2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet Canm 23un icindeyz 22 bitti sanırım iç karnm geniş 3 kilo almsm ama nerden blmyrm
Kız MaşAllah nazar değmesin ben daha şimdiden 10 kilo aldım ama dikkat etmeye başladım 3 haftadır durdummmm çok şükür.. :)))
O zaman karnın falanda çatlamaz sanırım fazla büyümeyince... :))) Ne yiyor ne içiyorsun bakalım bize de söyle

Valla herşeyi yiyorm Canm ama sabah kahvaltısında kendimi bildm bileli çok yerim bugn 1 ekmeğe yakın yedim sanırım sadece akşam yemeğinden.sonra acikirsam öyle kilo yapcak syler yemyrm yogrt yiyorm meyve yiyorm salatalık yiyorm bide ben çok tuvalete cikiyorm Canm ondan kilo almyrm sanrm

MaşAllah o zaman canım tekrar tekrar valla nazar değmesin diye MaşAllah deyip duruyorum Aslında bende akşam yemeğinden sonra pek bişey yemiyorum, çekirdek yiyorum o kilo yapar mı ki
Sen gayet sağlıklı besleniyorsun... Du bakalım bende biraz daha dikkat edeyim ne olacak bu ay :)) Ay bende wc ye çok çıkıyorum aslında ama yeni başladık :))
Bu arada bebişin kaç gram olmuş?

Ben hep ckyrm Canm bide ben fazla yiyince rahatsz olyrm midem kabul etmyo uyuyamyrm çok yiyince akşam bi tabak yeşil fasulye yedm doymstm ama çok gzel olmus dye biraz daha koydm çok az ama onu yediğime psman oldm gece uyutmadi beni

Ben hep ckyrm Canm bide ben fazla yiyince rahatsz olyrm midem kabul etmyo uyuyamyrm çok yiyince akşam bi tabak yeşil fasulye yedm doymstm ama çok gzel olmus dye biraz daha koydm çok az ama onu yediğime psman oldm gece uyutmadi beni
Ya aslında bende rahatsız oluyorum, uyuyamıyorum falan ama yine de yiyorum Zaten bi tabak bittikten sonra yenmemeli o fazla geliyor :)) Bebiş kaç kilo oldu bu arada ?

Ya aslında bende rahatsız oluyorum, uyuyamıyorum falan ama yine de yiyorum Zaten bi tabak bittikten sonra yenmemeli o fazla geliyor :)) Bebiş kaç kilo oldu bu arada ?
Blmyrm ki Canm bugn ayrntli ultrasona girdm kilo hakkında bsy söylemedi hep ölçülerini felan söyledi tbi onuda ben pek anlamadm :)) suyuna felan bakti iyi mi diye bi sorun var mi yok mu diye bi sorun yok sukur

nehirnil111 yok vurduğum yerde gül bitti

ilknurrr22 zor canım oyle, inşallah çok sorun yaratmaz. hadi 20lik olmasa yine bişiler yapılabilirdi bu aylarda dolgu falan, ama 20 liklr malesef zor..

duman91 maşallah kuzuna oy
keşke hiç durmasalar, hep kıpırdasalar

hissettimi sonunda oh iyi
benimki ilk başta ne olduğunu anlamadı herhalde veya korktumu nebıleyım 2-3 hafta kıpırdarken dokunamamıştı, ama şimdi habire bekliyo kıpırdasın diye

aslında artık esimden baskasının dokunmasını istemıyorum, hafifte dokunsalar acıyo gibi. aşağı ınıyo herhalde,biraz garip bişi.
sabah uyanınca birde sola yatıyorum mesela, bebiş tümüyle sola kayıyor, karnım yamuk duruyor, sağ taraf hamile değilmişim gibi dönerken sonra nasıl ağrıyor.
buyuduğu içinmi öyle acaba,oluymu seninde.
yer çekimi var galibam

ay birdee sen çatladınmı hiç
benim 35. haftam çatlama haftam oldu cunkii öyle tatlı kaşınıyodu, canıma tak etti kaşıdım aman aman keşke dokunmasaydım biraz oluştu,sağlık olsun tabi ama inşallah daha fazla olmaz

Smdilik bi ağrısı yok olmaz inşallah arada bi baş ağrısı yapiyo o kadar iyi maşallah daha yeni çatlak olduysa benm goguslerim inanılmaz kasiniyo deli gibi kasyrm hep yara yapmsm

yaa canım maşallah
hiç dert etme küçük diye, iç karnın geniş büyük ihtimal.
siz iyi olun boşver göbüşü.
tabi insan meraklı oluyor hemen buyusun dıye ama 30dan sonra fark atıcaktır nasipse.
ozaman nekadarda geniş olsa iç karnın yok nereye saklayasın koca bebişi

Evet o zamanda saklicak yer bulamam heralde neyse kışın çok dışarı çıkmam saklamama gerek kalmaz

Smdilik bi ağrısı yok olmaz inşallah arada bi baş ağrısı yapiyo o kadar iyi maşallah daha yeni çatlak olduysa benm goguslerim inanılmaz kasiniyo deli gibi kasyrm hep yara yapmsm

ah ah hep o kaşımaktan işte
kaşımayayım diye soğuk suyla ıslatıyorum falan..
kaşımaktan karnımı hissetmiyorum dokununca ya.

aman karnında bali oluşmasa canım.
tabi kaşıntısız gelen çatlaklarda var, onu anlamış değilim işte

nehirnil111 hep gül, gülün inşallah canım benim
ay bi kalkamadım bilgisayarın başından, yapılacak onca dersim var.
hep bi bahane bulup kaytarıyorum saatlerdir

nehirnil111 hep gül, gülün inşallah canım benim
ay bi kalkamadım bilgisayarın başından, yapılacak onca dersim var.
hep bi bahane bulup kaytarıyorum saatlerdir

Amin cümlemiz gülelim inşallah tutkumBak bizde çıkacağız birazdan işten sende kalk bu bahaneyle bende eve gidip yemek yapacağım daha

Benm çatlamaya meyilli vücut ama.inşallah catlamaz.bende bebe yağı suruyorm otyrm bornozla

gururla gez saklama , bazı kıskananlar çatlasın
Valla babamdan utanyrm anneme yuz kre babamın yanında hamilelkle ilgili bsy söyleme diyorm ama dinleyen kim hemen odadan ckyrm nye byle olyo blmyrm göbek.çıkınca iyice utanirim artik

Yok canım bir ara çıktık eşimle dolaştık falan ama yakın çevrelerdeydik biraz dinlenme verdik kendimize biraz dinlenelim muhakkak bir hafta sonu bir şey çıkıyor zaten
Bende evde olsada dışarı ciksak diye beklyrm oda yorgun oluyo dinlenmek istyo ama beni kırmadi dün allahtan bende hep evdeyim biraz hava almak istyrm

Bende evde olsada dışarı ciksak diye beklyrm oda yorgun oluyo dinlenmek istyo ama beni kırmadi dün allahtan bende hep evdeyim biraz hava almak istyrm
Canım sen haklısın tabi ki gerçi bana kalsa bende yorulsam da gezerim görmediğim yerleri görmek olsun sabahın köründe kalkıp gece gelmeye razıyım ama eşiminde bünyesi yoruluyor onun işleri daha yoğun o yüzden ona arada ara veriyorum dinlensin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…