- 30 Ocak 2015
- 19.880
- 28.780
- 798
- 29
Edyrm arada almaya başladığı zaman çıkarırım ellerm şişer mi blmyrm
Limon kullanmalıyım evet çok değil ama alışık olmadığım için gözüme batıyorlar kurumuş gibiler ama neden geçmiyorlar anlamadım
Fake hesap ne için bide kaç yasında sosyal medyada ne çok takiliyo gicik olurdum tabikiKızlar yetisiiiinnn
Siz olsaniz benim yerimde gicik olur muydunuz merak ediyorum
Kv min adı merve aslan diyelim kendine fake bi hesap almis melis aslan diyelim ona da ismini degistirmis cunku ve fotolarimiza fake hesabindan yorum yaziyor
Insanlar da bana gelip melis kim eşinin halası mı yengesi mi kardesi mi fln diyolar soyad benzerligi olunca
Ben de kv me yazdim seni iste halasi yengesi fln zannediyorlar kendi asil hesabindan yazsan dhaa iyi olur sanki :) dedim gulucuk koydum belki farkinda dgldir melis hesabindan yazdiginin
Cevap: baskasinin ne sandigivile ilgilenmiyorum Ama senin icin sanilar da onemli ve seni rahatsiz ediyor dusuncesiyle Bundan boyle asil hesabimdan yorum yazarim sevgiler
Ya ben sanki is arkadasiyim hep benimle boyle resmi konusuyor bi ee baskasinin ne sandigiyla ilgilenmiyorum yazmis sinir oldum ya zaten ogluyla bana ortak yavrularim der hic bi zaman bana kizim demez yvrum demez instada gorenler gormustur dogum gunumu nasil kutlamis
Dogum gunun kutlu olsun nice yeni dogm gunlerine saglik ve mutlulukla erismen dilegiyle sevgiler ve esenlikler
Ya bu ne kdr resmi ne kdr samimiyetsiz bi kutlama boylr yorumlari spsyal medyada yapiyor herkes bna ne kdr soguk davrandigini farkediyor ya bi kizim yazmak dogum gunun kutlu olsun 'canim' yazmak cok mu zor siz de farkediyor musunuz arkadadlar kv min ne kdr resmi yazdigini bana?
Kp min dogum gunu yazisi da nice mutlu yillara bu kdr yani bi kizim yaz bi yavrum yaz ne bileym cok resmi davraniyorlar bana
Ben onlara annecim babacim diyorum..
Siz olsaniz gicik olur musunuz?
Fake hesap ne için bide kaç yasında sosyal medyada ne çok takiliyo gicik olurdum tabiki
Sende ona karşı çok mu mesafelisin acaba byle yapyo öyleyse de boşver canım çok içli dişli oluncada bisey farketmiyo vallaFake hesap oyun icin 49 yasinda cnm
Sende ona karşı çok mu mesafelisin acaba byle yapyo öyleyse de boşver canım çok içli dişli oluncada bisey farketmiyo valla
PembeLokum tam nekadar soguk bir yorum diye dusunurkenn sen yazmissin bile nekadar resmi diye.
herkez farkli iste canim,ne diyelim
bana kalirsa buyuklerin sosyal.medyada bukadar takilmasina.bile sinir oluyorum.
bosver canini sIkmaya degmez vee soylemeden gecmeyeyim.masallah cok sabirlisin :)
Sagol canim iyi siz de benim gibi dusunuyorsunuz sevindim o msjindan sonra kv me yazdim yazdim sildim yazdim yazdim sildim neyse tamam bir sey yazarsam kavga ederiz tuttum kendimi tamam :) diyebildim sadece
buyukluk sende kalsin canim.
seninkilerde boyle,boyle kabul ediceksin artik
kacan kovanir misali,sen soguk davransan el ustunde tutarlar aaslinda.
