- 30 Ocak 2015
- 19.883
- 28.782
- 798
- 29
Oh masllah :))Mecbur girecek canım meslek işte her şeyi görüyor o şuanda şubattan sonra da psikiyatri bölümünde mesela okul bitene kadar her bölümü geziyor geçen dönemlerde dahiliye ve acildeydi
Canım çekememişlerdir yoksa ne var tipinde kilon bile yok sen takma boşver insanlarınehirnil111 aynen..
okuldada herkez cok acayip bakiyor,arkadasim bile farketti.
cok uzuluyorum,sanki hamile bir benim.
cok kilo aldim.desem tamam aldim ama belli degil,karnim var birtek.
cok sinirim.bozuluyor,catcam birine en yakin zamanda :/
tutkku canım merhaba, iş yeri o kadar yoğun ki sadece anca okuyup çıkabiliyorum, birşey yazamıyorum... İyice canımı sıkmaya başladı tabi bu durum :)))
Çok şükür iyiyim, biraz şekerim fazla çıkmıştı, delik deşik yaptılar resmen kollarımı,ama bugün yine kan verdim normal çıktı onun stresini yaşıyordum birkaç gündür...
Sen ne yapıyorsun nasılsın canım?
PembeLokum sagolasin canim
anlamiyorum gercekten anlamiyorum insanlari
gec dollenme falandir belki canim,daha var batina.
Allahtan umud kesilmez :)
nehirnil111 aynen..
okuldada herkez cok acayip bakiyor,arkadasim bile farketti.
cok uzuluyorum,sanki hamile bir benim.
cok kilo aldim.desem tamam aldim ama belli degil,karnim var birtek.
cok sinirim.bozuluyor,catcam birine en yakin zamanda :/
Bence doğrusu bu avut diye söylemiyorum canımnehirnil111 diimi bende öyle avutayım kendimi bari
Canim sizin oralarda da ne cok laf ediyolar sana yaw :) hatirliyorm annene gidiyosun diye bile lafi olmustu
Ayy valla seninde az kaldı canım benim, sağlıcakla gelsin yavrucuğun İnşAllah...çok şükür iyisiniz canım
sahi şekerin vardı, bak normale dönmüş, artık sıkma canını, sadece biraz dikkat edersin :)
iş yerine az daha sabır canım, yoruluyosundur çok ama işte yapacak bişi yok.
biz iiyiz çok şok şükür, geri sayıma başladık.. öyle işte
nehirnil111 diimi bende öyle avutayım kendimi bari
Ayy valla seninde az kaldı canım benim, sağlıcakla gelsin yavrucuğun İnşAllah...
Evet canım dikkat et yinede de dedi doktor, az az ve sık ye, ayrıca hamur işi ve tatlılardan da uzak dur, sadece tadına bak o kadar dedi... ki gerçekten haklı hiç kilo almamışım 3 haftadır dikkat edince.. :)
Amin canım İnşAllah...inşallah kuzum ya, hepimizinki sağ sağlim gelsin inşallah
oh maşallah bak bu guzel işte
nekadar kilo almıyosun o kadar iyi gerçekten, bebişe gitsin kilolar bize değill
Skosnob selam canım
1 hafta tatilden sonra çalışmak hakkaten zordur
Ahaha canım ayağın ağrımadı mıay kızlar dun cok guldum
kuzenlerle felan öğlen yemek atıştıralım dedik, oturduk biryere.
eşime bişi söylicem, bacağına vuruyorum vuruyorum, yok bakmıyo bana.
tekrar itiriyorum, iyice sinirlendim yine tık yok.
bir baktım meğer masanın ayağını tekmeliyomuşum ..
Durcak Canm malesef diste obur disime kadar gelms bide yan cikms duzde degl@kayacans darisi basiniza insallah canim :)
ilknurrr22 oh masallah cok sukur iyiymis hersey :)
dis icin sordun mu
Canım hakkaten de hiç çıkmamış :)) MaşAllah diyelim ama ne güzel iç karnın geniştirEki Görüntüle 1648099 kızlar buda benim bi turlu çıkmayan gobusum hiç kmse inanmyo yeni hamileyim saniyolar
Evet Canm 23un icindeyz 22 bitti sanırım iç karnm geniş 3 kilo almsm ama nerden blmyrmCanım hakkaten de hiç çıkmamış :)) MaşAllah diyelim ama ne güzel iç karnın geniştirŞimdi bile benim kocaman oldu ilerisini düşünemiyorum şanslısın yani... Kaç haftalık oldu şimdi senin 23 mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?