- 30 Ocak 2015
- 19.880
- 28.780
- 798
- 29
saat kac oldu artk yarn bi süpür cok pis degilse yeterYarina kendi anne babami uemege cagirdim benim de temizlik yapmam lazim aslinda yaa
öyle yapıyodum gerçekten, hepsini ona devretmiştim. temizliği eşim umursamıyor ama yemek konusunda biraz içine battığını görebiliyorum. annesi hiç yemek yapmamış, onların yardımcıları yatılıymış, beslenme çantasına kadar çocukken bile hiç annesinin elinden bişey yememiş.o yüzden benden bekliyo bişeyler.benim de ama işime pek gelmiyo pişirmek annem öğretmedi hiçO cerkes ablayla anne kiz gibi olmussunuz kizma bence mesafe de koyma :)
Belki sen de fazlasiyla ben yapamam beceremem imaji cizdin o yuzden pyle yapiyordur
Kumpiri.koymustun sanki sende mi gormustum :) eristenin yanina patates kizartma ve nugget yaptim malesef.bugun.kizartma yedim azicikda olsa :)Doğumda çok umursamıyorsun canım özellikle fotoğrafçı tutacaksanız tabi saç makyaj yaparsın ama o ağrı ve ilk karşılaşmada çokta umrunda olmuyor gördüğüm kadarıyla
Eriştenin yanına güzel gider canımPatates hastasıyım ben geçende kumpir yaptım tepsi de güzel oldu eşimde sevdi yapıcam hep pratik Mercimek yemeğini de düşünüyorum bir kaç gündür alıp yapıcam sanırım sonunda
Günaydın canım akşamları giremiyorum ben eve kendimi atıp toparlamam anca tv ye falan bakıyorum
Sonuna kadar haklisin canim.. Sacmalik millete neyse neden yaziyor oraya ozelden yazsin o zaman millet ne karisirsa..Kızlar yetisiiiinnn
Siz olsaniz benim yerimde gicik olur muydunuz merak ediyorum
Kv min adı merve aslan diyelim kendine fake bi hesap almis melis aslan diyelim ona da ismini degistirmis cunku ve fotolarimiza fake hesabindan yorum yaziyor
Insanlar da bana gelip melis kim eşinin halası mı yengesi mi kardesi mi fln diyolar soyad benzerligi olunca
Ben de kv me yazdim seni iste halasi yengesi fln zannediyorlar kendi asil hesabindan yazsan dhaa iyi olur sanki :) dedim gulucuk koydum belki farkinda dgldir melis hesabindan yazdiginin
Cevap: baskasinin ne sandigivile ilgilenmiyorum Ama senin icin sanilar da onemli ve seni rahatsiz ediyor dusuncesiyle Bundan boyle asil hesabimdan yorum yazarim sevgiler
Ya ben sanki is arkadasiyim hep benimle boyle resmi konusuyor bi ee baskasinin ne sandigiyla ilgilenmiyorum yazmis sinir oldum ya zaten ogluyla bana ortak yavrularim der hic bi zaman bana kizim demez yvrum demez instada gorenler gormustur dogum gunumu nasil kutlamis
Dogum gunun kutlu olsun nice yeni dogm gunlerine saglik ve mutlulukla erismen dilegiyle sevgiler ve esenlikler
Ya bu ne kdr resmi ne kdr samimiyetsiz bi kutlama boylr yorumlari spsyal medyada yapiyor herkes bna ne kdr soguk davrandigini farkediyor ya bi kizim yazmak dogum gunun kutlu olsun 'canim' yazmak cok mu zor siz de farkediyor musunuz arkadadlar kv min ne kdr resmi yazdigini bana?
Kp min dogum gunu yazisi da nice mutlu yillara bu kdr yani bi kizim yaz bi yavrum yaz ne bileym cok resmi davraniyorlar bana
Ben onlara annecim babacim diyorum..
Siz olsaniz gicik olur musunuz?
yok vlla bekarken de hiç yapmadım yemek hep yardımcı tuttum öğrenciyken dışardan söyledim ya da yiyip geldim. annemi suçluyorum bu konuda o da öğrenseydin ben mi öğreticem sana diyoOo baya yeni evlisin :)) bekarken.yemek yapiyomuydun bilmiyorum ama aslinda bence onemli ilk haftadan bilerek goriyosun mutfaga ama bilmesende gec degil :) mutfakta olmak harika yemek yapmak yada pasta,borek yapmak aslinda sana zevk bile verebilir kendini sogutma derim nasil baslarsan oyle gider :)
Dogruda diyo :) sen merakli olmayinca o ne yapsin ki :) eger geecekten istiyorsan icten bir sekilde yarin baslayabilirsin guzel bir.menuyle. cahide sultan var tarifleri hep tutuyor ordan yardim ala bilirsin yada nefis yemek tarifleri var yine orada cok tutan tariflerden deneyebilirsin :)yok vlla bekarken de hiç yapmadım yemek hep yardımcı tuttum öğrenciyken dışardan söyledim ya da yiyip geldim. annemi suçluyorum bu konuda o da öğrenseydin ben mi öğreticem sana diyo
Mercimek corbasi, firinda tavuklu patates (baget), pirinc pilavi, salata :) nasil bence yapabilirsin :)Kızlaaaar,yarın malum pazar ve eşim için kendi başıma bişeyler pişirmek istiyorummm.Yardımcıma 1 gün izin verdim yarın yani yemeği ben pişireceğim.bana acil örnek ve basit yemekler önerir misinizz ne pişiricem ben bu adama???
