- 30 Ocak 2015
- 19.902
- 28.930
- 798
- 29
Belli eder eşim zaten bana bende ilgi gostermeynce soylyrm benle ilgilenmysn bu aralar diyeMerak etme sen evlenirsin belki beraber bebiş safağı sayarız henüz çocuk düşünmüyoruzGelişmeler var mı
Ortasını bulacağız artık canım sonuçta insan severken birini geri plana çok atamaz sanmıyorum bazen farketmeden olursa da anlıktır yani o an ona adapte olman gerekiyordur
Anneside çok kiziyo vuruyo felan ama bylede olmazki sanki o zaman çocuk susuyo mu daha çok agliyo
belli olmaz bu işler düşünmüyoruz demekle olmazMerak etme sen evlenirsin belki beraber bebiş safağı sayarız henüz çocuk düşünmüyoruzGelişmeler var mı
Ortasını bulacağız artık canım sonuçta insan severken birini geri plana çok atamaz sanmıyorum bazen farketmeden olursa da anlıktır yani o an ona adapte olman gerekiyordur
Salı günleri pazar oluyor bizim burda, eve gitmek içinde pazardan geçiyorum , minnnak minnak patlıcan aldım tam 2 kişilik :) Sağol kuzuş,size de :):)Eriştede de çok severim ama makarnayla bir başka oluyor sanki dene kuzumOo en sevdiğimden patlıcandan gidiyoruz demek afiyet şeker olsun
Benim eşimde söyler hemen ilgime alışmış bende söylerim tabi ki eşler arasında bu tarz şeyler direk söylenmeli çekinmenin bir anlamı yok trip atarsın karşındakinin ruhu duymazBelli eder eşim zaten bana bende ilgi gostermeynce soylyrm benle ilgilenmysn bu aralar diye
Korunuyorsan demekle olurbelli olmaz bu işler düşünmüyoruz demekle olmazbir gelişme yok sıfır
Salı günleri pazar oluyor bizim burda, eve gitmek içinde pazardan geçiyorum , minnnak minnak patlıcan aldım tam 2 kişilik :) Sağol kuzuş,size de :):)
Sen nasıl yapıyosun karnıyarığı? Kızartıyo musun patlıcanı?
biz bi keresinde haşladık sonra fırına verdik, pek hoşlanmadık annemle, ımm nasıl diyim tadı böyle saf saftıBenim eşimde söyler hemen ilgime alışmış bende söylerim tabi ki eşler arasında bu tarz şeyler direk söylenmeli çekinmenin bir anlamı yok trip atarsın karşındakinin ruhu duymaz
Korunuyorsan demekle olurHerşeyin hayırlısı canım doğru zaman değil demek ki
Çok tatlılardır ya tam bizlikCanım ben muhakkak patlıcanı nerede kullanacaksam kullanayım kızartırım kızartmadan yiyemem bir tuhaf geliyo tadı közleyip yapanda var karnıyarğı ya da fırında pişiren hiç denemedim ama ne yalan söyliyim Sağol canım
Evet kızartmadan anlaşılmıyor tadı diğerleri dediğin gibi ne olduğu belli değilbiz bi keresinde haşladık sonra fırına verdik, pek hoşlanmadık annemle, ımm nasıl diyim tadı böyle saf saftı
patlıcanı kızartmadan yapınca bişeye benzemiyor bana göre de
kızarttıktan sonra epey havlu kağıt harcıyorum
Evet kızartmadan anlaşılmıyor tadı diğerleri dediğin gibi ne olduğu belli değilKağıt havlu kaçınılmaz
Yoğunsun sanırım canım yine sen
Kızlar çocuğun şımarık olması yetiştirmekle mi alakalı yoksa şımarık olcaksa olur mu çünkü gorumcemin çocuğunu görünce ben cock için acelemi ettm diyormbyle olursa benmkide hiç halim kalmaz
Allah kolaylık versin canımEvet canım
Evet malesef
İş işten geçmiş artık kızmakla, dövmekle olmaz.
İnşallah Canm ben zaten benmki byle olmaz demyrm.olursa başa cikablr.miyim diye.dsnyrmEvet canım
Canım bence yetiştirme çok ağırlıklı ama hareketlilik ayrı şımarıklık ayrı
Çocuklar bizim gibi değil hiç bitmeyen enerjileri var.Bütün gün evde de sıkılıyorlar o yüzden hareketliliği anlıyorum.Oyun oynayıp mümkün mertebe parka falan götür bence.
Şımarıklık çok ayrı bi şey.Ağlayıp tepinerek bir şey isteyince yaparsan sonra hep öyle istiyorlar.Başa çıkmak zor.
Bekara karı boşamak kolay derler biz böyle diyoruz ama inşallah dığru güzel çocuklar yetiştirebiliriz.
Aynen öyle oda ilgilenir hemen sagolsnBenim eşimde söyler hemen ilgime alışmış bende söylerim tabi ki eşler arasında bu tarz şeyler direk söylenmeli çekinmenin bir anlamı yok trip atarsın karşındakinin ruhu duymaz
Korunuyorsan demekle olurHerşeyin hayırlısı canım doğru zaman değil demek ki
Çok tatlılardır ya tam bizlikCanım ben muhakkak patlıcanı nerede kullanacaksam kullanayım kızartırım kızartmadan yiyemem bir tuhaf geliyo tadı közleyip yapanda var karnıyarğı ya da fırında pişiren hiç denemedim ama ne yalan söyliyim Sağol canım
Aynen benm esimde sevglyken karışıyordu kiziyodm haklyms :))ilknurrr22 aynen kesinlikle arkadas cevresine cok bagli.
bana sahsen esim.bile karisiyordu bazi arkadaslarima, o zaman kiziyodum ama simdi iyiki karismis diyorum cubki bende kotu yollarda olabilirdim.
yani biz bile farkinda degilken durumun,cocuklar ne yapsin..
anne babaya baya is dusuyor kisaca..
Aynen öyle oda ilgilenir hemen sagolsn
kizlar bana telefon onersenize
Simdi kullandigim samsung, memnunum aslinda 3 yildir kullaniyorum onca dusmesine ragmen sapa saglam masallah :)
ama samsungla, sony arasinda kaldim.
varmi onerebileceginiz bisi
Samsungun telefonları kadar harika telefon yok bencekizlar bana telefon onersenize
Simdi kullandigim samsung, memnunum aslinda 3 yildir kullaniyorum onca dusmesine ragmen sapa saglam masallah :)
Allah kolaylık versin canım
İnşallah Canm ben zaten benmki byle olmaz demyrm.olursa başa cikablr.miyim diye.dsnyrm
kizlar bana telefon onersenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?