- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İlk haftalar öyle oluyor canım ben 3 aydır bu yoğunluk ne zaman son bulacak diyorum meselaİnşallah ya bi an hiç bitmeyecek bu yoğunluk sanıyorum
Kmse yemez pilavı Canm kalır geçen onlara gttgmzdede İskender yaptm uğraştırıcı sevdiği şeyler olduğu zaman syluyo ben yapyrm genelde
İlk haftalar öyle oluyor canım ben 3 aydır bu yoğunluk ne zaman son bulacak diyorum meselaEv görmeler başladı mı sizde startı ne zaman vereceksin
Anladım canım iskender oldukça uğraştırıcı ya bir büyük olarak o yapsa sen hamile halinle yesen daha iyi sanki ama boşver iyilik sende kalsın tabi
Yok yok kuzum başlamadı henüz ve bi süre başlamasın. Neredeyse 3 haftalık evliyim ama daha 1 haftalık evli gibi hissediyorum. 1 hafta balayındaydık geldik daha dinlenmeden bayram girdi yine evde değildik o yüzden daha yeni yeni yemek yapıyorum iş yapıyorum falan evime alışmam lazım. Biraz daha zaman geçsin henüz kabul edemem kimseyi
Şimdiden başladı arkadaşlarım falan ne zaman geliyoruz sana diye ama kibarca açıklamamı yapıyorum anlayışlılar sağolsunlarHenüz bu maratona alışamadım iş,ev,yemek,temizlik Çalışan için ciddi anlamda zorluk yani. O yüzden evde olanlar değerini bilin evde oturmanın
ben yemek yapmayı seviyorum önemli degilde öyle bi düsüncesi yok ya kendileri calısıyo cok sey bekliyolar eskiden gelinler öyle hizmet edermis yaa onu bekliyolar ben zaten elimden geleni yapıyorum yemeklerini yapıyorum evinegittiğim zaman bütün ev işlerini yapıyorumİlk haftalar öyle oluyor canım ben 3 aydır bu yoğunluk ne zaman son bulacak diyorum meselaEv görmeler başladı mı sizde startı ne zaman vereceksin
Anladım canım iskender oldukça uğraştırıcı ya bir büyük olarak o yapsa sen hamile halinle yesen daha iyi sanki ama boşver iyilik sende kalsın tabi
Ben hiç yapmamben yemek yapmayı seviyorum önemli degilde öyle bi düsüncesi yok ya kendileri calısıyo cok sey bekliyolar eskiden gelinler öyle hizmet edermis yaa onu bekliyolar ben zaten elimden geleni yapıyorum yemeklerini yapıyorum evinegittiğim zaman bütün ev işlerini yapıyorum
Ne yapılabilir peki canım çorba salata yeterli midir dün yetti gerçi bize o şekilde de kıymalı pirinçliEvet bazen yapıyorum annemden de hep isterdim Ben çok yeni doğan bebekleri sevmem normalde çok bayılarak sevmem gerçi o yüzden arkadaşımla ilgileniyorum çok doğru lohusa anne çok farklı hamile anne de aynı şekilde tamamen hayat değişiyor kolay değil
Bak konuştuk konuştuk çağırdık görüyor musunNe yapcaksın şimcik benim bu akşam yemek derdim yok arkadaşımın bebek mevlütünden kalanları yeriz
Ne kadar güzel bir yazı bazı durumları ne güzel açıklıyor Arkadaşım kilomu aldım Nil yüzüm çiirkinleşti ya da göbeğim gitmedi bak duruyor falan diyor hep bende sana öyle geliyor fıstık gibi anne oldun dünyaya en güzeli paşayı getirdin emzirdikçe o göbekten eser kalmayacak az büyüsün koşuştursun peşinde kilomu kalırmış gayette güzel vermişsin diyorum hemen gittiğimde aa senin yüzün gitmiş kalmamış elin ayağının şişi de inmiş diyorum konu açılmadan morali düzeliyor Doğru da ama bende ekleme yapıyorum Bazı insanlar kötü haber tellali gibi insanı çökertir
aynen bende
şuan senin yerinde olsa uzatırım bacaklarımı açarım müge anlıyı keyfini çıkartırım gününne gerek var ya iş yapsan da oluyor yapmasan da bebişimi hiiç yormazdım bitaz daha büyükmesini bekle bence
aynısını 5 dakka önce facede arkadaşım paylaşmıştı hamile galiba gizliyor şuan
Benimde hiç aklıma gelmez onlar kız dolma biberin suyu yeterli olmaz mı sulu yemek için çorba isterim ama bak yanında bir cacık falanÇorba olmasaydı sulu yemek yap derdim, bi patlıcan yemeği-barbunya veya patates yemeği biber dolmasıyla gider.:)
Evet bende cok beğendim yazıyı. Keşke herkes sen gibi olsa, ne kadar tatlı dillisin :):)
Dediğin gibi bazıları o kadar bencil ve kötü niyetli ki.
