2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

duman91 aynenn aynenn benimkide oyle.. oyleydi daha dogrusu gecen haftalara kadar.
hep ben dokundutturuyodum, kendi gelip oyle beklemezdi.
disardan hareketlerini fark edince biraz degisti simdi.
istemiyor anlamina gelmiyor bu kuzum,nehirin dedigi gibi biz hissediyoruz ama onlara bildigin.bir gobek gibi geliyor :)
dusunsene esinin gobegini sevebilirmisin hic bisiyin fakinda olmadan.
hep basinin etini yedim sen istemiyosun bebegi diye ama kendimi onun yerine koyunca hak verdim.
uzulme bosver, hele tekmeler iyice guclensin nasipse daha fakli olur :)

MutluBulut_ oh ne guzel.canim
iyi yikanmismi bari :)

nehirnil111
Mia-

selam.canlar

biz doktrdan geldik teyzeleri.
hep aayni doktora inanmak istemediim icin baska doktora ciktik.
masallah kuzum iyi, dogum pozisyonunda cok sukur
baya bi konustuk,panik atakli.oldugumu biliyo,cok ugrasti moral verdi.
normal dogum oneririm kesinlikle dedi.
o kadar rahatlayacaksinki sonra dedi.
bize en kolayi sezeryan, ne diye normal dogum icin defalarca gelip gidelim yaniniza, 20dakikada hallederiz sezeryanla ama normal herzaman iyi dedi.
yani hemen sezeryane alan doktorlardan degil, dogum agrilatim.geldiginde ayni zaman o calisaagini bilsem onun yanina gitmek isterdim ama malesef bazen gececi bazen gunduz..
agrilar gelince hemn bebek gelse keske dedi,hemn olmuyor heleki ilk dogumda dedi.

ay dedide dedi :)
cok uzattim galiba ,neyse hayirlisi artik :)

Dimi ya anne cok.yorucu ben 1,5 yildir cok yoruldum valla. Canim bu model baska marka annemde ve bi kac komsuda vardi.hepside sakin alma demislerdi buna gore eski tip daha iyiymis.

Ben dun yorgani cikardim :)) suanda dizimde ince bi battaniye var
Ondan almıyorsan da normal olanlardan al canım ben kullanıyorum hiç bir şey bırakmıyor çok kolaymış dizlerine yazık kireçlenme falan oluyormuş ilerleyen yıllardaBattaniyeyle uyumaya başladık bizde tv izlerken zaten pikemiz şalımız vardı hep
Bitmiyor ya ama sen yaparsın benım elim çok ağır :) kendi basıma iş açtım.keşke benımde hurçlara koyup kaldıracagım bi yerım olsa ev küçük deli oluyorumdaha bulaşık, yemek çamasır var.
Hızlıyım Allahtan dün çamaşırları askıdan topladım katladım makineyi boşalttım dizdim kurufasulyeyle pilavı cacığı falan yaptım yedik kaldırdım baktım daha 8:30 saat
Yavaş yavaş alışıyor insan canım özellikle babalar kucağına aldığında hiisediyormuş babalığı biz bayanlar karnımız büyümeye başladıkça sahipleniyoruz

Sen işlerin zevkli keyif alarak yaparsın

Merhaba canımcım kardeşimde hemşirelik okuyor şuanda kadın doğumda stajer her dönem değişiyor staj bölümleri o da dün tekrar söyledi abla bütün doktorlar normali kesinlikle öneriyor diye çok doğum görüyor şuanda bir sürü de bebek seviyormuş çeşit çeşit

Evet kiraz mevsiminde farkli biri gibi :)) simdi 110. Bolumdeyim suan olu daha dirilmedi

Yikanmis canim ama gecen sefer daha mukemmeldi :) belki bi daha baska yerde tercih edebilirim zaten 1 sene vermem

Ohh ne guzel canim ama yine eski doktora devam ediyorsun dimi

Kuzum normal olanlari bekarken evde birde bi.yerde calismistim orada kullaniyoduk begenmiyodum o yuzden mop istiyorum oda bir dolu cesiti varmis. Allah korusun evet ya dun belimide cok.agrittim baza dahil herseyi cekince (

Kuzum normal olanlari bekarken evde birde bi.yerde calismistim orada kullaniyoduk begenmiyodum o yuzden mop istiyorum oda bir dolu cesiti varmis. Allah korusun evet ya dun belimide cok.agrittim baza dahil herseyi cekince (
Canım çok çeşiti var istersne bir araştır muhakkak bir şeye denk gelirsin beğendiğin ben ayrıca böyle aspirin sıkılıp silinen mop aldım iş yerimden bizim burada çok çeşit var o da mesela hafta içi hafif tozlanmalarda alıyorum hafta sonuna çok pislenmemiş oluyor Dikkat et canım çok zararlı

Bi sorun yok herşey yolunda dedi Canm bi dahaki gittiğimde özellikle soruyum bi kilosunu

Yap yap aynı bgn temzle yarn yine aynı oluyo gıcık oluyorm

Kizlar 2 ay once spiral taktirmistim regl oluyorum ama ayni ogluma hamileyken olan belirtiler var cesaretimi toplayipta test alamadim daha bebegim cok kucuk naparim bilmiyorum ((

