2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

İnşallah ya bi an hiç bitmeyecek bu yoğunluk sanıyorum
İlk haftalar öyle oluyor canım ben 3 aydır bu yoğunluk ne zaman son bulacak diyorum mesela Ev görmeler başladı mı sizde startı ne zaman vereceksin
Kmse yemez pilavı Canm kalır geçen onlara gttgmzdede İskender yaptm uğraştırıcı sevdiği şeyler olduğu zaman syluyo ben yapyrm genelde

Anladım canım iskender oldukça uğraştırıcı ya bir büyük olarak o yapsa sen hamile halinle yesen daha iyi sanki ama boşver iyilik sende kalsın tabi

Yok yok kuzum başlamadı henüz ve bi süre başlamasın. Neredeyse 3 haftalık evliyim ama daha 1 haftalık evli gibi hissediyorum. 1 hafta balayındaydık geldik daha dinlenmeden bayram girdi yine evde değildik o yüzden daha yeni yeni yemek yapıyorum iş yapıyorum falan evime alışmam lazım. Biraz daha zaman geçsin henüz kabul edemem kimseyi

Şimdiden başladı arkadaşlarım falan ne zaman geliyoruz sana diye ama kibarca açıklamamı yapıyorum anlayışlılar sağolsunlar Henüz bu maratona alışamadım iş,ev,yemek,temizlik Çalışan için ciddi anlamda zorluk yani. O yüzden evde olanlar değerini bilin evde oturmanın

Bende öyleydim hala daha çok kısa süredeymişiz gibi geliyor 3 ay nasıl geçmiş anlamıyorum bile çok hareketli geçti çünkü evimizde oturup film izlediğimiz akşamlar sayılı sanırımBir kaç kişi kaldı hala gelecek onlarda davetimi bekliyorlar hiçte davet edesim yok diğerleri çok yordu çünkü

İyi diyorsun eşimin iş yerindeki bayanları da alacağım bir cumartesi bakalım aklıma geldi bak şimdi bir kaç haftaya alayım kış gelmeden aradan çıksın bari

ben yemek yapmayı seviyorum önemli degilde öyle bi düsüncesi yok ya kendileri calısıyo cok sey bekliyolar eskiden gelinler öyle hizmet edermis yaa onu bekliyolar ben zaten elimden geleni yapıyorum yemeklerini yapıyorum evinegittiğim zaman bütün ev işlerini yapıyorum

Ben hiç yapmam Yemek hazırlarken salata falan yapabilirim isterse o kadar he benim evime misafir olarak gelen kimseyi de çalıştırmam oturun derim yemeğinden bulaşığa kadar olması gereken ne varsa ben hizmet ederim evimde çok karışılmasından hoşlanmamSen doğumdan sonra ufaktan yetişemiyorum gibilerinden çekersin kendine yoksa çok beklenti getirir bunlar söyleyeyim

Çorba olmasaydı sulu yemek yap derdim, bi patlıcan yemeği-barbunya veya patates yemeği biber dolmasıyla gider.:)
Evet bende cok beğendim yazıyı. Keşke herkes sen gibi olsa, ne kadar tatlı dillisin :):)
Dediğin gibi bazıları o kadar bencil ve kötü niyetli ki.
Allah öylelerinden hepimizi korusun.

hahahahaaa onu paylaştı diye hemen hamile damgası yedi ama düşüncen doğru valla. ben yeni evliyim, şimdi bebekle ilgili bişi paylaşırsam hemen aaa hamile diyecekler o yüzden bebekli şeyleri hiç beğene tıklamıyorum
yeni gelin öyle şeyler paylaşınca direkt hamile heralde deniliyor

Benimde hiç aklıma gelmez onlar kız dolma biberin suyu yeterli olmaz mı sulu yemek için çorba isterim ama bak yanında bir cacık falan Sağol boncuğum pozitif ılımanım azıcık bazı şeyleri kafama bile takmam vallahi sanırım arkadaşımda bu yüzden her durumda arar beni bende çok severim onu üzülmesini istemem kimsenin istemiyorum ayy öyle söyleyen insanlar utanmıyor mu yüzleri kızarmıyor mu ben öyle patavatsız kelime kursam kırıcı olsam uyuyamam ya Çok hoşnut olmadığım insanlara bile güler yüzle moral verici yaklaşıyorum huyumAmin inşallah bize bizim gibi insanlar gerek

kuzenim geldi yurt disindan,pasaya yeni yeni ciciler geldi yine sagolsun :)
hayirlisiyla dogsa giydirsem mavis mavis

diger kuzenlere gittik sonra yeni dogum yapanlara, masallah baskasinin cocugu ne cabuk buyuyo :)
tam isirmalik olmuslar,neyden ne hale geliyor insan :)

cocugun.biri karnimin dibinde dolanip duruyodu,kuzenim X yapma Ayazi ezersin dedi.
ben donup kaldim,nasil tersime gidiyor boyle varmis gibi kabullenmis herkez falan

nehirnil111 esim kv demleri otobuse goturdu kuzum,uyuyamadim sonra daha dogrusu direndim ve uyumadim.