Allah öylelerinden hepimizi korusun.
benm kv kalkıpta hayatta yardım etmez annemgile geldiği zamanda yardım etmezdi annemde kv gittiği zaman sofrayı felan kaldırmaya hemen yardım ederdi onada kızdım sana yardım edilmiyo kalkma otur diye oraya giderim orda yemek yeriz iceri gecer hemen kv been toplarmBen hiç yapmamYemek hazırlarken salata falan yapabilirim isterse o kadar he benim evime misafir olarak gelen kimseyi de çalıştırmam oturun derim yemeğinden bulaşığa kadar olması gereken ne varsa ben hizmet ederim evimde çok karışılmasından hoşlanmam Sen doğumdan sonra ufaktan yetişemiyorum gibilerinden çekersin kendine yoksa çok beklenti getirir bunlar söyleyeyim
biz dolmanın suyunu yemiyoruz kiBenimde hiç aklıma gelmez onlar kız dolma biberin suyu yeterli olmaz mı sulu yemek için çorba isterim ama bak yanında bir cacık falanSağol boncuğum pozitif ılımanım azıcık bazı şeyleri kafama bile takmam vallahi sanırım arkadaşımda bu yüzden her durumda arar beni bende çok severim onu üzülmesini istemem kimsenin istemiyorum ayy öyle söyleyen insanlar utanmıyor mu yüzleri kızarmıyor mu ben öyle patavatsız kelime kursam kırıcı olsam uyuyamam ya Çok hoşnut olmadığım insanlara bile güler yüzle moral verici yaklaşıyorum huyum Amin inşallah bize bizim gibi insanlar gerek
az kaldı az seninkide gelcek yakında :) valla ben sabredemyrm esimde oyle ruyasında görms anlatıyodu gecen nasl tatlı diye ben zaten hamile kalmadan önce büyümüs halini görmüstüm dısarı cıkıyodk oglumla ayy ne zaman gelcek o gnlerkuzenim geldi yurt disindan,pasaya yeni yeni ciciler geldi yine sagolsun :)
hayirlisiyla dogsa giydirsem mavis mavis
diger kuzenlere gittik sonra yeni dogum yapanlara, masallah baskasinin cocugu ne cabuk buyuyo :)
tam isirmalik olmuslar,neyden ne hale geliyor insan :)
cocugun.biri karnimin dibinde dolanip duruyodu,kuzenim X yapma Ayazi ezersin dedi.
ben donup kaldim,nasil tersime gidiyor boyle varmis gibi kabullenmis herkez falan
nehirnil111 esim kv demleri otobuse goturdu kuzum,uyuyamadim sonra daha dogrusu direndim ve uyumadim.
