2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

semiz otlu yoğurda bayılıyorum.başka ne meze yapabilirim basitinden?
Köfte felan olsaydı patates puresi olablrdi en kolay bide patlıcanları kozleyip onuda yoğurtla yapablrsn içine pul biber zeytinyağı çok azda limon skablrsn aklıma başka bsy gelmyo geldkce yaziym

nohut yemeğini canım çekti ya onu 1 gece önceden mi ıslamak lazımdı o zaman bugün çok geç valla

Bende buzlukta haslanmis var o yuzden islatmama gerek kalmiyor sen en iyisi firin yemegi yap en kolay o olur patates al tavuk al kucuk butlar halinda domates biber al kirmizi yesil biber sogan fln bunlari hep dogra borcama guzelce diz uzerine sivi yag dokmeyi unutma ya da borcamin dibine dok biraz iste bi de rondoda domates suyu hazirlayabilirsin uzerinde gezdir ya da salcali yag hazirlayabilirsin o da kucuk bi sos tenceresine yag koyuyosun salca koyuyosun salcayi eritiyosun biraz su ekleyebilirsin sivi olmasi icin bunu firina ver 40 dk gayet guzel bir yemek olur

sos tencerem yok ki.ay ben alayım bi sos tenceresi inanır mısın kek kalıbım bile yok evli kadınım güya.

Köfte felan olsaydı patates puresi olablrdi en kolay bide patlıcanları kozleyip onuda yoğurtla yapablrsn içine pul biber zeytinyağı çok azda limon skablrsn aklıma başka bsy gelmyo geldkce yaziym
ben açık fırın bulursam patlıcanları oraya verip közleteyim...yoğurtlarım artık onu yoğurtlu semiz otu yerine yoğurdu tek başına koyarım ya da cacık yaparım pilavla güzel olur.

sos tencerem yok ki.ay ben alayım bi sos tenceresi inanır mısın kek kalıbım bile yok evli kadınım güya.

Kucuk bir tavada da yapabilirsin cbm ben tencere ne tava ne inanki onu bile bilmiyordum o yuzden bana istedigin gibi sorabilirsin cnku bizim gibi bilmeyen insanlara cok ayrintili anlatmak gerekiyor :)

ben açık fırın bulursam patlıcanları oraya verip közleteyim...yoğurtlarım artık onu yoğurtlu semiz otu yerine yoğurdu tek başına koyarım ya da cacık yaparım pilavla güzel olur.

Fırıncının fırınından cıkan yemekler cok lezzetli oluyor dedigim gibi evde yapcaksan borcama fırıncıya verceksen fırın tepsisine güzelce tavukları diz patates dogra kup kup yağlı salça sosu da uzerinde gezdirdin mi mis gibi yemek olur

Evde kozle Canm ne gereği var at kendi fırınına yada ocakta havuçlu mezede var çok guzl oluyo sen sec yaptgn yemeğe gore havuclari rendelenmiş tavada güzelce Kavur ustune hafif karabiber pul biber tuz at sonra mayonez ve yoğurtla karstr

canım çekti ya yapıcam valla yarın

Ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah büyümeden çözülür

Klasik gelinlerin dertleri cnm ya ben kv kp ye annecim babacim derim o ikisi de bana yavrum kizim demiyor artik esimle paylastim uzuldugumu faceden fln yorum yaziyo fotoma kv ama cok soguk sanki onun resmi is arkadasiyim :) oyle skntilar bunlar benim guler yuzlu olup onlarin bana soguk davranmasi

canım çekti ya yapıcam valla yarın

Yap yap esin şok olur kesinlikle cunku firin yemegi oldugu icin cok cok leZetli olur o tavuklari bildigin cig cig koycaksin patatesleri de her seyi cig koyacaksın (domates,kirmizi biber,yesil biber,sogan) patatesleri minik dogra canim pismeyebilir patates zor pişer cnm iki kisi icin yarim kilo yeter cok istahliysaniz 1 kilo alin biz o fotodaki yemegin tamamini yedik 1 kiloydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…