2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

İyi akşamlar diyim.güzel.bir.pazar kahvaltısı yaptık arkadaşlarla. Herkesin.güzel geçmiş anlasilan

Yok Canm agdaya gttm sacimi daha dsnyrm

Kismetse dusunuoz bakalim ☺hasretlik cok sukur Rabb im saglik versin insaallah siz naptiniz yildonjmunuz fln nasil gecti

geçer ya bu aralar bende cildimi begenemyrm bi cirknlesti sanki
Sanırım evlilik sendromu aa evlenince çirkinleştim mi diyor insanEşimde sen evlenince kendine daha çok bakmaya başladın makyajsız çıkmıyorsun diyor azıcık bozuluyor sanki ne farkeder daha güzel değil mi
nehirnil111 kurutmali olunca cok iyi canim ama ben kullanmdim kurutmayi hic neden bilmem.
aynen bendde gecen hafta derlendirdim.guzel havayi .

Ben deneyeceğim ama şuanlık havalar iyi gibi

Kesinlikle sonuna kadar haklısın canım sahte hesaptan yazması saçma oyun için açmış olabilir ama oyunda kalsın bir zahmetSeviyeli konuşmasına anlam veremedim mesafeyi korumak istiyorsa tatlı dilini kullanarak yine koruyabilir bende mesafeliyimdir ama ofis arkadaşımla konuşuyor gibi konuşmam yaniGelip gitmeleri hediye almaları inan önemli değil anlıyorum alınıyorsun zoruna gidiyor ama mesafe iyidir boşver daha iyi sende insanına göre muamele edersin
lavanta sabunu kullanıyorum benımde güneş kremı sivilce yaptı ama simdi geçiyo dogal sabunları tavsiye ederim limon gözenekleri acıyomus diye duymustum
Gözenekleri açması güzel değil mi canım
Kumpiri.koymustun sanki sende mi gormustum :) eristenin yanina patates kizartma ve nugget yaptim malesef.bugun.kizartma yedim azicikda olsa :)

Yok canım resmini paylaşmadımAfiyet olsun bir şey olmaz o kadarcık şeyden

Sagol canim kadin dengesiz ya gercekten :) hatirliyo musun gecen anlatiyodum bana cok iyi davrandilar fln diye sasiriyordum demek 1 gunlukmus iyi halleri

Sagol canim kadin dengesiz ya gercekten :) hatirliyo musun gecen anlatiyodum bana cok iyi davrandilar fln diye sasiriyordum demek 1 gunlukmus iyi halleri
İnsanların gel git anları oluyor işte ne yapacaksın sen mesafeli dur boşver ne soğuk ne samimi ortası insanın başı ağrımıyor o şekilde

masallah canim,eslerin hakki odenmez gercekten
Oyle yardim edince insan evlilige,yuvasina, daha sIki sIki sariliyo.

Çok şükür canım Yardım etmesi, ufakta olsa bişeyler yapma çabası bile insanı mutlu ediyor tabiki daha da bi bağlanıyosun

**

Günaydın Hanımlar Yoğun bir hafta sonunun ardından mesai başladı. Haftanın güzel geçmesi dileğiyle

İnsanların gel git anları oluyor işte ne yapacaksın sen mesafeli dur boşver ne soğuk ne samimi ortası insanın başı ağrımıyor o şekilde

Mizacım musade ederse mesafeli dururum insaAllah
Canim dun aksam misafir agirladim annemleri ve hem aile dostumuz hem de komsumuz olan bi aileyi hepi topu 6 kisiydik mahfoldum ya
Firinci da yemegimi yakmis sagolsun yanik yanik yedik
Bi uyandim dudagimda 4 5 tane ucuk cikmis dunun stresi herhalde
Aileme kendi ellerimle yemek yedireyim istedim yardim almadim da bidaha töbe

İnsanın yapısı tabi ben oldum olası donuğum yaşanılanları da etkisi tabiNe yemek yapmıştın canım olsun lezzeti kaybolmamıştırAnnenler onlar çekinme sonuçta yeni yeni yapıyoruz bir yanık olur bir tuzsuz olur öyle öyle alışacağız

Esinin ailesine mi karsi donuksun cnm yoksa genel olarak insanlara mi:)
Firinda patatesli tavuk, taze fasulye, nohut, bulgur pilavi, sarma(ben yapmadim difrizdeydi),salata,yogurt

Ve evet corba yapmayi unuttum
nehirnil111

Firinda patatesli tavuk, taze fasulye, nohut, bulgur pilavi, sarma(ben yapmadim difrizdeydi),salata,yogurt

ilknurrr22 he bosver kiyma dursun :)

Sahihuban hadi insallah canim, 2014 gelinerinden az kisi kaldiniz, gelsin bebisler :)
Rabbim.hayirli zamanda nasip eder insallah.

yildonumu guzel gecti canim cok sukur, hatta uzerinden 4-5 ay bile gecti :)
simdi bebisi bekliyoruz Allahin izniyle

Mrs Sahin
nehirnil111
PembeLokum

selam canocanlar
Nasiilsinz :)

duman91 canim iyisindir insallah , gelmedin nezamandir

Iyiyim cnm cok sukur sen nasilsin oglus nasil? Adliyedeyim uykum var surunuyorum

Genelde çok samimi olan insan değilimdir herkese karşı bir duvarım vardır yani ben böyle hissediyorum karşımdaki nasıl hissediyor bilmiyorum eşimin ailesine kırgınlıklarım var onlara daha fazla gibi tabi ama saygımdan bir şey esirgemem tatlı dilli davranırım

Bizde çok çorba yemeyiz o yüzden menü oluştururken en son aklıma gelirMenün çok güzelmiş çorba eksik olsa da farkedilmez ki bayağı şey yapmışsın maşallaj canım

İyiyim tutkum çok şükür yine geldik iş başı yaptık sen nasılsın nasıl geçti hafta sonun

Gözenekleri açması güzel değil mi canım
Öyle değil yanaklarda oluyorya delikler gözenek genişlemesi içinde ait olduğu için direk sürmek iyi değilmiş ben limon yağı kullandım kayısı yagı ama en iyisi sabun kullanmak

PembeLokum misafirlerin varmis canim,guzel olmustur guzel.
insan yavruunun elinden ne olsa yer :)

iyi canim.bizde geldik okula ama usudum ciktim.esimin yaninda yatiyorum azcik. sonra giderim yine

ya aslinda usudum diyorum ama dun aksmdan beri belimde adet agrisi var.. hele bir tarafi igne batar gibi..
herseyi usumeye bagliyorum, dogum agriari icin bile usutmusum derim herhalde
ay hayirlisi

nehirnil111 iyi bende kuzum buna sukur.
hafta sonu gezdik, senlik gibi.bisi vardi .
milletin laf sokmalarindan nekadar gezebildiysek..
"simdi gezin gezin yalniz,seneye gezemeyeceksini" ,"tombuslar geziyomusunuz"... vs vs vs..
herkez bizden daha gergin nedense anamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…