- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
iyiyim canım sen nasılsın.Nasılsın canım evlilik nasıl gidiyor çalışıyor musun
Dediğim gibi onlar ayrı bi ilgi ve sabır ister üstesinden gelirsin İnşAllah canım...Öğrencilerim delirtiyor bazen ama henüz çok sinirlenmedim onlara karşı
Sen ne iş yapıyorsun canım
Bende yemedm hiç böylesi güzel oburunu denemeye gerek yokNasılsın canım evlilik nasıl gidiyor çalışıyor musun
Çiği önermiyorlar hamilelikte zaten biliyorsundur canım o yüzden sordum etli çiğköfte hiç yemedim sanırım sevmem de
Sen söyleyince benimde canım çekti limonlu falan
Doğru söylüyorsun olmadı erişte falan kavurayım yanında güzel gider gibiKavrulmuş makarnayı da çok severim zaten ben ne sevmiyorum henüz bulamadım
Canım o zaman bu seferlik sade yapkaşarsız da olabili belki ama kaşar börek gibi bir hale getiriyor sanki makarna da öyleydi yani patlıcanda ilk defa deneyeceğim
OlsunOo senin yemeğin hazır o zaman kuzu afiyet olsun bende pilav üstü olarak çok severim nohutu
Zordur canım sık sık ıhlamur iyi mi hamilelikte bilmiyorum ama içebilsen çok iyi geliyor kışın insana
Hmmm makarnayı bende denemiştim de musakkayı denemedim... Eşim makarnayı pek sevmemişti o zaman bunu hepten sevmez :)))Nasılsın canım evlilik nasıl gidiyor çalışıyor musun
Çiği önermiyorlar hamilelikte zaten biliyorsundur canım o yüzden sordum etli çiğköfte hiç yemedim sanırım sevmem de
Sen söyleyince benimde canım çekti limonlu falan
Doğru söylüyorsun olmadı erişte falan kavurayım yanında güzel gider gibiKavrulmuş makarnayı da çok severim zaten ben ne sevmiyorum henüz bulamadım
Canım o zaman bu seferlik sade yapkaşarsız da olabili belki ama kaşar börek gibi bir hale getiriyor sanki makarna da öyleydi yani patlıcanda ilk defa deneyeceğim
OlsunOo senin yemeğin hazır o zaman kuzu afiyet olsun bende pilav üstü olarak çok severim nohutu
Zordur canım sık sık ıhlamur iyi mi hamilelikte bilmiyorum ama içebilsen çok iyi geliyor kışın insana
Daha ne olsun canımBi de pilav yapayım bi de salata tamamdır
iyiyim canım sen nasılsın.
evet calışıyorum
evlilikte fena degil
Çok yakışıyor fırında makarnaya ya neden sevmedi ki acep bu erkekler bazen ilginç şeyleri beğenip beğenmemezlik yapabiliyor işteHmmm makarnayı bende denemiştim de musakkayı denemedim... Eşim makarnayı pek sevmemişti o zaman bunu hepten sevmez :)))
muhasebe canımDaha ne olsun canımEşim nohutu hiç sevmiyor ben çok severim yapardım bak onu da ne az yemek yiyor benim koca ya ona özenli liste hazırlıyorum mübarek
Bende iyiyim canım çok şükürMesleğin nedir yoğun musun evlilikle beraber yorar insanı bazen tabi
Ah be yağmur mahvoldu camlarım yaa pazar günü kahvaltıya misafirim vardı
Ya bi de geçen cumartesi zararlı bişeyler yaptım ondan korkuyorumMutella ay dur gelmesin daha
Azcik.daha dursa iyi olur Rabbim bilir tabi :)
ama az kaldi nasipse :)
canim sabah yap ilk idrarinla. daha garanti :)
hayirlisi artik, ise yeni baslayinca insan.biraz calisayim istiyor, ama hayirlisi :)
Diyorum ya öyle sıradan yemekler yapacaksın ona alengirli yemekleri sevmiyor :) Alışık olmadığından sanırımÇok yakışıyor fırında makarnaya ya neden sevmedi ki acep bu erkekler bazen ilginç şeyleri beğenip beğenmemezlik yapabiliyor işte
Benimde muhasebe canım insanın beyni hesap kitap işlerinde yoruluyormuhasebe canım
yoruyoda. işte ayrı bi iyi geliyo ya.
seviyorum ben calışmayı.
sen calışıyomusun
Dediğim gibi onlar ayrı bi ilgi ve sabır ister üstesinden gelirsin İnşAllah canım...