buna sukur en azindan bir evde yasamiyorsunuZ.. ne kadar uzak o kadar iyi :)
bende öyleyim sürekli ararım giderm yapılcak ne varsa yaparm ama kıymet bilmyolar canm ilerdede bilmicekler biliyorm ama yapıyorm iste bnde sürekli güler yüz kırıldıgım sey bile olsaYok ya hic mesafeli davranmiyorum benim kotu ozelligim de bu 32 dis guleryuz ve annecim babacim cnm cicim bu moddayim her zmn insanlara mesafeli davranamiyorum mizacım oyle dgl cok samimiyimdir insanlara karsi
benzer seyler yasamısız valla bizde gecen sene balayına felan göndermediler esim babasının dkkanında calısıyodu benm annemglde tatile gitcekti bizide götürdüler bi kurus para harcamadk elimizi cebimize sokturmadılar bunlrda bize küstü tatile gittik dye hatta o zaman işçi yoktu ben mecbur blcaksnz anne dedm kp mecburen gitcez biz tatile dedi dems kv sonra kp geldi yukarı bana kızıyo allahtan esim ordaydı duymustuda arkamda durdu zten hic ezdirmez beni ailesine bin sukurBi arada yasamayi dusunemiyorum bile :)
Kacan kovalanir da bizde ise yaramiyor canim daha once denemistim :)
Oblara gore her daim arayan soran ilgilenen ben olmaliyim daha kv ve kp o kdr davet etmeme ragmen evime 1 kere gelmemis insanlar o kdr da israrla davet ettim gecen mersinden geldiklerinde yok yok biz gidecez gece donecez diye tutturdular ugurladik yola ciktilar 1 saat sonra geri donup esimin dayisigile gitmisler
Ee ben sizi o kdr davet etmisti neden bana gelmediniz? Dye soramiyorum iste kavga cikar
Buna bozulur muydun sen olsan
Bir de bayramda aradim kp yi kv yi ayri ayri benle soguk konustular esime sebebi ne olabilir dedim bayramda gitmememiz olabilir dedi ee dedim 909 lira borc cikardigini biliyorlar benzine ayirdigimiz parayi senin borcuna verdik nasil gidelim? Biz tatil oncesi kv gile gidecektik 1 2 gunlugune bu borc olayi cikinca bizi tatile annemle babam goturdu annemin arabasiyla gittik
Bnm kv kp de bunlari dusunecek beyin yok
bende öyleyim sürekli ararım giderm yapılcak ne varsa yaparm ama kıymet bilmyolar canm ilerdede bilmicekler biliyorm ama yapıyorm iste bnde sürekli güler yüz kırıldıgım sey bile olsa
üzülüyorm kızıyorm ama eeskisi kadar degil alstm gercekten bizim cicim aylarımız olmadı ilk evlendgmzde sürekli dkkandaydk banyo yapmaya bile vaktm olmyodu sabah erkenden git aksam gec gel 8 kilo felan verdm 1 bucuk ayda bide ramazanda o yognlkta her gn misafir geldiBiz seninle ayni burctaniz zaten cnm basak bayanlari her daim sicak kanli guler yuzlu olur iste keske ketum olabilseydik
Sen de uzuluyorsundur
verdiğin degerin karsılıgı göremeyncede kötü oluyo insan napsn oda haklıPembeLokum aman bosver ne israr ediyosun.
inan bana surekli.gelip gitmek,surekli.bir arada olmak insani daha cok huursuz ediyor. Esinle basbasa kalamiyosun bile.
evet tamam hic gelmemeleri hic iyi degil, cok buyuk ayip etmisler.
ama gercekten uzulmeye degmez, senin yerinde olmak isteyen cok gelin vardir. hic birseyine karismayan kv ,kp falan..
verdiğin degerin karsılıgı göremeyncede kötü oluyo insan napsn oda haklı
Kızlar yetisiiiinnn
Siz olsaniz benim yerimde gicik olur muydunuz merak ediyorum
Kv min adı merve aslan diyelim kendine fake bi hesap almis melis aslan diyelim ona da ismini degistirmis cunku ve fotolarimiza fake hesabindan yorum yaziyor
Insanlar da bana gelip melis kim eşinin halası mı yengesi mi kardesi mi fln diyolar soyad benzerligi olunca
Ben de kv me yazdim seni iste halasi yengesi fln zannediyorlar kendi asil hesabindan yazsan dhaa iyi olur sanki :) dedim gulucuk koydum belki farkinda dgldir melis hesabindan yazdiginin
Cevap: baskasinin ne sandigivile ilgilenmiyorum Ama senin icin sanilar da onemli ve seni rahatsiz ediyor dusuncesiyle Bundan boyle asil hesabimdan yorum yazarim sevgiler
Ya ben sanki is arkadasiyim hep benimle boyle resmi konusuyor bi ee baskasinin ne sandigiyla ilgilenmiyorum yazmis sinir oldum ya zaten ogluyla bana ortak yavrularim der hic bi zaman bana kizim demez yvrum demez instada gorenler gormustur dogum gunumu nasil kutlamis
Dogum gunun kutlu olsun nice yeni dogm gunlerine saglik ve mutlulukla erismen dilegiyle sevgiler ve esenlikler
Ya bu ne kdr resmi ne kdr samimiyetsiz bi kutlama boylr yorumlari spsyal medyada yapiyor herkes bna ne kdr soguk davrandigini farkediyor ya bi kizim yazmak dogum gunun kutlu olsun 'canim' yazmak cok mu zor siz de farkediyor musunuz arkadadlar kv min ne kdr resmi yazdigini bana?
Kp min dogum gunu yazisi da nice mutlu yillara bu kdr yani bi kizim yaz bi yavrum yaz ne bileym cok resmi davraniyorlar bana
Ben onlara annecim babacim diyorum..
Siz olsaniz gicik olur musunuz?
benzer seyler yasamısız valla bizde gecen sene balayına felan göndermediler esim babasının dkkanında calısıyodu benm annemglde tatile gitcekti bizide götürdüler bi kurus para harcamadk elimizi cebimize sokturmadılar bunlrda bize küstü tatile gittik dye hatta o zaman işçi yoktu ben mecbur blcaksnz anne dedm kp mecburen gitcez biz tatile dedi dems kv sonra kp geldi yukarı bana kızıyo allahtan esim ordaydı duymustuda arkamda durdu zten hic ezdirmez beni ailesine bin sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?