ve kulağına GEÇECEK, GEÇİYOR diye fisildayin.

✔İlk sorunuz BEBEK NASIL? olmasın, NASILSIN? olsun. Bebek onun nasıl olduğunu sormanizla ilgilenmez ama anne ilgilenir, çünkü nasıl olduğunun merak edildiğini duymak ister.

✔Sakın ve sakın kendi olumsuz tecrübelerinizden örnek vermeyin, bunları asla duymak istemez.

✔Bunlar daha iyi günlerin! ! Kalıplaşmış felaket habercisi cümleyi kurmayın. Doğru olsa bile anne daha kötüsünün ne olduğunu hayal edemez, zaten duygusal açıdan diptedir.

✔Sütün yetmiyor! Bu bebek aç! Baksana parmağını emiyor al emzir! Uykusu var! Kucağa alışmış! Emzik ver/verme! Ve bunun gibi birsürü cümleyi kendinize saklayin, anne o an o cümleyi söyleyen en yakını bile olsa o kişiyi boğmak istiyor bizden söylemesi smile ifade simgesi

✔"Aaaa senin göbeğinde hiç gitmemiş, yoksa içerde bi tane daha mı var? Huhahaha...." Beden imajını henüz kabullenememis birine soylendiginde kendinden nefret etmesi için yeterli bir sebeptir..

✔Ziyaretiniz boyunca motive edici olun ve hep olumlu cümleler kurun. Son olarakta ziyareti kısa tutun ve hizmet beklemeyin!!!

yazıda buydu :)

Aynen ben anneme çok duskunum ama evlililigimede karstrmam erkek bunu yapamyo beceriksizler kv dedk akşam yemeğe gelyolar
Bak konuştuk konuştuk çağırdık görüyor musun Ne yapcaksın şimcik benim bu akşam yemek derdim yok arkadaşımın bebek mevlütünden kalanları yeriz

Ne kadar güzel bir yazı bazı durumları ne güzel açıklıyorArkadaşım kilomu aldım Nil yüzüm çiirkinleşti ya da göbeğim gitmedi bak duruyor falan diyor hep bende sana öyle geliyor fıstık gibi anne oldun dünyaya en güzeli paşayı getirdin emzirdikçe o göbekten eser kalmayacak az büyüsün koşuştursun peşinde kilomu kalırmış gayette güzel vermişsin diyorum hemen gittiğimde aa senin yüzün gitmiş kalmamış elin ayağının şişi de inmiş diyorum konu açılmadan morali düzeliyorDoğru da ama bende ekleme yapıyorumBazı insanlar kötü haber tellali gibi insanı çökertir

Herkes biribirini anlıyor bende çok seviyorum KK ya her geleni sanki
aynen bende
Bende evin işi gücü btmyo onla ugrsyrm
şuan senin yerinde olsa uzatırım bacaklarımı açarım müge anlıyı keyfini çıkartırım günün ne gerek var ya iş yapsan da oluyor yapmasan da bebişimi hiiç yormazdım bitaz daha büyükmesini bekle bence

aynısını 5 dakka önce facede arkadaşım paylaşmıştı hamile galiba gizliyor şuan

Patates kız artmasıyla köfte istedi kaynanacigim

Gündüz hiç televzyn izlemyrm valla akşama kadar evin içine gezyrm

İnşallah ya bi an hiç bitmeyecek bu yoğunluk sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…