senınde mı bu havlu canım soyledıgın ayy gercekten mı kızlar ıyı mı dıyorsunuzbenım sacım + esımın mınıcık sacları supursemde sılerken kaldıgını farkedıyorum onlar gelır mı yanı senınkının markası var mı canım nereden aldın
Demek ki doğru ürün seçmişim bende evet bende eve alıyorum kuzum ayırttırdım arkadaşa şimdi akşama yağmur dinerse götüreceğim
Bende bu gönderdiğinde kullanıyorum kuzum. Evi ilk temizliğimde de kullanmıştım fazladan almıştım hala daha kullanıyorum 1 tane de yedekte var çok memnunum ben. Çok kolay siliniyor ve saç kıllarını v.s. bırakmıyor. Zaten öncesinde evi süpürdüğüm için neredeyse hiç saç kılı kalmıyor. Almayı düşünenlere tavsiye ederim pamuk gibi
Demek ki doğru ürün seçmişim bende evet bende eve alıyorum kuzum ayırttırdım arkadaşa şimdi akşama yağmur dinerse götüreceğim
İyi yapmışsın kuzumMemnun kalırsın emin ol
**
Bende sizden bir öneri isteyeyim o zaman. Çok kararsız kaldığım bir konu. Patates ve Soğanlar için saklama kabı. Aklımda şuan 2 farklı ürün var. Biri hasır olan sepetlerden, diğeri de galvaniz paslanmaz kova. Siz ne şekilde saklıyosunuz? Aldığınız, önerebileceğiniz ürün var mıdır?
İş yerinde denedim harika bir şey evde de aynı olacağından eminim artık seninde yorumundan sonra
Kuzum ben balkonda saklıyorum biliyorsun amerikan mutfak koku yapıyordu hasır sepette balkonda duruyor bir şikayetim yok sürekli hava alıyor gerçi mutfağın içinde nasıl olur bilmiyorum
Vallahi kuzum değişir mi kötüleşir mi bilmiyorum açıkcası ama aldığım soğan neyse de patatesler çabucak bitiyor bozulmaya pek zaman kalmıyor gibi
Bende mutfakta tutmuyorum kuzum. Balkonum kapalı zaten boydan film kaplı cam. Gayette serin oluyor kapalı olsa bile. Bende şuan balkonda tutuyorum ama bi saklama kabı almam lazım. Acaba zamanla kötü olur mu hasır sepetler
Bende öyle yapyrm ama o saate kadar bekleyence bazen yapasm gelmyo erken yapyrmaksam 18:30 gıbı gırıyorum mutfaga canım sıcak sıcak yıyelım dıye genelde
Bugün fena acıktım yaaaa :))) Ne yesem ki iş yerinde ne bulunurBende öyle yapyrm ama o saate kadar bekleyence bazen yapasm gelmyo erken yapyrm
Canım bu gönderdiklerimiz satıyoruz şuanda vileda seti satmıyoruz hiç başka moplarımız var saplarıyla ayrı ayrı satılıyor şuanda puf gibi bez şeklinde bir mop satışa çıkacak o çok iyi temizliyor ben alacağım bugünlerde mesela nette bulursam dur resmini atayım bizim yerin sitesi de açılmak üzere sana gönderirim linkini kontrol edersin çevrenden bulma ihtimalin var canımİlk gönderdiğim mop seti satılmaya başlandı bana önerdiler henüz almadım ama diğer sopayla mopu alacağım kovam var zaten onda kullanılıyor vileda gibi büküp sıkıyorsun yani
Eki Görüntüle 1648894
İşyerinde bir kullanayım nasıl diye baktım çok beğendim havluyu yere koymuşlar gibi puf puf bir de
Valla bende aciktm otyrm dahaBugün fena acıktım yaaaa :))) Ne yesem ki iş yerinde ne bulunur(
Aç karnına su da hiç iyi gitmiyor... Valla resmen şöyle gönlümü geçiriyorum ne yesem diye hepsi mi zararlı olur :)))Valla bende aciktm otyrm daha
Bu da aklımda ayrıca alabilirim sanırım yeni satışına başladı çalıştığım firma katlanıp koltukların altını silmeye falan da yarıyorEki Görüntüle 1649064
Bende bunu kullanyrm çok memnunum valla
Vallahi kuzum değişir mi kötüleşir mi bilmiyorum açıkcası ama aldığım soğan neyse de patatesler çabucak bitiyor bozulmaya pek zaman kalmıyor gibiAkşama ne yemek var bakıyım alıştın mı akşamları yapabiliyor musun rahatça yemeklerini
Kan şekerin falan mı düştü acaba canım?ben fena oldum biraz ya
başım falan döndü, ellerim titremey başladı..
çok şükür kendime geldim.
durup dururken neden olduysa
Hayırdır canım, acıktın mı ? Başka bir şey olmasın da şekerin ya da tansiyonun falan mı düştü ki?ben fena oldum biraz ya
başım falan döndü, ellerim titremey başladı..
çok şükür kendime geldim.
durup dururken neden olduysa
Bugün fena acıktım yaaaa :))) Ne yesem ki iş yerinde ne bulunur(
Doğrudur kuzum patates pek kalmaz zaten bende fazla almıyorum kısa sürede tüketilecek şekilde alıyoruz
Akşama barbunya, pirinç pilavı var. Yanına da ya yoğurt yada cacık olucakHenüz çorba sezonunu açmadık. Bende eşimde içemiyoruz o yüzden yapmıyorum
Alıştım sayılır kuzum. Yemek yapmamda sıkıntı yok çok şükür ilk defa yaptıklarımı genelde tarife bakıp okuyup emin olup ona göre yapıyorum ama çok şükür bu zamana kadar yaptığım yemeklerin hepsi de çok güzel olmuştu (Eşim öyle diyor). Tabi zamanla pratiklik kazanıcam
Canım bir arkadaşım vardı son 1 ayı kalmıştı, hiçbirşey yiyemiyorum doğru düzgün diyordu.. Seninde çok normal sanırım... Bebiş midesine baskı yapıyormuş tok hissi oluşturuyormuş sanırım... Doktor kaç kilo dedi ki senin tosun paşana?benim iştahım kapandı ya
acıksamda yiyesim gelmiyor, sadece tatlıya hayır diyemiyorum.
bir yandan kilo konusundan seviniyorum ama bebişin tam yemeğe ihtiyac duydugu zamanlar..
ilknurrr22 demin aynısına baktım canım, markası neydi bilmiyorum ama yumuşacıktı.
yerde tüy bırakırmı bilemedim.
benimde yenialmam gerek evdeki eskidi artık
Kan şekerin falan mı düştü acaba canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?