Hatta birde tatli yap adami sasirt :)Kızlaaaar,yarın malum pazar ve eşim için kendi başıma bişeyler pişirmek istiyorummm.Yardımcıma 1 gün izin verdim yarın yani yemeği ben pişireceğim.bana acil örnek ve basit yemekler önerir misinizz ne pişiricem ben bu adama???
Akşam yemeğine bulgur pilavı , tavuk ızgara ayran salata.afiyet olsunKızlaaaar,yarın malum pazar ve eşim için kendi başıma bişeyler pişirmek istiyorummm.Yardımcıma 1 gün izin verdim yarın yani yemeği ben pişireceğim.bana acil örnek ve basit yemekler önerir misinizz ne pişiricem ben bu adama???
supangle yapayım, üstüne de toz fıstık serpeyim diyorum. ya da dondurma alıp üstüne 1 top dondurma üstüne toz fıstık falan olur mu ??Hatta birde tatli yap adami sasirt :)
Hatta birde tatli yap adami sasirt :)
Tremusu tek.gecerimsupangle yapayım, üstüne de toz fıstık serpeyim diyorum. ya da dondurma alıp üstüne 1 top dondurma üstüne toz fıstık falan olur mu ??
Canm internette videolu anlatımlarda var yemek yapmakta bsy yok ki sen kendini hep geri cekersen yapamam diye dha çok bklersn başla hemenKızlaaaar,yarın malum pazar ve eşim için kendi başıma bişeyler pişirmek istiyorummm.Yardımcıma 1 gün izin verdim yarın yani yemeği ben pişireceğim.bana acil örnek ve basit yemekler önerir misinizz ne pişiricem ben bu adama???
Olur tabi nasil severseniz oyle yap :)) zorunlulukla girme ama yarin mutfaga severek gir inaniyorum guzel olacak :) bi komsumuz vardi acayip becerikliydi :) birgun konusurken.ogrendik ki bekarken makarna bile yapmamis :) evlendikten sonra kendi ogrenmis herseyi :) ve yaptigi yemekler bi lezzetli olurdu ki :)supangle yapayım, üstüne de toz fıstık serpeyim diyorum. ya da dondurma alıp üstüne 1 top dondurma üstüne toz fıstık falan olur mu ??
Tremüsü yapamam ki, supangleyi bile hazır pakette alıp yapıcamTremusu tek.gecerim
farkettim ki bir sürü kapkacak eksiğim varmış o videolara bakınca,mesela yuvarlak pişirme kalıpları bile yok kek için o kalıplardan yok.o kadar bilmiyorum yani.artık tarifleri izlicem eksik olanları gidip alıcam hepsini.bi de yerime yapan olunca çok işime geliyo benim de çalışıyorum yoruluyorum diye sürekli bahane buluyorum erteliyorumCanm internette videolu anlatımlarda var yemek yapmakta bsy yok ki sen kendini hep geri cekersen yapamam diye dha çok bklersn başla hemen
Hiç erteleme senin yapmanla başkasının yapması aynı olmaz ki eşinin gözünde bi an önce ogrenmen gerekyofarkettim ki bir sürü kapkacak eksiğim varmış o videolara bakınca,mesela yuvarlak pişirme kalıpları bile yok kek için o kalıplardan yok.o kadar bilmiyorum yani.artık tarifleri izlicem eksik olanları gidip alıcam hepsini.bi de yerime yapan olunca çok işime geliyo benim de çalışıyorum yoruluyorum diye sürekli bahane buluyorum erteliyorum
gidip bi de marketten salata sosu alayım onu yapıp dökeyim salataya.bi de hazır meze alıcam 2-3 çeşit.hazır meyve suyu almak istemiyorum,gidip meyve suyu sıkacağı alayım bari portakal zamanı gelince onları sıkarım.Olur tabi nasil severseniz oyle yap :)) zorunlulukla girme ama yarin mutfaga severek gir inaniyorum guzel olacak :) bi komsumuz vardi acayip becerikliydi :) birgun konusurken.ogrendik ki bekarken makarna bile yapmamis :) evlendikten sonra kendi ogrenmis herseyi :) ve yaptigi yemekler bi lezzetli olurdu ki :)
Tremüsü yapamam ki, supangleyi bile hazır pakette alıp yapıcam
adamı zehirlemekten korkuyorum valla.Eyvah:) çok basit.hazır kekini al marketten.labne vs.internetten bak yapımına çok basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?