- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Doğumda çok umursamıyorsun canım özellikle fotoğrafçı tutacaksanız tabi saç makyaj yaparsın ama o ağrı ve ilk karşılaşmada çokta umrunda olmuyor gördüğüm kadarıylaBelki olablr ama kiymayim ya dursn
Eriştenin yanına güzel gider canımBende patates kavurma mi yapsam diyorum yarin :) bugunde eriste artti zaten :) demek ki ikimizinde cani istemis :) ben belkide yesil mercimek yaparim ama :) hem damak zevki kuzum herkes farkli yer :)
gece 3 lere kadar konuşulmuş maşaAllah
Günaydın kızlar
bende akşam 10a kadar mutfakta oluyordum o yüzden telefon dinleme zamanlarında elimde oluyorduGünaydın canım akşamları giremiyorum ben eve kendimi atıp toparlamam anca tv ye falan bakıyorum
bende akşam 10a kadar mutfakta oluyordum o yüzden telefon dinleme zamanlarında elimde oluyordu
Fotoğrafçı istyrm ama devlet hastanesinde nasl olcakDoğumda çok umursamıyorsun canım özellikle fotoğrafçı tutacaksanız tabi saç makyaj yaparsın ama o ağrı ve ilk karşılaşmada çokta umrunda olmuyor gördüğüm kadarıyla
Eriştenin yanına güzel gider canımPatates hastasıyım ben geçende kumpir yaptım tepsi de güzel oldu eşimde sevdi yapıcam hep pratik Mercimek yemeğini de düşünüyorum bir kaç gündür alıp yapıcam sanırım sonunda
Günaydın canım akşamları giremiyorum ben eve kendimi atıp toparlamam anca tv ye falan bakıyorum
evlenmeden önce yolda bile giriyordum ben yaTelefonu elime alıyordum çoğunlukta ama KK ya çok giremiyorum anlamıyorum telde bir şey
Orada da yapıyorlardır herhalde bir sormak gerek canım bende bilmiyorumFotoğrafçı istyrm ama devlet hastanesinde nasl olcak
evlenmeden önce yolda bile giriyordum ben yatabi bilgisayar kadar kolay kullanışlı olmuyor tel
Aa adet günüm deyim bende dkkat etmemstm onaselam canlaar :)
ilknurrr22 canim sivilce genelde adet gunlerine yaklasirken oluyor. ona dikkat ettinmi hic.
lekelenmeye gelincee erkekler okadar leke yapmaz,guzellik verir derler anneye.
benim.yoktu ama bi haftadir hafif leke var yuzumde.
dogumdan sonra geciyor onlar can sIkma.
sivilce bndede oldu cok
Yapiyolardirda ozeldeki imkânlar kadar kolay olmuyodur :)Orada da yapıyorlardır herhalde bir sormak gerek canım bende bilmiyorum
Telle sevmiyorum böyle yazmalı yerlere girmeyiYazmadan da yapamam
gerginliğim yok sükür
Tabi canım kalabalığı herşeyi daha farklıYapiyolardirda ozeldeki imkânlar kadar kolay olmuyodur :)
neyse o zaman gelsinde düsünürüz artkTabi canım kalabalığı herşeyi daha farklı
Aynen canın kafana takma şimdineyse o zaman gelsinde düsünürüz artk
sen napysn bgnde mi istesinAynen canın kafana takma şimdi
Evet 1 de çıkacağım canım Allahtansen napysn bgnde mi istesin
oh oh masallah cok marifetlsinEvet 1 de çıkacağım canım AllahtanSabah gelmeden evi toparladım gittiğimde çekip silmek kalsın diye kısa devre de beyazlarla açık renkli çamaşırlarımı yıkadım akşama kurusun diğerlerini asayım diye hem çalışmak hem ev hanımlığı zor zanaat
7:30 uyandım eşim 8 de gitti ona kahvaltılık hazırlamıştım sonra çamaşırları attım makineye yarım saatte yıkadı ben evi toparlarken o arada balkonu da yıkadım bak çamaşırları temiz yere asayım diyeoh oh masallah cok marifetlsinsabah sabah nasl yapysn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?