2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

durulayıp çamasır suyu yapınca geçti.tam takım alman iyi olur benım kovada zor sıkılıyor.böyle otomatik dönerse kolay olur.
Otomatikler yuvarlak moplarda var sanirim dimi

Ooo az degil degistr degistir :)) hic yok canim deri ceketim vardi yipranmisti bende nasilsa seneye zayiflayinca alirim.diye atmistim :)) sadece montum var evde onuda hamis olursam giyerim umuduyla sakliyorum :)) bende bende sadeciyim aldiklarim hep duz renk baktiklarim bile desensiz

Blmyrm ki canm kutusunu atmstm bi mağazadan aldm
Sans isis demek ki bu iyi bari guzeli denk gelmis canim darisi basima
Oo seninde uyguna gelmis :) tek.tek satildigini ogrenmis olsum sagol canim :)) insallah icine sinen bulursun :)

Dogru gerekli :))

Buradan da lafa giriorum ama ben silikon.almistim tantitoniden cok memnunum :))) iyi bir marka gervekten

Pardon unuttum eti sevmiyordun :)) Ama tutturmuşum

Patlıcan denmiş, evde patlıcan var acaba nasıl bi yemek yapsam diyorum var mı şöyle değişik tarifler yarın için...
Herkes beşamel soslu fırında patlıcan musakka yapcak sanırım bende bi yerde yemstm patlicanlari kozluyosun köfte yapiyosn o patlıcanları soyup dışına yogurdugun kofteyle kapliyosn domates sogan.dogruysn üstünde salçalı su yapıp fırına atysn çok.gzel oluyo ama evde hc yapmadm tadı çok gzeldi eşim pek yemez byle şeyler ondan yapmadm

Ben pembenin morun tonlarını çok sevyrm yaa

Benmde çiğköfte çok sevyrm bu aralar da Canm cekiyo yememeye calsyrm ama cips çok yiyorm yaa
Toz pembeyi severim bir de pembe gibi görünen turuncuya hafif kaçan somon renginin hastasıyımÇiğköfteye bir de ölürüm her gün yesem bıkmam gene canım çekti akşam da yemek var tüh
nehirnil111 bilmiyorunki kuzum ya,insallah tekrarlanmaz
İnşallah canım sen soğuk almamaya dikkat et salgın var bu aralar

Patlıcanımı yiyor tabi de böyle türlünün içinde falan seviyormuş tek sevmiyormuş falan filan annesinde öyle görmüş işte bende alışacakBayramda dayımlarla konuşurken Nilin pilavına bayılıyorum diğer hamur işi tatlıları da harika anneme dedim geçende senden iyi yapıyor diye dedi resmen herkes nasıl gülüyor o değil kayınvalidem bana gardını almazsa iyidir

Uzun olanını halley pasta da kalıp olarak kullandım henüz kuzum meğer ben çok kek yapmıyormuşum hep borcamda yapılan tatlılarla işimHiç kullanamadım kullanmadığım halde gözümü muffin tiplilere diktim bakalımdayanamayıp aldın dimi inşallah iyilerdir

Yarışma da başarılar dilerim gibi olmuş MutimHerşeyin yolunda olmasına sevindim yakında full dön aramıza gitme artık özlettin kendiniMaşallah öğretmenlik hayatındasın ne güzel bende hamile değilim 4 aylık olmak üzereyiz

Yarın akşam yapılıp tadılacak inşallah perşembe sabahı bildireceğim deneme yanılma yöntemiYanına bolonez soslu makarna düşündüm ama karıştırır mıyım midemizi acep

Herşey şans isi valla

Bende çiğköfte aldrcam sanırım bgn kvdelere gtmezsek

Canım yeni işin hayırlı olsun... zihinsel engelli öğrencilerle ilgilenmek ayrı bir çaba ve sabır ister hep takdir etmişimdir...
Hamişlik için de inşAllah istediğin vakitte verir Rabbim... Nasıl baya baya alıştın mı evliliğe?

ay dur ben bunu okumamisim.
onceliklee isin hayirli olsun kuzum
diger mesajda kizlaaar yazisini gorunce, dedim hamilemi ki
hayirlisi hayirlisi :)

bilgisayar alanizada ayrica bi sevindim :)

Evet Anladım canım inşallah montun hamişliğe denk gelsin emiBende desenli olsa da karman çorman değildir ilk defa geçen gün çiçekli giydim
Kızlaaar ben de okuldan geldim yemek yapacağım şimdi
Biz beşamel soslu patlıcan musakkadan bahsediyoruz onu yapabilirsin canım bende kuru fasulye var onu ıslatman gerekirdi geç kaldık
Bende katılabilirmiyim.
08/10/2014
Hoşgeldin canım Mutluluklar dilerim
Bende çiğköfte aldrcam sanırım bgn kvdelere gtmezsek

Al gitsin canım etsiz değil mi

hoşbuldum canım

Evet Canm et yemyrm zaten normalde

Bak onu hiç yemedim duymadımda... Ama benim eşimde öyle yemekleri pek yemez.. Ona bilindik şeyler yapacaksın bense tam tersi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…