Çok güzel aydınlık çıkıyor canım benimkiler öyle değil o yüzden resim çekesim yokSagol canim :)) eger isik azsa aciyorum canim :) babam ve bi tanidikta kullaniyo benden once aldilar onlarda memnun :) yada bize yetiyo iste :)
Günaydın kızlar :)
Geçmiş olsun boncuk salgına yakalandın sende desene halsizlik yorgunluk yapar biliyorum bol bol limonlu ıhlamur içip bal falan yiyip direncini yükseltmeni önerebilirim sadece boğaz pastili de işe yarıyorGribim
Burun akıntısıy ve boğaz ağrısıyla uyandım bu sabah. Hiç bişey yapasım yok. 5 olsun saat bir an önce
Sen nasılsın canım?
nehirnil111 yeni samsunglar nasil.bilmem ama masallah benimki.bayaa saglam cikti. hep hep sert yere dustu, kapagi falan hep komple acilir dustugunde ama cam falan catlamadi.
komsumunki cantayla yere dustu hoop ekran gitti, yenilerin cogu oyle galibamm.
Günaydın canımKızlaaaar hepinize günaydın
Günaydın Hanımlar
Havalar bir soğuk, bir sıcak. Herkes hasta, salgın var dikkat edin kendinize
Arastr al barı :)ilknurrr22 evt canim alinmaz sanirim.
burda s4 u alabilirim biraz daha katarak.
bakalim bukez acele etmiycem,arstirayim.iyice
@MutluBulut_ gule gule kullan canim. supurmeden bile iyi temizlediyze,supurunce daha guzel olur :)
oylemi bakayim bakalim ona canim, lg ye ayri bi heveslendim zaten.
nehirnil111 yeni samsunglar nasil.bilmem ama masallah benimki.bayaa saglam cikti. hep hep sert yere dustu, kapagi falan hep komple acilir dustugunde ama cam falan catlamadi.
komsumunki cantayla yere dustu hoop ekran gitti, yenilerin cogu oyle galibamm.
Günaydın canım
Günaydın kuzum evet salgın var bende kesin olacağım çünkü minibüsler tıklım tıklım herkes hasta gibi nefesten geçiyor işte mikrop bir de iniyorum tekrar yürüyorum falan bu sabah ıslandım da
Ben avukat değilim katibim canım, ama@MutluBulut_ canım nerde ne aldın?Ben vikeda aldım geçen hafta ama pek iyi değil gibi
PembeLokum duman91 kızlar avukat mısınız siz
@nazarboncugu05 geçmiş olsun canım
Kızlaaaar hepinize günaydın
Günaydın :))Günaydın kızlar :)
Günaydın canım nasılsınGünaydın kızlar :))
Aman dikkat et kuzum. Bol bol meyve ye. C vitamini al vücut direncin düşmesin. Bu havalara dikkat kuzum şemsiyesiz çıkma dışarı yada her akşam hava durumuna bak. Ben evden çıkmadan bakıyorum mecbur
İyiyim Canm sen naslsn napiyosun :)Günaydın canım nasılsın
Meyve çok sevmiyorum eşim yerken azıcık alıyorum da her sabah sallama ıhlamur içiyorum haftada bir kere falanda evde demliyorum limonlu ıhlamur öyle idare ediyorum herhaldeDikkat et tabi kuzum sende havalar soğudu
İyiyim bende canım öyle işlerimi hallediyorum az üşüyorum da bugünİyiyim Canm sen naslsn napiyosun :)
Havalar serinledi artk bende dün evde.hirka battaniyeyle oturdum vaallaİyiyim bende canım öyle işlerimi hallediyorum az üşüyorum da bugün
Biz çoktan başladım hırkalara battaniyelereHavalar serinledi artk bende dün evde.hirka battaniyeyle oturdum vaalla
Günaydın canım nasılsın
Meyve çok sevmiyorum eşim yerken azıcık alıyorum da her sabah sallama ıhlamur içiyorum haftada bir kere falanda evde demliyorum limonlu ıhlamur öyle idare ediyorum herhaldeDikkat et tabi kuzum sende havalar soğudu
Kışın napcaksakBiz çoktan başladım hırkalara battaniyelere
Uff çok geçmiş olsun canım ben ne çektim o 20likten en son biz çıkardık o çıkamadı
Bir nebzede olsa iyi gelir kuzum onlarBen bu aralar 20lik diş ağrısı çekmeye başladım. Bi türlü çıkamadı illet
Boşken ısınmaz canımKışın napcaksakyaksakta isinmiyodu en son geçen kış bina boştu bu sene dolu faydası olur inşallah hem o kadar para odedk hemde isinamadk
Aynen ya çok gelmesn geçen sene 3 ayda bin TL odedk heralde zaten aralığın sonuna doğru gelmişti doğalgazUff çok geçmiş olsun canım ben ne çektim o 20likten en son biz çıkardık o çıkamadı
Boşken ısınmaz canımİnşallah bu sene ısınırsınız bakalım bizim ısınma nasıl olacak tabi çok gelmesin de ücrette
Evet öyle olur
Mrs Sahin
of benimde aksamdan beri yine basladi.
ciksada gecse agrisi.
dayanamiyorum disciye gidicem birazdan, basimi.boynumu heryerimi agritiyo
Uff çok geçmiş olsun canım ben ne çektim o 20likten en son biz çıkardık o çıkamadı
Boşken ısınmaz canımİnşallah bu sene ısınırsınız bakalım bizim ısınma nasıl olacak tabi çok gelmesin de ücrette
Evet öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?