2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Mia- nasılsın canım
çeyizler düzenlenmiş, bende kullanmadıklarımı vermek ıstıyorum ama sonrada ya lazım olursa diye onlarda kıyafetler gibi kalıyo
benimde odalar az, neyi nereye koyacağımı şaştım kaldım.

MutluBulut_ bencede verme artık,azcık pis dursunlar
ya makinadada yıkansa nebileyim elde yıkama gibi olmuyor, geçen şu pireler yuzunden eşim ufak halıyı yıkamıştı, diğerlerinin yanında yıldız gibi parladı resmen.
kendinin olduğunu bilince insan herhalde iyice uğraştığı için daha guzel oluyor.

Aynen daha pek kimse hissetmedi zaten :)))
Yazık arkadaşında beklemiş ama gerçekten inadına bekliyorlar :))))

Canım bulunduğum ilçede sadece devlet hastanesi var, özel hastane yok onun için merkeze gitmem gerikyor yaklaşık 45 dk mesafede... bende sancılarım başlasa bile hemen doğum olmayacağı için ilk önce burda açılmama vs bakarlar sonra duruma göre merkeze özele giderim diyordum, o yüzdende burdaki devletle eş zamanlı gidiyordum ama dediğim gibi özeldeki doktor erkek ve çok itici...( Ama ünlü bi doktor karar veremedim, onu bırakırsamda hangisine gitmeliyim onu da bilmiyorum aslında araştırsam çok iyi olacak... Ancak devletteki doktorumu seviyorum...
Devlet hastanesinde doğum yapmaktan çekiniyorum çünkü 6-7 kişi aynı anda sancı odasında sancı çekiyormuş diğer türlü tek başınasın sadece yakınların var o kadar... Sanırım devlette ebeler yaptırıyor normal doğumu o da beni düşündürüyor kafam çok karışık anlayacağın...

havlu gıbı cıdden yok muydu ya boyleler sankı vardı gordum anımsadım ama demek yanlıs anımsıyorum he sen ılk resımdekını alacaksın yanı dedıgım gıbı ondanfa bızımkıler memnun olmayınca
aslında ben mop derken soyle bısey demek ıstıyorum mesela bunun ıcın 3 guzel yorum var ama urun mu yenı anlamadım :) yada bu olmasada bunun gıbı hatta cok ınce ama uzunlar var hanı baza altına falanda gırıyorlar tam ısımı gorur herkes bu tarzları begenmıs ama emın olamıyorum kocaman sey ıle rahat olur mu temızlık her yere gırermmı dıye birde mesela bu koydugumun kovada ıyı hos sıkacaksında nasıl sıkacaksın anlamadm

• Herkese Tavsiye ederim
    (29.09.2015)

Bu fiyata alabileceginiz en iyi Ürün cok güzel ve kaliteli

Harun Yazici
    Bu yorumu faydalı buluyor musunuz ?

Evet (1) Hayır (1)

• Mükemmel
    (17.09.2015)

Yerleri süpürüp silmek için scotchbriteın mikrofiber paspasını kullanıyordum ancak silerken elimle yıkamak zor geliyordu. Bu ürünü denedim, yerleri silip el sürmeden pislikleri suya akıtıp fazla suyu da ızgara bölümünde sıkabilirsiniz. Kovası da küçük ve pratik. Diğer komplike döner başlıklı ürünlere gerek yok. Çok memnun kaldım, mutlaka alın.

Bayan (46) /İstanbul/Türkiye
    Bu yorumu faydalı buluyor musunuz ?

Evet (4) Hayır (0)

• memnunum
    (16.09.2015)

