2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Aynı şey oluyor işte Kilo almamım tek sebebi eşim bir çok şeyi yarım bırakıyor sabah 1 tane tostu bitiremiyor çöpe gitmesin diyorum
ahh senın esınde mı ben tost yapacagım zaman geceden soruyorum ne kadar yapayım dıye sabah bıtıremedıgınde ben sana sormustum ama dıyorum yıyo tavsıye ederım

ahh senın esınde mı ben tost yapacagım zaman geceden soruyorum ne kadar yapayım dıye sabah bıtıremedıgınde ben sana sormustum ama dıyorum yıyo tavsıye ederım
Yarısını yap diyor yahu tost ekmeğini düşün kare yani yarısını kuş bile yer Sabah sabah yiyemiyormuş iş yerine de götüremiyor saatleri değişti yasak artık öğlene kadar aç duracak

Annem söylemiyor hep nasip kısmet der. Bu zamanlarınızın tadını çıkarın der annem. Çünkü genç yaşta evlenmiş anne olmuş çok yaşayamamış gençliğini o yüzden baskı yapmak istemiyor bu konuda. Kayınvalidem de tam bir torun hastası zaten olsa da sevsem modunda hep. Hele eşimi hiiççç söylemiyorum. Daha balayında başladı biz şu çocuk işini çok uzatmasak olmaz mı lütfeen demelere

Kayınvaliden fena korkmuş kuzum bana kalacak masraflar diye galiba

Herşey iyi güzel hoş. Bende genç anne olmak istiyorum açıkcası ama şartlar her zaman buna izin vermeyebiliyor. Çalışmayan biri olsam, maddi konuda da çok şükür iyiyiz beklemezdım açıkcası. Eve bereket getiriyor resmen bebek

MutluBulut_ Sende tekrardan düşün canım eğer ki her açıdan iyiyseniz sıkıntın yoksa düşünün derim

Yarısını yap diyor yahu tost ekmeğini düşün kare yani yarısını kuş bile yer Sabah sabah yiyemiyormuş iş yerine de götüremiyor saatleri değişti yasak artık öğlene kadar aç duracak
aynı esım ya pankek varya bı ara bana canım pankek ıstedı ama sadece 1 tane yapsana dıyo yav bıldırcın yumurtası mı kırayım yarım yap canım bosever nasılsa yemeyecek sana kalacak :)

Çok güzel gerçekten Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin
Amınn :)

artık dusunuyoruz canım gecen ayın sonundan berı ama bu topıc harıc cevremızekıler bılmıyo hala ıstemıyoruz sanıyolar :) cunku olmuyomu vs derlerse yıpranırım ınsallah Rabbım hayırlı zamanda nasıp eder :)

Kizartma turu seyler sagliksiz oldugu icin canim mumkun oldugunca dikkat etmek lazim ama iste hamilelik de zor insanin her seyi cani cekiyor sonucta :)
Kızlaaaar, valla dediğimi yaptım pazar akşamı yakışıklı kocama kendi ellerimle sofra hazırladım yemekler yaptım.çok şaşırdı ve mutlu oldu,bön bön bakakaldı sofraya grrçekten sen mi yaptın bunları diye yeminler ettim ben yaptım diye

Hadi basladin artk devamını getir canım :))

Hadi basladin artk devamını getir canım :))
şimdilik yardım ala ala yapıcam, bi süre sonra kendim hazırlamaya çalışıcam :))
Menüm:
Fırında tavuklu patates ve biber
Garnitürlü pirinç pilavı
Salata (taze fesleğenli salata sosu tarifi buldum kendim yapıp döktüm)
Havuçlu tarator
Yalancı tavuk göğsü üstüne dondurma (tencerede tatlı pişerken içine azıcık portakal kabuğu rendeledim mis koktu)
işte geçen akşam için bunları hazırladım, benimkinin eline bi liste tutuşturdum hırdavatçıdır züccaciyedir bunları almadan sakın gelme, bi de şunları gitmişken değiştiriver diye kovaladım evden, habire yeni bi iş çıkardım eve geç gelsin diye. sofrayı da kurdum geldi beraber yemekleri taşıdık gömüldü yemeklere çok mutlu oldu tüm gece sırıttı şapşal :)

Ne güzel olms işte :)) alışınca bu kadar mutlu oldgnu goremiceksn malesef

Ee o zaman bu aksam ne yapsam diye dusunmelere hosgeldin

Canım hiç denemedim dünde musakka yapmaya erindim zaten yemeğim vardı, bugün balık alalım dedim eşime :)))) Başka bahara kaldı musakka

Aynen öyle, ama değişikliğe alışık değil pek sevmiyor, bak seninki yiyormuş yinede :))
Eşim öyle sebze ayırt etmez ama yapılış tarzı hep aynı olacak onun için...
Bamya ımmm bende çok severim bu yaz çok pahalıydı buzluğa atamadım 1 paketim var sadece kötü günler için sakladığım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…