Bende ıspanak yapmstm beşamel soslu fırında oda güzel olmstu borek gibiydi
Otomatikler yuvarlak moplarda var sanirim dimidurulayıp çamasır suyu yapınca geçti.tam takım alman iyi olur benım kovada zor sıkılıyor.böyle otomatik dönerse kolay olur.
Ooo az degil degistr degistir :)) hic yok canimCanım şimdi gördüm dikkat et kendine neden oldu ki öyle
Evet kokulusunu ilk defa gördüm ilginç içine çöp koyulacak güzel koku yaysın diye sanırım
Sanırım 70-80 arası bir tutar canım az da değil evet 1 aylık süreci var bu hafta sonu kesin değiştirmeliyim duruyor öyle tezgahın üstünde sağolsun almış ama gerçekten başka ihtiyaçlar varken o kaba bir de yer kaplayacakBende nişan kına hazırlıklarında uğramıştım şark hanı güzel kesinlikle güzel bir havada bir Eminönü turu yapmak gerek
Trenckot tarzı bir şeyin var mı canım işini görür onlar daBende beğenemiyorum eskiden daha güzel şeyler vardı sanırım vallahi yıkayıp değiştirip giyiyorum ya gereksiz pahalı ya da hiç güzel değiller ben sadeciyim
Aklımda bulunsun canım mint yeşili vardı sevdim rengini yer bulursam evde onu da alayım
Sans isis demek ki bu iyi bari guzeli denk gelmis canim darisi basimaBlmyrm ki canm kutusunu atmstm bi mağazadan aldm
Oo seninde uyguna gelmis :) tek.tek satildigini ogrenmis olsum sagol canim :)) insallah icine sinen bulursun :)
Evet bende beğendiğinde mutlu oluyorum
Başamel soslu fırında patlıcan musakka mıDaha dün baktım o tarife ilk defa duydum başamel sos ile ama yapanlar çok beğenmiş bende yapayım demiştim Bende patlıcan ile başka ne yemekler yapılır farklı ona bakarken bulmuştum
Ben komple set olarak satın almadım canım kendim set yaptım. Ucuzluk mağazalarından aldım ama oldukça kaliteli malzemesi. Kovasını 20 tl, vileda sopasını 1,5 tl, ucunu da 3 tl ye almıştımSende bu şekilde bakabilirsin ucuzluk mağazalarından
**
Balkonum çok büyük değil canım zaten bir kısmını kombi var o kaplıyor. Birde kombi var diye komple boydan dolap yaptırılmış kullanışlı olsun diye. O yüzden öyle bir dolap alıpta daha da tıkıştırmak istemiyorum en iyisi benim için ufak şeylerAkşam yağmura tutulmazsam bakayım bi
Dogru gerekli :))MutluBulut_
ilknurrr22
hakkaten ya, ama gerekli bisi rahatlik hakkaten :)
nehirnil111 bilmiyorunki kuzum ya,insallah tekrarlanmaz
Mrs Sahin ederim canim
duman91 evt kilo.almasi iyi ama cikarmasi dert
saglikli olsunlar insallah :)
Buradan da lafa giriorum ama ben silikon.almistim tantitoniden cok memnunum :))) iyi bir marka gervekten
Başamel sosu seviyorum, musakkaya zaten bayılırım (daha bugün yedim) ikiside güzel olur diye düşünüyorum açıkcası. Sende yaparsan fikrini söyle bana kuzum Herşey onlar için zaten ya. Bence eşin yer yaparsan. Herkesin el lezzeti bir olmuyor. Kimde yedide sevmedi acaba. Birde senin yaptığını tatsın bakalım Mesela ben iş yerindeki türlüyü yemem. Çünkü patlıcanlar su tadıyo gibi geliyor. Ama annem harika yapar bayılırım onunkine
Kuzu bu arada aklıma gelmişken bişey daha sorayım sana. Tantitoniden aldığın kek kalıplarını kullandın mı? Nasıl, memnun musun? Dışındaki renginde bir değişiklik oldu mu? Bende pazar günü pembesini aldım da henüz denemedim
Herkes beşamel soslu fırında patlıcan musakka yapcak sanırımPardon unuttum eti sevmiyordun :)) Ama tutturmuşum
Patlıcan denmiş, evde patlıcan var acaba nasıl bi yemek yapsam diyorum var mı şöyle değişik tarifler yarın için...
