Haha evet canim yerlestim cok.sukur :)) dun tam keyif vakti geldi komsu aradi.sana gelicez diye buyrun gelin dedim onlar gitti yemek yaptim derken ancak suan dinleniyorum valla ohhMutluBulut_ halilarin gelecekti demi.buguun :)
temizlik vardi galiba ondan bu yorgunluk demi hemen atladim konuya :)
TemizlikNaptinda yoruldun
24 eylulde oldum adet canim bakalim insallah bu ay olur ama en onemlisi hayirli zamanda olsun tabi.Senin olmadi mi cnm senden naber bebis konusunda?
Gunaydin canim iyiyim sen nasilsin ?Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ?
Gunaydin canimgünaydınlar...
Gunaydin canim
Çok şükür iyiyim canım, güle güle kirlet evini, ellerine sağlık... :)))Gunaydin canim iyiyim sen nasilsin ?
Napiyim canim actim.pc de dizi izliyorum :)nasılsın kız neler yapıyosun :)
Sagol canim ama keske kirlenmese yaÇok şükür iyiyim canım, güle güle kirlet evini, ellerine sağlık... :)))
Canım gerçekten viledayla silince benimde içim rahat etmiyordu elimle oturarak siliyordum ama dediğin gibi canımıza yazık tekrar viledaya döndüm ucu havlu gibi olanlarından alıyorum... onlar bir nebze daha iyi oluyor ama mop hakkında bilgim yok bir ara araştırıyordum almaya fırsatım olmadı du bakalım diğer kızlar ne diyecek :)))
Keşkeee ama nerdeeeeee:)))Napiyim canim actim.pc de dizi izliyorum :)
Sagol canim ama keske kirlenmese ya
Yuvarlak uclu olanlardan mi kullanigorsun canim pedalli olanlardan :) bakalim ne diyecekler. Ya elle silince hem daha uzun suruyo ev temizlemek
Anladım canım sıkıntılar geçince yaparsınız bir kaç kaçamak bile iyi gelir sürekli hareket halinde olunmaz tabi ki insan yoruluyorİmkanmz var ama zamanmz pek yok esimde bi gün dinlenmek istyo bu aralarda işi skntli biraz çokta para harcamak istemyrm bi taraftan bebek.gelcek masrafı olcak
Gittim geldim kuzumnehirnil111 evet cikis saatin geldi :)
oh oh harika yemeker var
arada sinir olmasa duunurdum,simdik.gelene kadar yemeker bitecek
makarna yaparim.sanirim canim ya
Kolay gelsin hamarat hatunSagol canim :))
Kizlar oldum cok yoruldum :)
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın yoktun ne zamandır merak ettimGünaydın kızlar nasılsınız bakalım ?
Canım bende evlenmeden önce aa olur mu öyle şey ben elimle sileceğim diyordum annemlerde çok az yer boşlukmuş ondan yorulmuyormuşum halı fazlaymış sanırım bir başladım evde silmeye aman Allahım nefes nefes kalıyordum ufak halılar aldım her yer açık parkeKizlar size bisey danisicam. Yerleri hep elimle siliyorum tamam guzel oluyo ama yorgunluktan oluyorum canima yazik.diyorum. vileda almak iatemiyorum kil tuy birakiyo sevmiyorum sacak sacak. Mop almak istiyorum ama tavsiye ettiginiz var mi ? Sizler neyle siliyorsunuz
günaydınlar...