MutluBulut_ yaa regl olmasan dicem buda belirti
saka bi yana kzumda korunmayi.birakinca vucut kendini hazirliyo herhalde,benimde istahim cok acilmisti mesela.
bunlarida sonra belirti saniyoruz :)

Mrs Sahin iyi bende canim ya.
bencede azcik tadini cikartin canim,o misafirlerin sonu gelmiyor sonra inan bana.
bana hala coook gelemeyen.var,hepsi nasipse bebis gelince gelir artik,aradan cikartirim.

benm kv kalkıpta hayatta yardım etmez annemgile geldiği zamanda yardım etmezdi annemde kv gittiği zaman sofrayı felan kaldırmaya hemen yardım ederdi onada kızdım sana yardım edilmiyo kalkma otur diye oraya giderim orda yemek yeriz iceri gecer hemen kv been toplarm

biz dolmanın suyunu yemiyoruz ki
Ne güzel yaa, keşke yakın olsak nehir..İnsana pozitif insanlar lazım :)

az kaldı az seninkide gelcek yakında :) valla ben sabredemyrm esimde oyle ruyasında görms anlatıyodu gecen nasl tatlı diye ben zaten hamile kalmadan önce büyümüs halini görmüstüm dısarı cıkıyodk oglumla ayy ne zaman gelcek o gnler

az kaldi hakkaten nasipse,saka gibi
Ruya grunce cok.etkileniyo insan hakkaten.
hic etkisindem cikamiyosun.
yavastan hazirliklara baslayinca zaman cabuk gecer canim.

Evet KV hamarat olsaydı gelin beceriksiz olurdu

Dimi.iyi ki boyle :))aksama geliyorlarmis hayirli olsun menu bile secmis

Esim ise gidiyor canim. Aslinda o kahvalti etmem ben aliskin degilim diyordu ama ben zorla alistirdim kahvalti ediyoruz oyle cikiyo 2 ay oncesine kadar 7 de kalkiyoduk 6 ya cekildi baya erken oluyor ama

Ya evet ya su adet bozdu herseyi :)) eger korunmayi biraktik diyeyse o zaman bendeki bir suru degisim belkide ondan oldu gecen ay bende hamileyim sandim :))

nehirnil111 Zerence kuzum bende pilav-makarna yapmam :)) sebze yemegi yada en guzeli corba :) he eger kabak dolmasi varsa kesin mucverde olur yaninda ici cope gitmesin diye sarmayi sadece sorun yapmam misafir geldiginde hem pilav hem sarma yapabilirim bide ben biber dolmasiyla en cok taze fasulyeyi seviyorum :)

az kaldi hakkaten nasipse,saka gibi
Ruya grunce cok.etkileniyo insan hakkaten.
hic etkisindem cikamiyosun.
yavastan hazirliklara baslayinca zaman cabuk gecer canim.
Annem sagolsn smdiden doldurms bi suru şey alms sunuda aliyim mi diye sorp duruyo dur biz bi alalm bize kalmcak bisey dedm

Her geldgndesecer Canm birazdan tatlı için de aramazsa iyi

Maviş maviş dedin bir hoş oldum ki Var tabi olmaz mı yerim onu Anladım canım insan uyanında uyuyamıyor geri
Benim kayınvalidem de hiç annemlerde etmemişti hiç dikkat etmedim ama biz hep yardım ederiz kayınvalidem eltimlerde dört dönerdi mesela sanki evin hanımı o eltim otururdu kayınvalide bulaşıkları dizerdi şimdi kötü gibiler gerçi çok muhabbet hep tez ayrılık getiriyor
biz dolmanın suyunu yemiyoruz ki
Ne güzel yaa, keşke yakın olsak nehir..İnsana pozitif insanlar lazım :)
Biz yeriz işte ben susuz yerim ama eşim ekmekle yer ben ekmeksizKeşke yakın olsak niye uzağız ki anlaştığım insanlarla hep uzağımFesat kıskanç insanlardan sıkıldım

Allah Allah bir ben farklı yapıyormuşum demek ki annem nasıl yapardı acep hatırlayamadımNeyse dün bitti dolma bugün arkadaşımdayız yarına Allah kerim etli patates pilav yapıcam galiba ya da patatesli gözleme Patitis aşeriyorum sanırım

aynı kafadanız

Çok görünce dikkatini cekyo hatta annem erken geldiyse eline verirdi yemek malzemelerine yardm etsn dye kendi de annemgilde yemeği yiyip hemen içeri gider oturur ben nye annemi kullandrym beni yeterince kullanyo zatrn

Çok görünce dikkatini cekyo hatta annem erken geldiyse eline verirdi yemek malzemelerine yardm etsn dye kendi de annemgilde yemeği yiyip hemen içeri gider oturur ben nye annemi kullandrym beni yeterince kullanyo zatrn
Demek ki seviyor böyle işleri tabi ki kullandırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…