Aynen daha pek kimse hissetmedi zaten :)))evet ya dun okudum maşallah kardeşininki iyi cesaret
doğumlara falan girmesi, hayırlısıyla hamiş kalınca hemşirede olsa doktorun yanında
normalle vücudun yenileniyor resmen, eskiler ne için doğğuruyomus habire
canım benim yap bakalım test, nedesem bilemedim çok iyi anlıyorum seni
ama hayırlısı Rabbim bilir..
çok korkuyorum doğumdan sonra korunma konusunda. spiral bile olsa güven olmuyor işte..
hiiç sıkma canını boşver
erkek milleti işteay evet biri elini koyunca zaten inadına yapar gibi tekmelemezler..
arkadaşım 2 defa hep nasıl bekledi garibim, benim paşa bir tekmeleme zahmetinde bulunmadı
peki doğum nerde olacak canım nasipse, özelmi devletmi?
hangisi içini daha cok rahatlatıyosa onu seç canım, o an zaten yeterince korkulu oluyorsun, birde doktor stresi yaşamak insanı çıldırtır.
aynen normal doğum çok iyi birşey ama herzaman dediğim gibi hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah, yeterki sağlıcakla gelsin minnaklar
@PembeLokum canım seni alıntılamamışım, heryerde var işte o insanlardan malesef.
keşke işte herkez kendi yuvasına baksa, ama başkasına laf etmek herzaman en kolayı.
@nazarboncugu05
ilknurrr22
Mrs Sahin
sizler nasılsınız kızlar
havlu gıbı cıddenCanım bu gönderdiklerimiz satıyoruz şuanda vileda seti satmıyoruz hiç başka moplarımız var saplarıyla ayrı ayrı satılıyor şuanda puf gibi bez şeklinde bir mop satışa çıkacak o çok iyi temizliyor ben alacağım bugünlerde mesela nette bulursam dur resmini atayım bizim yerin sitesi de açılmak üzere sana gönderirim linkini kontrol edersin çevrenden bulma ihtimalin var canımİlk gönderdiğim mop seti satılmaya başlandı bana önerdiler henüz almadım ama diğer sopayla mopu alacağım kovam var zaten onda kullanılıyor vileda gibi büküp sıkıyorsun yani
Eki Görüntüle 1648894
İşyerinde bir kullanayım nasıl diye baktım çok beğendim havluyu yere koymuşlar gibi puf puf bir de
Aynen daha pek kimse hissetmedi zaten :)))
Yazık arkadaşında beklemiş ama gerçekten inadına bekliyorlar :))))
Canım bulunduğum ilçede sadece devlet hastanesi var, özel hastane yok onun için merkeze gitmem gerikyor yaklaşık 45 dk mesafede... bende sancılarım başlasa bile hemen doğum olmayacağı için ilk önce burda açılmama vs bakarlar sonra duruma göre merkeze özele giderim diyordum, o yüzdende burdaki devletle eş zamanlı gidiyordum ama dediğim gibi özeldeki doktor erkek ve çok itici...( Ama ünlü bi doktor karar veremedim, onu bırakırsamda hangisine gitmeliyim onu da bilmiyorum aslında araştırsam çok iyi olacak... Ancak devletteki doktorumu seviyorum...
Devlet hastanesinde doğum yapmaktan çekiniyorum çünkü 6-7 kişi aynı anda sancı odasında sancı çekiyormuş diğer türlü tek başınasın sadece yakınların var o kadar... Sanırım devlette ebeler yaptırıyor normal doğumu o da beni düşündürüyor kafam çok karışık anlayacağın...
