Bizim paşa maalesef önceden yemek seçmiyorum hiç derdi ama sanırım yemek olarak pek bilmediğinden yediğini sanıyormuş bir gün pazar gittik bezelye alayım dedim olsa da olur ama başka bir şey yap dedi bamya dedim burun kıvırdı ee mantardan nefret ediyor biliyorum ee ben ne yapayım kış geliyor artık ıspanak yer dururuz
Bence de kalsınBende yemedm hiç böylesi güzel oburunu denemeye gerek yok
helede ay sonu dahada fena oluyor
meslektaşız
oo hosgeldın gelın hanımhaddı bakalım testı almıssın hayırlısı olsun sonucu bıze bıldır ama
hosgeldın :)
tamam canım gorusuruz :)
ınsallah :) ahh bu ay olsatam denk gelırr dımı he bende hafıf desenlı gıyerım :) ayy sız patlıcan derken canım cektı ama ali nazik iztedi canım o ayrı musakkada olur gercı besamellıde guzel olur tahmınen
aa evet gormustum onudabende kalıp cokta kek yapmıyorum pek kilo almamak ıcın en son brownı yapmıstım oda borcamda ama ne zamandır canım ıstıyo
ayy tutkum pazar gunu esımle dısarı cıkıyoruz ben bıleklıgımı severek aldım saatle yan yana takmak hosuma gıdıyo.. taktım esım geldı bu kıyafetle gıtmemıs yenı gelın gıbı oldu dedıo an acı gercekle karsılastım ben artık yenı gelın degılım hee birde 'kadın' kelimesine alısamamıstım zoruma gıdıyodu hatta bana dememısler gıbı gelıyodu sımdı alıstım hele cocuk fıkrınden sonra tam alısmıs oldum
ayy hala ust komsu teyzenın gelıp ' kac zamandır gıdeyım şu kadına ayıp oldu dıyıp duruyorum' demesını unutamıyorumo kadın ben mıyım dıye ne zoruma gıtmıstı bide teyze her cumlesınde benım ıcın kadın kadın dıyodu
Nasılsın canım evlilik nasıl gidiyor çalışıyor musun
Çiği önermiyorlar hamilelikte zaten biliyorsundur canım o yüzden sordum etli çiğköfte hiç yemedim sanırım sevmem de
Sen söyleyince benimde canım çekti limonlu falan
Doğru söylüyorsun olmadı erişte falan kavurayım yanında güzel gider gibiKavrulmuş makarnayı da çok severim zaten ben ne sevmiyorum henüz bulamadım
Canım o zaman bu seferlik sade yapkaşarsız da olabili belki ama kaşar börek gibi bir hale getiriyor sanki makarna da öyleydi yani patlıcanda ilk defa deneyeceğim
OlsunOo senin yemeğin hazır o zaman kuzu afiyet olsun bende pilav üstü olarak çok severim nohutu
Zordur canım sık sık ıhlamur iyi mi hamilelikte bilmiyorum ama içebilsen çok iyi geliyor kışın insana
Mutella
zararli ?
hamis kalabilirim anlaminda zararlimi, yoksa neden bilmem agir kaldirmak gibi zzarrli bisimi.
