2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

evet çizelgede kilo kaybı bile normal yazıyodu geçenlerde.
aslında çok şükür çok mideme kadar gobusum yok, hani bazılarının iyice rahatsız eder,büyük olur ya, birazda aşağı indi sanırım .
ama yinede illa baskı yapıyodur, hiç hiç canım şstemiyor hakkaten.
2700 olmuş kuzum, maşallah iyi dedi kilosunu.
bundan sonra 200 gramda alabiliiir, 1,200 de alabilir dedi belli olmuyor herhalde artık nekadar alacağı

Ama şimdi iyisin değil mi çok mu daldın gittin bazen benim öyle oluyor birşeye çok odaklandığımda falan..

Hasır sepetten memnunum diğerini denemedim.

Ama şimdi iyisin değil mi çok mu daldın gittin bazen benim öyle oluyor birşeye çok odaklandığımda falan..

evet çok dalmıştım, birazda ona bağladım cunki önceleride oluyodu ama nasıl anlatacağımı bilemedim, ay sevindim bak şimdi bir tek bana oluyor sanıyodum

MaşAllah canım baya baya büyümüş senin tosuncuk:)))
Sağlıklı olsun da çok büyük olmasına gerek yok.... birde onu doğurması var ne de olsa :)))

Seninde menü gayet güzel kuzum bide hava yağmurlu, serin bu havalarda en ideal yemekler oluyor

Valla kuzum açıkca konuşmak gerekirse bekarlığımda yemek yaptığım söylenemez. Ama hamur işi olsun tatlı falan bilirim elimden de gelir yani. Yemek yapmamıştım hiç ama demekki annemden gelen bir hamaratlığım varmış. Buda memnun etti beni Eşimde sevinmiyor değil yani oo şaşırtıyosun beni falan diyo Çok şükür her halimize, ilerliyoruz bir şekilde

Tabikide kuzum zamanla yapa yapa artık el alışacak, hafızaya oturacak hepsi

Dikkat et canım kendine

Evet iyi gider gerçekten cacığa bayılıyorum her yemeğin yanına yakışıyor mübarek sarımsaklı yapıyorum bir de antibiyotik gibi hem yoğurt hem sarımsak ağız koksa da bir süre fırçalayana kadar

Annemizden gelen bir şey canım eşim mesela anneme gittiğimizde bayılıyor bende annemin yolundan ilerliyorum hakkımı yemiyor yani Ee erkekler alışık değil hemen evlenir evlenmez yemek menüsü çıkartan bayanlara o yüzden şaşırıyor canım güzel yönden şaşırması güzel

Aynen kuzum bir de ben denenmiş farklı yemekler denemeyi seviyorum o yüzden ezberleyemiyorum bir çeşitle kalmıyorum patlıcanla mesela neler yapılabilir hepsini farklı seferlerde deniyor farklı yemek yenmiş oluyor tabi bir yandan güzel ama hep tarifYarın beşamel soslu fırında patlıcan musakka yapıcam mesela oradan aklıma geldi patlıcan

oyle yapsam daha ıyı olacak sanırım
oo bbırde kokulu tabı pahalıdır o ne gerek varmıs :) bızde de esım herr sabah cıkarken atıyor coplerı sagolsun
tabi eminonu ıhtıyac kadar zevk ısı oluyor bıraz ama
evet canım ya en fazla 1-2 defa kullanırsın onu gereksız yer kaplar bernardodadn ıyı para vermıstır sanırım degıstırme sansın varsa cook guzel :) ne kadar eder kı o şark handa guzel servıs tabakları vardır sanırım gecen yıldan berı gıtmedım neredeyse
dogru dıyosun canım ama işte şu havada nee gıyıcem mesela montta kalın olmaz mı evde esır kalıyorum bak o kadar zayıflıyım neler alıcam dedım ama şu anda kış için 3 parca aldım yazında oyle almıstım 3-4 parca bısey hersey cok pahalı

aa sende mı sen nereden almıstın canım ? ayy bırakmıyorda dıyosun almam lazım bunu ama benım bastan vıleda set mı almam lazım yoksa dırek bunun setı var mı ? benım hıc vıledam olmadı dda ya süpürgen cok kalıtelı demk kı masallah benım kalıyor cok olmasada tek tukte olsa

oo ne ucuzz ama yukarıda da dedıgım gıbı ben alınca boyle ucuz olmayacak kova vs tam takım lazım o benım nehhıre dedıgım sey mı hanı buharlı dıkey supurge gıbı makınelerrden ? off off basına gelen fenaymıs gercekten cıktımı barı mavı detarjan cıkmıstır sanırım

