2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Günaydın canlarımmm..

Oyyy nasıl özlemişim sizlerii, açınca kk nü nereye kime ne yazacagımı sasırdım, ortaya öyle bi selam atayım dedim öncelikle :)))

Günaydın canlarımmm..

Oyyy nasıl özlemişim sizlerii, açınca kk nü nereye kime ne yazacagımı sasırdım, ortaya öyle bi selam atayım dedim öncelikle :)))
Ahh canım benim hoşgeldin...
Bizde seni özlemişiz... Nasılsın baya baya toparlanmışsındır değil mi? Almina Elif nasıl o da büyümüştür... Neler yapıyorsun anlatsana... Anlatacağın ne çok şey vardır tabi müsaitsen :)))

İyi yapmışsın canım gel arada böyle merak ediyoruzBiz iyiyiz aynıyız sen nasılsın nasıl gidiyor herşey
Her zaman dediğim gibi pc olmadıkça cok sıkıntılı, o yüzden fırsatını kolluyorum.. Cumartesi anneme gelmiştik minnoşumla, yarın dönücez evimize.Bir bucuk aylık olduk :) Bu zamana kadar hep annem kardeşim yanımdaydı evde. Dönüşte ilk kez gündüz birlikte kalıcaz Alminamla :)) Son birkaç gündür akşamları gaz sıkıntıları başladı, onun dışında bir sıkıntımız yokşükür :)

Oyyyyy hoşbuldum kuzumm :)
Çok şükür iyiyim artık. Tersten oldu ismi Elif Almina o da iyi canım :) Bir bucuk aylık oldu, büyümez miii.Ben cok farketmemişim geçen ilk dogdugu zamandaki fotolara baktım nasıl farketmiş yaa :)
Bu arada ben sana neden özel mesaj atamıyorum.
Peki sen nasılsın?Kızımın adaşı Elif kuzum nasıl? :))

Maşallah kuzum mecburen 1-2 aydan sonra anneyle babayla başbaşa kalıyor sağlığı iyi olsun halledersiniz siz İsmi de harika ya Gaz sıkıntısı genelde bebeklerde olan şey canım 1-2 aya kadar düzene giriyor ama sanırım

Sağol canım. :)
Hallederz Allah ın izniyle.Zaten cogu ben ilgileniyorum.Annem ve özellikle kardeşimin destegı buyuk ama basbasa kaldı mı derdınden anlayacak kıvama geldim yine de :)
Hı hı evet canım aynen 3 aydan sonra pek birşey kalmıyormuş

Ayyy pardon canım :))) hani Elif sonradan eklendi yaa bende o yüzden sonuna ekledim MaşAllah ona... günler ne çabuk geçiyor yaaa ,
Canım ben sana özel mesaj attım belki cevaplayabilirsin bilemiyorum ki neden atamadığını
Çok şükür iyiyiz canım benim... Ahh adaş oldular değil mi, o da çok şükür iyi gittikçe büyüyoruz, tutkku dan sonra sıra bendeeeee
Ama çok güzelmiş Rabbim isteyen herkese taddırsın bu duyguyu...

selam.kizlar
kendi doktoruma gittim bugun, doktordan once ebeler falan var tansiyon falan olcuyolar.
4-5 tanesi usustu basima,agrin varmi diye sormaya basladilar. dedim noluyoruz.
bebek iri demeye basladilar,halbuki tam normal kilosunda.
tarihini sasirmayasan diye sordular hep.
belki eerken doguracam ondan iri illa tarihinde gelecek diye bisimi var.
doktorumda aslinda karnina bakinca evet iri ama ultrasonda bakalim doguma yakin oyle karar veririz sezeryanmi.normalmi dedi.
cok sinirim bozuldu.
kuzenim 3850 dogurdu normal dogum hemde,anlam.veremiyorum hersey normalken kilosu bile.normalken sezeryan demesini.

Canım dur bakalım sinirlerin hemen bozulmasın...
Sanırım doktorun normal doğum taraftarıydı değil mi? O yüzden boşver ebeleri sen...
Tamam karnın baya büyümüş olabilir ama demek ki iç karnın dar ki o kadar büyük görünüyor... Benimde öyle olacak muhtemelen... Çünkü şimdiden basket topu gibiyim
Haziranda eşimin akrabası normal doğum yaptı, 4,150 gram... İşin kolayına kaçıyor ebeler beklemek istemiyorlar... Sonuçta sancın başladığı andan itibaren baya bekleniyor... Sen onlara bakma canım.. Doktorundan memnunsan yola devam...

Canm genelde 4 kiloya yakın olunca sezeryan yapyolar benm arkadasmda 3750yle normal dogm yaptı ama çok zor oldu diyo.kilolu olduğu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…