2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Annenede boş yere kizma öğretmedi diye senin içinde olcak kadn zorla mi ogretsn benm arkadasmn annesi öğren diyo hiç niyeti yok çocukluk arkadasm bi patates kızarttığını görmedim benm annem.calisyodu ogrendm yinede internetten baka baka smdi bilmedgm yemek yok pasta borek te aynı sekilde

eyvah, çocuk olmadan ben bir an önce başlayayım o zaman öğrenmeye çünkü çok uzun vaktimin olacağını sanmıyoruım

Bi tencereye yag sogan salca biber koyduktan sonea ustune yesil fasulye koyarsan fasulye yemegi oluyor haslanmis nohut koyarsan nohut yemegi oluyor haslanmis kuru fasulye koyarsan da kuru fasulye yemego oluyoe zor degilmis ben de evlenince ogrendim
Ki ben haslamak nedir kavurmak nedir hic bir sey bilmezdim

Zaten cok sinirlenmisim bi daha annecim babacim dersem dilim kopsun dedim eşimle konustum bugun ne bidaha bayramda ararim ne de benim evime gelmeyen insanlarin evine giderim dedim benden bu kadar dedim :)

nohut yemeğini canım çekti ya onu 1 gece önceden mi ıslamak lazımdı o zaman bugün çok geç valla

Zaten cok sinirlenmisim bi daha annecim babacim dersem dilim kopsun dedim eşimle konustum bugun ne bidaha bayramda ararim ne de benim evime gelmeyen insanlarin evine giderim dedim benden bu kadar dedim :)

Ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah büyümeden çözülür

Bi supurge bir de salonu vileda yaptim mi tamam :) annem cok titizdir valla bakar eve toplu mu temiz mi diye annem kaynana gibi
Bi ara benm annemde öyleydi ben gidince temzlk hastası mi oldn anne noldu dedm gelncede hiç otrmaz dakka basi bsyler yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…