2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bizde dün bi yere gitcektik biraz uzaktı 5te de besiktasin maçı vardı mecbur yakın yerlerde gezdk bi daha ki sefere goremedigimz yerler artık

nehirnil111 kapidan kovalasaniz bacadan girerim misali telefondan geldim :)

bende ne pisirsem bilemedim ya,buaksam eve toplanmam 7yi bulur herhalde, kolaya kacmam gerekecek ..
sen ne yapacaktin

ilknurrr22 o bendede var canim,istemsiz utaniyorum iste.
ama artik saklayacak yer yok :)

Günübirlik bi yerlere gtmek istyrm aslında çocukta olcak hiç gidemicez
Benimde günü birlik ya da hafta sonu turlarıyla gitmek istediğim çok yer var Bebek olmadan gücünüz varsa gidin derim canım tabi ki çocukla da gidilir ama yaza kadar evden çıkmaların kısıtlı olabilir gibi
nehirnil111 kapidan kovalasaniz bacadan girerim misali telefondan geldim :)

bende ne pisirsem bilemedim ya,buaksam eve toplanmam 7yi bulur herhalde, kolaya kacmam gerekecek ..
sen ne yapacaktin

Gel canım ama ben gidiyorum maalesefBen dün akşamdan fasulye ıslattım kuzum kuru fasulye-pilav-cacık-turşu 4lüsünü yapacağım gel buyur Pratik olarak makarna en kolayı dün yapmıştım gerçi elde açılmış üçğen makarnadan yaptım kıyma soslu olarak onu önerebilirim

İmkanmz var ama zamanmz pek yok esimde bi gün dinlenmek istyo bu aralarda işi skntli biraz çokta para harcamak istemyrm bi taraftan bebek.gelcek masrafı olcak

ilknurrr22 nebileyim sanki herkez o ani dusunuyor gibime geliyor, ilk geceden sonra nasil utanirsin buda oyle.bisi gibi.
ben alisana kadar doguracak zamanim geldi

Makarna sanirim en mantiklisi :)
kiz.mantiyi ne ara yapayim, kucuk kucuk olan uzerine yogurt falan dokulen yemek demi o.
hic yemedim tek bildigim.yapilisi zor oldugu :)
burda hic yapilmaz manti

nehirnil111 evet cikis saatin geldi :)
oh oh harika yemeker var
arada sinir olmasa duunurdum,simdik.gelene kadar yemeker bitecek
makarna yaparim.sanirim canim ya

Benm buzlugmda varda.Canm kisa hazrlk genelde.olur ya hep varsa yap diye demstm

ilknurrr22 sorma buaralar bende doydum ete,demirim yukselsin diye habire et yedim ama..
tabi hazir pismis onume getirilse yerim.galiba

Gitmeme konusunda yemin etmedim canim ama sinirden bir kac defa annecim babacm dersem dilim kopsun dedim artik anne baba dicem sadece mazallah dilime bir sey olur fln

Bat ım 9 ekim canim hic belirti yasamiyorum artik umudum yok
hayirlisi canim.hayirli zamanda gelsinler insallah :))
Deme bosver anne baba diyosun sonicta

Sagol canim :))
Kizlar oldum cok yoruldum :)

Bizde de akraba icinde boyle yapan bi iki akrabam var kendi cocuklarina hic bakmazlar surekli o yegenim oyle yapti bu yegenim boyle yapti

Misal geldim de yegenim hosgeldi demedi aramadi hasta oldum da fln

Ama kendi cocuklari hiic aramaz hic hal hatir sormaz yani

Keske once herkes kendine baksa kendi evladina baksa da oyle konussa

Hatta hic konusmasa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…