- 30 Ocak 2015
- 19.880
- 28.780
- 798
- 29
Annenede boş yere kizma öğretmedi diye senin içinde olcak kadn zorla mi ogretsn benm arkadasmn annesi öğren diyo hiç niyeti yok çocukluk arkadasm bi patates kızarttığını görmedim benm annem.calisyodu ogrendm yinede internetten baka baka smdi bilmedgm yemek yok pasta borek te aynı sekildegidip bi de marketten salata sosu alayım onu yapıp dökeyim salataya.bi de hazır meze alıcam 2-3 çeşit.hazır meyve suyu almak istemiyorum,gidip meyve suyu sıkacağı alayım bari portakal zamanı gelince onları sıkarım.
:) abartma kız:))adamı zehirlemekten korkuyorum valla.
eyvah, çocuk olmadan ben bir an önce başlayayım o zaman öğrenmeye çünkü çok uzun vaktimin olacağını sanmıyoruımAnnenede boş yere kizma öğretmedi diye senin içinde olcak kadn zorla mi ogretsn benm arkadasmn annesi öğren diyo hiç niyeti yok çocukluk arkadasm bi patates kızarttığını görmedim benm annem.calisyodu ogrendm yinede internetten baka baka smdi bilmedgm yemek yok pasta borek te aynı sekilde
Aynen çocuk olduğu zaman çeşit çeşit yemek yapman gerekiyo o kadar basit ki yemek yapmak sadece ne yapsam diye dusunmek yoruyoeyvah, çocuk olmadan ben bir an önce başlayayım o zaman öğrenmeye çünkü çok uzun vaktimin olacağını sanmıyoruım
saat kac oldu artk yarn bi süpür cok pis degilse yeter
Bugun kaldi artik tembellik yaptim yarin hem temizlik hem yemek yapmam gerekecek ahh akilsiz basimm
Çok pis deglse bi supur ya uğraşma nasl.olsa misafir gdnce tekrar temzlk yapmak zorunda kalysnBugun kaldi artik tembellik yaptim yarin hem temizlik hem yemek yapmam gerekecek ahh akilsiz basimm
öyle yapıyodum gerçekten, hepsini ona devretmiştim. temizliği eşim umursamıyor ama yemek konusunda biraz içine battığını görebiliyorum. annesi hiç yemek yapmamış, onların yardımcıları yatılıymış, beslenme çantasına kadar çocukken bile hiç annesinin elinden bişey yememiş.o yüzden benden bekliyo bişeyler.benim de ama işime pek gelmiyo pişirmek annem öğretmedi hiç
kız yarın bizim evde yemekler benden, eşime sürpriz yapıyorum ben pişiricem yemekBugun kaldi artik tembellik yaptim yarin hem temizlik hem yemek yapmam gerekecek ahh akilsiz basimm
Kumpiri.koymustun sanki sende mi gormustum :) eristenin yanina patates kizartma ve nugget yaptim malesef.bugun.kizartma yedim azicikda olsa :)
Sonuna kadar haklisin canim.. Sacmalik millete neyse neden yaziyor oraya ozelden yazsin o zaman millet ne karisirsa..
Onlar sana mesafeliyse sende ol canim annecim.vs deme anne de yeterde artar bile. Bana kizim yavrum vs diyolar ama ben yinede sadece anne baba diyorum neticede oz annem babam degiller aileme haksizlik sanki bu.. Sevgiliyken.derim diyodum is ciddiye donunce oyle yapmadim :) gidip gelme konusunda birak ne uzuyosun kendini gelmesinler hic takma daha iyi :)eskiden bende cagirirdim surekli.simdi biraktim isteyen buyursun gelsin
Esin ailesi.konusunda herkesin sinavi ayri iste benimde bambaska konular kv kp genel olarak iyiler seviyorum ama esimin diger akrabalariyla pek oyle degil.iste herkesin sinavi farkli.. Takma umursama ben onlari kendi ailemle bir tutamam onlarinda icten bi.sekide diyorumki kizlariyla bir tutmasini beklemem imkanida yok zaten :)
nohut yemeğini canım çekti ya onu 1 gece önceden mi ıslamak lazımdı o zaman bugün çok geç vallaBi tencereye yag sogan salca biber koyduktan sonea ustune yesil fasulye koyarsan fasulye yemegi oluyor haslanmis nohut koyarsan nohut yemegi oluyor haslanmis kuru fasulye koyarsan da kuru fasulye yemego oluyoe zor degilmis ben de evlenince ogrendim
Ki ben haslamak nedir kavurmak nedir hic bir sey bilmezdim
kız yarın bizim evde yemekler benden, eşime sürpriz yapıyorum ben pişiricem yemek
Ooo resti cekmissnZaten cok sinirlenmisim bi daha annecim babacim dersem dilim kopsun dedim eşimle konustum bugun ne bidaha bayramda ararim ne de benim evime gelmeyen insanlarin evine giderim dedim benden bu kadar dedim :)
Mercimek çorbasıOoo hadi ya ne yaomayo dusunuyorsun peki:)
Zaten cok sinirlenmisim bi daha annecim babacim dersem dilim kopsun dedim eşimle konustum bugun ne bidaha bayramda ararim ne de benim evime gelmeyen insanlarin evine giderim dedim benden bu kadar dedim :)
Pazar pazar temizlik, kolay gelsin
Çok pis deglse bi supur ya uğraşma nasl.olsa misafir gdnce tekrar temzlk yapmak zorunda kalysn
Hazirdan vazgeç.semiz otu al.güzelce yika.küçük küçük kes.yoğurtla birde sarımsak.zor değilMercimek çorbası
Fırında tavuklu patates ve biber
Pirinç pilavı
Soslu salata
Supangle üstüne dondurma
Hazır 2-3 çeşit meze :)
Bi ara benm annemde öyleydi ben gidince temzlk hastası mi oldn anne noldu dedmBi supurge bir de salonu vileda yaptim mi tamam :) annem cok titizdir valla bakar eve toplu mu temiz mi diye annem kaynana gibi
Üstünude salcali sos yap mantı.sosu gbi of çok gzel oluyo Canm.çektiHazirdan vazgeç.semiz otu al.güzelce yika.küçük küçük kes.yoğurtla birde sarımsak.zor değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?