Otomatikler yuvarlak moplarda var sanirim dimi
Ooo az degil degistr degistir :)) hic yok canimderi ceketim vardi yipranmisti bende nasilsa seneye zayiflayinca alirim.diye atmistim :)) sadece montum var evde onuda hamis olursam giyerim umuduyla sakliyorum :)) bende bende sadeciyim aldiklarim hep duz renk baktiklarim bile desensiz
Sans isis demek ki bu iyi bari guzeli denk gelmis canim darisi basima
Oo seninde uyguna gelmis :) tek.tek satildigini ogrenmis olsum sagol canim :)) insallah icine sinen bulursun :)
Dogru gerekli :))
Buradan da lafa giriorum ama ben silikon.almistim tantitoniden cok memnunum :))) iyi bir marka gervekten
Sanırım yakisiyo ama patlicanla pek yakstramdm düşününce
Toz pembeyi severim bir de pembe gibi görünen turuncuya hafif kaçan somon renginin hastasıyımÇiğköfteye bir de ölürüm her gün yesem bıkmam gene canım çekti akşam da yemek var tüh
İnşallah canım sen soğuk almamaya dikkat et salgın var bu aralar
Patlıcanımı yiyor tabi de böyle türlünün içinde falan seviyormuş tek sevmiyormuş falan filan annesinde öyle görmüş işte bende alışacakBayramda dayımlarla konuşurken Nilin pilavına bayılıyorum diğer hamur işi tatlıları da harika anneme dedim geçende senden iyi yapıyor diye dedi resmen herkes nasıl gülüyor o değil kayınvalidem bana gardını almazsa iyidir
Uzun olanını halley pasta da kalıp olarak kullandım henüz kuzum meğer ben çok kek yapmıyormuşum hep borcamda yapılan tatlılarla işimHiç kullanamadım kullanmadığım halde gözümü muffin tiplilere diktim bakalım dayanamayıp aldın dimi inşallah iyilerdir
Yarışma da başarılar dilerim gibi olmuş MutimHerşeyin yolunda olmasına sevindim yakında full dön aramıza gitme artık özlettin kendini Maşallah öğretmenlik hayatındasın ne güzel bende hamile değilim 4 aylık olmak üzereyiz
Yarın akşam yapılıp tadılacak inşallah perşembe sabahı bildireceğim deneme yanılma yöntemiYanına bolonez soslu makarna düşündüm ama karıştırır mıyım midemizi acep
Aynen ya bnde degsk şeyler yemeyi seviyorum esimde bilindik şeyleri sklyo insan her zaman aynı seylerdendeBak onu hiç yemedim duymadımda... Ama benim eşimde öyle yemekleri pek yemez.. Ona bilindik şeyler yapacaksın bense tam tersi...
Canım bu beşamel soslu patlıcan musakkanın üstüne kaşar peyniri koymasak nasıl olur yiyemiyorum da... Amanin evde süt de yok... yemek iptalEvetAnladım canım inşallah montun hamişliğe denk gelsin emi Bende desenli olsa da karman çorman değildir ilk defa geçen gün çiçekli giydim
Biz beşamel soslu patlıcan musakkadan bahsediyoruz onu yapabilirsin canımbende kuru fasulye var onu ıslatman gerekirdi geç kaldık
Hoşgeldin canımMutluluklar dilerim
Al gitsin canım etsiz değil mi
Toz pembeyi severim bir de pembe gibi görünen turuncuya hafif kaçan somon renginin hastasıyımÇiğköfteye bir de ölürüm her gün yesem bıkmam gene canım çekti akşam da yemek var tüh
İnşallah canım sen soğuk almamaya dikkat et salgın var bu aralar
Patlıcanımı yiyor tabi de böyle türlünün içinde falan seviyormuş tek sevmiyormuş falan filan annesinde öyle görmüş işte bende alışacakBayramda dayımlarla konuşurken Nilin pilavına bayılıyorum diğer hamur işi tatlıları da harika anneme dedim geçende senden iyi yapıyor diye dedi resmen herkes nasıl gülüyor o değil kayınvalidem bana gardını almazsa iyidir
Uzun olanını halley pasta da kalıp olarak kullandım henüz kuzum meğer ben çok kek yapmıyormuşum hep borcamda yapılan tatlılarla işimHiç kullanamadım kullanmadığım halde gözümü muffin tiplilere diktim bakalım dayanamayıp aldın dimi inşallah iyilerdir
Yarışma da başarılar dilerim gibi olmuş MutimHerşeyin yolunda olmasına sevindim yakında full dön aramıza gitme artık özlettin kendini Maşallah öğretmenlik hayatındasın ne güzel bende hamile değilim 4 aylık olmak üzereyiz
Yarın akşam yapılıp tadılacak inşallah perşembe sabahı bildireceğim deneme yanılma yöntemiYanına bolonez soslu makarna düşündüm ama karıştırır mıyım midemizi acep
Hoşbuldum ben de özledim valla çok
Çok teşekkürler canım evet evet alıştım tam derken iş çıktı şimdi de evli ve çalışan olmaya alışmaya çalışıyorumCanım yeni işin hayırlı olsun... zihinsel engelli öğrencilerle ilgilenmek ayrı bir çaba ve sabır ister hep takdir etmişimdir...
