- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Çok özendirdik vallahi burada konuşunca acıkıyorum yaAminnolur olur hatta patlıcanım olsa yapıcam kalkıp neyse benımde mıs gıbı nohutum olacak
bendekonusuyorumda
nehirnil111 aynen ya
birde sekilden sekile giriyorum yazarken, sanki yanimdasiniz ,mimiklerle yaziyorum
dımıMutluBulut_
ay edam Allahta seni guldursun, komsumun dedigi hakkaten okurken bile tersime gidiyor
bnde sevmiyorum kadin denmesini,sen alismissin ben hala alisammdim.
esim dalga geciyor tamam kizsin sen kiz diye
esinde farkinda he yeni gelin olmadiginin
olsun daha cocuk yok madem.bir yenilik var yine
Rabbim ne zaman ol derseamin hepimiz içinde öyle olsun
bi zamanı yok sanırım bence zannımca
Çokta güzel olurdu kuzum
Bebiş mi geliyor acep bu kadar çok şey canın istediğine göreGerçi bu aralar bende öyleyim. Reglim yeni bitti hep canım bişeyler istiyor. Arkadaşlarım takılıyorlar hamile misin kız yoksa diye
Çok özendirdik vallahi burada konuşunca acıkıyorum yaSenin çok güzel nohutun var boşver şimdi onları bak Muti de nohut yapacakmış benimki başka bahara kaldı anneme söyleyeyim de bir gittiğimizde yapsın Demek tek değilim
Bende bende mutluluk kızgınlık herşey oluyor mimikler konuşuyoracaba müdürüm suratımı nasıl görüyor
Dimi bence de kadın nedir bende tuhaf olurdumdımıalıstım ya son haftalarda garıpsemıyorum eskısı gıbı
evet evet kızsın
tutkum cocuk olunca eskıyeceksek ben eskı gelın olmaya razıyımayy bır ıkı ayda costum farkındamısın cocukta cocuk Allah aratmasın
nehirnil111 kız dur daha bız eskıdıgımızı kabul edemedık tabı yenısın hele bı 2016 lılar evlensın
Bir hışımla yazı yazan suratı şebek gibi kulaklarında falanhaha
Disardan ne halde ggorundugumuzu tahmin edebiliyorum
inasallah kız olsa keske
Çokta güzel olurdu kuzum
Bebiş mi geliyor acep bu kadar çok şey canın istediğine göreGerçi bu aralar bende öyleyim. Reglim yeni bitti hep canım bişeyler istiyor. Arkadaşlarım takılıyorlar hamile misin kız yoksa diye
bende toktum az once ıg de gordun mu bır dılım ekmek yedım bol kalorılı yıneÇok özendirdik vallahi burada konuşunca acıkıyorum yaSenin çok güzel nohutun var boşver şimdi onları bak Muti de nohut yapacakmış benimki başka bahara kaldı anneme söyleyeyim de bir gittiğimizde yapsın Demek tek değilim
Bende bende mutluluk kızgınlık herşey oluyor mimikler konuşuyoracaba müdürüm suratımı nasıl görüyor
alısıcan sende napıcan artık hep duyucazDimi bence de kadın nedir bende tuhaf olurdumEşime adam falan diyemiyorum koca insanlara amcalara söyleniyor gibi geliyor Bizim adam var ya bizim adam
Bakmamak gerek öyle şeylere bende bakıyorum yemektenerdeyiz falan var neler var Allahımbende toktum az once ıg de gordun mu bır dılım ekmek yedım bol kalorılı yıneama konusunca yememıs gıbı acıktım amanın abooo yıyelı 2 saatı coktan gecmıs yazarken anlamadım saatlerın gectıgının masallah bugun kalabalıktık dızıde yarım kalmıs nohutlar kurular ohh ohh kıs geldı ya gercı ben yazda yapıyorum tuh esın zorlada olsa yemez mı nohut
bı yandada yenı gelınlıkten cıkmak guzel ama heMutluBulut_ amiin canim insallah :)
ckcuk.olunca eskinirmi bilmem ama bana kalsa torun torba bile olsa hala yeni gelin olarak kabul ederim kendimi
bilmiyorum kabullenemiyorum
nehirnil111
orasi kesin
alısıcan sende napıcan artık hep duyucazhe ya adam amca gıbı
kızlar aklıma ne geldıben bekarken hep 2013 gelınlerının sohbetlerını okuyordum cok mutlu oluyodum hayal falan kurup acaba bızım yazdıklarımızı okuyan 2016-2017 gelınlerı falan var mıdır sız mesela bekarken bu topıge gırıp bızım yazdıklarımızı okuyomuyddunuz yoksa tek ben mı yapmısım
Rabbim ne zaman ol derse
Benim canım sürekli bir şey istiyor hep hamile gezmeliydim
inasallah kız olsa keskeama yok bu benım dogustan herseyı ıstıyo canım bırde 1 yıl dıyet yaptım uzun bır suredır agzıma surmedıgım seyler var dımı hemen oraya cekılıyo zaten
bende toktum az once ıg de gordun mu bır dılım ekmek yedım bol kalorılı yıneama konusunca yememıs gıbı acıktım amanın abooo yıyelı 2 saatı coktan gecmıs yazarken anlamadım saatlerın gectıgının masallah bugun kalabalıktık dızıde yarım kalmıs nohutlar kurular ohh ohh kıs geldı ya gercı ben yazda yapıyorum tuh esın zorlada olsa yemez mı nohut
Kolay gelsin canım başarılar Rabbim yardımcın olsunkizlar sohbete doyum olmuyo ama ben kacayim.
yarin nasipse ana okulunda dersim var,azcik yazdiklarimi ogreneyim.
insallah bukez iyi gecer
hepinizi kocaman optumm
Annemde bana yapıyor bazen bunaldığımı farkediyor nasip falan diyip alttan alttan aşılamaya çalışıyorAynen direkt oraya çekiyolar daha durun yeni evliyim diyorum bendeŞuan için düşünmüyoruz ama çevremde çok baskı var. Arkadaşlarım, kayınvalide tarafım falan ilk çocuk için çok beklemeyin diyolar. Hayırlısı diyorum
Bakmamak gerek öyle şeylere bende bakıyorum yemektenerdeyiz falan var neler var AllahımYemez yaparsam da yemiycem der ben uyuz olur sinirlenirim bu sefer
tamam canım gorusuruz :) sana guvenıyorum ve ınanıyorum yarın hersey guzel olacak rahatla olur mu :)kizlar sohbete doyum olmuyo ama ben kacayim.
yarin nasipse ana okulunda dersim var,azcik yazdiklarimi ogreneyim.
insallah bukez iyi gecer
hepinizi kocaman optumm
Aynı şey oluyor işteayy sende sınırlenıyosun demek bı tek ben degılımesım yemıcem dedıgınde banadda gelıyolar sen yemıyeceksınde hepsını ben mı yıyım kılo mu alayım heee dıyorum dayanamıyo
yaa demek tek degılmısım sevındımSanırım
Evet bende gelip okuyordum acaba evlilik nasıl bir şey mutlular mı yemek temizlik nasıl oluyor bir meraktı ki ee bilmediğin bir şey fazlaca merak ediyorsun sonunda yaşadım gördüm
Baskı
Aynen direkt oraya çekiyolar daha durun yeni evliyim diyorum bendeŞuan için düşünmüyoruz ama çevremde çok baskı var. Arkadaşlarım, kayınvalide tarafım falan ilk çocuk için çok beklemeyin diyolar. Hayırlısı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?