2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

PembeLokum sagolasin canim
anlamiyorum gercekten anlamiyorum insanlari
gec dollenme falandir belki canim,daha var batina.
Allahtan umud kesilmez :)

nehirnil111 aynen..
okuldada herkez cok acayip bakiyor,arkadasim bile farketti.
cok uzuluyorum,sanki hamile bir benim.
cok kilo aldim.desem tamam aldim ama belli degil,karnim var birtek.
cok sinirim.bozuluyor,catcam birine en yakin zamanda :/

tutkku canım merhaba, iş yeri o kadar yoğun ki sadece anca okuyup çıkabiliyorum, birşey yazamıyorum... İyice canımı sıkmaya başladı tabi bu durum :)))
Çok şükür iyiyim, biraz şekerim fazla çıkmıştı, delik deşik yaptılar resmen kollarımı, ama bugün yine kan verdim normal çıktı onun stresini yaşıyordum birkaç gündür...
Sen ne yapıyorsun nasılsın canım?

Canım çekememişlerdir yoksa ne var tipinde kilon bile yok sen takma boşver insanları

çok şükür iyisiniz canım
sahi şekerin vardı, bak normale dönmüş, artık sıkma canını, sadece biraz dikkat edersin :)
iş yerine az daha sabır canım, yoruluyosundur çok ama işte yapacak bişi yok.

biz iiyiz çok şok şükür, geri sayıma başladık.. öyle işte

nehirnil111 diimi bende öyle avutayım kendimi bari

Canim sizin oralarda da ne cok laf ediyolar sana yaw :) hatirliyorm annene gidiyosun diye bile lafi olmustu

Selam kızlar nasılsınız?

Geçen hafta izindeydim.

Şimdi hiç çalışasım yok

Canim sizin oralarda da ne cok laf ediyolar sana yaw :) hatirliyorm annene gidiyosun diye bile lafi olmustu

aynen
küçük biryer,herkez herkezi tanıyor.
sevgiliykenden tut ,ne sevgilisi orta okul zamanlarından tut şimdie kadar hala laf duyuyoruz. kimse kendi evladına bakmıyor nedense.
bir zaman sonra sanki herkez işini gucunu bırakmış sadece bizle ilgileniyor gibi hissediyor insan.
yoruldum artık şahsen

nehirnil111 canım benim

ay kızlar dun cok guldum
kuzenlerle felan öğlen yemek atıştıralım dedik, oturduk biryere.
eşime bişi söylicem, bacağına vuruyorum vuruyorum, yok bakmıyo bana.
tekrar itiriyorum, iyice sinirlendim yine tık yok.
bir baktım meğer masanın ayağını tekmeliyomuşum ..

Ayy valla seninde az kaldı canım benim, sağlıcakla gelsin yavrucuğun İnşAllah...

Evet canım dikkat et yinede de dedi doktor, az az ve sık ye, ayrıca hamur işi ve tatlılardan da uzak dur, sadece tadına bak o kadar dedi... ki gerçekten haklı hiç kilo almamışım 3 haftadır dikkat edince.. :)

inşallah kuzum ya, hepimizinki sağ sağlim gelsin inşallah

oh maşallah bak bu guzel işte
nekadar kilo almıyosun o kadar iyi gerçekten, bebişe gitsin kilolar bize değill

Skosnob selam canım
1 hafta tatilden sonra çalışmak hakkaten zordur

Amin canım İnşAllah...
Gerçekten öyle biraz fazla yesem kendimi taşıyamayacak gibi hissediyorum, çok rahatsız oluyorum... İnşAllah bebişe gidiyordur tabi... :) Zaten bugün sağlık ocağında kalp atışlarını dinlemek istedi hemşire hiç yerinde durmadı kıpır kıpır alttan nasıl vuruyor diyor MaşAllah kuzucuğuma Geçen ilk defa babası da hissetti çok şükür sonunda denk getirebildik Çok değişik birşeymiş diyor

Ahaha canım ayağın ağrımadı mı

Evet Canm 23un icindeyz 22 bitti sanırım iç karnm geniş 3 kilo almsm ama nerden blmyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…