Mia- nasılsın canım
çeyizler düzenlenmiş, bende kullanmadıklarımı vermek ıstıyorum ama sonrada ya lazım olursa diye onlarda kıyafetler gibi kalıyo
benimde odalar az, neyi nereye koyacağımı şaştım kaldım.
evetselam tutku :)
ben 5 te eve gidiyorum ancak yemek yapmam 2 saat sürüyo 7 gibi eşim geliyo yemek yiyoruz sonra ben baska iş yapmaya çalısıyorum yapamıyorum.çamaşır serilcekse zorla kalkıp yapıyorum
dirilir yakındane güzel ya ben daha evlendiğimde kitap almıştım onu bitiremedim acaba çok mu yavaşım
dogru canım elde yıkama baskaMia- nasılsın canım
çeyizler düzenlenmiş, bende kullanmadıklarımı vermek ıstıyorum ama sonrada ya lazım olursa diye onlarda kıyafetler gibi kalıyo
benimde odalar az, neyi nereye koyacağımı şaştım kaldım.
MutluBulut_ bencede verme artık,azcık pis dursunlar
ya makinadada yıkansa nebileyim elde yıkama gibi olmuyor, geçen şu pireler yuzunden eşim ufak halıyı yıkamıştı, diğerlerinin yanında yıldız gibi parladı resmen.
kendinin olduğunu bilince insan herhalde iyice uğraştığı için daha guzel oluyor.
Mesleği canım mecburen girecek hem ona da tecrübe işte bakalım okul sonuna doğru zaten istediği bölüm varsa yoğunlaşabiliyor şuanda hangi bölümde çalışacağını bilemiyor ameliyathane hemşireliği çok önde olsa da şuanda aklımızda nasipevet ya dun okudum maşallah kardeşininki iyi cesaret
doğumlara falan girmesi, hayırlısıyla hamiş kalınca hemşirede olsa doktorun yanında
havlu gıbı cıddenyok muydu ya boyleler sankı vardı gordum anımsadım ama demek yanlıs anımsıyorum he sen ılk resımdekını alacaksın yanı dedıgım gıbı ondanfa bızımkıler memnun olmayınca
aslında ben mop derken soyle bısey demek ıstıyorum mesela bunun ıcın 3 guzel yorum var ama urun mu yenı anlamadım :) yada bu olmasada bunun gıbı hatta cok ınce ama uzunlar var hanı baza altına falanda gırıyorlar tam ısımı gorur herkes bu tarzları begenmıs amaemın olamıyorum kocaman sey ıle rahat olur mu temızlık her yere gırermmı dıye birde mesela bu koydugumun kovada ıyı hos sıkacaksında nasıl sıkacaksın anlamadm
Eki Görüntüle 1649000
- Herkese Tavsiye ederim
(29.09.2015)
Bu fiyata alabileceginiz en iyi Ürün cok güzel ve kaliteli
Harun Yazici
Bu yorumu faydalı buluyor musunuz ?
Evet (1) Hayır (1)
- Mükemmel
(17.09.2015)
Yerleri süpürüp silmek için scotchbriteın mikrofiber paspasını kullanıyordum ancak silerken elimle yıkamak zor geliyordu. Bu ürünü denedim, yerleri silip el sürmeden pislikleri suya akıtıp fazla suyu da ızgara bölümünde sıkabilirsiniz. Kovası da küçük ve pratik. Diğer komplike döner başlıklı ürünlere gerek yok. Çok memnun kaldım, mutlaka alın.
Bayan (46) /İstanbul/Türkiye
Bu yorumu faydalı buluyor musunuz ?