zararli deyince ilk o geldi aklima
Evet inşallah bu ay olurınsallah :) ahh bu ay olsatam denk gelırr dımı he bende hafıf desenlı gıyerım :) ayy sız patlıcan derken canım cektı ama ali nazik iztedi canım o ayrı musakkada olur gercı besamellıde guzel olur tahmınen
Bence de denese sevecekAhaha ay kıyamam sen ona sevdirirsin bence
Off deme deme çok severim limonlu kekii
Ahahaha ben deYazarken çenem yorulmuşta konuşmuşum gibi hissediyorum içimden konuşuyorum galiba yazarken
oo hosgeldın gelın hanımhaddı bakalım testı almıssın hayırlısı olsun sonucu bıze bıldır ama
hosgeldın :)
tamam canım gorusuruz :)
ınsallah :) ahh bu ay olsatam denk gelırr dımı he bende hafıf desenlı gıyerım :) ayy sız patlıcan derken canım cektı ama ali nazik iztedi canım o ayrı musakkada olur gercı besamellıde guzel olur tahmınen
aa evet gormustum onudabende kalıp cokta kek yapmıyorum pek kilo almamak ıcın en son brownı yapmıstım oda borcamda ama ne zamandır canım ıstıyo
ayy tutkum pazar gunu esımle dısarı cıkıyoruz ben bıleklıgımı severek aldım saatle yan yana takmak hosuma gıdıyo.. taktım esım geldı bu kıyafetle gıtmemıs yenı gelın gıbı oldu dedıo an acı gercekle karsılastım ben artık yenı gelın degılım hee birde 'kadın' kelimesine alısamamıstım zoruma gıdıyodu hatta bana dememısler gıbı gelıyodu sımdı alıstım hele cocuk fıkrınden sonra tam alısmıs oldum
ayy hala ust komsu teyzenın gelıp ' kac zamandır gıdeyım şu kadına ayıp oldu dıyıp duruyorum' demesını unutamıyorumo kadın ben mıyım dıye ne zoruma gıtmıstı bide teyze her cumlesınde benım ıcın kadın kadın dıyodu
aynen. cocuk varmı?Bence de kalsın
Evet ay sonu ay başı o kısım ölüm gibi toparlanana kadar ay ortası geliyor nefes aldığım 1 hafta falan
Kesinlikle kuzum yanına sıcacık bir çay ohh missEvet inşallah bu ay olurAli nazikte güzel tabi Bence de olur gibi olmazsa üstünden beşamellerini sıyırırım
Bence de denese sevecek
Bende seviyorum sade kek çok yemem ama böyle olunca bir hoş oluyor
Demek ki tek değilmişimAhahaha ben de
Biz henüz 4.ayımıza gireceğiz canım evlilikte yeniyiz yani şuan için düşünmüyoruz önümüzde zamanlar inşallah Rabbimin izniyleaynen. cocuk varmı?
Kesinlikle kuzum yanına sıcacık bir çay ohh miss
yeni gelinDemek ki tek değilmişim
Biz henüz 4.ayımıza gireceğiz canım evlilikte yeniyiz yani şuan için düşünmüyoruz önümüzde zamanlar inşallah Rabbimin izniyleSenin var mı
Karşılıklı içerdik bir güzel kuzum
Hayırlı zamanda olsun canımyeni gelin
bizde henüz düşünmüyoruz
hıc dert etme canım hava sartları malum artık cok dogal :)Ah be yağmur mahvoldu camlarım yaa pazar günü kahvaltıya misafirim vardı
AminnEvet inşallah bu ay olurAli nazikte güzel tabi Bence de olur gibi olmazsa üstünden beşamellerini sıyırırım
Bence de denese sevecek
Bende seviyorum sade kek çok yemem ama böyle olunca bir hoş oluyor
bendeYazarken çenem yorulmuşta konuşmuşum gibi hissediyorum içimden konuşuyorum galiba yazarken
oo huyun guzelmıs o zaman
Ben çok severim ama yaptım mı da yiyemiyorum 1 dilim yerim bi daha dönüp bakmam öyle de bir huyum var
amin hepimiz içinde öyle olsunHayırlı zamanda olsun canımYeni gelinim hala dimi sanki geçiyor gibi yeni gelinlik ünvanı ne kadar sürer ki
Demek ki tek değilmişim
Biz henüz 4.ayımıza gireceğiz canım evlilikte yeniyiz yani şuan için düşünmüyoruz önümüzde zamanlar inşallah Rabbimin izniyleSenin var mı
Karşılıklı içerdik bir güzel kuzum
hıc dert etme canım hava sartları malum artık cok dogal :)
Aminnolur olur hatta patlıcanım olsa yapıcam kalkıp neyse benımde mıs gıbı nohutum olacak
bendekonusuyorumda
oo huyun guzelmıs o zamanben zor tutuyorum kendımı bide elmalı kurabıye ıstıyo canım ama yok yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?