MutluBulut_ yaa regl olmasan dicem buda belirti
saka bi yana kzumda korunmayi.birakinca vucut kendini hazirliyo herhalde,benimde istahim cok acilmisti mesela.
bunlarida sonra belirti saniyoruz :)
Mrs Sahin iyi bende canim ya.
bencede azcik tadini cikartin canim,o misafirlerin sonu gelmiyor sonra inan bana.
bana hala coook gelemeyen.var,hepsi nasipse bebis gelince gelir artik,aradan cikartirim.
az kaldı az seninkide gelcek yakında :) valla ben sabredemyrm esimde oyle ruyasında görms anlatıyodu gecen nasl tatlı diye ben zaten hamile kalmadan önce büyümüs halini görmüstüm dısarı cıkıyodk oglumla ayy ne zaman gelcek o gnler
Evet KV hamarat olsaydı gelin beceriksiz olurdu
Esim ise gidiyor canim. Aslinda o kahvalti etmem ben aliskin degilim diyordu ama ben zorla alistirdim kahvalti ediyoruz oyle cikiyo 2 ay oncesine kadar 7 de kalkiyoduk 6 ya cekildi baya erken oluyor amaaynen canım sen çalışıyor musun ki sabah 6 da kalkıyorsun?ben seni evde oturuyor sanıyordum
napim canım iş güç işte sen napıyorsun?
topik arkadaşlarımın sıcaklığından hemen adapte oluyorum zaten Allah razı olsun hepsi birbirinden iyi
bizde de gelin kaynanaya çekermiş derler
kuzenim geldi yurt disindan,pasaya yeni yeni ciciler geldi yine sagolsun :)
diger kuzenlere gittik sonra yeni dogum yapanlara, masallah baskasinin cocugu ne cabuk buyuyo :)
cocugun.biri karnimin dibinde dolanip duruyodu,kuzenim X yapma Ayazi ezersin dedi.
ben donup kaldim,nasil tersime gidiyor boyle varmis gibi kabullenmis herkez falan
nehirnil111 esim kv demleri otobuse goturdu kuzum,uyuyamadim sonra daha dogrusu direndim ve uyumadim.
MutluBulut_ yaa regl olmasan dicem buda belirti
saka bi yana kzumda korunmayi.birakinca vucut kendini hazirliyo herhalde,benimde istahim cok acilmisti mesela.
bunlarida sonra belirti saniyoruz :)
Mrs Sahin iyi bende canim ya.
bencede azcik tadini cikartin canim,o misafirlerin sonu gelmiyor sonra inan bana.
bana hala coook gelemeyen.var,hepsi nasipse bebis gelince gelir artik,aradan cikartirim.
Annem sagolsn smdiden doldurms bi suru şey alms sunuda aliyim mi diye sorp duruyo dur biz bi alalm bize kalmcak bisey dedmaz kaldi hakkaten nasipse,saka gibi
Ruya grunce cok.etkileniyo insan hakkaten.
hic etkisindem cikamiyosun.
yavastan hazirliklara baslayinca zaman cabuk gecer canim.
