- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Hayirlidi canim gunaydin :)Kızlar, test negatif, saygılar
Iyi cok sukur sen nasilsin :)Günaydın canlar nasılsınız bakalım?
Gunaydinn :))günaydınlar
Bende çok şükür iyiyim, dün akşam elektrikler gitti bizde erkenden uyuduk ama hava çok kasvetli uykumu getiriyor :)))Hayirlidi canim gunaydin :)
Iyi cok sukur sen nasilsin :)
Gunaydinn :))
Annemde sevmek istiyor anlıyorum ilk torun sevdası var ama bilemedim neden böyle yapıyor hormonları oynadı sanırım
Annem söylemiyor hep nasip kısmet der. Bu zamanlarınızın tadını çıkarın der annem. Çünkü genç yaşta evlenmiş anne olmuş çok yaşayamamış gençliğini o yüzden baskı yapmak istemiyor bu konuda. Kayınvalidem de tam bir torun hastası zaten olsa da sevsem modunda hep. Hele eşimi hiiççç söylemiyorum. Daha balayında başladı biz şu çocuk işini çok uzatmasak olmaz mı lütfeen demelere
Kayınvaliden fena korkmuş kuzum bana kalacak masraflar diye galiba
Herşey iyi güzel hoş. Bende genç anne olmak istiyorum açıkcası ama şartlar her zaman buna izin vermeyebiliyor. Çalışmayan biri olsam, maddi konuda da çok şükür iyiyiz beklemezdım açıkcası. Eve bereket getiriyor resmen bebek
1 tane yapıyorum çeyreğini bıraktı bu sabah ben tamamladım kendime yapmıyorum artık dün ki 1 buçuk tosttan sonraaynı esım yapankek varya bı ara bana canım pankek ıstedı ama sadece 1 tane yapsana dıyo yav bıldırcın yumurtası mı kırayım yarım yap canım bosever nasılsa yemeyecek sana kalacak :)
Kızlaaaar, valla dediğimi yaptım pazar akşamı yakışıklı kocama kendi ellerimle sofra hazırladım yemekler yaptım.çok şaşırdı ve mutlu oldu,bön bön bakakaldı sofraya grrçekten sen mi yaptın bunları diyeyeminler ettim ben yaptım diye
Maşallah canım ne güzel bir menü oluşturmuşsun eşinde mutlu olmuş herşeyden önce hazır gıdalar zararlı dışarıdan da bir müddet yenir evde pişirilen ev yemeği gibi olur muşimdilik yardım ala ala yapıcam, bi süre sonra kendim hazırlamaya çalışıcam :))
Menüm:
Fırında tavuklu patates ve biber
Garnitürlü pirinç pilavı
Salata (taze fesleğenli salata sosu tarifi buldum kendim yapıp döktüm)
Havuçlu tarator
Yalancı tavuk göğsü üstüne dondurma (tencerede tatlı pişerken içine azıcık portakal kabuğu rendeledim mis koktu)
işte geçen akşam için bunları hazırladım, benimkinin eline bi liste tutuşturdum hırdavatçıdır züccaciyedir bunları almadan sakın gelme, bi de şunları gitmişken değiştiriver diye kovaladım evden, habire yeni bi iş çıkardım eve geç gelsin diye. sofrayı da kurdum geldi beraber yemekleri taşıdık gömüldü yemeklere çok mutlu oldu tüm gece sırıttı şapşal :)
Günaydın kuzumGunaydin kizlar :))
O da ilginçmiş neden illa aynı olsun ki tarzı anlamak zor yeni şeylere çok açık olmuyor erkekler sanırım annelerden gelmiş öyle hep aynı yiye yiyeAynen öyle, ama değişikliğe alışık değil pek sevmiyor, bak seninki yiyormuş yinede :))
Eşim öyle sebze ayırt etmez ama yapılış tarzı hep aynı olacak onun için...
