2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet canım sende çevrene bakın muhakkak vardır o şekilde satan bir yer

Tantitoniye bayılıyorum zaten indirimi kaçırmıştım geçende denk geldim yine kesinlikle almalıyım dedim. Şuan tantitonide gözüme diktiğim bi silikon kek kalıbı var bayılıyorum ona. Üçgen dilim şeklinde tek tek kesmeye gerek kalmıyor. Bayıldım ona

Sanırım yakisiyo ama patlicanla pek yakstramdm düşününce

Hımm anladım kuzum. Bu aralar canım çok fazla kek istiyor artık daha fazla duramadım aldım Bakalım vakit bulup ne zaman yaparım

Bence makarnayı sade yap derim kuzum soslar karışırsa yemeğin tadı anlaşılmayabilir

Canım bu beşamel soslu patlıcan musakkanın üstüne kaşar peyniri koymasak nasıl olur yiyemiyorum da... Amanin evde süt de yok... yemek iptal Sossuz yapayım bende :))

Canım çok teşekkür ederim evet yarışmaya katılmış gibi oldu biraz

Mutella

aa mutim hos geldiin
ozlettin kendini yahuu
Hoşbuldum ben de özledim valla çok

Çok teşekkürler canım evet evet alıştım tam derken iş çıktı şimdi de evli ve çalışan olmaya alışmaya çalışıyorum

ay dur ben bunu okumamisim.
onceliklee isin hayirli olsun kuzum
diger mesajda kizlaaar yazisini gorunce, dedim hamilemi ki
hayirlisi hayirlisi :)

bilgisayar alanizada ayrica bi sevindim :)

Ahaha işe girmesem bu kez kesin istiyordum ama işe girdim artık
Fakaaaat 11 gün geciktim bu konu beni düşündürüyor

Canım nohut ıslattım sabah okula gitmeden sanırım onu yapacağım etin çözülmesini bekliyorum.

Aynen ya bnde degsk şeyler yemeyi seviyorum esimde bilindik şeyleri sklyo insan her zaman aynı seylerdende
Kesinlikle, fasulye, dolma biber, patlıcan dönüp dönüp onları yapıyorum baya sıkıldım:)))
değişik şeyler lazım... :)))

KarKralicesi masallah o zaman
yildonumunuz varmis.. eski gelinmi oluyoruz ne nehirnil111 gribi atlattim cok sukur canin ya, 3-4 gun bogaz aagrisi,halsizlik falan biraz yordu beni, ilac icemeyince atlatmak zormus

Ayy evli ve çalışan olmaya çalışmak hepten beter... Bazen başımı alıp gidesim geliyor :)))

Mutella yaaaa bak hadi hayirlisi :) olurmu olur, 2015lilerden bebis bekliyoruz artik belirti varmi bari

yildonumunuz varmis.. eski gelinmi oluyoruz ne nehirnil111 gribi atlattim cok sukur canin ya, 3-4 gun bogaz aagrisi,halsizlik falan biraz yordu beni, ilac icemeyince atlatmak zormus

Teyzesinin miniği nasıl bakayım geliyor sanki ufak ufak
Ayy evli ve çalışan olmaya çalışmak hepten beter... Bazen başımı alıp gidesim geliyor :)))
Dur bakalım ben daha o raddeye gelmedim uslu uslu gidiyorum ne zaman çileden çıkarım acaba

Bazen ben onun sevp benm sevmedigim bi yemek yapnca yanına da kendi sevdgm onun sevmediği yemeği yapyrm
Kız evde olsam uğraşırım da 1 çeşit yemeği zaten zor yapıyorum, şimdi birde ona ayrı kendime ayrı pek uğraşamam yaaaa Ama canım bulgur pilavı istedi gidince yapayım :))) Patlıcanı da musakka yaparım tamamdır..:)

Teyzesinin miniği nasıl bakayım geliyor sanki ufak ufak

Dur bakalım ben daha o raddeye gelmedim uslu uslu gidiyorum ne zaman çileden çıkarım acaba
Hehehe aman çıkma canım relax, bende doğum iznine ayrılcam diye susuyorum gün sayıyorum bakalım çok sakinim :)))

k
Kesinlikle, fasulye, dolma biber, patlıcan dönüp dönüp onları yapıyorum baya sıkıldım:)))
değişik şeyler lazım... :)))
canim musakkanin patateslisini denedinmi hic. cok fazla yapimiyor diye biliyorum orda,daha cok patlicanli yapiliyor. bikmadan yedigim yemeklerdendir

Bende yapcamda evde myz gtcek.myz daha belli olmadgndan otyrm daha

Hehehe aman çıkma canım relax, bende doğum iznine ayrılcam diye susuyorum gün sayıyorum bakalım çok sakinim :)))

Öğrencilerim delirtiyor bazen ama henüz çok sinirlenmedim onlara karşı
Sen ne iş yapıyorsun canım

hoşbuldum canım
Nasılsın canım evlilik nasıl gidiyor çalışıyor musun
Evet Canm et yemyrm zaten normalde
Çiği önermiyorlar hamilelikte zaten biliyorsundur canım o yüzden sordum etli çiğköfte hiç yemedim sanırım sevmem de
Sen söyleyince benimde canım çekti limonlu falan

Doğru söylüyorsun olmadı erişte falan kavurayım yanında güzel gider gibi Kavrulmuş makarnayı da çok severim zaten ben ne sevmiyorum henüz bulamadım

Canım bu beşamel soslu patlıcan musakkanın üstüne kaşar peyniri koymasak nasıl olur yiyemiyorum da... Amanin evde süt de yok... yemek iptal Sossuz yapayım bende :))
Canım o zaman bu seferlik sade yapkaşarsız da olabili belki ama kaşar börek gibi bir hale getiriyor sanki makarna da öyleydi yani patlıcanda ilk defa deneyeceğim
Canım çok teşekkür ederim evet yarışmaya katılmış gibi oldu biraz

Canım nohut ıslattım sabah okula gitmeden sanırım onu yapacağım etin çözülmesini bekliyorum.
Olsun Oo senin yemeğin hazır o zaman kuzu afiyet olsun bende pilav üstü olarak çok severim nohutu

Zordur canım sık sık ıhlamur iyi mi hamilelikte bilmiyorum ama içebilsen çok iyi geliyor kışın insana

k canim musakkanin patateslisini denedinmi hic. cok fazla yapimiyor diye biliyorum orda,daha cok patlicanli yapiliyor. bikmadan yedigim yemeklerdendir
Canım şöyle yapıyorum o dediğini, kıyma yerine kuşbaşı et koyuyorum, birde patatesleri de kızartıyorum o şekilde eşim de seviyor ama ağır oluyor biraz :)) Yanına yoğurt iyi gider bak :)))

Bi de pilav yapayım bi de salata tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…