- 30 Ocak 2015
- 19.880
- 28.780
- 798
- 29
Aslında fırında makarna yapsan on numara olur ama çok uğraştırıcıKızlar valla ben siz olmasaydınız napıcaktım bilmiyorum canlarım benim
Yok Canm önemli degl su meze türlerini çok sevyrm kendm soylyrm sonra Canm cekyo bgnde kumpir yaptm öğlen kendime
Bu aralar zaten hep kızartma felan yiyorm çok kilo alcam yaaOh afiyet olsun :) mezelero ben de cok severim bahsettigin meze de cok guzel bayilirim
Fırında makarna güzel fikirAslında fırında makarna yapsan on numara olur ama çok uğraştırıcı
MaşallahYap yap esin şok olur kesinlikle cunku firin yemegi oldugu icin cok cok leZetli olur o tavuklari bildigin cig cig koycaksin patatesleri de her seyi cig koyacaksın (domates,kirmizi biber,yesil biber,sogan) patatesleri minik dogra canim pismeyebilir patates zor pişer cnm iki kisi icin yarim kilo yeter cok istahliysaniz 1 kilo alin biz o fotodaki yemegin tamamini yedik 1 kiloydu
Bu aralar zaten hep kızartma felan yiyorm çok kilo alcam yaa
Maşallahçok fazla yemeyiz biz yarım kilo fazla bile gelecek eminim ısıtır yeriz artık bitene kadar ben evlenmeden önce yardımcıma hiç tatlı pişirtmediğim için kek kalıbım yuvarlak fırın kabım vs yoktur yasaktı evimde.e şimdi koca bekliyo tabii hatun bi kek çırpıp fırına verse ya falan diye sitem ediyo
doktorum bsy demedi canım ama hic yemezsemde olmaz kiAa kizartma yasak dgl mi cnm gebelikte :)
insallahValla öyle hanımlar oktay usta yapıp çıkaracaksınız beni bu gidişle
doktorum bsy demedi canım ama hic yemezsemde olmaz ki
yoo hic sormak aklıma gelmediHic sordun mu daha once doktora :)
Az ye kizartmayi sen yne de ama kizartma da pek guzel oluyo insan 9 ay nasil uzak dursun :)
ay hamilelikte kızartma neden yasakkkEksiklerini zamanla tamamlarsin artik dur bakalm daha yeni bismillah dedik:)
oyle cokta dkkat etmeye gerek yok bence sakınan göze çöp batarms diyolar ya dogruay hamilelikte kızartma neden yasakkkben yememe içmeme dikkat ettiğim için yemiyorum çok zor tutarak kendimi ama yinede ayda 1 yiyorum.hamilelikte 9 ay çatlarım ki ben neden yasakk
Şubatta gozkyo Canmİlknur senin doğum ne zaman?
İnşallah Canm smdiden dusunyrm valla nasıl doğum yapcam diye hala.hamile oldugumada inanamyrm unutyrm bazen hamile olduğumu :)Allah kolaylık versin simdiden
normal mi doğurucaksın canım, çok merak ediyorum doğurunca anlat tecrübeni.İnşallah Canm smdiden dusunyrm valla nasıl doğum yapcam diye hala.hamile oldugumada inanamyrm unutyrm bazen hamile olduğumu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?