Kizlar size bisey danisicam. Yerleri hep elimle siliyorum tamam guzel oluyo ama yorgunluktan oluyorum canima yazik.diyorum. vileda almak iatemiyorum kil tuy birakiyo sevmiyorum sacak sacak. Mop almak istiyorum ama tavsiye ettiginiz var mi ? Sizler neyle siliyorsunuz
Hangisini izliyosunNapiyim canim actim.pc de dizi izliyorum :)
Aslında yorgunum dün bazanın altını düzeltiyim dedim çok ugraştım ceyizlerim falan hep orda birazını ayırdım vericem.sen nasılsın canımGünaydın canımNasılsın
Bende yorgunum canım eve gittim yemek bulaşık derken yoruldum kurumuş çamaşırlarımı katladım bugün de kışlıkları çıkartacağım havalar serinledi gece üşüyoruz artık kalın pijamalarımız hep hurçlardaAslında yorgunum dün bazanın altını düzeltiyim dedim çok ugraştım ceyizlerim falan hep orda birazını ayırdım vericem.sen nasılsın canım
Mop icin herkes harika demis ama yorumlarda hep eski onun ustune cok modeller cikmis o yuzden bi.isede yaramiyo :)Keşkeee ama nerdeeeeee:)))
Pedallı mı ay yok canım normal vileda ama ucu havlu gibi :))) Baya uğraştırıyor canım, sen daha pratik çözümlere bak :)))
Dimi ya anne cok.yorucu ben 1,5 yildir cok yoruldum valla. Canim bu model baska marka annemde ve bi kac komsuda vardi.hepside sakin alma demislerdi buna gore eski tip daha iyiymis.Anladım canım sıkıntılar geçince yaparsınız bir kaç kaçamak bile iyi gelir sürekli hareket halinde olunmaz tabi ki insan yoruluyor
Gittim geldim kuzumOlsun kuzum sende sonra yaparsın hem makarna candır
Kolay gelsin hamarat hatun
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın yoktun ne zamandır merak ettimEşinin göbeğini sevme olayına alınma bence herkes öyle sevecek diye bir şey yok ki belki de görmediği bir şeye karşı çok istek duymayabilir sonuçta karın gibi geliyor olabilir belki sevse tekmesini falan görse fikri değişebilir önemli olan kucağına aldığındaki duyguları o zaman inan bambaşka olacak
Canım bende evlenmeden önce aa olur mu öyle şey ben elimle sileceğim diyordum annemlerde çok az yer boşlukmuş ondan yorulmuyormuşum halı fazlaymış sanırım bir başladım evde silmeye aman Allahım nefes nefes kalıyordum ufak halılar aldım her yer açık parkeKayınvalidem vileda setini vermişti evi ilk sildiğimiz dönem onu bir kullanayım dedim yok böyle bir rahatlık tabi eskidi şimdi yenisini alacağım herkes şu yuvarlak olandan memnun gibi bizim iş yerinde var o yüzden marka almayacağım ama model şu
Eki Görüntüle 1648784
Günaydın canımNasılsın
böyle temizlik malzemesi satan yerlerde havlulusu var birde beyaz büyük ip ip olanı var ikiside güzel siliyo
Eski dizi kavak yelleriHangisini izliyosun
Ben dun yorgani cikardim :)) suanda dizimde ince bi battaniye varBende yorgunum canım eve gittim yemek bulaşık derken yoruldum kurumuş çamaşırlarımı katladım bugün de kışlıkları çıkartacağım havalar serinledi gece üşüyoruz artık kalın pijamalarımız hep hurçlardaütülenecek ve koyu renkli çamaşırların yıkanmasını saymıyorum bile bugün hepsini halleder miyim acep
Bende yorgunum canım eve gittim yemek bulaşık derken yoruldum kurumuş çamaşırlarımı katladım bugün de kışlıkları çıkartacağım havalar serinledi gece üşüyoruz artık kalın pijamalarımız hep hurçlardaütülenecek ve koyu renkli çamaşırların yıkanmasını saymıyorum bile bugün hepsini halleder miyim acep
Canım iş yeri fazlaca yoğun sadece okuyup çıkıyordum, şimdi biraz biraz rahatladım gibi....Anladım canım sıkıntılar geçince yaparsınız bir kaç kaçamak bile iyi gelir sürekli hareket halinde olunmaz tabi ki insan yoruluyor
Gittim geldim kuzumOlsun kuzum sende sonra yaparsın hem makarna candır
Kolay gelsin hamarat hatun
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın yoktun ne zamandır merak ettimEşinin göbeğini sevme olayına alınma bence herkes öyle sevecek diye bir şey yok ki belki de görmediği bir şeye karşı çok istek duymayabilir sonuçta karın gibi geliyor olabilir belki sevse tekmesini falan görse fikri değişebilir önemli olan kucağına aldığındaki duyguları o zaman inan bambaşka olacak
Canım bende evlenmeden önce aa olur mu öyle şey ben elimle sileceğim diyordum annemlerde çok az yer boşlukmuş ondan yorulmuyormuşum halı fazlaymış sanırım bir başladım evde silmeye aman Allahım nefes nefes kalıyordum ufak halılar aldım her yer açık parkeKayınvalidem vileda setini vermişti evi ilk sildiğimiz dönem onu bir kullanayım dedim yok böyle bir rahatlık tabi eskidi şimdi yenisini alacağım herkes şu yuvarlak olandan memnun gibi bizim iş yerinde var o yüzden marka almayacağım ama model şu
Eki Görüntüle 1648784
Günaydın canımNasılsın
Hmmm bilemicem o zaman canım... :)))Mop icin herkes harika demis ama yorumlarda hep eski onun ustune cok modeller cikmis o yuzden bi.isede yaramiyo :)
Dimi ya anne cok.yorucu ben 1,5 yildir cok yoruldum valla. Canim bu model baska marka annemde ve bi kac komsuda vardi.hepside sakin alma demislerdi buna gore eski tip daha iyiymis.
Killari falan iteklemiyo mu ama
Eski dizi kavak yelleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?