- 30 Ocak 2015
- 19.880
- 28.780
- 798
- 29
Normal istyrm bi aksilik.olmazsa sezeryandan daha çok korkuyorumnormal mi doğurucaksın canım, çok merak ediyorum doğurunca anlat tecrübeni.
Sakin ol hayırlısı ile olur herseynormal mi doğurucaksın canım, çok merak ediyorum doğurunca anlat tecrübeni.
bizimki de sezaryen doğuma karşı normal istiyo, epidurale de karşı hatta o yüzden bilmiyorum ben de ağrı kesicisiz normal doğuma kaldım sanırım.Sakin ol hayırlısı ile olur hersey
Canm daha geçen okudm.burda sanırım özel bi hastanede epidural yapmışlar kadn 7 aydr bitkisel hayattayms bebekte olms herşeyin dogal yolu en guzeli normal doğumda herşeyi sen yapysn zaten sanciyi çektikten sonra gerisi kolaymsbizimki de sezaryen doğuma karşı normal istiyo, epidurale de karşı hatta o yüzden bilmiyorum ben de ağrı kesicisiz normal doğuma kaldım sanırım.
Allah korusun.cahil cesaretiyle ilkini normal isterim ama çok sıkıntıysa 2.yi sezaryen yapabilirim.Canm daha geçen okudm.burda sanırım özel bi hastanede epidural yapmışlar kadn 7 aydr bitkisel hayattayms bebekte olms herşeyin dogal yolu en guzeli normal doğumda herşeyi sen yapysn zaten sanciyi çektikten sonra gerisi kolayms
Sezeryandan daha çok korkyrm vala ben ameliyat sonuctaAllah korusun.cahil cesaretiyle ilkini normal isterim ama çok sıkıntıysa 2.yi sezaryen yapabilirim.
Allah korusun.cahil cesaretiyle ilkini normal isterim ama çok sıkıntıysa 2.yi sezaryen yapabilirim.
Kiz yine hazir diyosun olmaz :)) kizlarin dedigi gibi herseyde senin emegin olsun :)gidip bi de marketten salata sosu alayım onu yapıp dökeyim salataya.bi de hazır meze alıcam 2-3 çeşit.hazır meyve suyu almak istemiyorum,gidip meyve suyu sıkacağı alayım bari portakal zamanı gelince onları sıkarım.
O kadar buyuk yemin.etmeseydin keske canim :) kv kp.sonucta esin.icin.ileride cocuklarin.icin.mecbur gideceksin.Zaten cok sinirlenmisim bi daha annecim babacim dersem dilim kopsun dedim eşimle konustum bugun ne bidaha bayramda ararim ne de benim evime gelmeyen insanlarin evine giderim dedim benden bu kadar dedim :)
ay hamilelikte kızartma neden yasakkkben yememe içmeme dikkat ettiğim için yemiyorum çok zor tutarak kendimi ama yinede ayda 1 yiyorum.hamilelikte 9 ay çatlarım ki ben neden yasakk
Kiz yine hazir diyosun olmaz :)) kizlarin dedigi gibi herseyde senin emegin olsun :)
O kadar buyuk yemin.etmeseydin keske canim :) kv kp.sonucta esin.icin.ileride cocuklarin.icin.mecbur gideceksin.
Bu arada adet tarihin ne zamandi.cocuk diyimce bak gecikme var mi ?
2014 gelinlerinden kayacanstan sevgieleeeerd
Gunaydijnnn
İyi Canm sabah annemgle kahvaltıya gttk ben kuaföre gttm orda sonra dışarı cktk gezdk smdide kvdeym gorumcem gelcek Şehr dışından onu beklyrm sen naslsn napysn :))oo canim hosgeldin :)
uzuun zamandir gelmiyodun
nasil gidiyor :)
ilknurrr22 selam canim.
herkez pazar keyfisinde :)
sen nasilsin
oo canim hosgeldin :)
uzuun zamandir gelmiyodun
nasil gidiyor :)
ilknurrr22 selam canim.
herkez pazar keyfisinde :)
sen nasilsin
Canim cok sukur iyiyim is guc dunya telasi..
Bizim esimle hasretlik var is meseleeleri dolayisiyle
Onun disinda evlilik güzel gidio cok sukurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?