2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

aynen canım bizdede gelip gitme coktu her gün geliyolardı yemek icin bi gün rahat edemyodm bi kere anne sen evdesn bugn ayrı yiyelm dedm dye hemen kp yetstrdı yne yeni evliyiz basbasa yemek istyorm ki yemeklerini de ben göndercektm hemen tartsma oldu esmle babası tartsms byle dedm dye bende aradm bi pilav yapmak mı zoruna gtti anne ben zaten yemeklerini göndercektm onuda yapıyımda gidiyim ne gerek vardı tartsma ckarmaya dedm ben kaynanamdan 30 yıl cektm demeye basladı iyi cektn diye sende bana mı cektrceksn o zaman onu mu demek istysn dedm hemen kıvırdı kmse kıymet blmyo malesef sorsan daha ben iyi geln degilmdr haftalık temzligine kadar yapyrm halbuki büyük temzlkleri bırakta

borc konusunda haklarını yiyemem herseyi yaptılar evimizi esyamızı dugunumuzu dugunde takılan altınlar onların oldu tabi bize sormadlar ama hep söylüyolar iste biz aldk biz yaptk sevmyrm ben böyle seyleri yaptysan baskassı övünsün sen degil

Karismayan kv kp evet guzel canim karismayan zor gununde de yaninda olmuyor ama

Ah canim kiyamam aslinda hepimiz esimizin ailesinden cekiyoruz ama hic birimiz yansitmiyoruz bunlari yuvamizda mutlu olmaya calisiyoruz valla bizin gibi kadinlarin hakki odenmez aslinda

Wuuu bu da cok fena canim ya neyse ki azalmis bu durum eger iyi insanlarsa dedigin gibi hata ettiklerinin farkina varmiyorlardir

benim doğum günümü bile kutlamıyolar bence takma zaten mesafe iyidir :)

Aha kiyamam benim de kutlamazlardi ilk olmustu o da boyle oldu :)

Wow canim sen de fazla iyisin ya benim kv kp apar topar tasindi (bana haber veren yok) esim son gun soyledi ve yardima gitmedim haber fln vermedikleri icin ben o kdr da iyi degilim ya insan baska sehire tasinirken gelinine biz tasiniyoriz diye haber etmez mi evin onune kamyon gelmis gitmelerine 1 2 saat kala haberim oldu

yapmasam esimin basını agrıtcaklar canım bide benm ailemle cok sıkı oldugumuz zaman bisey oluyo bozuluyo esmin ailemle arası ben onlara baglyrm pek istemiyolar cok gidip gelmemzi kız cok gtmezms öyle dusunyolar kendi kızlarıda baska sehirde benden cok geliyo valla

Her seyi yapmalari guzel soyleyip durmasalar daha guzel tabi
Esimin ailesi dugunde takilanlari istemesin diye ben mehir olarak her iki tarataftan gelen her turlu altin para hediye vs hepsini ayrintili olarak nikahta mehir istedim esime takilanlari da aldom yani :)

benm hc aklıma gelmemsti o yaa gerci desem bile alırlardı sonra veririz derlerdi kalırdı kv bana daha takı seti parası vercek o zaman alamam durumum yok dedi ben anneme aldırdm sana parasını veriyim sonra dedm 1 seneyi gecti hber yok

Cogu erkek aileleri gelinin ailesine gitmesine karisiyo bunu hic bi zaman anlamadim kendi kizlariyla sıkı fıkı olurlar ama her zaman da boyledir

O para gelmez canim unut sen en iyisi

Bazen yapılanlar can sıkıcı olabiliyor.Ama fazla takılma bosver zamanla esın görür.sende ona göre davranırsın

Benim esim cok gamsiz hicbir seyi takip umursamaz benden de oyle olmami bekliyo ama mumkun degil :)

unuttum zaten ama öbür geline cok sey yapcak adım gbi eminim o zaman ben tamamen yüz cevrcem

ilknurrr22 iyi sabrediyorsun gercekten,haftalik temizligini.bile yapmak..
ya nebileyim sonucta eskiler cok cekmis.kvdelerden, biliyolar neyin ne oldugunu, nolur sanki anlayis gosterilse.
sonucta madem ayri eve cikmisiz,kendi ayaklarimizin uzerinde durmaliyiz, yuvaya sahip.cikmaliyiz. Ayri yuva kurdugunu anlamaya zaman vermiyolar insana.
sen soylemissin bari.Keske susmasam.bende.

