- 30 Eylül 2015
- 329
- 187
- 18
Yok Canm agdaya gttm sacimi daha dsnyrmsahi oyle bisiler vardi demi,hala ddevam hasretlige desene
zor canim ya, saglik olsun tabi mesafe yine cok dert degil ama iste ..
bebis dusunmuyomusunuz :)
ilknurrr22 oh ne guzel aile kahvaltisi yapilmis :)
kestirdinmi yoksa saclarini.
gorumcede geliyomus, iyi bari beraber vakit gecirirsiniZ /araniz iyiydi hatirladigim kadariyla/
bende kahvalti,temizlik,gezme falan derken yoruldum dinleniyorum.biraz :)
hava guzel.bugun evin ici daha soguk
sahi oyle bisiler vardi demi,hala ddevam hasretlige desene
zor canim ya, saglik olsun tabi mesafe yine cok dert degil ama iste ..
bebis dusunmuyomusunuz :)
ilknurrr22 oh ne guzel aile kahvaltisi yapilmis :)
kestirdinmi yoksa saclarini.
gorumcede geliyomus, iyi bari beraber vakit gecirirsiniZ /araniz iyiydi hatirladigim kadariyla/
bende kahvalti,temizlik,gezme falan derken yoruldum dinleniyorum.biraz :)
hava guzel.bugun evin ici daha soguk
Sanırım evlilik sendromu aa evlenince çirkinleştim mi diyor insangeçer ya bu aralar bende cildimi begenemyrm bi cirknlesti sanki
nehirnil111 kurutmali olunca cok iyi canim ama ben kullanmdim kurutmayi hic neden bilmem.
aynen bendde gecen hafta derlendirdim.guzel havayi .
Kesinlikle sonuna kadar haklısın canım sahte hesaptan yazması saçma oyun için açmış olabilir ama oyunda kalsın bir zahmetKızlar yetisiiiinnn
Siz olsaniz benim yerimde gicik olur muydunuz merak ediyorum
Kv min adı merve aslan diyelim kendine fake bi hesap almis melis aslan diyelim ona da ismini degistirmis cunku ve fotolarimiza fake hesabindan yorum yaziyor
Insanlar da bana gelip melis kim eşinin halası mı yengesi mi kardesi mi fln diyolar soyad benzerligi olunca
Ben de kv me yazdim seni iste halasi yengesi fln zannediyorlar kendi asil hesabindan yazsan dhaa iyi olur sanki :) dedim gulucuk koydum belki farkinda dgldir melis hesabindan yazdiginin
Cevap: baskasinin ne sandigivile ilgilenmiyorum Ama senin icin sanilar da onemli ve seni rahatsiz ediyor dusuncesiyle Bundan boyle asil hesabimdan yorum yazarim sevgiler
Ya ben sanki is arkadasiyim hep benimle boyle resmi konusuyor bi ee baskasinin ne sandigiyla ilgilenmiyorum yazmis sinir oldum ya zaten ogluyla bana ortak yavrularim der hic bi zaman bana kizim demez yvrum demez instada gorenler gormustur dogum gunumu nasil kutlamis
Dogum gunun kutlu olsun nice yeni dogm gunlerine saglik ve mutlulukla erismen dilegiyle sevgiler ve esenlikler
Ya bu ne kdr resmi ne kdr samimiyetsiz bi kutlama boylr yorumlari spsyal medyada yapiyor herkes bna ne kdr soguk davrandigini farkediyor ya bi kizim yazmak dogum gunun kutlu olsun 'canim' yazmak cok mu zor siz de farkediyor musunuz arkadadlar kv min ne kdr resmi yazdigini bana?
Kp min dogum gunu yazisi da nice mutlu yillara bu kdr yani bi kizim yaz bi yavrum yaz ne bileym cok resmi davraniyorlar bana
Ben onlara annecim babacim diyorum..
Siz olsaniz gicik olur musunuz?
Gözenekleri açması güzel değil mi canımlavanta sabunu kullanıyorum benımde güneş kremı sivilce yaptı ama simdi geçiyo dogal sabunları tavsiye ederim limon gözenekleri acıyomus diye duymustum
Kumpiri.koymustun sanki sende mi gormustum :) eristenin yanina patates kizartma ve nugget yaptim malesef.bugun.kizartma yedim azicikda olsa :)
Kesinlikle sonuna kadar haklısın canım sahte hesaptan yazması saçma oyun için açmış olabilir ama oyunda kalsın bir zahmetSeviyeli konuşmasına anlam veremedim mesafeyi korumak istiyorsa tatlı dilini kullanarak yine koruyabilir bende mesafeliyimdir ama ofis arkadaşımla konuşuyor gibi konuşmam yani Gelip gitmeleri hediye almaları inan önemli değil anlıyorum alınıyorsun zoruna gidiyor ama mesafe iyidir boşver daha iyi sende insanına göre muamele edersin
Gözenekleri açması güzel değil mi canım
Yok canım resmini paylaşmadımAfiyet olsun bir şey olmaz o kadarcık şeyden
İnsanların gel git anları oluyor işte ne yapacaksın sen mesafeli dur boşver ne soğuk ne samimi ortası insanın başı ağrımıyor o şekildeSagol canim kadin dengesiz ya gercekten :) hatirliyo musun gecen anlatiyodum bana cok iyi davrandilar fln diye sasiriyordumdemek 1 gunlukmus iyi halleri
masallah canim,eslerin hakki odenmez gercekten
Oyle yardim edince insan evlilige,yuvasina, daha sIki sIki sariliyo.
İnsanların gel git anları oluyor işte ne yapacaksın sen mesafeli dur boşver ne soğuk ne samimi ortası insanın başı ağrımıyor o şekilde
Mizacım musade ederse mesafeli dururum insaAllah
Canim dun aksam misafir agirladim annemleri ve hem aile dostumuz hem de komsumuz olan bi aileyi hepi topu 6 kisiydik mahfoldum ya
Firinci da yemegimi yakmis sagolsun yanik yanik yedik
Bi uyandim dudagimda 4 5 tane ucuk cikmis dunun stresi herhalde
Aileme kendi ellerimle yemek yedireyim istedim yardim almadim da bidaha töbe
ilknurrr22 he bosver kiyma dursun :)
Sahihuban hadi insallah canim, 2014 gelinerinden az kisi kaldiniz, gelsin bebisler :)
Rabbim.hayirli zamanda nasip eder insallah.
yildonumu guzel gecti canim cok sukur, hatta uzerinden 4-5 ay bile gecti :)
simdi bebisi bekliyoruz Allahin izniyle
Mrs Sahin
nehirnil111
PembeLokum
selam canocanlar
Nasiilsinz :)
duman91 canim iyisindir insallah , gelmedin nezamandir
Genelde çok samimi olan insan değilimdir herkese karşı bir duvarım vardır yani ben böyle hissediyorum karşımdaki nasıl hissediyor bilmiyorum eşimin ailesine kırgınlıklarım var onlara daha fazla gibi tabi ama saygımdan bir şey esirgemem tatlı dilli davranırımEsinin ailesine mi karsi donuksun cnm yoksa genel olarak insanlara mi:)
Firinda patatesli tavuk, taze fasulye, nohut, bulgur pilavi, sarma(ben yapmadim difrizdeydi),salata,yogurt
Ve evet corba yapmayi unuttum
Öyle değil yanaklarda oluyorya delikler gözenek genişlemesi içinde ait olduğu için direk sürmek iyi değilmiş ben limon yağı kullandım kayısı yagı ama en iyisi sabun kullanmakGözenekleri açması güzel değil mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?