2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ahaha ay kıyamam sen ona sevdirirsin bence

Aaa tabikisii bildiririm hoşbuldum şekerim

Off deme deme çok severim limonlu kekii

Mutella
zararli ?
hamis kalabilirim anlaminda zararlimi, yoksa neden bilmem agir kaldirmak gibi zzarrli bisimi.
zararli deyince ilk o geldi aklima

Evet inşallah bu ay olur Ali nazikte güzel tabi Bence de olur gibi olmazsa üstünden beşamellerini sıyırırım
Ahaha ay kıyamam sen ona sevdirirsin bence
Bence de denese sevecek

Off deme deme çok severim limonlu kekii

Bende seviyorum sade kek çok yemem ama böyle olunca bir hoş oluyor

Yazarken çenem yorulmuşta konuşmuşum gibi hissediyorum içimden konuşuyorum galiba yazarken

Ben çok severim ama yaptım mı da yiyemiyorum 1 dilim yerim bi daha dönüp bakmam öyle de bir huyum var

Evet inşallah bu ay olur Ali nazikte güzel tabi Bence de olur gibi olmazsa üstünden beşamellerini sıyırırım

Bence de denese sevecek

Kesinlikle kuzum yanına sıcacık bir çay ohh miss

MutluBulut_
ay edam Allahta seni guldursun, komsumun dedigi hakkaten okurken bile tersime gidiyor
bnde sevmiyorum kadin denmesini,sen alismissin ben hala alisammdim.
esim dalga geciyor tamam kizsin sen kiz diye

esinde farkinda he yeni gelin olmadiginin
olsun daha cocuk yok madem.bir yenilik var yine

yeni gelin
bizde henüz düşünmüyoruz

Ah be yağmur mahvoldu camlarım yaa pazar günü kahvaltıya misafirim vardı
hıc dert etme canım hava sartları malum artık cok dogal :)

Bence de denese sevecek

Aminn olur olur hatta patlıcanım olsa yapıcam kalkıp neyse benımde mıs gıbı nohutum olacak

Yazarken çenem yorulmuşta konuşmuşum gibi hissediyorum içimden konuşuyorum galiba yazarken
bende konusuyorumda

Ben çok severim ama yaptım mı da yiyemiyorum 1 dilim yerim bi daha dönüp bakmam öyle de bir huyum var
oo huyun guzelmıs o zaman ben zor tutuyorum kendımı bide elmalı kurabıye ıstıyo canım ama yok yok

Çokta güzel olurdu kuzum

Bebiş mi geliyor acep bu kadar çok şey canın istediğine göre Gerçi bu aralar bende öyleyim. Reglim yeni bitti hep canım bişeyler istiyor. Arkadaşlarım takılıyorlar hamile misin kız yoksa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…