PembeLokum bir zaman sonra bunu cevredeki.insanar bile aanladi.
yeni hamileyken e bulanti tavan bende,onlara gideriz saatlerxe otururuz daha eerken napcaksiniz evde denir.
burda yat falan,ben kp derin yanin totomu yan cevirip nasil yatayim.
veya bize gelmisler nasil yatayim.
o halde zar zor duruyodum hep.

ay neyse aklima geldikce sinir oluyorum
kisaca ya gelinip gidilir,gidilmezse mutlaka telefonla dakikalarca konusulur.
neyse saglik.olsun esim.icin katlaniyorum

birinde susuyosan besincide susamıyosn iste canm daha cok sey var ama ben bsy demyrm ben iyi olmasam onlarda iyi olmaz gerci oyle iyilikleride yokta o kadarsey yapıyorm insan kendi kızı gibi davranır evlendgmden beri bi tek bisey bile aldgını görmedm

Onlar istiyor ki 24 saat beraber olun canim esinizle ikinizin basbasa ayri bi hayati olmasi gerektigini dusunemiyorlar herhalde dedigin gibi 1 2 saat oturulsun tamam da saatlerce oturmak hele kp yaninda rahat olamaz insan

Aynen ben de cnm kv gorumceme emeklilik ikramiyesinden hediye almis gelmisler bana gosteriyorlar bak emeklilik hediyem (altin kolye) diye ya insan bi dusunur pembe lokuma bir sey almadim boyle gostermemiz ayip olur fln dye ama yok :) gozume sokuyolar hediyeyi bari gostermeyin
Kız evlat olarak degil gelin olarak goruluyoruz hatta ben gelin olarak da dgl sadece esimin nikahli esi olarak goruluyorum sanirim

Bende işlerini yaptırdıkları lazm olunca aradıkları bi şahıs olarak sanırım aman kıymet bilmicekler evet Canm ilk gelnm oburunun evlenmesine daha 10 sene var en az smdiden dusunuluyo herşey bilezkleri felan hazr ve benmkinden çok bana 2 odalı ev aldılar ona 3 odalı ev verilecek bana 15 sene oturcaniz burda dedi geçen evim güzel ama küçük ben burda çocuğa felan oda yapamam esimde gordu moralimin bozuldgnu sen karışma herşeye sanane dedi allahtan

Kaynın yasi kucuk demek :)
Asil ilk geline ilk evlenecek cocuga pek bi ozenilir ama nedense gordugum kadariyla 2 erkek kardes varsa bi ailede olan ilk evlenenin esine oluyo ilk gelin sknti cekiyo
Orada neden 15 sene oturu¥osunuz yani niye 15?

Kaynın yasi kucuk demek :)
Asil ilk geline ilk evlenecek cocuga pek bi ozenilir ama nedense gordugum kadariyla 2 erkek kardes varsa bi ailede olan ilk evlenenin esine oluyo ilk gelin sknti cekiyo
Orada neden 15 sene oturu¥osunuz yani niye 15?
blmyrm ki kendi kendine konstu gecen geldklernde yok evnz güzel neyinize yetmiyo ben bi göz odada kac kısı kaldm ortada hic bisey yokken oldu bunlar kendi kendine actı konuyu konstu durdu bende anlamadm salonum kücük mesela otrma odasını cock odası yaprsnz orda oturursnz bende dedm ben bu evde cocuga oda yapmam salonum kücük benm misafirm cok gelse salona sgdıramam bn dedm kocaman salon neresi kücük dedi esmde iyi cok begenyosan sen gel otr burda bz gecelm sizin eve dedi onların evde saray gibi kocaman bide 5. kat benm evim giris kat yatak odasıyla mutfak 3. kat gbi yok ben burda oturamam benm balkonm olcak dedi esmde burdada balkon var oturursn diyince yok buranın önü kapalı yok surası söyle en sonunda esmde bize gelnce ev cok gzel sen otur diyince kötüledn ama dedi sustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…