- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Anladım canım dovenin sabununu seviyorum olmadı ondan alayım kullanayımÖyle değil yanaklarda oluyorya delikler gözenek genişlemesi içinde ait olduğu için direk sürmek iyi değilmiş ben limon yağı kullandım kayısı yagı ama en iyisi sabun kullanmak
nehirnil111 iyi bende kuzum buna sukur.
hafta sonu gezdik, senlik gibi.bisi vardi .
milletin laf sokmalarindan nekadar gezebildiysek..
"simdi gezin gezin yalniz,seneye gezemeyeceksini" ,"tombuslar geziyomusunuz"... vs vs vs..
herkez bizden daha gergin nedense anamadim
hay maşaallah :)ilknurrr22 he bosver kiyma dursun :)
Sahihuban hadi insallah canim, 2014 gelinerinden az kisi kaldiniz, gelsin bebisler :)
Rabbim.hayirli zamanda nasip eder insallah.
yildonumu guzel gecti canim cok sukur, hatta uzerinden 4-5 ay bile gecti :)
simdi bebisi bekliyoruz Allahin izniyle
@Mrs Sahin
nehirnil111
PembeLokum
selam canocanlar
Nasiilsinz :)
@duman91 canim iyisindir insallah , gelmedin nezamandir
Genelde çok samimi olan insan değilimdir herkese karşı bir duvarım vardır yani ben böyle hissediyorum karşımdaki nasıl hissediyor bilmiyorum eşimin ailesine kırgınlıklarım var onlara daha fazla gibi tabi ama saygımdan bir şey esirgemem tatlı dilli davranırım
Bizde çok çorba yemeyiz o yüzden menü oluştururken en son aklıma gelirMenün çok güzelmiş çorba eksik olsa da farkedilmez ki bayağı şey yapmışsın maşallaj canım
İyiyim tutkum çok şükür yine geldik iş başı yaptık sen nasılsın nasıl geçti hafta sonun
PembeLokum misafirlerin varmis canim,guzel olmustur guzel.
insan yavruunun elinden ne olsa yer :)
iyi canim.bizde geldik okula ama usudum ciktim.esimin yaninda yatiyorum azcik. sonra giderim yine
ya aslinda usudum diyorum ama dun aksmdan beri belimde adet agrisi var.. hele bir tarafi igne batar gibi..
herseyi usumeye bagliyorum, dogum agriari icin bile usutmusum derim herhalde
ay hayirlisi
nehirnil111 iyi bende kuzum buna sukur.
hafta sonu gezdik, senlik gibi.bisi vardi .
milletin laf sokmalarindan nekadar gezebildiysek..
"simdi gezin gezin yalniz,seneye gezemeyeceksini" ,"tombuslar geziyomusunuz"... vs vs vs..
herkez bizden daha gergin nedense anamadim
Günaydın boncuk ne güzel dua çabucak geçsin inşallahGünaydın
Mutlu,hayırlı ve hıphızlı geçen bir hafta olsun
Anladim cnm ahh keske su kirginliklar olmasa ama oluyor iste malesef
Menumu begenmene cok sevindimyemeklerim de begenildi cok sukur artmadi hepsi bitti
Bir 4-12 vardiyasını atlattığımız için mutluyum tatlımGünaydın boncuk ne güzel dua çabucak geçsin inşallahNasılsın
Maalesef herkes aynı değil tabi farklı karekterler işteMaşallah artmamış yenmiş bayağı fazla çünkü
Çok güzel canım akşamları berabersiniz ohhBir 4-12 vardiyasını atlattığımız için mutluyum tatlım
eşim bu hafta gececi fakat 5 den 11 e kadar beraber olacağız en azından bu şekilde avunuyrum
Sen nasılsın
Olabilir ben bi ara bakmyodm kendime saclarimi felan hiç yapmyodm ondan baya uzadıSanırım evlilik sendromu aa evlenince çirkinleştim mi diyor insanEşimde sen evlenince kendine daha çok bakmaya başladın makyajsız çıkmıyorsun diyor azıcık bozuluyor sanki ne farkeder daha güzel değil mi
Ben deneyeceğim ama şuanlık havalar iyi gibi
Mutluluk işte ne güzel sizde şahit oluyorsunuzAhahaha kızlar yaa yurdum insanı cok samimi yaa agir cezada durusma iyi gecti diye (avukatları babam ben de stajyeriyim) sanığın annesi geldi mutluluktan beni sapur supur öptü
Olabilir ben bi ara bakmyodm kendime saclarimi felan hiç yapmyodm ondan baya uzadı
Günaydın kızlar hastaneden anca geldk herseyimiz iyi ckti çok sukur bi sorunumuz yok siz naptiniz
Minik minik bebisler vardı nasl agliyolar kedi gbi yaa :))Mutluluk işte ne güzel sizde şahit oluyorsunuz
Benim saçlarımda çabuk uzuyor yeni kestirdim uzadı sanki hemenHerşeyin güzel olmasına sevindim canım
Mızmızlanmaları hele çok komikMinik minik bebisler vardı nasl agliyolar kedi gbi yaa :))
Valla o kadar küçük olduklarını blmyodm biride annesinin kucağında gözleri kapandı kapncak uykusu gelms zor duruyoMızmızlanmaları hele çok komik
Yerim ya minik doğmuş olabilirler hepsi tombiş olmuyorValla o kadar küçük olduklarını blmyodm biride annesinin kucağında gözleri kapandı kapncak uykusu gelms zor duruyo
erken dogmus vardı zaten bi tane 700 gram dogmus smdi kac aylk olms ama daha yeni dogms gibiYerim ya minik doğmuş olabilirler hepsi tombiş olmuyor
Maşallah nasıl büyütmüş 700 gramdan yaşatan Rabbim yaşatıyorerken dogmus vardı zaten bi tane 700 gram dogmus smdi kac aylk olms ama daha yeni dogms gibi
ay doguma nasl gircekMaşallah nasıl büyütmüş 700 gramdan yaşatan Rabbim yaşatıyorKardeşimin bu sene stajıda kadın doğumda o kadar güzel ki bebekler diyo doğuma falanda girecekmiş
Mecbur girecek canım meslek işte her şeyi görüyor o şuanda şubattan sonra da psikiyatri bölümünde mesela okul bitene kadar her bölümü geziyor geçen dönemlerde dahiliye ve acildeydiay doguma nasl gircekben bayılırım görsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?