G4 dü sanırım son çıkanı abla dedi arkası vişne çürüğü harika birşey foto çekiliyorum bol bol nasıl güzel
G4 dü sanırım son çıkanı abla dedi arkası vişne çürüğü harika birşey foto çekiliyorum bol bol nasıl güzel
Ne kadarlik bsy istysnilknurrr22 bende samsungdu ilk.secimim, ama acaba var kafamda iste .
ama buyuk.ihtimal yine samsung olacak, modelimi secemiyorum.sadece kararsizim
Skosnob yok.canim ya iphone'lara karsi bi sogugum,sevemedim onlari :) menusu falan cok sey nebileyim
butceyide baya zorlar sanirim
Ne kadarlik bsy istysn
Ha anladm burayla farklıysa yorum yapamicam. Burda 400 tlye güzel yeni model bi telefon alamazsn meselacanim butce soylesemde fiyatlar ayni gitmiyo orayla..
ama hani tas catlasa 400Tl falan..
hahahah haftada 2 kereyle anlaştıkEe o zaman bu aksam ne yapsam diye dusunmelere hosgeldin
Canım seni çok iyi anlayabiliyorum, şimdi bizimde duruşmalarımız var birazdan bakalım kimin ne derdi varmış... Neden boşanmak istiyorlar.. Hayat o kadar zor ki Rabbim doğru ahlaklı insanlarla karşılaştırsın hepimizi... anlatılan şeylerin üstünde çok durma yoksa sende kafayı bozarsın :)Oyhh kizlar selam adliyede adli yardım gunlerimiz var carsamba ve cuma bugun mahfoldum ya saatlerce :)
Maddi durumu avukat tutmaya yeterli olmayan insanlar basvuruda bulunuyor onları dinliyoruz 5 kadın dinledim 5i de boşanma davası
Birinin ufak bi cocugu vardı masaya cikti sandalyelere cikti elinde kalem her yeri cizdi benim tepeme bile cikti sebilden su döktü her yeri dagitti annesi ordan agliyor cocuga sert de cikamiyorum kadinin tek dayanagi benim o an cocuk da 3 yasında cok da tatlydi zaten kiyamam cocuklara ama odayi mahfetti koltuklari fln cizdi hep yaa offf nasil engel olayim annesiyle ni ugrasayim cocukla mi bilemedim
Mahfoldum
Eridim bittim
Hele okuma yazmasi olmayanlar koyden gelenler cok zor durumdalar yaa ooouyhhhh icim sisti
Kiminin ustune kuma getirmisler kimini kocasi 4 cocuguyla beraber evden atmis fln
Oy oy ou mahfoldum :)
Biraz fazla fiyatı evet değer mi değer gibi ama bütçeyi düşünmeli bende veremezdim gençler veriyor hevesli hiç telefon hevesim olmadı yeni bir telefon alacağım benimki hurdaya çıkıyor o zaman 900 TL ye kardeşimin samsungu var o da harika adını sorarım ondan alıcamtahmin ettim
Soracaktim reklamlarda cikanmi diye hatta.
onu gencler alsin ama ya bizden gecti
fiyati baya tuzlu geldi bana cunki
Allah kolaylık versin canım ya zor işler vallahi insanlarla uğraşmak başlı başına bir işOyhh kizlar selam adliyede adli yardım gunlerimiz var carsamba ve cuma bugun mahfoldum ya saatlerce :)
Maddi durumu avukat tutmaya yeterli olmayan insanlar basvuruda bulunuyor onları dinliyoruz 5 kadın dinledim 5i de boşanma davası
Birinin ufak bi cocugu vardı masaya cikti sandalyelere cikti elinde kalem her yeri cizdi benim tepeme bile cikti sebilden su döktü her yeri dagitti annesi ordan agliyor cocuga sert de cikamiyorum kadinin tek dayanagi benim o an cocuk da 3 yasında cok da tatlydi zaten kiyamam cocuklara ama odayi mahfetti koltuklari fln cizdi hep yaa offf nasil engel olayim annesiyle ni ugrasayim cocukla mi bilemedim
Mahfoldum
Eridim bittim
Hele okuma yazmasi olmayanlar koyden gelenler cok zor durumdalar yaa ooouyhhhh icim sisti
Kiminin ustune kuma getirmisler kimini kocasi 4 cocuguyla beraber evden atmis fln
Oy oy ou mahfoldum :)
Gunaydin kizlar :)
Dun giremedim eminonune gittim :))
Ig de biri tavsiyede bulundu hatta tesaduf ilkokuldan arkasasim cikti oda :) aklima yatti benimde gittim hem kumas aldim hemde mop :) dikdortgen seklinde bir mop dun denedim tertermiz siliyo kil tuyu belli bi.yerde biriktiriyo onuda topluca bezle aliveririm :) denedigim yeri supurmeden almistim ustelik. Insallah temizlik sirasinda da fikrim ayni olur bakalim :) ustelik sadece 10 tl :) 3 de kumas aldim ig de gormusunuzdur :)) doyamadim kumaslara ahh birde makinede dikis bilsem kendime etek falan dikerdim :))
Biraz fazla fiyatı evet değer mi değer gibi ama bütçeyi düşünmeli bende veremezdim gençler veriyor hevesli hiç telefon hevesim olmadı yeni bir telefon alacağım benimki hurdaya çıkıyor o zaman 900 TL ye kardeşimin samsungu var o da harika adını sorarım ondan alıcam
Allah kolaylık versin canım ya zor işler vallahi insanlarla uğraşmak başlı başına bir iş
Oo kuzuya bak sen neler yapmış güle güle kullan canım çok sevindimSenin resimlerini çok beğeniyorum ben ışıkta güneşte mi çekiyorsun telefonunun güzelliğimi
Niloş gibi, bende çok beğeniyorum fotoğraflarını canımSagol canim :)) eger isik azsa aciyorum canim :) babam ve bi tanidikta kullaniyo benden once aldilar onlarda memnun :) yada bize yetiyo iste :)
Günaydın kızlar :)
Sagol canimNiloş gibi, bende çok beğeniyorum fotoğraflarını canım
GribimSagol canimgunaydin nasilsin :)
Gribim
Burun akıntısıy ve boğaz ağrısıyla uyandım bu sabah. Hiç bişey yapasım yok. 5 olsun saat bir an önce
Sen nasılsın canım?
Hiç sorma tutkucum, göz kapaklarm düşüyor resmen.Heeerkeze selamm
gecmis olsun canim, o halde calismak ne zorsur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?