2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Belli eder eşim zaten bana bende ilgi gostermeynce soylyrm benle ilgilenmysn bu aralar diye

belli olmaz bu işler düşünmüyoruz demekle olmaz bir gelişme yok sıfır

Eriştede de çok severim ama makarnayla bir başka oluyor sanki dene kuzum Oo en sevdiğimden patlıcandan gidiyoruz demek afiyet şeker olsun
Salı günleri pazar oluyor bizim burda, eve gitmek içinde pazardan geçiyorum , minnnak minnak patlıcan aldım tam 2 kişilik :) Sağol kuzuş,size de :):)

Sen nasıl yapıyosun karnıyarığı? Kızartıyo musun patlıcanı?

Belli eder eşim zaten bana bende ilgi gostermeynce soylyrm benle ilgilenmysn bu aralar diye
Benim eşimde söyler hemen ilgime alışmış bende söylerim tabi ki eşler arasında bu tarz şeyler direk söylenmeli çekinmenin bir anlamı yok trip atarsın karşındakinin ruhu duymaz
belli olmaz bu işler düşünmüyoruz demekle olmaz bir gelişme yok sıfır
Korunuyorsan demekle olur Herşeyin hayırlısı canım doğru zaman değil demek ki

Çok tatlılardır ya tam bizlikCanım ben muhakkak patlıcanı nerede kullanacaksam kullanayım kızartırım kızartmadan yiyemem bir tuhaf geliyo tadı közleyip yapanda var karnıyarğı ya da fırında pişiren hiç denemedim ama ne yalan söyliyimSağol canım

biz bi keresinde haşladık sonra fırına verdik, pek hoşlanmadık annemle, ımm nasıl diyim tadı böyle saf saftı

patlıcanı kızartmadan yapınca bişeye benzemiyor bana göre de

kızarttıktan sonra epey havlu kağıt harcıyorum

Evet kızartmadan anlaşılmıyor tadı diğerleri dediğin gibi ne olduğu belli değil Kağıt havlu kaçınılmaz

Yoğunsun sanırım canım yine sen

Evet canım

Canım bence yetiştirme çok ağırlıklı ama hareketlilik ayrı şımarıklık ayrı
Çocuklar bizim gibi değil hiç bitmeyen enerjileri var.Bütün gün evde de sıkılıyorlar o yüzden hareketliliği anlıyorum.Oyun oynayıp mümkün mertebe parka falan götür bence.
Şımarıklık çok ayrı bi şey.Ağlayıp tepinerek bir şey isteyince yaparsan sonra hep öyle istiyorlar.Başa çıkmak zor.
Bekara karı boşamak kolay derler biz böyle diyoruz ama inşallah dığru güzel çocuklar yetiştirebiliriz.

İnşallah Canm ben zaten benmki byle olmaz demyrm.olursa başa cikablr.miyim diye.dsnyrm

Aynen öyle oda ilgilenir hemen sagolsn

ilknurrr22 aynen kesinlikle arkadas cevresine cok bagli.
bana sahsen esim.bile karisiyordu bazi arkadaslarima, o zaman kiziyodum ama simdi iyiki karismis diyorum cubki bende kotu yollarda olabilirdim.
yani biz bile farkinda degilken durumun,cocuklar ne yapsin..
anne babaya baya is dusuyor kisaca..

Aynen benm esimde sevglyken karışıyordu kiziyodm haklyms :))

kizlar bana telefon onersenize
Simdi kullandigim samsung, memnunum aslinda 3 yildir kullaniyorum onca dusmesine ragmen sapa saglam masallah :)

ama samsungla, sony arasinda kaldim.
varmi onerebileceginiz bisi

Aynen öyle oda ilgilenir hemen sagolsn

Simdi kullandigim samsung, memnunum aslinda 3 yildir kullaniyorum onca dusmesine ragmen sapa saglam masallah :)

Kardeşim LG aldı canım çok memnun harika bir telefonu var gerçekten Samsung dışında onu önerebilirim ama sonyi pek bilmiyorum çevremde kullanan yok

Samsungun telefonları kadar harika telefon yok bence

Allah kolaylık versin canım

Amin tatlım

İnşallah Canm ben zaten benmki byle olmaz demyrm.olursa başa cikablr.miyim diye.dsnyrm

Çıkarsın canım
Allah annelere peygamber sabrı veriyo

Bence iphone kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…