Hamişlik için de inşAllah istediğin vakitte verir Rabbim... Nasıl baya baya alıştın mı evliliğe?
ay dur ben bunu okumamisim.
onceliklee isin hayirli olsun kuzum
diger mesajda kizlaaar yazisini gorunce, dedim hamilemi ki
hayirlisi hayirlisi :)
bilgisayar alanizada ayrica bi sevindim :)
Canım nohut ıslattım sabah okula gitmeden sanırım onu yapacağım etin çözülmesini bekliyorum.EvetAnladım canım inşallah montun hamişliğe denk gelsin emi Bende desenli olsa da karman çorman değildir ilk defa geçen gün çiçekli giydim
Biz beşamel soslu patlıcan musakkadan bahsediyoruz onu yapabilirsin canımbende kuru fasulye var onu ıslatman gerekirdi geç kaldık
Hoşgeldin canımMutluluklar dilerim
Al gitsin canım etsiz değil mi
Kesinlikle, fasulye, dolma biber, patlıcan dönüp dönüp onları yapıyorum baya sıkıldım:)))Aynen ya bnde degsk şeyler yemeyi seviyorum esimde bilindik şeyleri sklyo insan her zaman aynı seylerdende
Bazen ben onun sevp benm sevmedigim bi yemek yapnca yanına da kendi sevdgm onun sevmediği yemeği yapyrmKesinlikle, fasulye, dolma biber, patlıcan dönüp dönüp onları yapıyorum baya sıkıldım:)))
değişik şeyler lazım... :)))
Ayy evli ve çalışan olmaya çalışmak hepten beter... Bazen başımı alıp gidesim geliyor :)))Canım çok teşekkür ederim evet yarışmaya katılmış gibi oldu biraz
Hoşbuldum ben de özledim valla çok
Çok teşekkürler canım evet evet alıştım tam derken iş çıktı şimdi de evli ve çalışan olmaya alışmaya çalışıyorum
Ahaha işe girmesem bu kez kesin istiyordum ama işe girdim artık
Fakaaaat 11 gün geciktim bu konu beni düşündürüyor
Canım nohut ıslattım sabah okula gitmeden sanırım onu yapacağım etin çözülmesini bekliyorum.