Bende adliyede çalışıyorum katibim (yaz kızım )
helede ay sonu dahada fena oluyorBenimde muhasebe canım insanın beyni hesap kitap işlerinde yoruluyorBende evde duramazdım herhalde hafta sonu bile işlerim bittiğinde film izlemek falan bir süre sonra sıkıyor kendimi dışarı atasım geliyor
Ay benimki de her şeyi yerDaha ne olsun canımEşim nohutu hiç sevmiyor ben çok severim yapardım bak onu da ne az yemek yiyor benim koca ya ona özenli liste hazırlıyorum mübarek
Bende iyiyim canım çok şükürMesleğin nedir yoğun musun evlilikle beraber yorar insanı bazen tabi
Evet erkekler maalesef annelerin yaptığı şeyler doğrultusunda ilerlemeyi seviyor damak tatları ona adapte olmuş durumda Allahtan kayınvalidem çok yemek yapmamış o yüzden pek ayırt etmeden enteresan denemelerimi yiyor eşimDiyorum ya öyle sıradan yemekler yapacaksın ona alengirli yemekleri sevmiyor :) Alışık olmadığından sanırım
Bizim paşa maalesef önceden yemek seçmiyorum hiç derdi ama sanırım yemek olarak pek bilmediğinden yediğini sanıyormuş bir gün pazar gittik bezelye alayım dedim olsa da olur ama başka bir şey yap dedi bamya dedim burun kıvırdı ee mantardan nefret ediyor biliyorum ee ben ne yapayım kış geliyor artık ıspanak yer dururuzAy benimki de her şeyi yer
oo hosgeldın gelın hanımSelam kızlaar
Nasılsınız hepinizi çok özledim. Yakında bilgisayar alıyorum inşallah daha sık geleceğim o zaman.
Öncelikle hayatımdaki değişikliklerden bahsedeyim,artık çalışan bi bayanımücretli öğretmenlik yapıyorum engelli okulunda hafif zihinsel engelli öğrencilerim var 8 tane, hala hamile değilim, neredeyse 4 aylık evliyim, saygılar
hosgeldın :)Bende katılabilirmiyim.
08/10/2014
tamam canım gorusuruz :)Evet canım dönen al almışken. ben eve gidiyorum yarın görüşürüz. Böyle ev yemek derdi olmasa ne güzel olurdu hayaller işte
ınsallah :) ahh bu ay olsaEvetAnladım canım inşallah montun hamişliğe denk gelsin emi Bende desenli olsa da karman çorman değildir ilk defa geçen gün çiçekli giydim
Biz beşamel soslu patlıcan musakkadan bahsediyoruz onu yapabilirsin canımbende kuru fasulye var onu ıslatman gerekirdi geç kaldık
Hoşgeldin canımMutluluklar dilerim
Al gitsin canım etsiz değil mi
aa evet gormustum onuda
Evet canım sende çevrene bakın muhakkak vardır o şekilde satan bir yer
Tantitoniye bayılıyorum zaten indirimi kaçırmıştım geçende denk geldim yine kesinlikle almalıyım dedim. Şuan tantitonide gözüme diktiğim bi silikon kek kalıbı var bayılıyorum ona. Üçgen dilim şeklinde tek tek kesmeye gerek kalmıyor. Bayıldım ona
Hımm anladım kuzum. Bu aralar canım çok fazla kek istiyor artık daha fazla duramadım aldımBakalım vakit bulup ne zaman yaparım
Bence makarnayı sade yap derim kuzum soslar karışırsa yemeğin tadı anlaşılmayabilir
ayy tutkum pazar gunu esımle dısarı cıkıyoruz ben bıleklıgımı severek aldım saatle yan yana takmak hosuma gıdıyo.. taktım esım geldı bu kıyafetle gıtmemıs yenı gelın gıbı oldu dedıKarKralicesi masallah o zaman
yildonumunuz varmis.. eski gelinmi oluyoruz nenehirnil111 gribi atlattim cok sukur canin ya, 3-4 gun bogaz aagrisi,halsizlik falan biraz yordu beni, ilac icemeyince atlatmak zormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?