Canım bir arkadaşım vardı son 1 ayı kalmıştı, hiçbirşey yiyemiyorum doğru düzgün diyordu.. Seninde çok normal sanırım... Bebiş midesine baskı yapıyormuş tok hissi oluşturuyormuş sanırım... Doktor kaç kilo dedi ki senin tosun paşana?
Ama şimdi iyisin değil mi çok mu daldın gittin bazen benim öyle oluyor birşeye çok odaklandığımda falan..duman91
bilemedimki kızlar, burda cevapları okurken öyle bir içim geçer gibi oldu, titremeye başladım falan..
ve afedersiniz tuvalete çıkma ıhtıyacı duydum hemen, tost yemiştim o mu yaptı acaba, taze gibiydi ama bilemedim
Bende sizden bir öneri isteyeyim o zaman. Çok kararsız kaldığım bir konu. Patates ve Soğanlar için saklama kabı. Aklımda şuan 2 farklı ürün var. Biri hasır olan sepetlerden, diğeri de galvaniz paslanmaz kova. Siz ne şekilde saklıyosunuz? Aldığınız, önerebileceğiniz ürün var mıdır?
Ama şimdi iyisin değil mi çok mu daldın gittin bazen benim öyle oluyor birşeye çok odaklandığımda falan..
MaşAllah canım baya baya büyümüş senin tosuncuk:)))evet çizelgede kilo kaybı bile normal yazıyodu geçenlerde.
aslında çok şükür çok mideme kadar gobusum yok, hani bazılarının iyice rahatsız eder,büyük olur ya, birazda aşağı indi sanırım .
ama yinede illa baskı yapıyodur, hiç hiç canım şstemiyor hakkaten.
2700 olmuş kuzum, maşallah iyi dedi kilosunu.
bundan sonra 200 gramda alabiliiir, 1,200 de alabilir dedi belli olmuyor herhalde artık nekadar alacağı
Bende öyle yapıyorum canım marketimiz yakın zaten akşam servisten otobüsten indiğimizde hemen yanında oradan alıp eve geçiyoruz kalmıyor zaten ben hafta da rahat 1 patates menüsü oluşturuyorum bir şekilde
Ohh güzel yemekler afiyet olsun kuzum benziyor menülerimiz bende barbunya yerine kuru fasulye var sadece şekil olarak aynılar tabiBizde açmadık çorba içmiyoruz hiç uğraşasımız da gelmiyor direk yemeğe geçiyoruz iş yerinde içiyoruz günde 1 kere içmek yetiyor
Maşallah kuzum sen hamaratsın elinde lezzetlidir eminim bende hep tarifle yaparım el ölçüm pek yoktur bazı durumlar dışında un falan gibi onun dışında aynı şekilde ilerliyorum zamanla zaten yıllar sonra anca annemize yetişiriz herşeyin zamanı var
bilemedimki kızlar, burda cevapları okurken öyle bir içim geçer gibi oldu, titremeye başladım falan..
ve afedersiniz tuvalete çıkma ıhtıyacı duydum hemen, tost yemiştim o mu yaptı acaba, taze gibiydi ama bilemedim
Hasır sepetten memnunum diğerini denemedim.
