- 30 Ocak 2015
- 19.880
- 28.780
- 798
- 29
Benm adetimn ilk günü çok ağrılı.oluyodu yerlerde surunuyodm valla ordan alistrmam varyapsanda dogum sirasinda ne sac nemakyaj kalir canim ya :)
bazen agrilar yokluyor,su an boyleyse ben dogumu hic dusunmek istemiyorum
Istedi miHer geldgndesecer Canm birazdan tatlı için de aramazsa iyi
Allah Allah bir ben farklı yapıyormuşum demek ki annem nasıl yapardı acep hatırlayamadımNeyse dün bitti dolma bugün arkadaşımdayız yarına Allah kerim etli patates pilav yapıcam galiba ya da patatesli gözleme Patitis aşeriyorum sanırım
Ovv baya uzunmus :)) benim srninkinin yarisi kadar valla kurutmaya useniyorumBende kurutma açısından felan dusundm zorlk olur mu diye belimi felan geçti.çünkü bide.sacim çok ucundan aldırmaya gtsem.kuaforleri biliyosn kısaltıp birakylar
İlk defa uzadı bu kadar kiyamiyorum kestirmeyeIstedi mikadin isini biliyomus
Bende patates kavurma mi yapsam diyorum yarin :) bugunde eriste artti zaten :) demek ki ikimizinde cani istemis :) ben belkide yesil mercimek yaparim ama :) hem damak zevki kuzum herkes farkli yer :)
Ovv baya uzunmus :)) benim srninkinin yarisi kadar valla kurutmaya useniyorum
Zor bi karar gervekten hele bakimli bi sacsa tam zor :) ama kisada daha iyi ya :) esin ne diyoİlk defa uzadı bu kadar kiyamiyorum kestirmeyehep böyle uzasin istiyorum
Saçımda kırık felan çok yok evlendikten sonra her gün yapmadm ya kendine geldi sacim en azından bahanem olurdu kestrmek içinZor bi karar gervekten hele bakimli bi sacsa tam zor :) ama kisada daha iyi ya :) esin ne diyo
Ya ben nasl agliyodm ilk günleri ağrıdan kac aydr olmyrm ya nasl rahatm ilacta icemyodm adetm azaliyodu hemen mecbur ağrıyı cekiyodmilknurrr22 ozaman sanslisin gercekten :)
benim cok sukur cok agrim olmuyodu, hatta adet oldugum.an basliyodu hafif agri belimde okadar. Adet olacagima dair cok belirti yoktu bu yuzden.
ama simdi diyorum keske agrisaymis,bari belki daha sabirli olurdum.
Rabbim.yardimcimiz olur insallah.
Evet ya kirik olsaydi:)Saçımda kırık felan çok yok evlendikten sonra her gün yapmadm ya kendine geldi sacim en azından bahanem olurdu kestrmek için
Ya ben nasl agliyodm ilk günleri ağrıdan kac aydr olmyrm ya nasl rahatm ilacta icemyodm adetm azaliyodu hemen mecbur ağrıyı cekiyodm
Yok ya nerde benmde 2 gün ancaagridigi kadar geliyomuydu bari
bnim iki gun anca suruyodu,bakalim nasipse dogumdan sonra degisecekmi
Evet ilk defa :))Iyi geceler bu gece ne kadar kalabalık burası :)
Canım yüzümde kucuk küçük sivilceler cikiyo bide siyah nokta gbi cirknlestm sanrm napcam bunlara leke.felan olr mu ki yuzumdeagridigi kadar geliyomuydu bari
bnim iki gun anca suruyodu,bakalim nasipse dogumdan sonra degisecekmi
Evet ilk defa :))
İyi canm uyuyamadm geldm geri sen :))Naber cnm:)
Iyi geceler canim :)Iyi geceler bu gece ne kadar kalabalık burası :)
Senide mi uyku tutmadı bugn :))Iyi geceler canim :)
İyi canm uyuyamadm geldm geri sen :))
Iyi geceler canim :)
Uyku tutmadı Canm smdide esim gtti ben uyuyamadm yine :))Ben de iyiyim cnm hayirdir neden uyuyamadin
Iyi geceler canim naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?