2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canm benm arkadasmda son 2 ay hiç kilo almadı bütün kilosunu o zamana kadar aldı ilk aylarda kusma sorunu yoktu son aylarda oldu yiyemiyodu bebeği de 2900 doğdu 37 haftaliklen

Bende pembesini aldm hiç biri elle silmenin yerini tutmaz ama en iyisini bulmak lazm
Pembesi de çok tatlı ben çok pembeci değilim ondan sanırım minte yöneldim En iyisi elle silmek annemlerde hep öyle yapardım içim rahat ederdi ama şimdi halılarım çok küçük parke fazla o yüzden mecbur kaldım

İnsan biri övdüğünde özellikle eşi havalara uçuyor gibi oluyor

Yerim seni aynı yemek geçmiş aklımızdanHerkes çok beğenmiş yapmazsam çatlarım vallahiEşim çok sevmiyor patlıcanı ben bayıla bayıla yerim her şeklini ona sevdirmek için işte giriyorum böyle işlere

tutkku canım son ayda özellikle kilo kaybı oluyormuş duymuştum pek kilo alınmıyor yani senin kilondan gidebilir

Ben pembenin morun tonlarını çok sevyrm yaa

Benmde çiğköfte çok sevyrm bu aralar da Canm cekiyo yememeye calsyrm ama cips çok yiyorm yaa
Al benden de o kadar çiğ köfte bulantılarımın olduğu zaman tek yediğim şeydi diyebilirim... Ama şimdi yemiyorum... dediğin gibi cips canım çok istiyor.. Arada eşim alıyor ama onlarda çok tuzlu şişicem diye korkuyorum :)))

Başamel sosu seviyorum, musakkaya zaten bayılırım (daha bugün yedim ) ikiside güzel olur diye düşünüyorum açıkcası. Sende yaparsan fikrini söyle bana kuzum Herşey onlar için zaten ya. Bence eşin yer yaparsan. Herkesin el lezzeti bir olmuyor. Kimde yedide sevmedi acaba. Birde senin yaptığını tatsın bakalım Mesela ben iş yerindeki türlüyü yemem. Çünkü patlıcanlar su tadıyo gibi geliyor. Ama annem harika yapar bayılırım onunkine

Kuzu bu arada aklıma gelmişken bişey daha sorayım sana. Tantitoniden aldığın kek kalıplarını kullandın mı? Nasıl, memnun musun? Dışındaki renginde bir değişiklik oldu mu? Bende pazar günü pembesini aldım da henüz denemedim

Smdide mide yanması yapiyo ondan yiyemyrm cigkofteyi yiyorm ama akşam mide yanması basliyo pişman olyrm yemeseydm dye meyve suyu felan icemyrm hazr sekersz limonata alyrz sıcakta iyi oluyo iciyim diye nasl tatlı geliyo yaa icemyrm

Selam kızlaar
Nasılsınız hepinizi çok özledim. Yakında bilgisayar alıyorum inşallah daha sık geleceğim o zaman.

Öncelikle hayatımdaki değişikliklerden bahsedeyim,artık çalışan bi bayanım ücretli öğretmenlik yapıyorum engelli okulunda hafif zihinsel engelli öğrencilerim var 8 tane, hala hamile değilim, neredeyse 4 aylık evliyim, saygılar

Patlicana nasl olur ki besamel sos bende fırında makarnaya bayiliyorum ona çok yakisiyo beşamel sos

Hoşgeldin ben yeniyim önceden burda mydn bilmyrm gorusurz :))

Smdide mide yanması yapiyo ondan yiyemyrm cigkofteyi yiyorm ama akşam mide yanması basliyo pişman olyrm yemeseydm dye meyve suyu felan icemyrm hazr sekersz limonata alyrz sıcakta iyi oluyo iciyim diye nasl tatlı geliyo yaa icemyrm
Canım hazır limonatalar bana da çok tatlı geliyor... Meyve suyu da taze sıkılmış değilse hiç içme zaten... Çiğ köftenin içindeki baharatı seni rahatsız ediyordur o zaman canım, çok fazla tüketmemeye çalış, etsiz alıyorsundur zaten değil mi ?

Patlicana nasl olur ki besamel sos bende fırında makarnaya bayiliyorum ona çok yakisiyo beşamel sos

Valla görünüş olarak ben çok beğendim. Lezzet olarak da uyar diye düşünüyorum. Resim eklemek isterdim ama hamile arkadaşlar var hiiiççç canları çeksin istemem şimdi

nehirnil111 yapsın bi bakalım. Ben onun damak zevkine güveniyorum. Beğenirse tamamdır demektir

Evet canım etli hiç yemedm yememde

Bende ıspanak yapmstm beşamel soslu fırında oda güzel olmstu borek gibiydi

Hoş geldin Mutim

Bekar topiğinden hooppp hepimiz buraya geldik

Hayırlı olsun işinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…