2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

ilknurrr22 canım doktorun herşey yolunda dediyse tamamdır :)) Zaten ölçümlerde birebir tutmuyor ama insan yine de merak ediyor ne kadar oldu acaba diye... :)))
tutkku benim eşim pek dokunmuyor ben kendim getiriyorum elini, anlayamadım neden sanki soğuk gibi ya da ne bileyim seviniyorsa bile hiç hissettirmiyor, oysa ki duygularını hep dışarıda yaşayan birisidir yani içten içe yaşamaz... Böyle karma karışık şeyler düşünüyorum işte...
Canım şuan çatlamadım, düzenli olarak aktardan bi krem aldım onu kullanıyorum ama umarım çatlamam... Sadece bacaklarımda sanırım varis oluşacak ondan korkuyorum, yürüyüş falan yapıyorum umarım faydasını görürürm.. Keşke sende kaşımasaydın, ama bundan sonra dikkat et yinede sen...

MutluBulut_ halilarin gelecekti demi.buguun :)
temizlik vardi galiba ondan bu yorgunluk demi hemen atladim konuya :)
Haha evet canim yerlestim cok.sukur :)) dun tam keyif vakti geldi komsu aradi.sana gelicez diye buyrun gelin dedim onlar gitti yemek yaptim derken ancak suan dinleniyorum valla ohh

Naptinda yoruldun
Temizlik
Senin olmadi mi cnm senden naber bebis konusunda?
24 eylulde oldum adet canim bakalim insallah bu ay olur ama en onemlisi hayirli zamanda olsun tabi.

---

Kizlar size bisey danisicam. Yerleri hep elimle siliyorum tamam guzel oluyo ama yorgunluktan oluyorum canima yazik.diyorum. vileda almak iatemiyorum kil tuy birakiyo sevmiyorum sacak sacak. Mop almak istiyorum ama tavsiye ettiginiz var mi ? Sizler neyle siliyorsunuz

Gunaydin canim iyiyim sen nasilsin ?
Çok şükür iyiyim canım, güle güle kirlet evini, ellerine sağlık... :)))
Canım gerçekten viledayla silince benimde içim rahat etmiyordu elimle oturarak siliyordum ama dediğin gibi canımıza yazık tekrar viledaya döndüm ucu havlu gibi olanlarından alıyorum... onlar bir nebze daha iyi oluyor ama mop hakkında bilgim yok bir ara araştırıyordum almaya fırsatım olmadı du bakalım diğer kızlar ne diyecek :)))

nasılsın kız neler yapıyosun :)
Napiyim canim actim.pc de dizi izliyorum :)
Sagol canim ama keske kirlenmese ya
Yuvarlak uclu olanlardan mi kullanigorsun canim pedalli olanlardan :) bakalim ne diyecekler. Ya elle silince hem daha uzun suruyo ev temizlemek

Napiyim canim actim.pc de dizi izliyorum :)

Sagol canim ama keske kirlenmese ya
Yuvarlak uclu olanlardan mi kullanigorsun canim pedalli olanlardan :) bakalim ne diyecekler. Ya elle silince hem daha uzun suruyo ev temizlemek
Keşkeee ama nerdeeeeee:)))
Pedallı mı ay yok canım normal vileda ama ucu havlu gibi :))) Baya uğraştırıyor canım, sen daha pratik çözümlere bak :)))

