2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Kesinlikle doğru biraz önce salatalığı dusurdu onu ordan al ablacm dedm döndü gitti

Kesinlikle doğru biraz önce salatalığı dusurdu onu ordan al ablacm dedm döndü gitti
Öğretilmemiş işte canım bilmiyor çocuk onu anne ya da baba yapıyordu tabi Çocuğuma iş yaptırıcam herkese faydası olsun diyorum eşim bana bozuk atıyor erkek çocuğu için ayrıca söylediğimde senin gibi mi olsun seni annen yetiştirememiş diyorum

Bende eşime diyorm da seni yetstrememsler diye sakasina bozuluyo.hemen smdi soruyo bebeği benden cok mu sevcen ben seni daha çok severm sende öyle ol :))

Bende eşime diyorm da seni yetstrememsler diye sakasina bozuluyo.hemen smdi soruyo bebeği benden cok mu sevcen ben seni daha çok severm sende öyle ol :))
Bende şakasına takılıyorum tabi ama gerçekten annesi biraz daha farklı yetiştirseydi her işe koşan bir eşim olabilirdi Aahaha bebek olduktan sonra bu korku çiftlerde oluyor sanırım özellikle anneler acaba eşim benden çok mu seviyor kaygısına düşebiliyormuş genelde söylenen de evlat bambaşka eşinde önüne geçiyor diye belirtiyorlar tabi yaşamadım bilmiyorum ama bende herkese duyduğum sevgi ayrıdır sanırım kimseyi geri plana atmam atamam ben

Ben dusunmedm pek tabiki benden çok çocuğunu sevcek evlat farklı bsy ama o dusunuyo cnku ben esimi çok sevyrm ve çok blli edyrm annesi babası byle svmemis ilk defa bende goruyo korkyo heralde onu hiç umursamicam diye :))

Ben dusunmedm pek tabiki benden çok çocuğunu sevcek evlat farklı bsy ama o dusunuyo cnku ben esimi çok sevyrm ve çok blli edyrm annesi babası byle svmemis ilk defa bende goruyo korkyo heralde onu hiç umursamicam diye :))

Erkekler depresyona girebiliyor aman canım çok burada okudum öyle konular anneler tabi ki evlatlarıyla ilgilenmeye ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyorlar haklı olarak ama farketmeden eşleri geri planda kalmış oluyor falan maalesef yine anneye bayan eşe çok iş düşüyor sanırım her boş anda da eşimize yöneleceğiz ya da bebeği bakarken hep yardım isteyeceğiz beraber birbirimize destek olarak yapacağız İnsan alışık tabi k ibütün ilgiye kendini kötü hissedebilir sen hissetmez misin ?

hamile misin kız

Kavrulmuş makarna mı? O nasıl oluyor ki?

hamile misin kız
Yok kız nereden çıkardın Çok içten anlatmışım dimi
Kavrulmuş makarna mı? O nasıl oluyor ki?

Pilav gibi aynı canım annemlerle halı yıkarken az yapıp yemezdik hep o sırada canımız isterdi ne hikmetse canım çekti ketçap mayonezle yer bayılırım tabi her şekilde gideri var yaniSıvıyağ koyuyorsun makarnaları güzelce kavuruyorsun susuz bir şekilde pembeleşince şehriyeyi kavurur gibin sonra suyunu ekliyorsun tuzunu ekliyorsun ben genelde tuz yerine tavuk bulyon ekliyorum aynı tuzlu oluyor daha lezzetli kendi haşlanıyor sonra servise hazır

hee ne bilim öyle sandım benim evlenmemi bekliyciksin

Tabi kötü hissederm aglarm heralde

hee ne bilim öyle sandım benim evlenmemi bekliyciksin
Merak etme sen evlenirsin belki beraber bebiş safağı sayarız henüz çocuk düşünmüyoruzGelişmeler var mı
Tabi kötü hissederm aglarm heralde

Ortasını bulacağız artık canım sonuçta insan severken birini geri plana çok atamaz sanmıyorum bazen farketmeden olursa da anlıktır yani o an ona adapte olman gerekiyordur

Hee ben erişteyi öyle yapıyorum :)
Bende deniyim bi gün :)

Bende karnıyarık+pilav yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…