2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Günaydın Hanımlar

Havalar bir soğuk, bir sıcak. Herkes hasta, salgın var dikkat edin kendinize

Sagol canim :)) eger isik azsa aciyorum canim :) babam ve bi tanidikta kullaniyo benden once aldilar onlarda memnun :) yada bize yetiyo iste :)
Çok güzel aydınlık çıkıyor canım benimkiler öyle değil o yüzden resim çekesim yok
Günaydın kızlar :)

Gribim

Burun akıntısıy ve boğaz ağrısıyla uyandım bu sabah. Hiç bişey yapasım yok. 5 olsun saat bir an önce

Sen nasılsın canım?
Geçmiş olsun boncuk salgına yakalandın sende desene halsizlik yorgunluk yapar biliyorum bol bol limonlu ıhlamur içip bal falan yiyip direncini yükseltmeni önerebilirim sadece boğaz pastili de işe yarıyor

Kardeşimde memnun şuanlık samsung iyi gerçekten şarj sorunu hepsinde var Ekranın gitmesi kötü ya benim lumia hep düşüyor bir şey olduğu yok

Kızlaaaar hepinize günaydın
Günaydın canım
Günaydın Hanımlar

Havalar bir soğuk, bir sıcak. Herkes hasta, salgın var dikkat edin kendinize

Günaydın kuzum evet salgın var bende kesin olacağım çünkü minibüsler tıklım tıklım herkes hasta gibi nefesten geçiyor işte mikrop bir de iniyorum tekrar yürüyorum falan bu sabah ıslandım da

Arastr al barı :)

Aman dikkat et kuzum. Bol bol meyve ye. C vitamini al vücut direncin düşmesin. Bu havalara dikkat kuzum şemsiyesiz çıkma dışarı yada her akşam hava durumuna bak. Ben evden çıkmadan bakıyorum mecbur

Günaydın kızlar :))
Günaydın canım nasılsın
Aman dikkat et kuzum. Bol bol meyve ye. C vitamini al vücut direncin düşmesin. Bu havalara dikkat kuzum şemsiyesiz çıkma dışarı yada her akşam hava durumuna bak. Ben evden çıkmadan bakıyorum mecbur

Meyve çok sevmiyorum eşim yerken azıcık alıyorum da her sabah sallama ıhlamur içiyorum haftada bir kere falanda evde demliyorum limonlu ıhlamur öyle idare ediyorum herhaldeDikkat et tabi kuzum sende havalar soğudu

İyiyim Canm sen naslsn napiyosun :)

Bir nebzede olsa iyi gelir kuzum onlar Ben bu aralar 20lik diş ağrısı çekmeye başladım. Bi türlü çıkamadı illet

Mrs Sahin
of benimde aksamdan beri yine basladi.
ciksada gecse agrisi.
dayanamiyorum disciye gidicem birazdan, basimi.boynumu heryerimi agritiyo

Bir nebzede olsa iyi gelir kuzum onlar Ben bu aralar 20lik diş ağrısı çekmeye başladım. Bi türlü çıkamadı illet
Uff çok geçmiş olsun canım ben ne çektim o 20likten en son biz çıkardık o çıkamadı
Kışın napcaksak yaksakta isinmiyodu en son geçen kış bina boştu bu sene dolu faydası olur inşallah hem o kadar para odedk hemde isinamadk
Boşken ısınmaz canımİnşallah bu sene ısınırsınız bakalım bizim ısınma nasıl olacak tabi çok gelmesin de ücrette
nehirnil111 nokialarda saglamdir evet.
zaten bozulsun diye baksak bisi olmaz ki

Evet öyle olur

Aynen ya çok gelmesn geçen sene 3 ayda bin TL odedk heralde zaten aralığın sonuna doğru gelmişti doğalgaz

Mrs Sahin
of benimde aksamdan beri yine basladi.
ciksada gecse agrisi.
dayanamiyorum disciye gidicem birazdan, basimi.boynumu heryerimi agritiyo

Aynen canım benimde boğazıma vuruyor

Valla bende çok çektim kaçıncı oldu artık çıkıyosan çık diyorum Neyseki bugün daha iyiyim ağrım yok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…