Seninde menü gayet güzel kuzum bide hava yağmurlu, serin bu havalarda en ideal yemekler oluyor
Valla kuzum açıkca konuşmak gerekirse bekarlığımda yemek yaptığım söylenemez. Ama hamur işi olsun tatlı falan bilirim elimden de gelir yani. Yemek yapmamıştım hiç ama demekki annemden gelen bir hamaratlığım varmış. Buda memnun etti beniEşimde sevinmiyor değil yani oo şaşırtıyosun beni falan diyo Çok şükür her halimize, ilerliyoruz bir şekilde
Tabikide kuzum zamanla yapa yapa artık el alışacak, hafızaya oturacak hepsi
oyle yapsam daha ıyı olacak sanırımSanırım toz alınıyor bununla kuzum sen diğer moplara bak benceBende hiç poşet almıyorum aynıyız market poşetlerini kullanıyorum çöplere zaten ufaklar yetkili de her akşam çöpü almaya geliyor sık sık değiştiriyorum oldu bitti çöp poşetini para veremem geçende arkadaşa gittim çöp poşeti arıyorum çöpüne takıcam bir çıkardı poşet kokuyor bildiğim parfüm kokusu dağılıyor ne kadar paradır ya eşimde ben koklarken gülüyordu en son
Elektriklileri hiç görmedim onlar nasıl ki ben küçük el süpürgesi alacağım bakalım diğer eksiklerim bittiğinde
Maşallah seninde eksiğin benim gibi bitmiyor kuzu Eminönü iyi gelebilir bak sana bende bakacağım havalar güzel olursa bir ara hiç servis tabaklarım çok yok hediye bir kaç tane geldi ama idar etmez bir de bir akrabamız içinde böyle yemek oluyor altına mum koyuluyor sıcak tutuyor ondan hediye getirmiş kullanamam değiştirip farklı şeyler alayım diyorum Bernardodan kullanamam dimi benim masam hep dolu oluyor onu ne yapıcam
Deri ceket yerine monta bak direk canım biz baharları yaşamıyoruz direk kışa geçiyoruz gibi en azından elinde para kalırsa ona göre cekete bakarsın
Ben konuşurum sorun yok benim hep çenem düşük
aa sende mı sen nereden almıstın canım ? ayy bırakmıyorda dıyosun almam lazım bunu
Bende bu gönderdiğinde kullanıyorum kuzum. Evi ilk temizliğimde de kullanmıştım fazladan almıştım hala daha kullanıyorum 1 tane de yedekte var çok memnunum ben. Çok kolay siliniyor ve saç kıllarını v.s. bırakmıyor. Zaten öncesinde evi süpürdüğüm için neredeyse hiç saç kılı kalmıyor. Almayı düşünenlere tavsiye ederim pamuk gibi
pazardan 3 tlye aldım ve memnun kaldım baya digerleri gibi sinir etmıyo mesela onceden vileda yapar sonra kagıt havluyla kalanları toplardım şimdi bırakmıyo ama tabı 2 gun sonra yıne heryer saç olmuş hanı bu kendi kendine vileda yapan makineden mı alsam :)keyfim varsa hızlıyımdır genelde yorgunum birde kafamda plan yaparım hersey yolunda giderse güzel bir iş çıkarırım :) birde bi iş yaparken başka bi iş çıkarsa deli olurum.Bi keresınde ilk evlilik günlerim ben evdeyım evi temızlıyorum çamasır mak çalışıyo tam işim bitti derken bi baktım çamasır mak hortumu çıkmış heryer mavi su beyaz paspasım masmavi deli olmuştu aman
İyi yapmışsın kuzumMemnun kalırsın emin ol
**
Bende sizden bir öneri isteyeyim o zaman. Çok kararsız kaldığım bir konu. Patates ve Soğanlar için saklama kabı. Aklımda şuan 2 farklı ürün var. Biri hasır olan sepetlerden, diğeri de galvaniz paslanmaz kova. Siz ne şekilde saklıyosunuz? Aldığınız, önerebileceğiniz ürün var mıdır?
Canım benımde aynı kapalı bır balkonum var ben oraya 4 katlı plastık cekmecelı sebzelık varya onlardan aldım. Cok kullanıslı en alta patates sogan koyuyorum dıger 3 katada baska seyler koydum işimi gördüBende öyle yapyrm ama o saate kadar bekleyence bazen yapasm gelmyo erken yapyrm
ne guzel canım ya ıste bunuda annem ve bır kac komsuda var alma sakın dıyolarEki Görüntüle 1649064
Bende bunu kullanyrm çok memnunum valla
canım ıyı mısınben fena oldum biraz ya
başım falan döndü, ellerim titremey başladı..
çok şükür kendime geldim.
durup dururken neden olduysa
aaa hepimizin ihtiyacı varmıs heebenim iştahım kapandı ya
acıksamda yiyesim gelmiyor, sadece tatlıya hayır diyemiyorum.
bir yandan kilo konusundan seviniyorum ama bebişin tam yemeğe ihtiyac duydugu zamanlar..
ilknurrr22 demin aynısına baktım canım, markası neydi bilmiyorum ama yumuşacıktı.
yerde tüy bırakırmı bilemedim.
