2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Belki olablr ama kiymayim ya dursn
Doğumda çok umursamıyorsun canım özellikle fotoğrafçı tutacaksanız tabi saç makyaj yaparsın ama o ağrı ve ilk karşılaşmada çokta umrunda olmuyor gördüğüm kadarıyla
Bende patates kavurma mi yapsam diyorum yarin :) bugunde eriste artti zaten :) demek ki ikimizinde cani istemis :) ben belkide yesil mercimek yaparim ama :) hem damak zevki kuzum herkes farkli yer :)
Eriştenin yanına güzel gider canımPatates hastasıyım ben geçende kumpir yaptım tepsi de güzel oldu eşimde sevdi yapıcam hep pratikMercimek yemeğini de düşünüyorum bir kaç gündür alıp yapıcam sanırım sonunda
gece 3 lere kadar konuşulmuş maşaAllah
Günaydın kızlar

Günaydın canım akşamları giremiyorum ben eve kendimi atıp toparlamam anca tv ye falan bakıyorum

Fotoğrafçı istyrm ama devlet hastanesinde nasl olcak

selam canlaar :)

ilknurrr22 canim sivilce genelde adet gunlerine yaklasirken oluyor. ona dikkat ettinmi hic.
lekelenmeye gelincee erkekler okadar leke yapmaz,guzellik verir derler anneye.
benim.yoktu ama bi haftadir hafif leke var yuzumde.
dogumdan sonra geciyor onlar can sIkma.
sivilce bndede oldu cok

Günaydın kızlar bugn bana uyumak yasak sanırım biraz uykuya daldm bu seferde binada birinin alarmı başladı susturamadlar uyandm uyumayida denemyrm artk

Aa adet günüm deyim bende dkkat etmemstm ona

sen napysn bgnde mi istesin
Evet 1 de çıkacağım canım AllahtanSabah gelmeden evi toparladım gittiğimde çekip silmek kalsın diye kısa devre de beyazlarla açık renkli çamaşırlarımı yıkadım akşama kurusun diğerlerini asayım diye hem çalışmak hem ev hanımlığı zor zanaat

oh oh masallah cok marifetlsin sabah sabah nasl yapysn

oh oh masallah cok marifetlsin sabah sabah nasl yapysn
7:30 uyandım eşim 8 de gitti ona kahvaltılık hazırlamıştım sonra çamaşırları attım makineye yarım saatte yıkadı ben evi toparlarken o arada balkonu da yıkadım bak çamaşırları temiz yere asayım diye9 da işler bitmiştiEve gittiğimde öğle yemeğimizi hazırlayacağım evi temizleyeceğim lavabolar falan akşam yemeğimi koyarım sonra annemlere gidip birşeyleri almam gerek yine hareketli bir gün yarın sırf kendimize zaman ayıralım diye işte

nehirnil111 kurumasi ne zor oluyor simdi havalar soguyunca
Kisin sobamin yani camasirla doluydu.

ssninde yerden isitmaliya ,at camasirlari yere kurusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…