Evet (4) Hayır (0)
- memnunum
(16.09.2015)
Güzel kullanışlı sağlam bi ürün tavsiye ederim
nuray çelik /İzmir/Türkiye
Mesleği canım mecburen girecek hem ona da tecrübe işte bakalım okul sonuna doğru zaten istediği bölüm varsa yoğunlaşabiliyor şuanda hangi bölümde çalışacağını bilemiyor ameliyathane hemşireliği çok önde olsa da şuanda aklımızda nasip
Yok canım ben en son resimde gösterdiğim peluş mopu alacağım sopam vardı olmadı onu da alırım evde kovam var viledanın kovasında kullanılıyor bunlar denedim burada çünkü ekstradan alırsam o ilk gösterdiğimi alırımSenin bu gösterdiğinden yok canım böyle set halinde farklı birşeye benziyor güzel olabilir
evetguvende ıyı ama efe gıbı degıl calıstıgın ıcındir canım :) ama yemek konusunda 2 saat fazla suruyor aslında o arada baska hıc bısey yapmıyormusun ?yada hergun agır yemekler mı yaıyorsun
Canım bu gönderdiklerimiz satıyoruz şuanda vileda seti satmıyoruz hiç başka moplarımız var saplarıyla ayrı ayrı satılıyor şuanda puf gibi bez şeklinde bir mop satışa çıkacak o çok iyi temizliyor ben alacağım bugünlerde mesela nette bulursam dur resmini atayım bizim yerin sitesi de açılmak üzere sana gönderirim linkini kontrol edersin çevrenden bulma ihtimalin var canımİlk gönderdiğim mop seti satılmaya başlandı bana önerdiler henüz almadım ama diğer sopayla mopu alacağım kovam var zaten onda kullanılıyor vileda gibi büküp sıkıyorsun yani
Eki Görüntüle 1648894
İşyerinde bir kullanayım nasıl diye baktım çok beğendim havluyu yere koymuşlar gibi puf puf bir de
Benim ayrıca toz almak için kullandığım sopalıya benziyor kovasızdır bu canım normal olarak nemli halde siliniyor falan yani benim ki öylenehirnil111
http://www.hepsiburada.com/scotch-b...-temizlik-sistemi-yedek-bez-p-ZYECZACI9303276 bunu bo blogda gormustum cok guzel demısler ama kovasız sanırım
Tabi piyasanın çok altında fiyatlara alabiliyorum gelişine yani bizde ürettirebiliyoruz başka yerlerden getirtiyoruz falan bir çok mikrofiber bezlerden tut süngerine camsilinden çöp poşetine herşey varohh sana uygunada gelır oyle teksaclarını atıverseydın yere topluyormu
Bende bunun mavisi var çok güzel gerçekten
Evet canım o kadar karışık ki kafam anlatamam:)))anladım canm, 45dk az değil, baya varmış özele gitmen için.
dediğin gibi ilk devlette kontrol ettirip gidebilirsin, ve evet kalabalık olması gercekten cok zor, hem doktor çok ilgilenmiyor, hem nebileyim ..
diğeri hem tanınış bir doktormuş, tabii biri iyi dese bizimde doğum illa onun gibi gececek dye bişi yok.
bilemedim canım inşallah en hayırlı kararı verirsin,Rabbim yardımcımız olur inşallah
İyi Canm sen nasılsın napysnevet ya dun okudum maşallah kardeşininki iyi cesaret
canım benim yap bakalım test, nedesem bilemedim çok iyi anlıyorum seni
ama hayırlısı Rabbim bilir..
çok korkuyorum doğumdan sonra korunma konusunda. spiral bile olsa güven olmuyor işte..
hiiç sıkma canını boşver
erkek milleti işteay evet biri elini koyunca zaten inadına yapar gibi tekmelemezler..
arkadaşım 2 defa hep nasıl bekledi garibim, benim paşa bir tekmeleme zahmetinde bulunmadı
peki doğum nerde olacak canım nasipse, özelmi devletmi?
hangisi içini daha cok rahatlatıyosa onu seç canım, o an zaten yeterince korkulu oluyorsun, birde doktor stresi yaşamak insanı çıldırtır.
aynen normal doğum çok iyi birşey ama herzaman dediğim gibi hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah, yeterki sağlıcakla gelsin minnaklar
@PembeLokum canım seni alıntılamamışım, heryerde var işte o insanlardan malesef.
keşke işte herkez kendi yuvasına baksa, ama başkasına laf etmek herzaman en kolayı.