Güzel kullanışlı sağlam bi ürün tavsiye ederim

nuray çelik /İzmir/Türkiye

anladım canm, 45dk az değil, baya varmış özele gitmen için.
dediğin gibi ilk devlette kontrol ettirip gidebilirsin, ve evet kalabalık olması gercekten cok zor, hem doktor çok ilgilenmiyor, hem nebileyim ..
diğeri hem tanınış bir doktormuş, tabii biri iyi dese bizimde doğum illa onun gibi gececek dye bişi yok.
bilemedim canım inşallah en hayırlı kararı verirsin,Rabbim yardımcımız olur inşallah

evet kıyafetlerimi verince dolapta yer açıldı sonunda orayada nevresımlerımı koyucam bazanın altından almak zor oluyo montlarımada yer açıldı onlarıda astım.ceyiz olarak bogca saten kumaşlar ben kullanmam havlularda sararıyo zamanla yazık olmasın anneme gerı vercem hediyelik götürüyor.o kadar çok patik baş örtüsü varki keske kapalı olsam hepsini kullanabilsenm ama bekliyolar.bana 2-3 tane olsa yeter gerçi namaza başlıcam yakında.mutfak takımını ve damat bogcasımıdır nedir ablama vericem kızına oğluna kullanır.

evet guvende ıyı ama efe gıbı degıl calıstıgın ıcındir canım :) ama yemek konusunda 2 saat fazla suruyor aslında o arada baska hıc bısey yapmıyormusun ?yada hergun agır yemekler mı yaıyorsun

dogru canım elde yıkama baska ama bızım hem hıc yer yokhemde olsa bıle bende o guc yok sankı

Mesleği canım mecburen girecek hem ona da tecrübe işte bakalım okul sonuna doğru zaten istediği bölüm varsa yoğunlaşabiliyor şuanda hangi bölümde çalışacağını bilemiyor ameliyathane hemşireliği çok önde olsa da şuanda aklımızda nasip

Yok canım ben en son resimde gösterdiğim peluş mopu alacağım sopam vardı olmadı onu da alırım evde kovam var viledanın kovasında kullanılıyor bunlar denedim burada çünkü ekstradan alırsam o ilk gösterdiğimi alırım Senin bu gösterdiğinden yok canım böyle set halinde farklı birşeye benziyor güzel olabilir

ohh sana uygunada gelır oyle tek saclarını atıverseydın yere topluyormu

evet guvende ıyı ama efe gıbı degıl calıstıgın ıcındir canım :) ama yemek konusunda 2 saat fazla suruyor aslında o arada baska hıc bısey yapmıyormusun ?yada hergun agır yemekler mı yaıyorsun

arada başka seylerde yapıyorum.salata yada etrafı toplamak gibi.Genelde agır yemek yapıyorum eşim çorba sevmiyo yanı yanına mutlaka yemek istiyor.haftada 1 gün makarna yada menemenle geçiştiriyorum.mesela bugun posette tavuk yapıcam onu 2 gün yeriz.hızlı yapınca bişeyler eksik yada üstünden yapıyomuşum gibi geliyor.

Bende bunun mavisi var çok güzel gerçekten

Benim ayrıca toz almak için kullandığım sopalıya benziyor kovasızdır bu canım normal olarak nemli halde siliniyor falan yani benim ki öyle
ohh sana uygunada gelır oyle tek saclarını atıverseydın yere topluyormu
Tabi piyasanın çok altında fiyatlara alabiliyorum gelişine yani bizde ürettirebiliyoruz başka yerlerden getirtiyoruz falan bir çok mikrofiber bezlerden tut süngerine camsilinden çöp poşetine herşey var Hiç öyle denemedim ama havlu gibi ya bence alıyordur

Çok kullanışlı geldi bana da bir de sildiği yerden emin oluyorum havluyla alıyormuşum gibi yumuşacık

Evet canım o kadar karışık ki kafam anlatamam:)))
Devlette gecenin bir yarısı doktoru nerden bulacaksın kiii :))
Amin canım amin hepimiz için İnşAllah...

İyi Canm sen nasılsın napysn

İyi yemeğinde yap otur rahat rahat :))

yok kuzum agır derken daha zahmetlı yemekler mı yapıyosun demek ıstemıstım :) mesela fırında tavugu aksam hemen yaparsın yanına pılav salata sonra zaman senındır bizde de bu aksam nohut yemegı ve pılav var gece ıslamayı unutmusum sabah 6 da ısladım aksam 6 ya kadar aynı hesaba gelır zaten dedım ypk canım hıc oyle gelmesın. mesela ben ılk evlendıgımde tezgah karman corman oluyodu mutfaktan cıkamıyodum hele misafir geldiginde amanınn mesela suan yemek yaparken ısım bıtenı tezgahta bırakmıyorum bırını alırken dıgerını yerıne koyuyorum falan hızlıca cıkılıyo mutfaktan coluk cocuga karıstıkca ne pratıklıkler bulucaz daha kım bılır ama temızlık konusunda yavasım mesela su vileda yada mop ısını halledersem onuda asarım ınsallah suan yerlerı 1 saatte sılıyorum o kadarda hızlı olmaya calısıyorum oysa ve uzun surecegını bıldıgım ıcın temızlıge baslamakta zaman alıyo ayy ne konustum nereden nereye gırdım