benimde yenialmam gerek evdeki eskidi artık
Zararlı olmayan şey mi varAç karnına su da hiç iyi gitmiyor... Valla resmen şöyle gönlümü geçiriyorum ne yesem diye hepsi mi zararlı olur :)))
Saçı felan hep topluyo ben sevyrm kullanışlıBu da aklımda ayrıca alabilirim sanırım yeni satışına başladı çalıştığım firma katlanıp koltukların altını silmeye falan da yarıyor
Blmyrm.ki Canm bende memnunum saçı kılı felan hep topluyo viledalardan guzeloyle yapsam daha ıyı olacak sanırım
oo bbırde kokulu tabı pahalıdır one gerek varmıs :) bızde de esım herr sabah cıkarken atıyor coplerı sagolsun
tabi eminonu ıhtıyac kadar zevk ısı oluyor bıraz ama
evet canım ya en fazla 1-2 defa kullanırsın onu gereksız yer kaplarbernardodadn ıyı para vermıstır sanırım degıstırme sansın varsa cook guzel :) ne kadar eder kı o şark handa guzel servıs tabakları vardır sanırım gecen yıldan berı gıtmedım neredeyse
dogru dıyosun canımama işte şu havada nee gıyıcem mesela montta kalın olmaz mı evde esır kalıyorum bak o kadar zayıflıyım neler alıcam dedım ama şu anda kış için 3 parca aldım yazında oyle almıstım 3-4 parca bısey hersey cok pahalı
aa sende mı sen nereden almıstın canım ? ayy bırakmıyorda dıyosun almam lazım bunuama benım bastan vıleda set mı almam lazım yoksa dırek bunun setı var mı ? benım hıc vıledam olmadı dda ya süpürgen cok kalıtelı demk kı masallah benım kalıyor cok olmasada tek tukte olsa
oo ne ucuzzama yukarıda da dedıgım gıbı ben alınca boyle ucuz olmayacak kova vs tam takım lazım o benım nehhıre dedıgım sey mı hanı buharlı dıkey supurge gıbı makınelerrden ? off off basına gelen fenaymıs gercekten cıktımı barı mavı detarjan cıkmıstır sanırım
Canım benımde aynı kapalı bır balkonum var ben oraya 4 katlı plastık cekmecelı sebzelık varya onlardan aldım. Cok kullanıslı en alta patates sogan koyuyorum dıger 3 katada baska seyler koydum işimi gördübırde kapalı olmasına ragmen benım balkonum cok toz oluyor onu banyoya goturup bır guzel yıkıyorum hasır nasıl temızlenır bılemedım
ne guzel canım ya ıste bunuda annem ve bır kac komsuda var alma sakın dıyolarhatta annem bu evde oldugu halde begenmıyo elıyle sılıyo marka mı onemlı acaba bunlarda
canım ıyı mısıntansıyonun yada kan sekerın dusmustur kızların dedıggı gıbı ayy bıde ac gezıyorum dıyosun hemen bıseyler ye @SirriEyvan ında sankı son gunlerde cok bas donmesı olmustu dımı hatta bı kere banyoda bayılıyomuydu oyle hatırlıyorum demek kı son donmelerrde oluyo
aaa hepimizin ihtiyacı varmıs hee
Herkesin ihtiyacı varmışbenim iştahım kapandı ya
acıksamda yiyesim gelmiyor, sadece tatlıya hayır diyemiyorum.
bir yandan kilo konusundan seviniyorum ama bebişin tam yemeğe ihtiyac duydugu zamanlar..
ilknurrr22 demin aynısına baktım canım, markası neydi bilmiyorum ama yumuşacıktı.
yerde tüy bırakırmı bilemedim.
