Killari falan iteklemiyo mu ama
Eski dizi kavak yelleri
Dimi ya anne cok.yorucu ben 1,5 yildir cok yoruldum valla. Canim bu model baska marka annemde ve bi kac komsuda vardi.hepside sakin alma demislerdi buna gore eski tip daha iyiymis.
Ondan almıyorsan da normal olanlardan al canım ben kullanıyorum hiç bir şey bırakmıyor çok kolaymış dizlerine yazık kireçlenme falan oluyormuş ilerleyen yıllardaBen dun yorgani cikardim :)) suanda dizimde ince bi battaniye var
Hızlıyım Allahtan dün çamaşırları askıdan topladım katladım makineyi boşalttım dizdim kurufasulyeyle pilavı cacığı falan yaptım yedik kaldırdım baktım daha 8:30 saatBitmiyor ya ama sen yaparsın benım elim çok ağır :) kendi basıma iş açtım.keşke benımde hurçlara koyup kaldıracagım bi yerım olsa ev küçük deli oluyorumdaha bulaşık, yemek çamasır var.
Yavaş yavaş alışıyor insan canım özellikle babalar kucağına aldığında hiisediyormuş babalığı biz bayanlar karnımız büyümeye başladıkça sahipleniyoruzCanım iş yeri fazlaca yoğun sadece okuyup çıkıyordum, şimdi biraz biraz rahatladım gibi....
Zaten geçen gün tekme attığını hissedince değişik oldu ilk defa şahit olmuştu çünkü... Kiloya çok takıntılı şuan için ona göre göbekten öte değil sanırım... birazda o yüzden bu şekilde davranıyor senin dediğin gibi... Hele bi doğsun o zaman görüşücez onunla zaten :)))
Yine yine her zaman ki gibi yoğunsun... Dün bende çok yoruldum yaaa, hafta sonu bazanın altını düzenledim güzel oldu, kızımın dolabını da boşalttım birkaç bişey almıştık onları yerleştirdim...Zevkliydi :)))
biz doktrdan geldik teyzeleri.
hep aayni doktora inanmak istemediim icin baska doktora ciktik.
masallah kuzum iyi, dogum pozisyonunda cok sukur
baya bi konustuk,panik atakli.oldugumu biliyo,cok ugrasti moral verdi.
normal dogum oneririm kesinlikle dedi.
o kadar rahatlayacaksinki sonra dedi.
bize en kolayi sezeryan, ne diye normal dogum icin defalarca gelip gidelim yaniniza, 20dakikada hallederiz sezeryanla ama normal herzaman iyi dedi.
yani hemen sezeryane alan doktorlardan degil, dogum agrilatim.geldiginde ayni zaman o calisaagini bilsem onun yanina gitmek isterdim ama malesef bazen gececi bazen gunduz..
agrilar gelince hemn bebek gelse keske dedi,hemn olmuyor heleki ilk dogumda dedi.
ay dedide dedi :)
cok uzattim galiba ,neyse hayirlisi artik :)
Evet kiraz mevsiminde farkli biri gibi :)) simdi 110. Bolumdeyim suan olu daha dirilmediyok ben sevdım yanı vıledanın kendi ucundan iyi temizliyo. Kavak yellerini bende cok severdim müzikleri falan çok güzeldi. Daghan külegeç'i o dizide tanıdım çok bayılıyodum ama kiraz mevsiminde o kadar sevemedim
Yikanmis canim ama gecen sefer daha mukemmeldi :) belki bi daha baska yerde tercih edebilirim zaten 1 sene vermemduman91 aynenn aynenn benimkide oyle.. oyleydi daha dogrusu gecen haftalara kadar.
hep ben dokundutturuyodum, kendi gelip oyle beklemezdi.
disardan hareketlerini fark edince biraz degisti simdi.
istemiyor anlamina gelmiyor bu kuzum,nehirin dedigi gibi biz hissediyoruz ama onlara bildigin.bir gobek gibi geliyor :)
dusunsene esinin gobegini sevebilirmisin hic bisiyin fakinda olmadan.
hep basinin etini yedim sen istemiyosun bebegi diye ama kendimi onun yerine koyunca hak verdim.
uzulme bosver, hele tekmeler iyice guclensin nasipse daha fakli olur :)
MutluBulut_ oh ne guzel.canim
iyi yikanmismi bari :)
nehirnil111
Mia-
selam.canlar
Ohh ne guzel canim ama yine eski doktora devam ediyorsun dimibiz doktrdan geldik teyzeleri.
hep aayni doktora inanmak istemediim icin baska doktora ciktik.
masallah kuzum iyi, dogum pozisyonunda cok sukur
baya bi konustuk,panik atakli.oldugumu biliyo,cok ugrasti moral verdi.
normal dogum oneririm kesinlikle dedi.
o kadar rahatlayacaksinki sonra dedi.
bize en kolayi sezeryan, ne diye normal dogum icin defalarca gelip gidelim yaniniza, 20dakikada hallederiz sezeryanla ama normal herzaman iyi dedi.