hee dimi ona benzıyo ama sadece toz mu alacak bu olmaz
ohh ohh masallah kız ben hıc cop posetı almıyom he bı kere kaynanam vermıstı evlendıgımde bı ddaha bakmadım bıle market posetlerı var mıs gıbı dıye
yok yok gerrcekten gozumun onune gelıyor o sen denedım guzel dıyorsan oyledır zaten suan aklım onada gıtmeye basladı hatta ve hatta elektrıklıler varmıs supurge gıbı onlara bıle gıdıyo
ayy bıde eminonune gıtmek ıstıyorum yıne
uzuncaaa zamandır mutfaga bısey almamıstım 2-3 hafta oncesıne kadar dikdörtgen 2 tabak aldım ve alma hevesım yıne basladı
gidersem sılme seyınıde oradan bakabılırım
mutfaga masa ustune meyve kasesı gıbı bısey almak ıstıyorum
sonraa ig de hep varya beyaz dantel kagıtlar normalde pasta ıcın ama herkes amerıkan servıs yapıyo onlardan almak ıstıyorum birde hic yokmus gıbı aklımda tam 3 tane runner ıcın kumas almak var tanesı 5 tl ye napsam kararsızım
ayrıca derı ceket gıbı bıseye ıhtıyacım var su havada dısarı cıksam hıc bısey alamam ustume
kıs gelıyor montumda yok
yok yok bugun cenem dustu daha dogrusu hep telden gırıyodum sımdı bılgısayardan gırdem ya yazmak kolay geldı

senınde mı bu havlu canım soyledıgın ayy gercekten mı kızlar ıyı mı dıyorsunuz benım sacım + esımın mınıcık sacları supursemde sılerken kaldıgını farkedıyorum onlar gelır mı yanı senınkının markası var mı canım nereden aldın

Sanırım toz alınıyor bununla kuzum sen diğer moplara bak bence Bende hiç poşet almıyorum aynıyız market poşetlerini kullanıyorum çöplere zaten ufaklar yetkili de her akşam çöpü almaya geliyor sık sık değiştiriyorum oldu bitti çöp poşetini para veremem geçende arkadaşa gittim çöp poşeti arıyorum çöpüne takıcam bir çıkardı poşet kokuyor bildiğim parfüm kokusu dağılıyor ne kadar paradır ya eşimde ben koklarken gülüyordu en son

Elektriklileri hiç görmedim onlar nasıl ki ben küçük el süpürgesi alacağım bakalım diğer eksiklerim bittiğinde

Maşallah seninde eksiğin benim gibi bitmiyor kuzu Eminönü iyi gelebilir bak sana bende bakacağım havalar güzel olursa bir ara hiç servis tabaklarım çok yok hediye bir kaç tane geldi ama idar etmez bir de bir akrabamız içinde böyle yemek oluyor altına mum koyuluyor sıcak tutuyor ondan hediye getirmiş kullanamam değiştirip farklı şeyler alayım diyorum Bernardodan kullanamam dimi benim masam hep dolu oluyor onu ne yapıcam

Deri ceket yerine monta bak direk canım biz baharları yaşamıyoruz direk kışa geçiyoruz gibi en azından elinde para kalırsa ona göre cekete bakarsın

Ben konuşurum sorun yok benim hep çenem düşük

Bende bu gönderdiğinde kullanıyorum kuzum. Evi ilk temizliğimde de kullanmıştım fazladan almıştım hala daha kullanıyorum 1 tane de yedekte var çok memnunum ben. Çok kolay siliniyor ve saç kıllarını v.s. bırakmıyor. Zaten öncesinde evi süpürdüğüm için neredeyse hiç saç kılı kalmıyor. Almayı düşünenlere tavsiye ederim pamuk gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…