KarKralicesi masallah o zaman
yildonumunuz varmis.. eski gelinmi oluyoruz nenehirnil111 gribi atlattim cok sukur canin ya, 3-4 gun bogaz aagrisi,halsizlik falan biraz yordu beni, ilac icemeyince atlatmak zormus
Dur bakalım ben daha o raddeye gelmedim uslu uslu gidiyorum ne zaman çileden çıkarım acabaAyy evli ve çalışan olmaya çalışmak hepten beter... Bazen başımı alıp gidesim geliyor :)))
Kız evde olsam uğraşırım da 1 çeşit yemeği zaten zor yapıyorum, şimdi birde ona ayrı kendime ayrı pek uğraşamam yaaaaBazen ben onun sevp benm sevmedigim bi yemek yapnca yanına da kendi sevdgm onun sevmediği yemeği yapyrm
Mutella yaaaa bak hadi hayirlisi :) olurmu olur, 2015lilerden bebis bekliyoruz artik belirti varmi bari
Hehehe aman çıkma canım relax, bende doğum iznine ayrılcam diye susuyorum gün sayıyorum bakalım çok sakinim :)))Teyzesinin miniği nasıl bakayım geliyor sanki ufak ufak
Dur bakalım ben daha o raddeye gelmedim uslu uslu gidiyorum ne zaman çileden çıkarım acaba
canim musakkanin patateslisini denedinmi hic. cok fazla yapimiyor diye biliyorum orda,daha cok patlicanli yapiliyor. bikmadan yedigim yemeklerdendirKesinlikle, fasulye, dolma biber, patlıcan dönüp dönüp onları yapıyorum baya sıkıldım:)))
değişik şeyler lazım... :)))
Bende yapcamda evde myz gtcek.myz daha belli olmadgndan otyrm dahaKız evde olsam uğraşırım da 1 çeşit yemeği zaten zor yapıyorum, şimdi birde ona ayrı kendime ayrı pek uğraşamam yaaaaAma canım bulgur pilavı istedi gidince yapayım :))) Patlıcanı da musakka yaparım tamamdır..:)
Hehehe aman çıkma canım relax, bende doğum iznine ayrılcam diye susuyorum gün sayıyorum bakalım çok sakinim :)))
Nasılsın canım evlilik nasıl gidiyor çalışıyor musunhoşbuldum canım
Çiği önermiyorlar hamilelikte zaten biliyorsundur canım o yüzden sordum etli çiğköfte hiç yemedim sanırım sevmem deEvet Canm et yemyrm zaten normalde
Sen söyleyince benimde canım çekti limonlu falanHımm anladım kuzum. Bu aralar canım çok fazla kek istiyor artık daha fazla duramadım aldımBakalım vakit bulup ne zaman yaparım
Bence makarnayı sade yap derim kuzum soslar karışırsa yemeğin tadı anlaşılmayabilir
Canım o zaman bu seferlik sade yapCanım bu beşamel soslu patlıcan musakkanın üstüne kaşar peyniri koymasak nasıl olur yiyemiyorum da... Amanin evde süt de yok... yemek iptalSossuz yapayım bende :))
OlsunCanım çok teşekkür ederim evet yarışmaya katılmış gibi oldu biraz
Canım nohut ıslattım sabah okula gitmeden sanırım onu yapacağım etin çözülmesini bekliyorum.
KarKralicesi masallah o zaman
yildonumunuz varmis.. eski gelinmi oluyoruz nenehirnil111 gribi atlattim cok sukur canin ya, 3-4 gun bogaz aagrisi,halsizlik falan biraz yordu beni, ilac icemeyince atlatmak zormus
Canım şöyle yapıyorum o dediğini, kıyma yerine kuşbaşı et koyuyorum, birde patatesleri de kızartıyorum o şekilde eşim de seviyor ama ağır oluyor biraz :)) Yanına yoğurt iyi gider bak :)))k canim musakkanin patateslisini denedinmi hic. cok fazla yapimiyor diye biliyorum orda,daha cok patlicanli yapiliyor. bikmadan yedigim yemeklerdendir
Bi de pilav yapayım bi de salata tamamdırNasılsın canım evlilik nasıl gidiyor çalışıyor musun
Çiği önermiyorlar hamilelikte zaten biliyorsundur canım o yüzden sordum etli çiğköfte hiç yemedim sanırım sevmem de
Sen söyleyince benimde canım çekti limonlu falan
Doğru söylüyorsun olmadı erişte falan kavurayım yanında güzel gider gibiKavrulmuş makarnayı da çok severim zaten ben ne sevmiyorum henüz bulamadım
Canım o zaman bu seferlik sade yapkaşarsız da olabili belki ama kaşar börek gibi bir hale getiriyor sanki makarna da öyleydi yani patlıcanda ilk defa deneyeceğim
OlsunOo senin yemeğin hazır o zaman kuzu afiyet olsun bende pilav üstü olarak çok severim nohutu
Zordur canım sık sık ıhlamur iyi mi hamilelikte bilmiyorum ama içebilsen çok iyi geliyor kışın insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?