2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Buna sen karar ver bence.normal.olcaksa iyi bir doktora git.sonradan sıkıntı yasama

bizimki de sezaryen doğuma karşı normal istiyo, epidurale de karşı hatta o yüzden bilmiyorum ben de ağrı kesicisiz normal doğuma kaldım sanırım.
Canm daha geçen okudm.burda sanırım özel bi hastanede epidural yapmışlar kadn 7 aydr bitkisel hayattayms bebekte olms herşeyin dogal yolu en guzeli normal doğumda herşeyi sen yapysn zaten sanciyi çektikten sonra gerisi kolayms

Allah korusun.cahil cesaretiyle ilkini normal isterim ama çok sıkıntıysa 2.yi sezaryen yapabilirim.

Allah korusun.cahil cesaretiyle ilkini normal isterim ama çok sıkıntıysa 2.yi sezaryen yapabilirim.

canim yemek yapacakmissin.
kizlarin dedigi gibi rahat ol,gir mutfaga gec degil :
esinin ne kadar mutlu olduguna inanamayacaksin.
istersen yumurta pisir ama senin elinden olsun :)
tabi esine cok is dusuyo burda, cunki onlar beyendikce mutfaga daha bir hevesle giriyosun.
bir kere,iki.kere olmaz ucuncuye severek yer :)
sIkma.bukadar kendini,kafanda buyutme.bukadar :)
tek dert yemek olsun cok.sukur simdi nette hersey var

kizlar dogumu normalmi sezeryanmi malesef secme sansi pek bizim elimizde olan bisey degil.
ilk.once Rabbim bilir ,sonra bebisin keyfime bagli biraz, donmediyse veya Allah korusun dogum.sirasinda problem yasanirsa mecburen ameliyatla oluyo.
acilman yoksa,cati kemiklerin darsa yine nirmal olamiyor.
yani dogum.anina kadar belli degil bence dogumun nasil olacagini.

korkmayin bukadar, cok zor bisey olsa kim.ikinci cocugu isterki, kim o agrilari tekrardan cekmek ister.
Rabbim.isteyen herkeze nasip eder insallah,hayirli ve kolay dogum olur insallah hepimize.

Kiz yine hazir diyosun olmaz :)) kizlarin dedigi gibi herseyde senin emegin olsun :)

Zaten cok sinirlenmisim bi daha annecim babacim dersem dilim kopsun dedim eşimle konustum bugun ne bidaha bayramda ararim ne de benim evime gelmeyen insanlarin evine giderim dedim benden bu kadar dedim :)
O kadar buyuk yemin.etmeseydin keske canim :) kv kp.sonucta esin.icin.ileride cocuklarin.icin.mecbur gideceksin.
Bu arada adet tarihin ne zamandi.cocuk diyimce bak gecikme var mi ?

ay hamilelikte kızartma neden yasakkk ben yememe içmeme dikkat ettiğim için yemiyorum çok zor tutarak kendimi ama yinede ayda 1 yiyorum.hamilelikte 9 ay çatlarım ki ben neden yasakk

Kizartma turu seyler sagliksiz oldugu icin canim mumkun oldugunca dikkat etmek lazim ama iste hamilelik de zor insanin her seyi cani cekiyor sonucta :)

Gitmeme konusunda yemin etmedim canim ama sinirden bir kac defa annecim babacm dersem dilim kopsun dedim artik anne baba dicem sadece mazallah dilime bir sey olur fln

Bat ım 9 ekim canim hic belirti yasamiyorum artik umudum yok

oo canim hosgeldin :)
uzuun zamandir gelmiyodun

nasil gidiyor :)

ilknurrr22 selam canim.
herkez pazar keyfisinde :)
sen nasilsin
İyi Canm sabah annemgle kahvaltıya gttk ben kuaföre gttm orda sonra dışarı cktk gezdk smdide kvdeym gorumcem gelcek Şehr dışından onu beklyrm sen naslsn napysn :))

Canim cok sukur iyiyim is guc dunya telasi..
Bizim esimle hasretlik var is meseleeleri dolayisiyle

Onun disinda evlilik güzel gidio cok sukurr

sahi oyle bisiler vardi demi,hala ddevam hasretlige desene
zor canim ya, saglik olsun tabi mesafe yine cok dert degil ama iste ..
bebis dusunmuyomusunuz :)

ilknurrr22 oh ne guzel aile kahvaltisi yapilmis :)
kestirdinmi yoksa saclarini.
gorumcede geliyomus, iyi bari beraber vakit gecirirsiniZ /araniz iyiydi hatirladigim kadariyla /

bende kahvalti,temizlik,gezme falan derken yoruldum dinleniyorum.biraz :)
hava guzel.bugun evin ici daha soguk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…