İmkanmz var ama zamanmz pek yok esimde bi gün dinlenmek istyo bu aralarda işi skntli biraz çokta para harcamak istemyrm bi taraftan bebek.gelcek masrafı olcak
Anladım canım sıkıntılar geçince yaparsınız bir kaç kaçamak bile iyi gelir sürekli hareket halinde olunmaz tabi ki insan yoruluyor
nehirnil111 evet cikis saatin geldi :)
oh oh harika yemeker var
arada sinir olmasa duunurdum,simdik.gelene kadar yemeker bitecek
makarna yaparim.sanirim canim ya
Gittim geldim kuzumOlsun kuzum sende sonra yaparsın hem makarna candır
Sagol canim :))
Kizlar oldum cok yoruldum :)
Kolay gelsin hamarat hatun
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ?
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın yoktun ne zamandır merak ettimEşinin göbeğini sevme olayına alınma bence herkes öyle sevecek diye bir şey yok ki belki de görmediği bir şeye karşı çok istek duymayabilir sonuçta karın gibi geliyor olabilir belki sevse tekmesini falan görse fikri değişebilir önemli olan kucağına aldığındaki duyguları o zaman inan bambaşka olacak
Canım bende evlenmeden önce aa olur mu öyle şey ben elimle sileceğim diyordum annemlerde çok az yer boşlukmuş ondan yorulmuyormuşum halı fazlaymış sanırım bir başladım evde silmeye aman Allahım nefes nefes kalıyordum ufak halılar aldım her yer açık parkeKayınvalidem vileda setini vermişti evi ilk sildiğimiz dönem onu bir kullanayım dedim yok böyle bir rahatlık tabi eskidi şimdi yenisini alacağım herkes şu yuvarlak olandan memnun gibi bizim iş yerinde var o yüzden marka almayacağım ama model şu

günaydınlar...

Günaydın canımNasılsın

böyle temizlik malzemesi satan yerlerde havlulusu var birde beyaz büyük ip ip olanı var ikiside güzel siliyo

Aslında yorgunum dün bazanın altını düzeltiyim dedim çok ugraştım ceyizlerim falan hep orda birazını ayırdım vericem.sen nasılsın canım
Bende yorgunum canım eve gittim yemek bulaşık derken yoruldum kurumuş çamaşırlarımı katladım bugün de kışlıkları çıkartacağım havalar serinledi gece üşüyoruz artık kalın pijamalarımız hep hurçlardaütülenecek ve koyu renkli çamaşırların yıkanmasını saymıyorum bile bugün hepsini halleder miyim acep

Keşkeee ama nerdeeeeee:)))
Pedallı mı ay yok canım normal vileda ama ucu havlu gibi :))) Baya uğraştırıyor canım, sen daha pratik çözümlere bak :)))
Mop icin herkes harika demis ama yorumlarda hep eski onun ustune cok modeller cikmis o yuzden bi.isede yaramiyo :)

Dimi ya anne cok.yorucu ben 1,5 yildir cok yoruldum valla. Canim bu model baska marka annemde ve bi kac komsuda vardi.hepside sakin alma demislerdi buna gore eski tip daha iyiymis.

böyle temizlik malzemesi satan yerlerde havlulusu var birde beyaz büyük ip ip olanı var ikiside güzel siliyo

Killari falan iteklemiyo mu ama
Hangisini izliyosun
Eski dizi kavak yelleri

Ben dun yorgani cikardim :)) suanda dizimde ince bi battaniye var

Bitmiyor ya ama sen yaparsın benım elim çok ağır :) kendi basıma iş açtım.keşke benımde hurçlara koyup kaldıracagım bi yerım olsa ev küçük deli oluyorumdaha bulaşık, yemek çamasır var.

Canım iş yeri fazlaca yoğun sadece okuyup çıkıyordum, şimdi biraz biraz rahatladım gibi....
Zaten geçen gün tekme attığını hissedince değişik oldu ilk defa şahit olmuştu çünkü... Kiloya çok takıntılı şuan için ona göre göbekten öte değil sanırım... birazda o yüzden bu şekilde davranıyor senin dediğin gibi... Hele bi doğsun o zaman görüşücez onunla zaten :)))

Yine yine her zaman ki gibi yoğunsun... Dün bende çok yoruldum yaaa, hafta sonu bazanın altını düzenledim güzel oldu, kızımın dolabını da boşalttım birkaç bişey almıştık onları yerleştirdim...Zevkliydi :)))

Hmmm bilemicem o zaman canım... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…