- 30 Ocak 2015
- 19.902
- 28.926
- 798
- 29
Kesinlikle doğru biraz önce salatalığı dusurdu onu ordan al ablacm dedm döndü gittiKendini hazır hissettiğinde olması en güzeli canım insan her şekilde hazır olmalı çünkü bundan sonra hayatın değişecek hayata bir birey kazandırmaya başlayacaksın sorumluluk büyük eşinle yapacaksın belki bazılarını ama büyük kısmı sana düşüyor bilinen bir gerçekSorumluluk sahibi bir birey yetiştirmek istiyorsak böyle bir yazı okumuştum bazı aileler ilkokul çağına gelmeden iş vermiyorlarmış çocuklarına sonra birden yük biniyormuş omuzlarına bu çok yanlış bir durum mesela oyun oynarken oyuncaklarını toplamasını isteyebilirmişiz sofra koyup kaldırırken ufak tefek işlerde destek almamız oynayarak bile yapsak bu ona sorumluluk sağlarmış eğer odasını toplamıyorsa bırakın dağınık kalsın kendisi bulamadığında yerleştirmeye başlayacak diyor bir pedagog kesinlikle yazıları okunmalı Mrs Sahin kuzumun da dediği gibi
İlgi ve merak yaşları :)4 buçuk Canm :)
Öğretilmemiş işte canım bilmiyor çocuk onu anne ya da baba yapıyordu tabiKesinlikle doğru biraz önce salatalığı dusurdu onu ordan al ablacm dedm döndü gitti
Bu meraktan fazla.durmyo surekli bsyler istyo bi yemek yiyo baska bsy görünce onu bırakıyo atiyo dokuyo :))İlgi ve merak yaşları :)
Bende eşime diyorm da seni yetstrememsler diye sakasina bozuluyo.hemen smdi soruyo bebeği benden cok mu sevcen ben seni daha çok severm sende öyle ol :))Öğretilmemiş işte canım bilmiyor çocuk onu anne ya da baba yapıyordu tabiÇocuğuma iş yaptırıcam herkese faydası olsun diyorum eşim bana bozuk atıyor erkek çocuğu için ayrıca söylediğimde senin gibi mi olsun seni annen yetiştirememiş diyorum
Valla düşününce okuyunca bile fenalık geliyorBu meraktan fazla.durmyo surekli bsyler istyo bi yemek yiyo baska bsy görünce onu bırakıyo atiyo dokuyo :))
Bende şakasına takılıyorum tabi ama gerçekten annesi biraz daha farklı yetiştirseydi her işe koşan bir eşim olabilirdiBende eşime diyorm da seni yetstrememsler diye sakasina bozuluyo.hemen smdi soruyo bebeği benden cok mu sevcen ben seni daha çok severm sende öyle ol :))
Anneside çok kiziyo vuruyo felan ama bylede olmazki sanki o zaman çocuk susuyo mu daha çok agliyoValla düşününce okuyunca bile fenalık geliyor
Ben dusunmedm pek tabiki benden çok çocuğunu sevcek evlat farklı bsy ama o dusunuyo cnku ben esimi çok sevyrm ve çok blli edyrm annesi babası byle svmemis ilk defa bende goruyo korkyo heralde onu hiç umursamicam diye :))Bende şakasına takılıyorum tabi ama gerçekten annesi biraz daha farklı yetiştirseydi her işe koşan bir eşim olabilirdiAahaha bebek olduktan sonra bu korku çiftlerde oluyor sanırım özellikle anneler acaba eşim benden çok mu seviyor kaygısına düşebiliyormuş genelde söylenen de evlat bambaşka eşinde önüne geçiyor diye belirtiyorlar tabi yaşamadım bilmiyorum ama bende herkese duyduğum sevgi ayrıdır sanırım kimseyi geri plana atmam atamam ben
Dün ki yemeğim o
Ben dusunmedm pek tabiki benden çok çocuğunu sevcek evlat farklı bsy ama o dusunuyo cnku ben esimi çok sevyrm ve çok blli edyrm annesi babası byle svmemis ilk defa bende goruyo korkyo heralde onu hiç umursamicam diye :))
hamile misin kızKendini hazır hissettiğinde olması en güzeli canım insan her şekilde hazır olmalı çünkü bundan sonra hayatın değişecek hayata bir birey kazandırmaya başlayacaksın sorumluluk büyük eşinle yapacaksın belki bazılarını ama büyük kısmı sana düşüyor bilinen bir gerçek
Kavrulmuş makarna mı? O nasıl oluyor ki?Dün ki yemeğim oBugün arkadaş ameliyat olmuş şimdi öğrendik oraya gidecekmişiz eğer eve erken gidersem dün de burada konuşmuştuk beşamel soslu patlıcan musakka ve kavrulmuş makarna yapacağım yanına çoban salatasıyla beraber
Yok kız nereden çıkardınhamile misin kız
Kavrulmuş makarna mı? O nasıl oluyor ki?
hee ne bilim öyle sandımYok kız nereden çıkardınÇok içten anlatmışım dimi
Pilav gibi aynı canım annemlerle halı yıkarken az yapıp yemezdik hep o sırada canımız isterdi ne hikmetsecanım çekti ketçap mayonezle yer bayılırım tabi her şekilde gideri var yani Sıvıyağ koyuyorsun makarnaları güzelce kavuruyorsun susuz bir şekilde pembeleşince şehriyeyi kavurur gibin sonra suyunu ekliyorsun tuzunu ekliyorsun ben genelde tuz yerine tavuk bulyon ekliyorum aynı tuzlu oluyor daha lezzetli kendi haşlanıyor sonra servise hazır
Tabi kötü hissederm aglarm heraldeErkekler depresyona girebiliyor aman canım çok burada okudum öyle konular anneler tabi ki evlatlarıyla ilgilenmeye ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyorlar haklı olarak ama farketmeden eşleri geri planda kalmış oluyor falan maalesef yine anneye bayan eşe çok iş düşüyor sanırım her boş anda da eşimize yöneleceğiz ya da bebeği bakarken hep yardım isteyeceğiz beraber birbirimize destek olarak yapacağızİnsan alışık tabi k ibütün ilgiye kendini kötü hissedebilir sen hissetmez misin ?
Merak etme sen evlenirsin belki beraber bebiş safağı sayarız henüz çocuk düşünmüyoruzhee ne bilim öyle sandımbenim evlenmemi bekliyciksin
Tabi kötü hissederm aglarm heralde
Hee ben erişteyi öyle yapıyorum :)Yok kız nereden çıkardınÇok içten anlatmışım dimi
Pilav gibi aynı canım annemlerle halı yıkarken az yapıp yemezdik hep o sırada canımız isterdi ne hikmetsecanım çekti ketçap mayonezle yer bayılırım tabi her şekilde gideri var yani Sıvıyağ koyuyorsun makarnaları güzelce kavuruyorsun susuz bir şekilde pembeleşince şehriyeyi kavurur gibin sonra suyunu ekliyorsun tuzunu ekliyorsun ben genelde tuz yerine tavuk bulyon ekliyorum aynı tuzlu oluyor daha lezzetli kendi haşlanıyor sonra servise hazır
Eriştede de çok severim ama makarnayla bir başka oluyor sanki dene kuzumHee ben erişteyi öyle yapıyorum :)
Bende deniyim bi gün :)
Bende karnıyarık+pilav yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?