2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Naber canıms :)

ciktim kizlar,Allahima binlerce kez sukurler olsun bukez daha iyi gecti.
diger hocanin aksine bu dilimi.begendigini soyledi.
tabi bastan cok gerildim,kizardim.bozardim ,unuttum bazi yerleri ama bir baktim ders bitmis hocalar,dekanlar gidiyo oh dedim..
dsuk.not almayacaksin,en cok seni begendim dedi nasil rahatladim,kendime guvenim geldi cok sukur.

sizler nasilsiniz,gecmisi okuyamadim,kuafordeyim sirami.bekliyorum

Kız nasıl mutlu oldum anlatamam, aferin sana, bebişin bu sefer şans getirdi... :))) Hadi başarıların devamını dileriz

Selam tutkum, çok sevindim senin adına, geçenkinde üzülmüştün biraz, bu iyi gelmiştir sana

duman91
Zerence

canlarim benim
Gercekten o kadar cok rahatladimki, cok sukur.

artik birtane kaldi onuda cok takmiyorum,30 cocugun onune cikmisim,7-8 tanesinemi.cikamicam diye avutuyorum kendimi :)
amam su deneme stajini gecelim , ocak ayina kadar okula gitmesemde olur sonra ,bebisimle vakit geciririm nasipse :)

Kızlar çocuğun şımarık olması yetiştirmekle mi alakalı yoksa şımarık olcaksa olur mu çünkü gorumcemin çocuğunu görünce ben cock için acelemi ettm diyorm byle olursa benmkide hiç halim kalmaz

Kesinlikle yetiştirme ile alakalı.

Haylaz çocuğa hiç tahammülüm yok

Bencede kesinlikle yetiştirme ile alakalı. Benim görümceminde çocukları çok fazla yaramaz ama hiç korkmuyorum çünkü herkesin yetiştirme şekli farklıdır

Bencede kesinlikle yetiştirme ile alakalı. Benim görümceminde çocukları çok fazla yaramaz ama hiç korkmuyorum çünkü herkesin yetiştirme şekli farklıdır
Öyle evet ama çeker mi huyu felan diye.korkyrm smdi ben araştırmalara baslicam yetiştirmek için napablrm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…