Bende öyle yapyrm ama o saate kadar bekleyence bazen yapasm gelmyo erken yapyrm
Canım benımde aynı kapalı bır balkonum var ben oraya 4 katlı plastık cekmecelı sebzelık varya onlardan aldım. Cok kullanıslı en alta patates sogan koyuyorum dıger 3 katada baska seyler koydum işimi gördü bırde kapalı olmasına ragmen benım balkonum cok toz oluyor onu banyoya goturup bır guzel yıkıyorum hasır nasıl temızlenır bılemedım

Eki Görüntüle 1649064
Bende bunu kullanyrm çok memnunum valla
ne guzel canım ya ıste bunuda annem ve bır kac komsuda var alma sakın dıyolar hatta annem bu evde oldugu halde begenmıyo elıyle sılıyo marka mı onemlı acaba bunlarda

ben fena oldum biraz ya
başım falan döndü, ellerim titremey başladı..
çok şükür kendime geldim.
durup dururken neden olduysa
canım ıyı mısın tansıyonun yada kan sekerın dusmustur kızların dedıggı gıbı ayy bıde ac gezıyorum dıyosun hemen bıseyler ye@SirriEyvan ında sankı son gunlerde cok bas donmesı olmustu dımı hatta bı kere banyoda bayılıyomuydu oyle hatırlıyorum demek kı son donmelerrde oluyo

aaa hepimizin ihtiyacı varmıs hee

Blmyrm.ki Canm bende memnunum saçı kılı felan hep topluyo viledalardan guzel

Herkesin ihtiyacı varmış iyi ki açmışlar konuyu

durulayıp çamasır suyu yapınca geçti.tam takım alman iyi olur benım kovada zor sıkılıyor.böyle otomatik dönerse kolay olur.

evet çok dalmıştım, birazda ona bağladım cunki önceleride oluyodu ama nasıl anlatacağımı bilemedim, ay sevindim bak şimdi bir tek bana oluyor sanıyodum
Canım şimdi gördüm dikkat et kendine neden oldu ki öyle

Evet kokulusunu ilk defa gördüm ilginç içine çöp koyulacak güzel koku yaysın diye sanırım

Sanırım 70-80 arası bir tutar canım az da değil evet 1 aylık süreci var bu hafta sonu kesin değiştirmeliyim duruyor öyle tezgahın üstünde sağolsun almış ama gerçekten başka ihtiyaçlar varken o kaba bir de yer kaplayacakBende nişan kına hazırlıklarında uğramıştım şark hanı güzel kesinlikle güzel bir havada bir Eminönü turu yapmak gerek

Trenckot tarzı bir şeyin var mı canım işini görür onlar da Bende beğenemiyorum eskiden daha güzel şeyler vardı sanırım vallahi yıkayıp değiştirip giyiyorum ya gereksiz pahalı ya da hiç güzel değiller ben sadeciyim

Saçı felan hep topluyo ben sevyrm kullanışlı

Aklımda bulunsun canım mint yeşili vardı sevdim rengini yer bulursam evde onu da alayım

Bende pembesini aldm hiç biri elle silmenin yerini tutmaz ama en iyisini bulmak lazm

Evet bende beğendiğinde mutlu oluyorum

Başamel soslu fırında patlıcan musakka mı Daha dün baktım o tarife ilk defa duydum başamel sos ile ama yapanlar çok beğenmiş bende yapayım demiştim Bende patlıcan ile başka ne yemekler yapılır farklı ona bakarken bulmuştum

Ben komple set olarak satın almadım canım kendim set yaptım. Ucuzluk mağazalarından aldım ama oldukça kaliteli malzemesi. Kovasını 20 tl, vileda sopasını 1,5 tl, ucunu da 3 tl ye almıştım Sende bu şekilde bakabilirsin ucuzluk mağazalarından

**

Balkonum çok büyük değil canım zaten bir kısmını kombi var o kaplıyor. Birde kombi var diye komple boydan dolap yaptırılmış kullanışlı olsun diye. O yüzden öyle bir dolap alıpta daha da tıkıştırmak istemiyorum en iyisi benim için ufak şeyler Akşam yağmura tutulmazsam bakayım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…