Bamya ımmm bende çok severim bu yaz çok pahalıydı buzluğa atamadım 1 paketim var sadece kötü günler için sakladığım :))))
Kızlar, test negatif, saygılar
Günaydın Mutim olsun Rabbim hayırlı bir zaman nasip edecektirGünaydııın bu arada
günaydınlar
:) NasılsınGunaydinn :))
İyiyim tatlım işe geldim öyle ugrasıyorum.Sen nasılsınGünaydın canım nasılsın
Bak ortak sevmediğiniz şeylerde varmış iyi bari :)))Annemde sevmek istiyor anlıyorum ilk torun sevdası var ama bilemedim neden böyle yapıyor hormonları oynadı sanırımbende bir geriliyorum çocuktan bahsedilince farkettim ki hazır değilim çünkü stres basıyor konusu geçince Eşin esas istemesi zorlar kuzum eşim benim gibi düşündüğünden ben sallıyorum dediğin gibi borçlar olmasa ve bazı durumlar düşünülmese herkes ister bebek bir de yeni evliyiz tadını çıkarmak gerek bazı şeylerin bebek olduğunda 1-2 sene çok fazla gezemiyorsun bile daha eşimle gezmenin keyfini tam çıkaramadım
Korkmuştur korkmaz mı
1 tane yapıyorum çeyreğini bıraktı bu sabah ben tamamladım kendime yapmıyorum artık dün ki 1 buçuk tosttan sonraPankek 1 tane mi Poğaça yaptığımda da öyle tostu hadi yutamıyor diyeceğim sabah sabah yiyemiyormuş bana sabah akşam farketmez
Maşallah canım ne güzel bir menü oluşturmuşsun eşinde mutlu olmuş herşeyden önce hazır gıdalar zararlı dışarıdan da bir müddet yenir evde pişirilen ev yemeği gibi olur mu
Günaydın kuzum
O da ilginçmiş neden illa aynı olsun ki tarzı anlamak zor yeni şeylere çok açık olmuyor erkekler sanırım annelerden gelmiş öyle hep aynı yiye yiyeKarnıbaharla Pırasayı yemiyoruz mesela biz bende sevmiyorum Allahtan
Günaydın Mutim olsun Rabbim hayırlı bir zaman nasip edecektir
Günaydın canım nasılsın
Günaydın canım :))Gunaydin kizlar :))
Yenmez gerçekten hadi öğlene falan olsa neyse sabah mideye tavuk gider mi gitse de otururBak ortak sevmediğiniz şeylerde varmış iyi bari :)))
Evet canım alışkanlık meselesi birazda... Mesela sabah kahvaltısına mangal yakmışlardı nişanlı olduğumuz dönemde ilk gittiğimizde o kadar çok şaşırmıştım kiii... Yiyemedim tabi.. Eşime söyledim hiç sabah sabah yenir mi diye artık yapmıyorlar
Günaydın canlar nasılsınız bakalım?
Hayirlidi canim gunaydin :)
Iyi cok sukur sen nasilsin :)
Gunaydinn :))
Annemde sevmek istiyor anlıyorum ilk torun sevdası var ama bilemedim neden böyle yapıyor hormonları oynadı sanırımbende bir geriliyorum çocuktan bahsedilince farkettim ki hazır değilim çünkü stres basıyor konusu geçince Eşin esas istemesi zorlar kuzum eşim benim gibi düşündüğünden ben sallıyorum dediğin gibi borçlar olmasa ve bazı durumlar düşünülmese herkes ister bebek bir de yeni evliyiz tadını çıkarmak gerek bazı şeylerin bebek olduğunda 1-2 sene çok fazla gezemiyorsun bile daha eşimle gezmenin keyfini tam çıkaramadım
Korkmuştur korkmaz mı
1 tane yapıyorum çeyreğini bıraktı bu sabah ben tamamladım kendime yapmıyorum artık dün ki 1 buçuk tosttan sonraPankek 1 tane mi Poğaça yaptığımda da öyle tostu hadi yutamıyor diyeceğim sabah sabah yiyemiyormuş bana sabah akşam farketmez
Maşallah canım ne güzel bir menü oluşturmuşsun eşinde mutlu olmuş herşeyden önce hazır gıdalar zararlı dışarıdan da bir müddet yenir evde pişirilen ev yemeği gibi olur mu
Günaydın kuzum
O da ilginçmiş neden illa aynı olsun ki tarzı anlamak zor yeni şeylere çok açık olmuyor erkekler sanırım annelerden gelmiş öyle hep aynı yiye yiyeKarnıbaharla Pırasayı yemiyoruz mesela biz bende sevmiyorum Allahtan
Günaydın canım nasılsın
Denemiş oldunGünaydın kuzular zaten istemiyorum şimdilik üzülmedim yani :)
Iyide olmus vucut dinlenmis ama evet insan uyudukca uyumak istiyo :)) erken.uyumusum ya iste direk devam :)Bende çok şükür iyiyim, dün akşam elektrikler gitti bizde erkenden uyuduk ama hava çok kasvetli uykumu getiriyor :)))
Ay sanki dün akşam işten eve gitmemişim gibi kaldığımız yerden devam ediyoruz
