- 30 Ocak 2015
- 19.884
- 28.800
- 798
- 29
Bizde dün bi yere gitcektik biraz uzaktı 5te de besiktasin maçı vardı mecbur yakın yerlerde gezdk bi daha ki sefere goremedigimz yerler artıkCanım sen haklısın tabi ki gerçi bana kalsa bende yorulsam da gezerim görmediğim yerleri görmek olsun sabahın köründe kalkıp gece gelmeye razıyım ama eşiminde bünyesi yoruluyor onun işleri daha yoğun o yüzden ona arada ara veriyorum dinlensin diye
Bizimde planlarımızda var ama dediğin gibi müsait bir anda gidilmeliBizde dün bi yere gitcektik biraz uzaktı 5te de besiktasin maçı vardı mecbur yakın yerlerde gezdk bi daha ki sefere goremedigimz yerler artık
Günübirlik bi yerlere gtmek istyrm aslında çocukta olcak hiç gidemicezBizimde planlarımızda var ama dediğin gibi müsait bir anda gidilmeli
Utancaz mecbur desene :) mantı yap en kolayi yada makarnanehirnil111 kapidan kovalasaniz bacadan girerim misali telefondan geldim :)
bende ne pisirsem bilemedim ya,buaksam eve toplanmam 7yi bulur herhalde, kolaya kacmam gerekecek ..
sen ne yapacaktin
ilknurrr22 o bendede var canim,istemsiz utaniyorum iste.
ama artik saklayacak yer yok :)
Benimde günü birlik ya da hafta sonu turlarıyla gitmek istediğim çok yer varGünübirlik bi yerlere gtmek istyrm aslında çocukta olcak hiç gidemicez
nehirnil111 kapidan kovalasaniz bacadan girerim misali telefondan geldim :)
bende ne pisirsem bilemedim ya,buaksam eve toplanmam 7yi bulur herhalde, kolaya kacmam gerekecek ..
sen ne yapacaktin
İmkanmz var ama zamanmz pek yok esimde bi gün dinlenmek istyo bu aralarda işi skntli biraz çokta para harcamak istemyrm bi taraftan bebek.gelcek masrafı olcakBenimde günü birlik ya da hafta sonu turlarıyla gitmek istediğim çok yer varBebek olmadan gücünüz varsa gidin derim canım tabi ki çocukla da gidilir ama yaza kadar evden çıkmaların kısıtlı olabilir gibi
Gel canım ama ben gidiyorum maalesefBen dün akşamdan fasulye ıslattım kuzum kuru fasulye-pilav-cacık-turşu 4lüsünü yapacağım gel buyur Pratik olarak makarna en kolayı dün yapmıştım gerçi elde açılmış üçğen makarnadan yaptım kıyma soslu olarak onu önerebilirim
Benm buzlugmda varda.Canm kisa hazrlk genelde.olur ya hep varsa yap diye demstmilknurrr22 nebileyim sanki herkez o ani dusunuyor gibime geliyor, ilk geceden sonra nasil utanirsin buda oyle.bisi gibi.
ben alisana kadar doguracak zamanim geldi
Makarna sanirim en mantiklisi :)
kiz.mantiyi ne ara yapayim, kucuk kucuk olan uzerine yogurt falan dokulen yemek demi o.
hic yemedim tek bildigim.yapilisi zor oldugu :)
burda hic yapilmaz manti
nehirnil111 evet cikis saatin geldi :)
oh oh harika yemeker var
arada sinir olmasa duunurdum,simdik.gelene kadar yemeker bitecek
makarna yaparim.sanirim canim ya
Ay et görmek istemyrm bi sureilknurrr22 heh yok benim dolap masallah et dolu,kisa hazirligimiz yaza hazirligimiz hep et
Cok sukur tabiki :)
Ye ye bebise kilo olsun ben sevmedgm için pek yiyemyrm malesefilknurrr22 sorma buaralar bende doydum ete,demirim yukselsin diye habire et yedim ama..
tabi hazir pismis onume getirilse yerim.galiba
hayirlisi canim.hayirli zamanda gelsinler insallah :))Gitmeme konusunda yemin etmedim canim ama sinirden bir kac defa annecim babacm dersem dilim kopsun dedim artik anne baba dicem sadece mazallah dilime bir sey olur fln
Bat ım 9 ekim canim hic belirti yasamiyorum artik umudum yok
Kesinlikle sonuna kadar haklısın canım sahte hesaptan yazması saçma oyun için açmış olabilir ama oyunda kalsın bir zahmetSeviyeli konuşmasına anlam veremedim mesafeyi korumak istiyorsa tatlı dilini kullanarak yine koruyabilir bende mesafeliyimdir ama ofis arkadaşımla konuşuyor gibi konuşmam yani Gelip gitmeleri hediye almaları inan önemli değil anlıyorum alınıyorsun zoruna gidiyor ama mesafe iyidir boşver daha iyi sende insanına göre muamele edersin
Gözenekleri açması güzel değil mi canım
Yok canım resmini paylaşmadımAfiyet olsun bir şey olmaz o kadarcık şeyden
Doğumdan sonra iyi bi diyet bekliyo.hepimizi
Naptinda yoruldunhayirlisi canim.hayirli zamanda gelsinler insallah :))
Deme bosver anne baba diyosun sonicta
Sagol canim :))
Kizlar oldum cok yoruldum :)
aynen
küçük biryer,herkez herkezi tanıyor.
sevgiliykenden tut ,ne sevgilisi orta okul zamanlarından tut şimdie kadar hala laf duyuyoruz. kimse kendi evladına bakmıyor nedense.
bir zaman sonra sanki herkez işini gucunu bırakmış sadece bizle ilgileniyor gibi hissediyor insan.
yoruldum artık şahsen
nehirnil111 canım benim
hayirlisi canim.hayirli zamanda gelsinler insallah :))
Deme bosver anne baba diyosun sonicta
Sagol canim :))
Kizlar oldum cok yoruldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?