- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İyiyiz canım sen nasılsın demek ki daha sık gelmelisinKızlaaaaar hızınıza yetişilmiuo masallah
Nasılsınız:)
Erkeklerin mideleri farklı demek kiYok canım değiştirerek yapıyorum 1 hafta tost 1 hafta sandvinç 1 hafta poğaça gibi gibi gidiyor
Tabi ki Rabbim nasip ederse başımızın üzerine canımızdan çok seveceğiz eminizRabbim ne zaman ol derse olur inşallah hayırlı zamanda olsun
Hoşgeldin boncuk aleykumselam
İyiyim canımcım sen nasılsınNaber canıms :)
Kız nasıl mutlu oldum anlatamam, aferin sana, bebişin bu sefer şans getirdi... :))) Hadi başarıların devamını dilerizciktim kizlar,Allahima binlerce kez sukurler olsun bukez daha iyi gecti.
diger hocanin aksine bu dilimi.begendigini soyledi.
tabi bastan cok gerildim,kizardim.bozardim ,unuttum bazi yerleri ama bir baktim ders bitmis hocalar,dekanlar gidiyo oh dedim..
dsuk.not almayacaksin,en cok seni begendim dedi nasil rahatladim,kendime guvenim geldi cok sukur.
sizler nasilsiniz,gecmisi okuyamadim,kuafordeyim sirami.bekliyorum
İyiyim çok şükür kuzum,nasıl olsun.İyiyim canımcım sen nasılsın
Selam tutkum, çok sevindim senin adına, geçenkinde üzülmüştün biraz, bu iyi gelmiştir sanaciktim kizlar,Allahima binlerce kez sukurler olsun bukez daha iyi gecti.
diger hocanin aksine bu dilimi.begendigini soyledi.
tabi bastan cok gerildim,kizardim.bozardim ,unuttum bazi yerleri ama bir baktim ders bitmis hocalar,dekanlar gidiyo oh dedim..
dsuk.not almayacaksin,en cok seni begendim dedi nasil rahatladim,kendime guvenim geldi cok sukur.
sizler nasilsiniz,gecmisi okuyamadim,kuafordeyim sirami.bekliyorum
Hayat koşuşturması işteİyiyim çok şükür kuzum,nasıl olsun.
Kızlar, test negatif, saygılar
Kızlar, test negatif, saygılar
İyiyiz canım sen nasılsın demek ki daha sık gelmelisin
Yoğunsun sanırım canım yine senEvet canım demek ki öyle ama işten pek fırsat bulamıyorum
Kesinlikle yetiştirme ile alakalı.Kızlar çocuğun şımarık olması yetiştirmekle mi alakalı yoksa şımarık olcaksa olur mu çünkü gorumcemin çocuğunu görünce ben cock için acelemi ettm diyormbyle olursa benmkide hiç halim kalmaz
Korkyrm gerçekten böyle olursa ben.idare edeblr miyim edemez miyim bizim tarafta byle şımarık cock gormedm ben hiç ama eşimin tarafı hep böyleKesinlikle yetiştirme ile alakalı.
Haylaz çocuğa hiç tahammülüm yok
Bencede kesinlikle yetiştirme ile alakalı. Benim görümceminde çocukları çok fazla yaramaz ama hiç korkmuyorum çünkü herkesin yetiştirme şekli farklıdırKızlar çocuğun şımarık olması yetiştirmekle mi alakalı yoksa şımarık olcaksa olur mu çünkü gorumcemin çocuğunu görünce ben cock için acelemi ettm diyormbyle olursa benmkide hiç halim kalmaz
Öyle evet ama çeker mi huyu felan diye.korkyrm smdi ben araştırmalara baslicam yetiştirmek için napablrm diyeBencede kesinlikle yetiştirme ile alakalı. Benim görümceminde çocukları çok fazla yaramaz ama hiç korkmuyorum çünkü herkesin yetiştirme şekli farklıdır
Kızlar çocuğun şımarık olması yetiştirmekle mi alakalı yoksa şımarık olcaksa olur mu çünkü gorumcemin çocuğunu görünce ben cock için acelemi ettm diyormbyle olursa benmkide hiç halim kalmaz
Ay o zaman bna akıl verin kızlar ben nasl yetstrcemYetiştirmeyle alakalı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?