2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Öğrencilerim delirtiyor bazen ama henüz çok sinirlenmedim onlara karşı
Sen ne iş yapıyorsun canım
Dediğim gibi onlar ayrı bi ilgi ve sabır ister üstesinden gelirsin İnşAllah canım...
Bende adliyede çalışıyorum katibim (yaz kızım )

Bende yemedm hiç böylesi güzel oburunu denemeye gerek yok

Hmmm makarnayı bende denemiştim de musakkayı denemedim... Eşim makarnayı pek sevmemişti o zaman bunu hepten sevmez :)))

Mutella ay dur gelmesin daha
Azcik.daha dursa iyi olur Rabbim bilir tabi :)
ama az kaldi nasipse :)

canim sabah yap ilk idrarinla. daha garanti :)
hayirlisi artik, ise yeni baslayinca insan.biraz calisayim istiyor, ama hayirlisi :)

Bi de pilav yapayım bi de salata tamamdır
Daha ne olsun canım Eşim nohutu hiç sevmiyor ben çok severim yapardım bak onu da ne az yemek yiyor benim koca ya ona özenli liste hazırlıyorum mübarek
iyiyim canım sen nasılsın.
evet calışıyorum
evlilikte fena degil

Bende iyiyim canım çok şükürMesleğin nedir yoğun musun evlilikle beraber yorar insanı bazen tabi

Ah be yağmur mahvoldu camlarım yaa pazar günü kahvaltıya misafirim vardı

Hmmm makarnayı bende denemiştim de musakkayı denemedim... Eşim makarnayı pek sevmemişti o zaman bunu hepten sevmez :)))
Çok yakışıyor fırında makarnaya ya neden sevmedi ki acep bu erkekler bazen ilginç şeyleri beğenip beğenmemezlik yapabiliyor işte

muhasebe canım
yoruyoda. işte ayrı bi iyi geliyo ya.
seviyorum ben calışmayı.
sen calışıyomusun

Mutella ay dur gelmesin daha
Azcik.daha dursa iyi olur Rabbim bilir tabi :)
ama az kaldi nasipse :)

canim sabah yap ilk idrarinla. daha garanti :)
hayirlisi artik, ise yeni baslayinca insan.biraz calisayim istiyor, ama hayirlisi :)
Ya bi de geçen cumartesi zararlı bişeyler yaptım ondan korkuyorum

Çok yakışıyor fırında makarnaya ya neden sevmedi ki acep bu erkekler bazen ilginç şeyleri beğenip beğenmemezlik yapabiliyor işte
Diyorum ya öyle sıradan yemekler yapacaksın ona alengirli yemekleri sevmiyor :) Alışık olmadığından sanırım

muhasebe canım
yoruyoda. işte ayrı bi iyi geliyo ya.
seviyorum ben calışmayı.
sen calışıyomusun
Benimde muhasebe canım insanın beyni hesap kitap işlerinde yoruluyor Bende evde duramazdım herhalde hafta sonu bile işlerim bittiğinde film izlemek falan bir süre sonra sıkıyor kendimi dışarı atasım geliyor

Dediğim gibi onlar ayrı bi ilgi ve sabır ister üstesinden gelirsin İnşAllah canım...
Bende adliyede çalışıyorum katibim (yaz kızım )

Aa ne güzel :)
Sabır ve enerji isteyen çok güzel bi iş ama çok şükür inşallah hamile değilimdir hayırlısı olsun da

Benimde muhasebe canım insanın beyni hesap kitap işlerinde yoruluyor Bende evde duramazdım herhalde hafta sonu bile işlerim bittiğinde film izlemek falan bir süre sonra sıkıyor kendimi dışarı atasım geliyor
helede ay sonu dahada fena oluyor
meslektaşız

Ay benimki de her şeyi yer

duman91 he etle agir olur canim.
bn kiymayla yapiyorum,firindn cikmasina 10-15dk kala uzerine yogurtlu yumurta dokuyorum .
bazen hepsini birden pisiiyorum,oyle daha guzel oluyo ssanki,
ve evet genelde yogurtla servis edilir ama bana yogurtsuzda gayet guzel geliyo, olsada yesek

Diyorum ya öyle sıradan yemekler yapacaksın ona alengirli yemekleri sevmiyor :) Alışık olmadığından sanırım
Evet erkekler maalesef annelerin yaptığı şeyler doğrultusunda ilerlemeyi seviyor damak tatları ona adapte olmuş durumda Allahtan kayınvalidem çok yemek yapmamış o yüzden pek ayırt etmeden enteresan denemelerimi yiyor eşim Bazı yemekleri kesin kötü yemiş ondan sevmiyor diyorum bir tat diyorum yok inat tatsa belki de benim elimden yiyince bayılacak mesela nohut,mantar,bamya yani ben bayılırım ya hele bamya limonlu falan mantar soslu olarak off annemlerde yemeyle geçiştircem artık

Ay benimki de her şeyi yer
Bizim paşa maalesef önceden yemek seçmiyorum hiç derdi ama sanırım yemek olarak pek bilmediğinden yediğini sanıyormuş bir gün pazar gittik bezelye alayım dedim olsa da olur ama başka bir şey yap dedi bamya dedim burun kıvırdı ee mantardan nefret ediyor biliyorum ee ben ne yapayım kış geliyor artık ıspanak yer dururuz

oo hosgeldın gelın hanım haddı bakalım testı almıssın hayırlısı olsun sonucu bıze bıldır ama

Bende katılabilirmiyim.
08/10/2014
hosgeldın :)

Evet canım dönen al almışken. ben eve gidiyorum yarın görüşürüz. Böyle ev yemek derdi olmasa ne güzel olurdu hayaller işte
tamam canım gorusuruz :)

ınsallah :) ahh bu ay olsa tam denk gelırr dımı he bende hafıf desenlı gıyerım :) ayy sız patlıcan derken canım cektı ama ali nazik iztedi canım o ayrı musakkada olur gercı besamellıde guzel olur tahmınen

aa evet gormustum onuda bende kalıp cokta kek yapmıyorum pek kilo almamak ıcın en son brownı yapmıstım oda borcamda ama ne zamandır canım ıstıyo

KarKralicesi masallah o zaman
yildonumunuz varmis.. eski gelinmi oluyoruz ne nehirnil111 gribi atlattim cok sukur canin ya, 3-4 gun bogaz aagrisi,halsizlik falan biraz yordu beni, ilac icemeyince atlatmak zormus
ayy tutkum pazar gunu esımle dısarı cıkıyoruz ben bıleklıgımı severek aldım saatle yan yana takmak hosuma gıdıyo.. taktım esım geldı bu kıyafetle gıtmemıs yenı gelın gıbı oldu dedı o an acı gercekle karsılastım ben artık yenı gelın degılım hee birde 'kadın' kelimesine alısamamıstım zoruma gıdıyodu hatta bana dememısler gıbı gelıyodu sımdı alıstım hele cocuk fıkrınden sonra tam alısmıs oldum
ayy hala ust komsu teyzenın gelıp ' kac zamandır gıdeyım şu kadına ayıp oldu dıyıp duruyorum' demesını unutamıyorum o kadın ben mıyım dıye ne zoruma gıtmıstı bide teyze her cumlesınde benım ıcın kadın kadın dıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…