- 30 Ocak 2015
- 19.880
- 28.780
- 798
- 29
ben sabah kalkıpta yapamam heralde masallah sana7:30 uyandım eşim 8 de gitti ona kahvaltılık hazırlamıştım sonra çamaşırları attım makineye yarım saatte yıkadı ben evi toparlarken o arada balkonu da yıkadım bak çamaşırları temiz yere asayım diye9 da işler bitmişti Eve gittiğimde öğle yemeğimizi hazırlayacağım evi temizleyeceğim lavabolar falan akşam yemeğimi koyarım sonra annemlere gidip birşeyleri almam gerek yine hareketli bir gün yarın sırf kendimize zaman ayıralım diye işte
Çamaşır makinesi kurutmalı olarak aslında canım kışın mecbur çalıştıracağım ama şuanda hafta sonu güneşli olacakmış o yüzden son günleri kullanayım dedimnehirnil111 kurumasi ne zor oluyor simdi havalar soguyunca
Kisin sobamin yani camasirla doluydu.
ssninde yerden isitmaliya ,at camasirlari yere kurusun
ben sabah kalkıpta yapamam heralde masallah sanakendn hazrlanmıyo msn sabah
anladm canm bende makyajsız duramıyormda genelde evde bile yapyrmÇamaşır makinesi kurutmalı olarak aslında canım kışın mecbur çalıştıracağım ama şuanda hafta sonu güneşli olacakmış o yüzden son günleri kullanayım dedim
Hazırlanıyorum canım makyajsız çıkmam genelde giyeceklerim bellidir ama saçlarımı tepeden topladım bugün çok sıcak ve yağışlarda toplarım normalde düzleştirir ya da kıvırırım tabiCumartesileri böyleyim yoksa hafta içi iş yapamam 8 de evden çıkmış oluyorum çünkü cumartesi de hafta içi erken kalktığımdan 7:30 dan sonra uyuyamıyorum
Yok eve gittiğimde direk makyajımı silerim yemek hazırlayacaksam hemen bekler yemekten sonra silerim saçımı tepeden toplarım iş yaparken daha kolay olur zaten saçım çok dökülüyoranladm canm bende makyajsız duramıyormda genelde evde bile yapyrm
ya bende yuzuklermi hic ckarmam cunku cıkarırsamm takmam unuturum kesin bi yerde kalırYok eve gittiğimde direk makyajımı silerim yemek hazırlayacaksam hemen bekler yemekten sonra silerim saçımı tepeden toplarım iş yaparken daha kolay olur zaten saçım çok dökülüyorYüzüklerimi falanda çıkartıyorm eve gittiğimde harbe katılıyor gibiyim
ya bende yuzuklermi hic ckarmam cunku cıkarırsamm takmam unuturum kesin bi yerde kalırevdede esim gelceği zamana yakın makyaj yapyrm yada canm isterse hemen yapyrm evi felan topladktan sonra ama bugn yapmıcam aksam temizlemsi zor oluyo
bazen öyle bi üsenyrm ki özellikle aksam yatmadan cıkarırken nye yptm ki diyorm ama yapmayıncada olmuyo iste kendimi bırakmak istemyrmBen yatak odasında komidimin üzerine koyuyorum sabah oradan takılarımı alırken görüyorum hemen çünkü deterjana falan bulaştırmamaya çalışıyorumEvdeyken makyaj yapmak hem güzel hem boşuna uğraşmış gibi gelir insana Eşe güzel görünmek tabisi en önemlisi
Tabi ki canım herşeyden önce kendimiz için yapmalıyız insana artı bir güven veriyor bakım temizlik en önemlilerimiz sonuçtabazen öyle bi üsenyrm ki özellikle aksam yatmadan cıkarırken nye yptm ki diyorm ama yapmayıncada olmuyo iste kendimi bırakmak istemyrm
bugnde maske felan yapcam bekarken her gün bsy yapyodm smdi hic yapmyrm o zaman cildim daha gzeldi bugünü kendime ayryormTabi ki canım herşeyden önce kendimiz için yapmalıyız insana artı bir güven veriyor bakım temizlik en önemlilerimiz sonuçta
bugnde maske felan yapcam bekarken her gün bsy yapyodm smdi hic yapmyrm o zaman cildim daha gzeldi bugünü kendime ayryorm
yatarken limon sür sivilceleri kurutyo benmde bu aralar kücük kücük cıkıyo :)Ne maskesi yapıyorsun canım bende 2 haftada bir yapardım çok yüzüm maske istemiyor sanki ama bugün benimde yapasım var akşama doğru yumurtalı limonlu yapıyorum genelde hiç araştırmadım ama cildimi gerdirir güzel olurduSivilce çıktı evlendikten sonra ergenliğimde bile çıkmamışken düşün cipsi falan yemeyi bıraktık ama henüz tam geçmediler onlar için bir şeyler yapmalıyım aslında alnıma doğru
Limon kullanmalıyım evet çok değil ama alışık olmadığım için gözüme batıyorlar kurumuş gibiler ama neden geçmiyorlar anlamadımyatarken limon sür sivilceleri kurutyo benmde bu aralar kücük kücük cıkıyo :)
geçer ya bu aralar bende cildimi begenemyrm bi cirknlesti sankiLimon kullanmalıyım evet çok değil ama alışık olmadığım için gözüme batıyorlar kurumuş gibiler ama neden geçmiyorlar anlamadım
Uyku tutmadı Canm smdide esim gtti ben uyuyamadm yine :))
Sabah eşim gdnce uyuyamadm Canm snra 10 gbi uyuyodm binadan alarm sesi gelmeye başladı susmadi bende kalktm artk ve şuan basım aşırı derecede agryoBen daha yeni uyandim sen 8de uyanmissin
Yok Canm hiç skmyo valla 1 numara buyuk almstm alırken sol parmagima hc takamyrm dusuyo sagdada suya girince cikiyo ellermde felan sisme yok smdlknehirnil111 kurutmali olunca cok iyi canim ama ben kullanmdim kurutmayi hic neden bilmem.
aynen bendde gecen hafta derlendirdim.guzel havayi .
ilknurrr22 canim.yuzuk sIkmiyormu artik,yatarken bari cikar sonra kalir parmaginda.
gecen takayim.deneyeyim dedim yarinin yatisina.bile gecmiyor
PembeLokum nasilsin kuzum
Sabah eşim gdnce uyuyamadm Canm snra 10 gbi uyuyodm binadan alarm sesi gelmeye başladı susmadi bende kalktm artk ve şuan basım aşırı derecede agryo
Keşke gelse basım agryo öyle byle degl dişimn ağrısı mi başıma vurdu blmyrmEhh tabi kotu olmustur canim neyse belki gun icinde uykun gelir biraz sekerleme yaparsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?