- 30 Ocak 2015
- 19.880
- 28.780
- 798
- 29
cok seviyo calıstıgını bahane ederek benm annemde calısıyo herseyini kendi yapar evi düzenlidir ve her aksam cesit cesit yemek yapar burda öyle bsy göremedm bide her gittikleri yere her zaman yemekli giderler bizde öyle degildir yemege cagrdysa yemekli gidersn otrmya gidiyosan cayını icer kalkarsnDemek ki seviyor böyle işleri tabi ki kullandırma
kuzenim geldi yurt disindan,pasaya yeni yeni ciciler geldi yine sagolsun :)
hayirlisiyla dogsa giydirsem mavis mavis
diger kuzenlere gittik sonra yeni dogum yapanlara, masallah baskasinin cocugu ne cabuk buyuyo :)
tam isirmalik olmuslar,neyden ne hale geliyor insan :)
cocugun.biri karnimin dibinde dolanip duruyodu,kuzenim X yapma Ayazi ezersin dedi.
ben donup kaldim,nasil tersime gidiyor boyle varmis gibi kabullenmis herkez falan
nehirnil111 esim kv demleri otobuse goturdu kuzum,uyuyamadim sonra daha dogrusu direndim ve uyumadim.
@MutluBulut_ yaa regl olmasan dicem buda belirti
saka bi yana kzumda korunmayi.birakinca vucut kendini hazirliyo herhalde,benimde istahim cok acilmisti mesela.
bunlarida sonra belirti saniyoruz :)
Mrs Sahin iyi bende canim ya.
bencede azcik tadini cikartin canim,o misafirlerin sonu gelmiyor sonra inan bana.
bana hala coook gelemeyen.var,hepsi nasipse bebis gelince gelir artik,aradan cikartirim.
Bende çalışıyorum ama ne yemekten ne yardımdan geri durmam belki ondan çok yoruluyorum ama bencil insanı sevmem hayınımdır ama millete yapmam yanicok seviyo calıstıgını bahane ederek benm annemde calısıyo herseyini kendi yapar evi düzenlidir ve her aksam cesit cesit yemek yapar burda öyle bsy göremedm bide her gittikleri yere her zaman yemekli giderler bizde öyle degildir yemege cagrdysa yemekli gidersn otrmya gidiyosan cayını icer kalkarsn
kızlar saclarım cok uzamıs kestrmeyede kıyamıyorm kısın sorun olur mu ki ilkdefa bu kadar uzadı
Bende kurutma açısından felan dusundm zorlk olur mu diye belimi felan geçti.çünkü bide.sacim çok ucundan aldırmaya gtsem.kuaforleri biliyosn kısaltıp birakylarBende çalışıyorum ama ne yemekten ne yardımdan geri durmam belki ondan çok yoruluyorum ama bencil insanı sevmem hayınımdır ama millete yapmam yani
Kışın olmaz canım yazın sıcakta bayıltıyor insanı saç ama kışın sıcak tutar
Çocuk olduktan sonra zor olabilir belki yıkamak kurutmak falan canım zaman çünkü gerekBende kurutma açısından felan dusundm zorlk olur mu diye belimi felan geçti.çünkü bide.sacim çok ucundan aldırmaya gtsem.kuaforleri biliyosn kısaltıp birakylar
ay ben nasl kestrcem dogumada böyle saclarm felan yapılms bi seklde gtmek istyrmÇocuk olduktan sonra zor olabilir belki yıkamak kurutmak falan canım zaman çünkü gerek
Uzun olması önemli deglde sacim çok mutlaka şekil vermem gerekyo yoksa kabaryo çok cirkn duryo bide kıvırcık uğraş durnehirnil111 mavis mavis ya teyzesi
pembisinden veya mavisinden Rabbim her isteyene nasip eder insallah
Mrs Sahin calisinca cok cok zzor hakkaten..hani normalde bile yetmiyor gunun hazirlanmaya,caliainca hic cekilez
ilknurrr22 ay benimde kestirmem lazim ama kestirsem sanirim doverler beni
Batil inanclari beynimize sokmuslar birkere.
ben ccocuk dogana kadar diye biliyodum simdi 40 olana kadar kstirilmedigini duydum
ama dedigin gibi kurutma acisindan zor,yoksa cok seviyorum uzun saci.
bazen diyorum ne soylenip duruyosun sukret sacin var,kurut gitsin iste ama..
Canım çok kestirme yine yapılı olarak gidersin belinde olmasına gerek yok kiay ben nasl kestrcem dogumada böyle saclarm felan yapılms bi seklde gtmek istyrm
nehirnil111 mavis mavis ya teyzesi
nehirnil111 mavis mavis ya teyzesi
Mrs Sahin calisinca cok cok zzor hakkaten..hani normalde bile yetmiyor gunun hazirlanmaya,caliainca hic cekilez
ilknurrr22 ay benimde kestirmem lazim ama kestirsem sanirim doverler beni
Batil inanclari beynimize sokmuslar birkere.
ben ccocuk dogana kadar diye biliyodum simdi 40 olana kadar kstirilmedigini duydum
ama dedigin gibi kurutma acisindan zor,yoksa cok seviyorum uzun saci.
bazen diyorum ne soylenip duruyosun sukret sacin var,kurut gitsin iste ama..
Dursunda bi cesaret gelrse kestirimCanım çok kestirme yine yapılı olarak gidersin belinde olmasına gerek yok ki
Amin inşallah tutkum
Bir şekilde hallediyorum canım eşimin katkısı baya oluyor sağolsun. Özellikle mutfak konusunda beraber yemek yapıyoruz, evi toplamama yardım ediyor falan biraz yükümü hafifletiyor en azından
Aynen öyle kadın olmak zor
Hadi bakalım bence sonlara doğru gelir doğuma yakın seni ter bastığında falanDursunda bi cesaret gelrse kestirim
Son zamanlar hep sacimi yapiyim duştan sonra diyorm zaten her gün makyaj yapyrm evde olsamda ama gece olmicak işteilknurrr22 doguma suslenip gidebilecekmisin
agrilar gelince hastanenin yolunu tuttursak yeter sanirim
Belki olablr ama kiymayim ya dursnHadi bakalım bence sonlara doğru gelir doğuma yakın seni ter bastığında falan
Son zamanlar hep sacimi yapiyim duştan sonra diyorm zaten her gün makyaj yapyrm evde olsamda ama gece olmicak işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?