2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

O cerkes ablayla anne kiz gibi olmussunuz kizma bence mesafe de koyma :)
Belki sen de fazlasiyla ben yapamam beceremem imaji cizdin o yuzden pyle yapiyordur
öyle yapıyodum gerçekten, hepsini ona devretmiştim. temizliği eşim umursamıyor ama yemek konusunda biraz içine battığını görebiliyorum. annesi hiç yemek yapmamış, onların yardımcıları yatılıymış, beslenme çantasına kadar çocukken bile hiç annesinin elinden bişey yememiş.o yüzden benden bekliyo bişeyler.benim de ama işime pek gelmiyo pişirmek annem öğretmedi hiç

Kumpiri.koymustun sanki sende mi gormustum :) eristenin yanina patates kizartma ve nugget yaptim malesef.bugun.kizartma yedim azicikda olsa :)

Sonuna kadar haklisin canim.. Sacmalik millete neyse neden yaziyor oraya ozelden yazsin o zaman millet ne karisirsa..
Onlar sana mesafeliyse sende ol canim annecim.vs deme anne de yeterde artar bile. Bana kizim yavrum vs diyolar ama ben yinede sadece anne baba diyorum neticede oz annem babam degiller aileme haksizlik sanki bu.. Sevgiliyken.derim diyodum is ciddiye donunce oyle yapmadim :) gidip gelme konusunda birak ne uzuyosun kendini gelmesinler hic takma daha iyi :)eskiden bende cagirirdim surekli.simdi biraktim isteyen buyursun gelsin
Esin ailesi.konusunda herkesin sinavi ayri iste benimde bambaska konular kv kp genel olarak iyiler seviyorum ama esimin diger akrabalariyla pek oyle degil.iste herkesin sinavi farkli.. Takma umursama ben onlari kendi ailemle bir tutamam onlarinda icten bi.sekide diyorumki kizlariyla bir tutmasini beklemem imkanida yok zaten :)

yok vlla bekarken de hiç yapmadım yemek hep yardımcı tuttum öğrenciyken dışardan söyledim ya da yiyip geldim. annemi suçluyorum bu konuda o da öğrenseydin ben mi öğreticem sana diyo

Kızlaaaar,yarın malum pazar ve eşim için kendi başıma bişeyler pişirmek istiyorummm.Yardımcıma 1 gün izin verdim yarın yani yemeği ben pişireceğim.bana acil örnek ve basit yemekler önerir misinizz ne pişiricem ben bu adama???

yok vlla bekarken de hiç yapmadım yemek hep yardımcı tuttum öğrenciyken dışardan söyledim ya da yiyip geldim. annemi suçluyorum bu konuda o da öğrenseydin ben mi öğreticem sana diyo
Dogruda diyo :) sen merakli olmayinca o ne yapsin ki :) eger geecekten istiyorsan icten bir sekilde yarin baslayabilirsin guzel bir.menuyle. cahide sultan var tarifleri hep tutuyor ordan yardim ala bilirsin yada nefis yemek tarifleri var yine orada cok tutan tariflerden deneyebilirsin :)

Mercimek corbasi, firinda tavuklu patates (baget), pirinc pilavi, salata :) nasil bence yapabilirsin :)

Hatta birde tatli yap adami sasirt :)

Akşam yemeğine bulgur pilavı , tavuk ızgara ayran salata.afiyet olsun

Canm internette videolu anlatımlarda var yemek yapmakta bsy yok ki sen kendini hep geri cekersen yapamam diye dha çok bklersn başla hemen

supangle yapayım, üstüne de toz fıstık serpeyim diyorum. ya da dondurma alıp üstüne 1 top dondurma üstüne toz fıstık falan olur mu ??
Olur tabi nasil severseniz oyle yap :)) zorunlulukla girme ama yarin mutfaga severek gir inaniyorum guzel olacak :) bi komsumuz vardi acayip becerikliydi :) birgun konusurken.ogrendik ki bekarken makarna bile yapmamis :) evlendikten sonra kendi ogrenmis herseyi :) ve yaptigi yemekler bi lezzetli olurdu ki :)

Canm internette videolu anlatımlarda var yemek yapmakta bsy yok ki sen kendini hep geri cekersen yapamam diye dha çok bklersn başla hemen
farkettim ki bir sürü kapkacak eksiğim varmış o videolara bakınca,mesela yuvarlak pişirme kalıpları bile yok kek için o kalıplardan yok.o kadar bilmiyorum yani.artık tarifleri izlicem eksik olanları gidip alıcam hepsini.bi de yerime yapan olunca çok işime geliyo benim de çalışıyorum yoruluyorum diye sürekli bahane buluyorum erteliyorum

Hiç erteleme senin yapmanla başkasının yapması aynı olmaz ki eşinin gözünde bi an önce ogrenmen gerekyo

gidip bi de marketten salata sosu alayım onu yapıp dökeyim salataya.bi de hazır meze alıcam 2-3 çeşit.hazır meyve suyu almak istemiyorum,gidip meyve suyu sıkacağı alayım bari portakal zamanı gelince onları sıkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…