2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Gribim

Burun akıntısıy ve boğaz ağrısıyla uyandım bu sabah. Hiç bişey yapasım yok. 5 olsun saat bir an önce

Sen nasılsın canım?
Ah canim ya gecmis olsun hastaliklar basladi artik yandik. Napiyim bende runner dikip bir yandanda dizi izliuorum dur dedim birde kk ya bakayim :)

Sagol canim ins oyle olur :) dunde guzel.gecmis bu araca ih ne guzel :))

Sagol canim eminonunden hasircilarin o taraftan aldim ama tavsiye eden kiz semtlerde bulunan milyoncu tarzi yerden almis. Istersen kizlar bana havlu gibi.vileda ucu tavsiye etti onuda dene nasilsa viledan varmis oda 3 tl falanmis. Ama mop alacaksanda ben sevdim simdiden bakalim gorcez bi kac kullanimda :)

Ig de ayarlarida kullaniyorum tabi o kadar aydinlik degil yoksa

Günaydın kızlar :))
Gunaydin canim hosgeldin

Hosbulduk Canm napiyosn :))

Aynen ya çok gelmesn geçen sene 3 ayda bin TL odedk heralde zaten aralığın sonuna doğru gelmişti doğalgaz
Çok fazla geliyor insana ya bakalım buradan haberleşiriz biz ne zaman geçeceğiz acaba ısınmaya
Valla bende çok çektim kaçıncı oldu artık çıkıyosan çık diyorum Neyseki bugün daha iyiyim ağrım yok fazla

Kulağına boğazına falan vuruyor en kötüsüİnşallah çıkıyordur da rahatlıyorsundur

Çok fazla geliyor insana ya bakalım buradan haberleşiriz biz ne zaman geçeceğiz acaba ısınmaya

Kulağına boğazına falan vuruyor en kötüsüİnşallah çıkıyordur da rahatlıyorsundur

Çıkıyor kuzum ama pek bi nazlanarak çıkıyor

Düzleştiricim aslında şekillendirici maşa yapıldığınıda biliyorum ama ben beceremedim ayrı olarak maşa alacağım
Ben onlari sevmyorm ya o duzlestriciler benm sacimi duzlestrmyo evde iki tane duzlestiricim var biri kalin biri ince masayida ayrı almstm smdi bide kalın masa istyrm aslında

Ben onlari sevmyorm ya o duzlestriciler benm sacimi duzlestrmyo evde iki tane duzlestiricim var biri kalin biri ince masayida ayrı almstm smdi bide kalın masa istyrm aslında
25 cm iyi oluyor canım bende orta kalınlıkta alacağım inceleriyle düğün saçı gibi oluyor saçım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…