Sanırım yakisiyo ama patlicanla pek yakstramdm düşününce
Hımm evet oda güzel olabilir. Başamel soslu kabak bile varDemekki bir çok şeye yakışıyor
Ben pembenin morun tonlarını çok sevyrm yaa
Toz pembeyi severim bir de pembe gibi görünen turuncuya hafif kaçan somon renginin hastasıyımBenmde çiğköfte çok sevyrm bu aralar da Canm cekiyo yememeye calsyrm ama cips çok yiyorm yaa
İnşallah canım sen soğuk almamaya dikkat et salgın var bu aralarnehirnil111 bilmiyorunki kuzum ya,insallah tekrarlanmaz
Başamel sosu seviyorum, musakkaya zaten bayılırım (daha bugün yedim) ikiside güzel olur diye düşünüyorum açıkcası. Sende yaparsan fikrini söyle bana kuzum Herşey onlar için zaten ya. Bence eşin yer yaparsan. Herkesin el lezzeti bir olmuyor. Kimde yedide sevmedi acaba. Birde senin yaptığını tatsın bakalım Mesela ben iş yerindeki türlüyü yemem. Çünkü patlıcanlar su tadıyo gibi geliyor. Ama annem harika yapar bayılırım onunkine
Kuzu bu arada aklıma gelmişken bişey daha sorayım sana. Tantitoniden aldığın kek kalıplarını kullandın mı? Nasıl, memnun musun? Dışındaki renginde bir değişiklik oldu mu? Bende pazar günü pembesini aldım da henüz denemedim
Yarışma da başarılar dilerim gibi olmuş MutimSelam kızlaar
Nasılsınız hepinizi çok özledim. Yakında bilgisayar alıyorum inşallah daha sık geleceğim o zaman.
Öncelikle hayatımdaki değişikliklerden bahsedeyim,artık çalışan bi bayanımücretli öğretmenlik yapıyorum engelli okulunda hafif zihinsel engelli öğrencilerim var 8 tane, hala hamile değilim, neredeyse 4 aylık evliyim, saygılar
Valla görünüş olarak ben çok beğendim. Lezzet olarak da uyar diye düşünüyorum. Resim eklemek isterdim ama hamile arkadaşlar var hiiiççç canları çeksin istemem şimdi
nehirnil111 yapsın bi bakalım. Ben onun damak zevkine güveniyorum. Beğenirse tamamdır demektir
Herşey şans isi vallaOtomatikler yuvarlak moplarda var sanirim dimi
Ooo az degil degistr degistir :)) hic yok canimderi ceketim vardi yipranmisti bende nasilsa seneye zayiflayinca alirim.diye atmistim :)) sadece montum var evde onuda hamis olursam giyerim umuduyla sakliyorum :)) bende bende sadeciyim aldiklarim hep duz renk baktiklarim bile desensiz
Sans isis demek ki bu iyi bari guzeli denk gelmis canim darisi basima
Oo seninde uyguna gelmis :) tek.tek satildigini ogrenmis olsum sagol canim :)) insallah icine sinen bulursun :)
Dogru gerekli :))
Buradan da lafa giriorum ama ben silikon.almistim tantitoniden cok memnunum :))) iyi bir marka gervekten
Bende çiğköfte aldrcam sanırım bgn kvdelere gtmezsekToz pembeyi severim bir de pembe gibi görünen turuncuya hafif kaçan somon renginin hastasıyımÇiğköfteye bir de ölürüm her gün yesem bıkmam gene canım çekti akşam da yemek var tüh
İnşallah canım sen soğuk almamaya dikkat et salgın var bu aralar
Patlıcanımı yiyor tabi de böyle türlünün içinde falan seviyormuş tek sevmiyormuş falan filan annesinde öyle görmüş işte bende alışacakBayramda dayımlarla konuşurken Nilin pilavına bayılıyorum diğer hamur işi tatlıları da harika anneme dedim geçende senden iyi yapıyor diye dedi resmen herkes nasıl gülüyor o değil kayınvalidem bana gardını almazsa iyidir
