2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

pazardan 3 tlye aldım ve memnun kaldım baya digerleri gibi sinir etmıyo mesela onceden vileda yapar sonra kagıt havluyla kalanları toplardım şimdi bırakmıyo ama tabı 2 gun sonra yıne heryer saç olmuş hanı bu kendi kendine vileda yapan makineden mı alsam :) keyfim varsa hızlıyımdır genelde yorgunum birde kafamda plan yaparım hersey yolunda giderse güzel bir iş çıkarırım :) birde bi iş yaparken başka bi iş çıkarsa deli olurum.Bi keresınde ilk evlilik günlerim ben evdeyım evi temızlıyorum çamasır mak çalışıyo tam işim bitti derken bi baktım çamasır mak hortumu çıkmış heryer mavi su beyaz paspasım masmavi deli olmuştu aman

Demek ki doğru ürün seçmişim bende evet bende eve alıyorum kuzum ayırttırdım arkadaşa şimdi akşama yağmur dinerse götüreceğim

Demek ki doğru ürün seçmişim bende evet bende eve alıyorum kuzum ayırttırdım arkadaşa şimdi akşama yağmur dinerse götüreceğim

İyi yapmışsın kuzum Memnun kalırsın emin ol

**

Bende sizden bir öneri isteyeyim o zaman. Çok kararsız kaldığım bir konu. Patates ve Soğanlar için saklama kabı. Aklımda şuan 2 farklı ürün var. Biri hasır olan sepetlerden, diğeri de galvaniz paslanmaz kova. Siz ne şekilde saklıyosunuz? Aldığınız, önerebileceğiniz ürün var mıdır?

İş yerinde denedim harika bir şey evde de aynı olacağından eminim artık seninde yorumundan sonra

Kuzum ben balkonda saklıyorum biliyorsun amerikan mutfak koku yapıyordu hasır sepette balkonda duruyor bir şikayetim yok sürekli hava alıyor gerçi mutfağın içinde nasıl olur bilmiyorum

Bende mutfakta tutmuyorum kuzum. Balkonum kapalı zaten boydan film kaplı cam. Gayette serin oluyor kapalı olsa bile. Bende şuan balkonda tutuyorum ama bi saklama kabı almam lazım. Acaba zamanla kötü olur mu hasır sepetler

Bende mutfakta tutmuyorum kuzum. Balkonum kapalı zaten boydan film kaplı cam. Gayette serin oluyor kapalı olsa bile. Bende şuan balkonda tutuyorum ama bi saklama kabı almam lazım. Acaba zamanla kötü olur mu hasır sepetler
Vallahi kuzum değişir mi kötüleşir mi bilmiyorum açıkcası ama aldığım soğan neyse de patatesler çabucak bitiyor bozulmaya pek zaman kalmıyor gibi Akşama ne yemek var bakıyım alıştın mı akşamları yapabiliyor musun rahatça yemeklerini

Bende bunu kullanyrm çok memnunum valla

Doğrudur kuzum patates pek kalmaz zaten bende fazla almıyorum kısa sürede tüketilecek şekilde alıyoruz

Akşama barbunya, pirinç pilavı var. Yanına da ya yoğurt yada cacık olucak Henüz çorba sezonunu açmadık. Bende eşimde içemiyoruz o yüzden yapmıyorum

Alıştım sayılır kuzum. Yemek yapmamda sıkıntı yok çok şükür ilk defa yaptıklarımı genelde tarife bakıp okuyup emin olup ona göre yapıyorum ama çok şükür bu zamana kadar yaptığım yemeklerin hepsi de çok güzel olmuştu (Eşim öyle diyor). Tabi zamanla pratiklik kazanıcam

ben fena oldum biraz ya
başım falan döndü, ellerim titremey başladı..
çok şükür kendime geldim.
durup dururken neden olduysa

ben fena oldum biraz ya
başım falan döndü, ellerim titremey başladı..
çok şükür kendime geldim.
durup dururken neden olduysa
Hayırdır canım, acıktın mı ? Başka bir şey olmasın da şekerin ya da tansiyonun falan mı düştü ki?

Bugün fena acıktım yaaaa :))) Ne yesem ki iş yerinde ne bulunur (

benim iştahım kapandı ya
acıksamda yiyesim gelmiyor, sadece tatlıya hayır diyemiyorum.
bir yandan kilo konusundan seviniyorum ama bebişin tam yemeğe ihtiyac duydugu zamanlar..

ilknurrr22 demin aynısına baktım canım, markası neydi bilmiyorum ama yumuşacıktı.
yerde tüy bırakırmı bilemedim.
benimde yenialmam gerek evdeki eskidi artık

Bende öyle yapıyorum canım marketimiz yakın zaten akşam servisten otobüsten indiğimizde hemen yanında oradan alıp eve geçiyoruz kalmıyor zaten ben hafta da rahat 1 patates menüsü oluşturuyorum bir şekilde

Ohh güzel yemekler afiyet olsun kuzum benziyor menülerimiz bende barbunya yerine kuru fasulye var sadece şekil olarak aynılar tabiBizde açmadık çorba içmiyoruz hiç uğraşasımız da gelmiyor direk yemeğe geçiyoruz iş yerinde içiyoruz günde 1 kere içmek yetiyor

Maşallah kuzum sen hamaratsın elinde lezzetlidir eminim bende hep tarifle yaparım el ölçüm pek yoktur bazı durumlar dışında un falan gibi onun dışında aynı şekilde ilerliyorum zamanla zaten yıllar sonra anca annemize yetişiriz herşeyin zamanı var

Canım bir arkadaşım vardı son 1 ayı kalmıştı, hiçbirşey yiyemiyorum doğru düzgün diyordu.. Seninde çok normal sanırım... Bebiş midesine baskı yapıyormuş tok hissi oluşturuyormuş sanırım... Doktor kaç kilo dedi ki senin tosun paşana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…