yani hemen sezeryane alan doktorlardan degil, dogum agrilatim.geldiginde ayni zaman o calisaagini bilsem onun yanina gitmek isterdim ama malesef bazen gececi bazen gunduz..
agrilar gelince hemn bebek gelse keske dedi,hemn olmuyor heleki ilk dogumda dedi.
ay dedide dedi :)
cok uzattim galiba ,neyse hayirlisi artik :)
Kuzum normal olanlari bekarken evde birde bi.yerde calismistim orada kullaniyoduk begenmiyodumOndan almıyorsan da normal olanlardan al canım ben kullanıyorum hiç bir şey bırakmıyor çok kolaymış dizlerine yazık kireçlenme falan oluyormuş ilerleyen yıllardaBattaniyeyle uyumaya başladık bizde tv izlerken zaten pikemiz şalımız vardı hep
Hızlıyım Allahtan dün çamaşırları askıdan topladım katladım makineyi boşalttım dizdim kurufasulyeyle pilavı cacığı falan yaptım yedik kaldırdım baktım daha 8:30 saat
Yavaş yavaş alışıyor insan canım özellikle babalar kucağına aldığında hiisediyormuş babalığı biz bayanlar karnımız büyümeye başladıkça sahipleniyoruz
Sen işlerin zevkli keyif alarak yaparsın
Merhaba canımcım kardeşimde hemşirelik okuyor şuanda kadın doğumda stajer her dönem değişiyor staj bölümleri o da dün tekrar söyledi abla bütün doktorlar normali kesinlikle öneriyor diye çok doğum görüyor şuanda bir sürü de bebek seviyormuş çeşit çeşit
Canım çok çeşiti var istersne bir araştır muhakkak bir şeye denk gelirsin beğendiğin ben ayrıca böyle aspirin sıkılıp silinen mop aldım iş yerimden bizim burada çok çeşit var o da mesela hafta içi hafif tozlanmalarda alıyorum hafta sonuna çok pislenmemiş oluyorKuzum normal olanlari bekarken evde birde bi.yerde calismistim orada kullaniyoduk begenmiyodumo yuzden mop istiyorum oda bir dolu cesiti varmis. Allah korusun evet ya dun belimide cok.agrittim baza dahil herseyi cekince (
Bi sorun yok herşey yolunda dedi Canm bi dahaki gittiğimde özellikle soruyum bi kilosunuilknurrr22 canım doktorun herşey yolunda dediyse tamamdır :)) Zaten ölçümlerde birebir tutmuyor ama insan yine de merak ediyor ne kadar oldu acaba diye... :)))
tutkku benim eşim pek dokunmuyor ben kendim getiriyorum elini, anlayamadım neden sanki soğuk gibi ya da ne bileyim seviniyorsa bile hiç hissettirmiyor, oysa ki duygularını hep dışarıda yaşayan birisidir yani içten içe yaşamaz... Böyle karma karışık şeyler düşünüyorum işte...
Canım şuan çatlamadım, düzenli olarak aktardan bi krem aldım onu kullanıyorum ama umarım çatlamam... Sadece bacaklarımda sanırım varis oluşacak ondan korkuyorum, yürüyüş falan yapıyorum umarım faydasını görürürm.. Keşke sende kaşımasaydın, ama bundan sonra dikkat et yinede sen...
Yap yap aynı bgn temzle yarn yine aynı oluyo gıcık oluyormHaha evet canim yerlestim cok.sukur :)) dun tam keyif vakti geldi komsu aradi.sana gelicez diye buyrun gelin dedim onlar gitti yemek yaptim derken ancak suan dinleniyorum valla ohh
Temizlik
24 eylulde oldum adet canim bakalim insallah bu ay olur ama en onemlisi hayirli zamanda olsun tabi.
---
Kizlar size bisey danisicam. Yerleri hep elimle siliyorum tamam guzel oluyo ama yorgunluktan oluyorum canima yazik.diyorum. vileda almak iatemiyorum kil tuy birakiyo sevmiyorum sacak sacak. Mop almak istiyorum ama tavsiye ettiginiz var mi ? Sizler neyle siliyorsunuz
Canim ben senden hala cevap bekliyorumsamsung için iyi derler ama neden memnun değilsin canım lekeli mi kalıyor?