Her geldgndesecer Canm birazdan tatlı için de aramazsa iyiDimi.iyi ki boyle :))aksama geliyorlarmis hayirli olsun menu bile secmis
Esim ise gidiyor canim. Aslinda o kahvalti etmem ben aliskin degilim diyordu ama ben zorla alistirdim kahvalti ediyoruz oyle cikiyo 2 ay oncesine kadar 7 de kalkiyoduk 6 ya cekildi baya erken oluyor ama
Ya evet ya su adet bozdu herseyi :)) eger korunmayi biraktik diyeyse o zaman bendeki bir suru degisim belkide ondan oldu gecen ay bende hamileyim sandim :))
nehirnil111 Zerence kuzum bende pilav-makarna yapmam :)) sebze yemegi yada en guzeli corba :) he eger kabak dolmasi varsa kesin mucverde olur yaninda ici cope gitmesin diye sarmayi sadece sorun yapmam misafir geldiginde hem pilav hem sarma yapabilirim bide ben biber dolmasiyla en cok taze fasulyeyi seviyorum :)
Maviş maviş dedin bir hoş oldum kikuzenim geldi yurt disindan,pasaya yeni yeni ciciler geldi yine sagolsun :)
Benim kayınvalidem de hiç annemlerde etmemişti hiç dikkat etmedim ama biz hep yardım ederiz kayınvalidem eltimlerde dört dönerdi mesela sanki evin hanımı o eltim otururdu kayınvalide bulaşıkları dizerdi şimdi kötü gibiler gerçi çok muhabbet hep tez ayrılık getiriyorbenm kv kalkıpta hayatta yardım etmez annemgile geldiği zamanda yardım etmezdi annemde kv gittiği zaman sofrayı felan kaldırmaya hemen yardım ederdi onada kızdım sana yardım edilmiyo kalkma otur diye oraya giderim orda yemek yeriz iceri gecer hemen kv been toplarm
Biz yeriz işte ben susuz yerim ama eşim ekmekle yer ben ekmeksizbiz dolmanın suyunu yemiyoruz ki
Ne güzel yaa, keşke yakın olsak nehir..İnsana pozitif insanlar lazım :)
Allah Allah bir ben farklı yapıyormuşum demek ki annem nasıl yapardı acep hatırlayamadımnehirnil111 Zerence kuzum bende pilav-makarna yapmam :)) sebze yemegi yada en guzeli corba :) he eger kabak dolmasi varsa kesin mucverde olur yaninda ici cope gitmesin diye sarmayi sadece sorun yapmam misafir geldiginde hem pilav hem sarma yapabilirim bide ben biber dolmasiyla en cok taze fasulyeyi seviyorum :)
aynı kafadanızDimi.iyi ki boyle :))aksama geliyorlarmis hayirli olsun menu bile secmis
Esim ise gidiyor canim. Aslinda o kahvalti etmem ben aliskin degilim diyordu ama ben zorla alistirdim kahvalti ediyoruz oyle cikiyo 2 ay oncesine kadar 7 de kalkiyoduk 6 ya cekildi baya erken oluyor ama
Ya evet ya su adet bozdu herseyi :)) eger korunmayi biraktik diyeyse o zaman bendeki bir suru degisim belkide ondan oldu gecen ay bende hamileyim sandim :))
nehirnil111 Zerence kuzum bende pilav-makarna yapmam :)) sebze yemegi yada en guzeli corba :) he eger kabak dolmasi varsa kesin mucverde olur yaninda ici cope gitmesin diye sarmayi sadece sorun yapmam misafir geldiginde hem pilav hem sarma yapabilirim bide ben biber dolmasiyla en cok taze fasulyeyi seviyorum :)
Çok görünce dikkatini cekyo hatta annem erken geldiyse eline verirdi yemek malzemelerine yardm etsn dye kendi de annemgilde yemeği yiyip hemen içeri gider oturur ben nye annemi kullandrym beni yeterince kullanyo zatrnMaviş maviş dedin bir hoş oldum kiVar tabi olmaz mı yerim onu Anladım canım insan uyanında uyuyamıyor geri
Benim kayınvalidem de hiç annemlerde etmemişti hiç dikkat etmedim ama biz hep yardım ederiz kayınvalidem eltimlerde dört dönerdi mesela sanki evin hanımı o eltim otururdu kayınvalide bulaşıkları dizerdi şimdi kötü gibiler gerçi çok muhabbet hep tez ayrılık getiriyor
Biz yeriz işte ben susuz yerim ama eşim ekmekle yer ben ekmeksizKeşke yakın olsak niye uzağız ki anlaştığım insanlarla hep uzağım Fesat kıskanç insanlardan sıkıldım
Demek ki seviyor böyle işleri tabi ki kullandırmaÇok görünce dikkatini cekyo hatta annem erken geldiyse eline verirdi yemek malzemelerine yardm etsn dye kendi de annemgilde yemeği yiyip hemen içeri gider oturur ben nye annemi kullandrym beni yeterince kullanyo zatrn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?