2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Öyle değil yanaklarda oluyorya delikler gözenek genişlemesi içinde ait olduğu için direk sürmek iyi değilmiş ben limon yağı kullandım kayısı yagı ama en iyisi sabun kullanmak
Anladım canım dovenin sabununu seviyorum olmadı ondan alayım kullanayım

Millete ne oluyor ki belki bebeğin 40ı çıktıktan sonra hep gezeceksin herkes evde durmak zorunda mı Kıskanç hep insanlar ya

hay maşaallah :)

bebiş yaptınız bilem :)

hayırlı doğumlar hayırlı yaşamlar nasip etsin ALLAH ım :))

Anladim cnm ahh keske su kirginliklar olmasa ama oluyor iste malesef

Menumu begenmene cok sevindim yemeklerim de begenildi cok sukur artmadi hepsi bitti

Canim kiyamam Allah yardimcin olsun agrilarini hafifletsin insallah
Benim de gebelik testlerim negatif cikiyor ama bugun bulantim var adliyede dayanamiyorum su an insallah hamileyimdir

Günaydın

Mutlu,hayırlı ve hıphızlı geçen bir hafta olsun
Günaydın boncuk ne güzel dua çabucak geçsin inşallahNasılsın
Anladim cnm ahh keske su kirginliklar olmasa ama oluyor iste malesef

Menumu begenmene cok sevindim yemeklerim de begenildi cok sukur artmadi hepsi bitti

Maalesef herkes aynı değil tabi farklı karekterler işteMaşallah artmamış yenmiş bayağı fazla çünkü

Günaydın boncuk ne güzel dua çabucak geçsin inşallahNasılsın

Maalesef herkes aynı değil tabi farklı karekterler işteMaşallah artmamış yenmiş bayağı fazla çünkü
Bir 4-12 vardiyasını atlattığımız için mutluyum tatlım
eşim bu hafta gececi fakat 5 den 11 e kadar beraber olacağız en azından bu şekilde avunuyrum
Sen nasılsın

Ahahaha kızlar yaa yurdum insanı cok samimi yaa agir cezada durusma iyi gecti diye (avukatları babam ben de stajyeriyim) sanığın annesi geldi mutluluktan beni sapur supur öptü

Olabilir ben bi ara bakmyodm kendime saclarimi felan hiç yapmyodm ondan baya uzadı

Ahahaha kızlar yaa yurdum insanı cok samimi yaa agir cezada durusma iyi gecti diye (avukatları babam ben de stajyeriyim) sanığın annesi geldi mutluluktan beni sapur supur öptü
Mutluluk işte ne güzel sizde şahit oluyorsunuz
Olabilir ben bi ara bakmyodm kendime saclarimi felan hiç yapmyodm ondan baya uzadı

Günaydın kızlar hastaneden anca geldk herseyimiz iyi ckti çok sukur bi sorunumuz yok siz naptiniz

Benim saçlarımda çabuk uzuyor yeni kestirdim uzadı sanki hemenHerşeyin güzel olmasına sevindim canım

erken dogmus vardı zaten bi tane 700 gram dogmus smdi kac aylk olms ama daha yeni dogms gibi
Maşallah nasıl büyütmüş 700 gramdan yaşatan Rabbim yaşatıyor Kardeşimin bu sene stajıda kadın doğumda o kadar güzel ki bebekler diyo doğuma falanda girecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…