Canim ben senden hala cevap bekliyorum

Sizin is bunun ustune mi yoksa :)) yani mop toz almak icin mi kafam karisti

Yap yap aynı bgn temzle yarn yine aynı oluyo gıcık oluyorm
Aynen oyle valla ama sali gunleri rahat oluyorum daha tazecik ya :)) yemek derdi var bugun sadece :))
Kizlar 2 ay once spiral taktirmistim regl oluyorum ama ayni ogluma hamileyken olan belirtiler var cesaretimi toplayipta test alamadim daha bebegim cok kucuk naparim bilmiyorum ((

Canim hayirlisi neyse o olsun insallah. Ama yap bi test acabadan kurtul bari

günaydın herkese

Günaydın kızlar :))
Hepinize günaydin kizlar

Sizin is bunun ustune mi yoksa :)) yani mop toz almak icin mi kafam karisti
Canım evet benim çalıştığım firma temizlik üzerine aklına ne gelirse satışını yapan bir firma ama toptan satıyor böyle bakkaliye tarzı değil büyük firmalara perakende satışı yapan yerlere veriyor

Ahh içimi ferahlattın canım benim... Neyse ki kötü düşüncelere dalmamıştım :)))
Tekmeleri güçlü aslında ama eşim elini koyunca duruyor çekiniyor galiba babasından

Doktora da gitmişsin canım... MaşAllah ne güzel normal doğuma sevk eden bir doktora rastlamışsın... Ben hala doktoruma karar veremedim ne olcak nasıl olcak hiç bilmiyorum... Özeldeki doktoruma bir türlü alışamadım zaten hepi topu 2 kere gittim ona da.. Hep devlettekine gidiyorum...
Canım doktorun dediği gibi panik ataklısın ama normal doğum hepsinden çok çok iyi eğer durumun el veriyorsa tabi bebişte kanala girmiş ohhh MaşAllah... Hadi sağlıcakla gelsin yavrun

Ayy o zaman tam adamina mi sormusum yani :)) orada hangisi iyi deniyor yani

Ayy o zaman tam adamina mi sormusum yani :)) orada hangisi iyi deniyor yani
Canım bu gönderdiklerimiz satıyoruz şuanda vileda seti satmıyoruz hiç başka moplarımız var saplarıyla ayrı ayrı satılıyor şuanda puf gibi bez şeklinde bir mop satışa çıkacak o çok iyi temizliyor ben alacağım bugünlerde mesela nette bulursam dur resmini atayım bizim yerin sitesi de açılmak üzere sana gönderirim linkini kontrol edersin çevrenden bulma ihtimalin var canımİlk gönderdiğim mop seti satılmaya başlandı bana önerdiler henüz almadım ama diğer sopayla mopu alacağım kovam var zaten onda kullanılıyor vileda gibi büküp sıkıyorsun yani

İşyerinde bir kullanayım nasıl diye baktım çok beğendim havluyu yere koymuşlar gibi puf puf bir de

selam tutku :)

Hızlıyım Allahtan dün çamaşırları askıdan topladım katladım makineyi boşalttım dizdim kurufasulyeyle pilavı cacığı falan yaptım yedik kaldırdım baktım daha 8:30 saat
ben 5 te eve gidiyorum ancak yemek yapmam 2 saat sürüyo 7 gibi eşim geliyo yemek yiyoruz sonra ben baska iş yapmaya çalısıyorum yapamıyorum.çamaşır serilcekse zorla kalkıp yapıyorum

Evet kiraz mevsiminde farkli biri gibi :)) simdi 110. Bolumdeyim suan olu daha dirilmedi
dirilir yakında ne güzel ya ben daha evlendiğimde kitap almıştım onu bitiremedim acaba çok mu yavaşım

evet ya dun okudum maşallah kardeşininki iyi cesaret
doğumlara falan girmesi, hayırlısıyla hamiş kalınca hemşirede olsa doktorun yanında
normalle vücudun yenileniyor resmen, eskiler ne için doğğuruyomus habire

canım benim yap bakalım test, nedesem bilemedim çok iyi anlıyorum seni
ama hayırlısı Rabbim bilir..
çok korkuyorum doğumdan sonra korunma konusunda. spiral bile olsa güven olmuyor işte..

hiiç sıkma canını boşver
erkek milleti işte ay evet biri elini koyunca zaten inadına yapar gibi tekmelemezler..
arkadaşım 2 defa hep nasıl bekledi garibim, benim paşa bir tekmeleme zahmetinde bulunmadı

peki doğum nerde olacak canım nasipse, özelmi devletmi?
hangisi içini daha cok rahatlatıyosa onu seç canım, o an zaten yeterince korkulu oluyorsun, birde doktor stresi yaşamak insanı çıldırtır.

aynen normal doğum çok iyi birşey ama herzaman dediğim gibi hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah, yeterki sağlıcakla gelsin minnaklar

PembeLokum canım seni alıntılamamışım, heryerde var işte o insanlardan malesef.
keşke işte herkez kendi yuvasına baksa, ama başkasına laf etmek herzaman en kolayı.

Zerence
ilknurrr22
Mrs Sahin

sizler nasılsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…