@nazarboncugu05
ilknurrr22
Mrs Sahin
sizler nasılsınız kızlar
İyi yemeğinde yap otur rahat rahat :))Sizin is bunun ustune mi yoksa :)) yani mop toz almak icin mi kafam karisti
Aynen oyle valla ama sali gunleri rahat oluyorum daha tazecik ya :)) yemek derdi var bugun sadece :))
Canim hayirlisi neyse o olsun insallah. Ama yap bi test acabadan kurtul bari
Hepinize günaydin kizlar
yok kuzum agır derken daha zahmetlı yemekler mı yapıyosun demek ıstemıstım :) mesela fırında tavugu aksam hemen yaparsın yanına pılav salataarada başka seylerde yapıyorum.salata yada etrafı toplamak gibi.Genelde agır yemek yapıyorum eşim çorba sevmiyo yanı yanına mutlaka yemek istiyor.haftada 1 gün makarna yada menemenle geçiştiriyorum.mesela bugun posette tavuk yapıcam onu 2 gün yeriz.hızlı yapınca bişeyler eksik yada üstünden yapıyomuşum gibi geliyor.
hee dimi ona benzıyo ama sadece toz mu alacak bu olmazBenim ayrıca toz almak için kullandığım sopalıya benziyor kovasızdır bu canım normal olarak nemli halde siliniyor falan yani benim ki öyle
Tabi piyasanın çok altında fiyatlara alabiliyorum gelişine yani bizde ürettirebiliyoruz başka yerlerden getirtiyoruz falan bir çok mikrofiber bezlerden tut süngerine camsilinden çöp poşetine herşey varHiç öyle denemedim ama havlu gibi ya bence alıyordur
Çok kullanışlı geldi bana da bir de sildiği yerden emin oluyorum havluyla alıyormuşum gibi yumuşacık
senınde mı bu havlu canım soyledıgın ayy gercekten mı kızlar ıyı mı dıyorsunuzBende bunun mavisi var çok güzel gerçekten
aksam 18:30 gıbı gırıyorum mutfaga canım sıcak sıcak yıyelım dıye geneldeİyi yemeğinde yap otur rahat rahat :))
hee dimi ona benzıyo ama sadece toz mu alacak bu olmaz
ohh ohh masallahkız ben hıc cop posetı almıyom he bı kere kaynanam vermıstı evlendıgımde bı ddaha bakmadım bıle market posetlerı var mıs gıbı dıye
yok yok gerrcekten gozumun onune gelıyor osen denedım guzel dıyorsan oyledır zaten suan aklım onada gıtmeye basladı hatta ve hatta elektrıklıler varmıs supurge gıbı onlara bıle gıdıyo
ayy bıde eminonune gıtmek ıstıyorum yıne
uzuncaaa zamandır mutfaga bısey almamıstım 2-3 hafta oncesıne kadardikdörtgen 2 tabak aldım ve alma hevesım yıne basladı
gidersem sılme seyınıde oradan bakabılırım
mutfaga masa ustune meyve kasesı gıbı bısey almak ıstıyorum
sonraa ig de hep varya beyaz dantel kagıtlar normalde pasta ıcın ama herkes amerıkan servıs yapıyo onlardan almak ıstıyorumbirde hic yokmus gıbı aklımda tam 3 tane runner ıcın kumas almak var tanesı 5 tl ye napsam kararsızım
ayrıca derı ceket gıbı bıseye ıhtıyacım varsu havada dısarı cıksam hıc bısey alamam ustume
kıs gelıyor montumda yok
yok yok bugun cenem dustu daha dogrusu hep telden gırıyodum sımdı bılgısayardan gırdem ya yazmak kolay geldı
Canım bu gönderdiklerimiz satıyoruz şuanda vileda seti satmıyoruz hiç başka moplarımız var saplarıyla ayrı ayrı satılıyor şuanda puf gibi bez şeklinde bir mop satışa çıkacak o çok iyi temizliyor ben alacağım bugünlerde mesela nette bulursam dur resmini atayım bizim yerin sitesi de açılmak üzere sana gönderirim linkini kontrol edersin çevrenden bulma ihtimalin var canımİlk gönderdiğim mop seti satılmaya başlandı bana önerdiler henüz almadım ama diğer sopayla mopu alacağım kovam var zaten onda kullanılıyor vileda gibi büküp sıkıyorsun yani
Eki Görüntüle 1648894
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?