semiz otlu yoğurda bayılıyorum.başka ne meze yapabilirim basitinden?Hazirdan vazgeç.semiz otu al.güzelce yika.küçük küçük kes.yoğurtla birde sarımsak.zor değil
Köfte felan olsaydı patates puresi olablrdi en kolay bide patlıcanları kozleyip onuda yoğurtla yapablrsn içine pul biber zeytinyağı çok azda limon skablrsn aklıma başka bsy gelmyo geldkce yaziymsemiz otlu yoğurda bayılıyorum.başka ne meze yapabilirim basitinden?
nohut yemeğini canım çekti ya onu 1 gece önceden mi ıslamak lazımdı o zaman bugün çok geç valla
semiz otlu yoğurda bayılıyorum.başka ne meze yapabilirim basitinden?
Bi ara benm annemde öyleydi ben gidince temzlk hastası mi oldn anne noldu dedmgelncede hiç otrmaz dakka basi bsyler yapar
En iyisini yapmssn Canm iyilik yaramiyoOoo hem de nasil
sos tencerem yok ki.ay ben alayım bi sos tenceresi inanır mısın kek kalıbım bile yok evli kadınım güya.Bende buzlukta haslanmis var o yuzden islatmama gerek kalmiyor sen en iyisi firin yemegi yap en kolay o olur patates al tavuk al kucuk butlar halinda domates biber al kirmizi yesil biber sogan fln bunlari hep dogra borcama guzelce diz uzerine sivi yag dokmeyi unutma ya da borcamin dibine dok biraz iste bi de rondoda domates suyu hazirlayabilirsin uzerinde gezdir ya da salcali yag hazirlayabilirsin o da kucuk bi sos tenceresine yag koyuyosun salca koyuyosun salcayi eritiyosun biraz su ekleyebilirsin sivi olmasi icin bunu firina ver 40 dk gayet guzel bir yemek olur
ben açık fırın bulursam patlıcanları oraya verip közleteyim...yoğurtlarım artık onu yoğurtlu semiz otu yerine yoğurdu tek başına koyarım ya da cacık yaparım pilavla güzel olur.Köfte felan olsaydı patates puresi olablrdi en kolay bide patlıcanları kozleyip onuda yoğurtla yapablrsn içine pul biber zeytinyağı çok azda limon skablrsn aklıma başka bsy gelmyo geldkce yaziym
sos tencerem yok ki.ay ben alayım bi sos tenceresi inanır mısın kek kalıbım bile yok evli kadınım güya.
Canm salçayı bi kasede sıcak suyla ozlestireblrsn sonrada ustune dok at fırınasos tencerem yok ki.ay ben alayım bi sos tenceresi inanır mısın kek kalıbım bile yok evli kadınım güya.
ben açık fırın bulursam patlıcanları oraya verip közleteyim...yoğurtlarım artık onu yoğurtlu semiz otu yerine yoğurdu tek başına koyarım ya da cacık yaparım pilavla güzel olur.
Evde kozle Canm ne gereği var at kendi fırınına yada ocakta havuçlu mezede var çok guzl oluyo sen sec yaptgn yemeğe gore havuclari rendelenmiş tavada güzelce Kavur ustune hafif karabiber pul biber tuz at sonra mayonez ve yoğurtla karstrben açık fırın bulursam patlıcanları oraya verip közleteyim...yoğurtlarım artık onu yoğurtlu semiz otu yerine yoğurdu tek başına koyarım ya da cacık yaparım pilavla güzel olur.
Ay yemek yemek dedk Canm çektiFırıncının fırınından cıkan yemekler cok lezzetli oluyor dedigim gibi evde yapcaksan borcama fırıncıya verceksen fırın tepsisine güzelce tavukları diz patates dogra kup kup yağlı salça sosu da uzerinde gezdirdin mi mis gibi yemek olurEki Görüntüle 1646712
Ay yemek yemek dedk Canm çekti
canım çekti ya yapıcam valla yarınFırıncının fırınından cıkan yemekler cok lezzetli oluyor dedigim gibi evde yapcaksan borcama fırıncıya verceksen fırın tepsisine güzelce tavukları diz patates dogra kup kup yağlı salça sosu da uzerinde gezdirdin mi mis gibi yemek olurEki Görüntüle 1646712
Ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah büyümeden çözülür
Yok Canm önemli degl su meze türlerini çok sevyrm kendm soylyrm sonra Canm cekyo bgnde kumpir yaptm öğlen kendimeAyy cnm ya gebesin bir de kusura bakma bi an unutuverdim
canım çekti ya yapıcam valla yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?