benimde yenialmam gerek evdeki eskidi artık
kararsızlıgıma bır urun daha eklendı pekı marka ne canım :)Blmyrm.ki Canm bende memnunum saçı kılı felan hep topluyo viledalardan guzel
oo ne ucuzzama yukarıda da dedıgım gıbı ben alınca boyle ucuz olmayacak kova vs tam takım lazım o benım nehhıre dedıgım sey mı hanı buharlı dıkey supurge gıbı makınelerrden ? off off basına gelen fenaymıs gercekten cıktımı barı mavı detarjan cıkmıstır sanırım
Canım şimdi gördüm dikkat et kendine neden oldu ki öyleevet çok dalmıştım, birazda ona bağladım cunki önceleride oluyodu ama nasıl anlatacağımı bilemedim, ay sevindim bak şimdi bir tek bana oluyor sanıyodum
oyle yapsam daha ıyı olacak sanırım
oo bbırde kokulu tabı pahalıdır one gerek varmıs :) bızde de esım herr sabah cıkarken atıyor coplerı sagolsun
evet canım ya en fazla 1-2 defa kullanırsın onu gereksız yer kaplarbernardodadn ıyı para vermıstır sanırım degıstırme sansın varsa cook guzel :) ne kadar eder kı o şark handa guzel servıs tabakları vardır sanırım gecen yıldan berı gıtmedım neredeyse
dogru dıyosun canımama işte şu havada nee gıyıcem mesela montta kalın olmaz mı evde esır kalıyorum bak o kadar zayıflıyım neler alıcam dedım ama şu anda kış için 3 parca aldım yazında oyle almıstım 3-4 parca bısey hersey cok pahalı
Saçı felan hep topluyo ben sevyrm kullanışlı
Blmyrm ki canm kutusunu atmstm bi mağazadan aldmkararsızlıgıma bır urun daha eklendı pekı marka ne canım :)
Bende pembesini aldmCanım şimdi gördüm dikkat et kendine neden oldu ki öyle
Evet kokulusunu ilk defa gördüm ilginç içine çöp koyulacak güzel koku yaysın diye sanırım
Sanırım 70-80 arası bir tutar canım az da değil evet 1 aylık süreci var bu hafta sonu kesin değiştirmeliyim duruyor öyle tezgahın üstünde sağolsun almış ama gerçekten başka ihtiyaçlar varken o kaba bir de yer kaplayacakBende nişan kına hazırlıklarında uğramıştım şark hanı güzel kesinlikle güzel bir havada bir Eminönü turu yapmak gerek
Trenckot tarzı bir şeyin var mı canım işini görür onlar daBende beğenemiyorum eskiden daha güzel şeyler vardı sanırım vallahi yıkayıp değiştirip giyiyorum ya gereksiz pahalı ya da hiç güzel değiller ben sadeciyim
Aklımda bulunsun canım mint yeşili vardı sevdim rengini yer bulursam evde onu da alayım
Evet iyi gider gerçekten cacığa bayılıyorum her yemeğin yanına yakışıyor mübarek sarımsaklı yapıyorum bir de antibiyotik gibi hem yoğurt hem sarımsak ağız koksa da bir süre fırçalayana kadar
Annemizden gelen bir şey canım eşim mesela anneme gittiğimizde bayılıyor bende annemin yolundan ilerliyorum hakkımı yemiyor yaniEe erkekler alışık değil hemen evlenir evlenmez yemek menüsü çıkartan bayanlara o yüzden şaşırıyor canım güzel yönden şaşırması güzel
Aynen kuzum bir de ben denenmiş farklı yemekler denemeyi seviyorum o yüzden ezberleyemiyorum bir çeşitle kalmıyorum patlıcanla mesela neler yapılabilir hepsini farklı seferlerde deniyor farklı yemek yenmiş oluyor tabi bir yandan güzel ama hep tarifYarın beşamel soslu fırında patlıcan musakka yapıcam mesela oradan aklıma geldi patlıcan
oyle yapsam daha ıyı olacak sanırım
aa sende mı sen nereden almıstın canım ? ayy bırakmıyorda dıyosun almam lazım bunuama benım bastan vıleda set mı almam lazım yoksa dırek bunun setı var mı ? benım hıc vıledam olmadı dda ya süpürgen cok kalıtelı demk kı masallah benım kalıyor cok olmasada tek tukte olsa
Canım benımde aynı kapalı bır balkonum var ben oraya 4 katlı plastık cekmecelı sebzelık varya onlardan aldım. Cok kullanıslı en alta patates sogan koyuyorum dıger 3 katada baska seyler koydum işimi gördübırde kapalı olmasına ragmen benım balkonum cok toz oluyor onu banyoya goturup bır guzel yıkıyorum hasır nasıl temızlenır bılemedım
ne guzel canım ya ıste bunuda annem ve bır kac komsuda var alma sakın dıyolarhatta annem bu evde oldugu halde begenmıyo elıyle sılıyo marka mı onemlı acaba bunlarda
canım ıyı mısıntansıyonun yada kan sekerın dusmustur kızların dedıggı gıbı ayy bıde ac gezıyorum dıyosun hemen bıseyler ye @SirriEyvan ında sankı son gunlerde cok bas donmesı olmustu dımı hatta bı kere banyoda bayılıyomuydu oyle hatırlıyorum demek kı son donmelerrde oluyo
aaa hepimizin ihtiyacı varmıs hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?