2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bende şu şekillendirimi öyle kullanacağım önce düzleştirip sonra sarıcam bakalım olacak mı öyle
daha güzel bide daha uzun gösteriyo genelde masa yapnca kısacık kalır ya sac ben kuaförün yaptgı sacı sevemyrm nikahta felan hep kendm yaptm elmden gelse dügündede yyapardm

daha güzel bide daha uzun gösteriyo genelde masa yapnca kısacık kalır ya sac ben kuaförün yaptgı sacı sevemyrm nikahta felan hep kendm yaptm elmden gelse dügündede yyapardm
Bende sevmiyorum çok yapılı oluyor ve saçımı kafama yapıştırıyorlar resmen Ben özellikle kaynıma yaptırdım abartmaması gerektiğini bildiği için seçtiğim modeller de çok sadeydi sağolsun isteme,nişan,kına,düğün hepsinde tam istediğim gibi oldu herşey

istemede kuaföre gttm 2 kere yaptrdm begenmedgm icin yine begenmedm artk parayı verdm cıktm eve geldm resmen duvak tak dügüne git öyleydi evde bozdm kendm yaptm esmde cok begenmsti güzel olms iste nye begenmedn dedi ben yaptm bunu ondan gzel oldu dedm bende dügündede dıs cekmde felan cok gzeldi sacım ama düğün salonunda düsmüstü avatara koyuyum hatta sonra kaldırırım :)

Tamam canım ekle bakalım bekliyorum Benim sade olmuştu abartılı saçlara hiç gelemedim zatenistersen özelden gönderebilirsin bende kendimi gönderirim

disciler calismiyodu,yarina kadar Ya sabiir
nasil sabredicem.bilmem

benim 20lik airi agrimaya basladi canim ya
Gecen disci bisi surmustu, yine surdurecektim ama yasadigim yerdekiler calismiyodu, 3ude kapali, digerlerini kontrol.edemedim artik
Bu 20likler başa bela :)) benimki arada bi agriyo gecyo smdlk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…