bende mesela 1 hafta beklemiş yapışmış tencereleri temizlemiyor ama o da doğal sanırım benim tembelliğimden kaynaklı sanırım o kadar bekletmemek gerek
bak canım iyi olur pedagog Adem Güneş de iyi ona da bakabilirsin :)
Dur bi stajyer avukat olarak sorunu cevaplayacağım canım bugün içinde
Sizin is bunun ustune mi yoksa :)) yani mop toz almak icin mi kafam karistiCanım çok çeşiti var istersne bir araştır muhakkak bir şeye denk gelirsin beğendiğin ben ayrıca böyle aspirin sıkılıp silinen mop aldım iş yerimden bizim burada çok çeşit var o da mesela hafta içi hafif tozlanmalarda alıyorum hafta sonuna çok pislenmemiş oluyorDikkat et canım çok zararlı
Eki Görüntüle 1648813
Aynen oyle valla ama sali gunleri rahat oluyorum daha tazecik ya :)) yemek derdi var bugun sadece :))Yap yap aynı bgn temzle yarn yine aynı oluyo gıcık oluyorm
Kizlar 2 ay once spiral taktirmistim regl oluyorum ama ayni ogluma hamileyken olan belirtiler var cesaretimi toplayipta test alamadimdaha bebegim cok kucuk naparim bilmiyorum ((
günaydın herkese
Hepinize günaydin kizlarGünaydın kızlar :))
Günaydınlar
Canım evet benim çalıştığım firma temizlik üzerine aklına ne gelirse satışını yapan bir firma ama toptan satıyor böyle bakkaliye tarzı değil büyük firmalara perakende satışı yapan yerlere veriyorSizin is bunun ustune mi yoksa :)) yani mop toz almak icin mi kafam karisti
Ahh içimi ferahlattın canım benim... Neyse ki kötü düşüncelere dalmamıştım :)))duman91 aynenn aynenn benimkide oyle.. oyleydi daha dogrusu gecen haftalara kadar.
hep ben dokundutturuyodum, kendi gelip oyle beklemezdi.
disardan hareketlerini fark edince biraz degisti simdi.
istemiyor anlamina gelmiyor bu kuzum,nehirin dedigi gibi biz hissediyoruz ama onlara bildigin.bir gobek gibi geliyor :)
dusunsene esinin gobegini sevebilirmisin hic bisiyin fakinda olmadan.
hep basinin etini yedim sen istemiyosun bebegi diye ama kendimi onun yerine koyunca hak verdim.
uzulme bosver, hele tekmeler iyice guclensin nasipse daha fakli olur :)
MutluBulut_ oh ne guzel.canim
iyi yikanmismi bari :)
nehirnil111
Mia-
selam.canlar
Ayy o zaman tam adamina mi sormusum yani :)) orada hangisi iyi deniyor yaniCanım evet benim çalıştığım firma temizlik üzerine aklına ne gelirse satışını yapan bir firma ama toptan satıyor böyle bakkaliye tarzı değil büyük firmalara perakende satışı yapan yerlere veriyor
Canım bu gönderdiklerimiz satıyoruz şuanda vileda seti satmıyoruz hiç başka moplarımız var saplarıyla ayrı ayrı satılıyor şuanda puf gibi bez şeklinde bir mop satışa çıkacak o çok iyi temizliyor ben alacağım bugünlerde mesela nette bulursam dur resmini atayım bizim yerin sitesi de açılmak üzere sana gönderirim linkini kontrol edersin çevrenden bulma ihtimalin var canımAyy o zaman tam adamina mi sormusum yani :)) orada hangisi iyi deniyor yani
selam tutku :)selam.canlar
ben 5 te eve gidiyorum ancak yemek yapmam 2 saat sürüyo 7 gibi eşim geliyo yemek yiyoruz sonra ben baska iş yapmaya çalısıyorum yapamıyorum.çamaşır serilcekse zorla kalkıp yapıyorumHızlıyım Allahtan dün çamaşırları askıdan topladım katladım makineyi boşalttım dizdim kurufasulyeyle pilavı cacığı falan yaptım yedik kaldırdım baktım daha 8:30 saat
dirilir yakındaEvet kiraz mevsiminde farkli biri gibi :)) simdi 110. Bolumdeyim suan olu daha dirilmedi
Merhaba canımcım kardeşimde hemşirelik okuyor şuanda kadın doğumda stajer her dönem değişiyor staj bölümleri o da dün tekrar söyledi abla bütün doktorlar normali kesinlikle öneriyor diye çok doğum görüyor şuanda bir sürü de bebek seviyormuş çeşit çeşit
Kizlar 2 ay once spiral taktirmistim regl oluyorum ama ayni ogluma hamileyken olan belirtiler var cesaretimi toplayipta test alamadimdaha bebegim cok kucuk naparim bilmiyorum ((
Ahh içimi ferahlattın canım benim... Neyse ki kötü düşüncelere dalmamıştım :)))
Tekmeleri güçlü aslında ama eşim elini koyunca duruyor çekiniyor galiba babasından
Doktora da gitmişsin canım... MaşAllah ne güzel normal doğuma sevk eden bir doktora rastlamışsın... Ben hala doktoruma karar veremedim ne olcak nasıl olcak hiç bilmiyorum... Özeldeki doktoruma bir türlü alışamadım zaten hepi topu 2 kere gittim ona da.. Hep devlettekine gidiyorum...
Canım doktorun dediği gibi panik ataklısın ama normal doğum hepsinden çok çok iyi eğer durumun el veriyorsa tabi bebişte kanala girmiş ohhh MaşAllah... Hadi sağlıcakla gelsin yavrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?