- 30 Ocak 2015
- 19.903
- 28.933
- 798
- 29
inceyle yapyrm ben sıkı sarınca dügün sacı gibi oluyo25 cm iyi oluyor canım bende orta kalınlıkta alacağım inceleriyle düğün saçı gibi oluyor saçım
Bende şu şekillendirimi öyle kullanacağım önce düzleştirip sonra sarıcam bakalım olacak mı öyleinceyle yapyrm ben sıkı sarınca dügün sacı gibi oluyoben önce düzlestiriyorm sonra masa yapyrm hafif oluyo güzl duruyo öyle
daha güzel bide daha uzun gösteriyo genelde masa yapnca kısacık kalır ya sacBende şu şekillendirimi öyle kullanacağım önce düzleştirip sonra sarıcam bakalım olacak mı öyle
Bende sevmiyorum çok yapılı oluyor ve saçımı kafama yapıştırıyorlar resmendaha güzel bide daha uzun gösteriyo genelde masa yapnca kısacık kalır ya sacben kuaförün yaptgı sacı sevemyrm nikahta felan hep kendm yaptm elmden gelse dügündede yyapardm
istemede kuaföre gttm 2 kere yaptrdm begenmedgm icin yine begenmedm artk parayı verdm cıktm eve geldm resmen duvak tak dügüne git öyleydi evde bozdm kendm yaptm esmde cok begenmsti güzel olms iste nye begenmedn dedi ben yaptm bunu ondan gzel oldu dedm bende dügündede dıs cekmde felan cok gzeldi sacım ama düğün salonunda düsmüstü avatara koyuyum hatta sonra kaldırırım :)Bende sevmiyorum çok yapılı oluyor ve saçımı kafama yapıştırıyorlar resmenBen özellikle kaynıma yaptırdım abartmaması gerektiğini bildiği için seçtiğim modeller de çok sadeydi sağolsun isteme,nişan,kına,düğün hepsinde tam istediğim gibi oldu herşey
Tamam canım ekle bakalım bekliyorumistemede kuaföre gttm 2 kere yaptrdm begenmedgm icin yine begenmedm artk parayı verdm cıktm eve geldm resmen duvak tak dügüne git öyleydi evde bozdm kendm yaptm esmde cok begenmsti güzel olms iste nye begenmedn dedi ben yaptm bunu ondan gzel oldu dedm bende dügündede dıs cekmde felan cok gzeldi sacım ama düğün salonunda düsmüstü avatara koyuyum hatta sonra kaldırırım :)
ozelden gönderiyiim canım boyutu büyük oldugu iciin kabl etmyo :)Tamam canım ekle bakalım bekliyorumBenim sade olmuştu abartılı saçlara hiç gelemedim zaten istersen özelden gönderebilirsin bende kendimi gönderirim
Tamam canım bakıyorumozelden gönderiyiim canım boyutu büyük oldugu iciin kabl etmyo :)
MutluBulut_ canım nerde ne aldın?Ben vikeda aldım geçen hafta ama pek iyi değil gibi
PembeLokum @duman91 kızlar avukat mısınız siz
@nazarboncugu05 geçmiş olsun canım
Kızlaaaar hepinize günaydın
Canm napysn ne zamandır konsmyrz senle :))Selam canim ben stajyer avukatim
Noldu canmdisciler calismiyodu,yarina kadar Ya sabiir
nasil sabredicem.bilmem
Noldu canm
Bu 20likler başa bela :)) benimki arada bi agriyo gecyo smdlkbenim 20lik airi agrimaya basladi canim ya
Gecen disci bisi surmustu, yine surdurecektim ama yasadigim yerdekiler calismiyodu, 3ude kapali, digerlerini kontrol.edemedim artik
Canm napysn ne zamandır konsmyrz senle :))
Bende evdeyim aynı Canm :))Napiyim canim iş güç bu aralar yogun sen napıyorsun :)
Belki daha cikmaz kuzum hemen yapip moralini bozma keske bir kac gun gecmeden yapmasaydin :)he olmadi oteki aya devam sikma canini9 ekim bat tarihim gebelik testi yine negatif ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?