Uzun olanını halley pasta da kalıp olarak kullandım henüz kuzum meğer ben çok kek yapmıyormuşum hep borcamda yapılan tatlılarla işimHiç kullanamadım kullanmadığım halde gözümü muffin tiplilere diktim bakalım dayanamayıp aldın dimi inşallah iyilerdir
Yarışma da başarılar dilerim gibi olmuş MutimHerşeyin yolunda olmasına sevindim yakında full dön aramıza gitme artık özlettin kendini Maşallah öğretmenlik hayatındasın ne güzel bende hamile değilim 4 aylık olmak üzereyiz
Yarın akşam yapılıp tadılacak inşallah perşembe sabahı bildireceğim deneme yanılma yöntemiYanına bolonez soslu makarna düşündüm ama karıştırır mıyım midemizi acep
Canım yeni işin hayırlı olsun... zihinsel engelli öğrencilerle ilgilenmek ayrı bir çaba ve sabır ister hep takdir etmişimdir...Selam kızlaar
Nasılsınız hepinizi çok özledim. Yakında bilgisayar alıyorum inşallah daha sık geleceğim o zaman.
Öncelikle hayatımdaki değişikliklerden bahsedeyim,artık çalışan bi bayanımücretli öğretmenlik yapıyorum engelli okulunda hafif zihinsel engelli öğrencilerim var 8 tane, hala hamile değilim, neredeyse 4 aylık evliyim, saygılar
Otomatikler yuvarlak moplarda var sanirim dimi
ay dur ben bunu okumamisim.Selam kızlaar
Kızlaaar ben de okuldan geldim yemek yapacağım şimdi
EvetOoo az degil degistr degistir :)) hic yok canimderi ceketim vardi yipranmisti bende nasilsa seneye zayiflayinca alirim.diye atmistim :)) sadece montum var evde onuda hamis olursam giyerim umuduyla sakliyorum :)) bende bende sadeciyim aldiklarim hep duz renk baktiklarim bile desensiz
Biz beşamel soslu patlıcan musakkadan bahsediyoruz onu yapabilirsin canımKızlaaar ben de okuldan geldim yemek yapacağım şimdi
Hoşgeldin canımBende katılabilirmiyim.
08/10/2014
Bende çiğköfte aldrcam sanırım bgn kvdelere gtmezsek
hoşbuldum canımEvetAnladım canım inşallah montun hamişliğe denk gelsin emi Bende desenli olsa da karman çorman değildir ilk defa geçen gün çiçekli giydim
Biz beşamel soslu patlıcan musakkadan bahsediyoruz onu yapabilirsin canımbende kuru fasulye var onu ıslatman gerekirdi geç kaldık
Hoşgeldin canımMutluluklar dilerim
Al gitsin canım etsiz değil mi
Evet Canm et yemyrm zaten normaldeEvetAnladım canım inşallah montun hamişliğe denk gelsin emi Bende desenli olsa da karman çorman değildir ilk defa geçen gün çiçekli giydim
Biz beşamel soslu patlıcan musakkadan bahsediyoruz onu yapabilirsin canımbende kuru fasulye var onu ıslatman gerekirdi geç kaldık
Hoşgeldin canımMutluluklar dilerim
Al gitsin canım etsiz değil mi
Bak onu hiç yemedim duymadımda... Ama benim eşimde öyle yemekleri pek yemez.. Ona bilindik şeyler yapacaksın bense tam tersi...Herkes beşamel soslu fırında patlıcan musakka yapcak sanırımbende bi yerde yemstm patlicanlari kozluyosun köfte yapiyosn o patlıcanları soyup dışına yogurdugun kofteyle kapliyosn domates sogan.dogruysn üstünde salçalı su yapıp fırına atysn çok.gzel oluyo ama evde hc yapmadm tadı çok gzeldi eşim pek yemez byle şeyler ondan yapmadm
iyi gidiyor şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?