Valla banada fark etmezAnnemde sevmek istiyor anlıyorum ilk torun sevdası var ama bilemedim neden böyle yapıyor hormonları oynadı sanırımbende bir geriliyorum çocuktan bahsedilince farkettim ki hazır değilim çünkü stres basıyor konusu geçince Eşin esas istemesi zorlar kuzum eşim benim gibi düşündüğünden ben sallıyorum dediğin gibi borçlar olmasa ve bazı durumlar düşünülmese herkes ister bebek bir de yeni evliyiz tadını çıkarmak gerek bazı şeylerin bebek olduğunda 1-2 sene çok fazla gezemiyorsun bile daha eşimle gezmenin keyfini tam çıkaramadım
Korkmuştur korkmaz mı
Günaydın kuzum
Günaydın canım nasılsın
Iyiyim canim sen nasilsin :):) Nasılsın
İyiyim tatlım işe geldim öyle ugrasıyorum.Sen nasılsın
Gunaydin naber :)Günaydın canım :))
aynı esım yapankek varya bı ara bana canım pankek ıstedı ama sadece 1 tane yapsana dıyo yav bıldırcın yumurtası mı kırayım yarım yap canım bosever nasılsa yemeyecek sana kalacak :)
Amınn :)
artık dusunuyoruz canım gecen ayın sonundan berıama bu topıc harıc cevremızekıler bılmıyo hala ıstemıyoruz sanıyolar :) cunku olmuyomu vs derlerse yıpranırım ınsallah Rabbım hayırlı zamanda nasıp eder :)
aynı esım yapankek varya bı ara bana canım pankek ıstedı ama sadece 1 tane yapsana dıyo yav bıldırcın yumurtası mı kırayım yarım yap canım bosever nasılsa yemeyecek sana kalacak :)
Amınn :)
artık dusunuyoruz canım gecen ayın sonundan berıama bu topıc harıc cevremızekıler bılmıyo hala ıstemıyoruz sanıyolar :) cunku olmuyomu vs derlerse yıpranırım ınsallah Rabbım hayırlı zamanda nasıp eder :)
Annemde sevmek istiyor anlıyorum ilk torun sevdası var ama bilemedim neden böyle yapıyor hormonları oynadı sanırımbende bir geriliyorum çocuktan bahsedilince farkettim ki hazır değilim çünkü stres basıyor konusu geçince Eşin esas istemesi zorlar kuzum eşim benim gibi düşündüğünden ben sallıyorum dediğin gibi borçlar olmasa ve bazı durumlar düşünülmese herkes ister bebek bir de yeni evliyiz tadını çıkarmak gerek bazı şeylerin bebek olduğunda 1-2 sene çok fazla gezemiyorsun bile daha eşimle gezmenin keyfini tam çıkaramadım
Korkmuştur korkmaz mı
Dimi :)insallah bu guzel haberi vermek nasip olur :)Bencede canım kimseye söylememek en iyisi bu sefer daha fazla sormaya başlıyolar ne kadar geciktin hamile misin test yaptın mı falan. En güzeli olduğunda müjdeli haberi vermek
İnşallah canımDimi :)insallah bu guzel haberi vermek nasip olur :)
Iyiyim canim sen nasilsin :)
İyi Canm sen naslsn :))Iyide olmus vucut dinlenmis ama evet insan uyudukca uyumak istiyo :)) erken.uyumusum ya iste direk devam :)
Valla banada fark etmezbu hafta ppgaca yapmadin sen dimi :)
Iyiyim canim sen nasilsin :)
Gunaydin naber :)
Erkeklerin mideleri farklı demek kiValla banada fark etmezbu hafta ppgaca yapmadin sen dimi :)
Tabi ki Rabbim nasip ederse başımızın üzerine canımızdan çok seveceğiz eminizİstiyor biliyorum ama üzerimde bi baskısı yok. Yani sürekli olarak bana bebek konusunu açmıyor. Neden şimdi istemediğimi de söylüyorum hak veriyor zaten oda benimle hem fikir. Ama o benim gibi belirli bir sınırlama getirmiyor hiç bir zaman düşüncesine. Yani bugün olursa da sıkıntı olmaz, 3-5 ay, 1 sene sonra da olsa sıkıntı olmaz. Maddi açıdan hiç korkmuyorum diyor. Benimde isteğim sadece ufak tefek 1-2 aylık borçlarımız var nasipse diğer ay bitecek. Birde dediğin gibi vakit geçirme mevzusuHer zaman söylüyorum zaten olmayacak diye keskin bir tavrım yok. Dikkat ettiğimiz takdirde olursa da aldırmak gibi bir düşüncem asla yok. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin diyorum sadece Bu işler nasip işi. Biz isteriz, istediğimiz zamanda olmaz Rabbim ne zaman uygun görürse olur.
Arkadaşım yaklaşık 6 yıldır evli. 5 yaşında kızı var. 2. yi istiyolar 3 aydır olmuyormuş.
Selamlar, hörmetler
Amin canım inşallahErkeklerin mideleri farklı demek kiYok canım değiştirerek yapıyorum 1 hafta tost 1 hafta sandvinç 1 hafta poğaça gibi gibi gidiyor
Tabi ki Rabbim nasip ederse başımızın üzerine canımızdan çok seveceğiz eminizRabbim ne zaman ol derse olur inşallah hayırlı zamanda olsun
Hoşgeldin boncuk aleykumselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?