- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ne güzel canım bir çok durumu aşmışsın zaten sonrası kolay inşallahSağol canım. :)
Hallederz Allah ın izniyle.Zaten cogu ben ilgileniyorum.Annem ve özellikle kardeşimin destegı buyuk ama basbasa kaldı mı derdınden anlayacak kıvama geldim yine de :)
Hı hı evet canım aynen 3 aydan sonra pek birşey kalmıyormuş
Günaydın canım :))Gunaydin kizlar
Sağol canım. :)
Hallederz Allah ın izniyle.Zaten cogu ben ilgileniyorum.Annem ve özellikle kardeşimin destegı buyuk ama basbasa kaldı mı derdınden anlayacak kıvama geldim yine de :)
Hı hı evet canım aynen 3 aydan sonra pek birşey kalmıyormuş
İyiyim çok şükür kuzum Cuma bugün keyifliyim
Hoşgeldin :)Her zaman dediğim gibi pc olmadıkça cok sıkıntılı, o yüzden fırsatını kolluyorum.. Cumartesi anneme gelmiştik minnoşumla, yarın dönücez evimize.Bir bucuk aylık olduk :) Bu zamana kadar hep annem kardeşim yanımdaydı evde. Dönüşte ilk kez gündüz birlikte kalıcaz Alminamla :)) Son birkaç gündür akşamları gaz sıkıntıları başladı, onun dışında bir sıkıntımız yokşükür :)
Anladm Canm inşallah normal doğum yaparsn şuan kaç kilo bebisduman91
ilknurrr22
sorun orda gecen gittigim doktor baskaydi,hep kendi doktoruma gitmeyeyim baska fikirler alayim diye baskasina fitmistim.
o israrla normal dedi,kilosu normal dedi.
ama bugun benim doktora gittim karar verixez sezeryanmi normalmi, disardan iri dedi.
hemoglobinimde dusuktu, masallah baya yukselmis.normale donmus, dedik tahlil yapalim hani normalse icmeyeyim haplari.
ic deyip durdu,esim israr etti tahlil iitiyoruz diye iyikide yaptik,icmeye devam etseydim normal siniri gececekti belki.
cok iyi doktor aslinda ama bu rahatligi bizi deli.ediyor.
Aynen canımm dört gözle bekliyorum evimi de özledim valla :)) Azıcık sakinlik aramaya başladım :) Allah ınizniyle bir sıkıntı olmazsa nisana kadar evdeyım inşallah.Ev hanımlıgının tadını cıkarayım biraz.yerim ben sizi masallah kuzum buyudunuz, zoru atlattiniz sayilir
becerirsin sen, sIkma.canini, evde nekadar insan okadar bas aagrisi sanki :)
azcik basbasa olmanin tadini cikartirsiniz :)
gaz problemi nehirin dedigi gibi3 3 bilemedin 4 aylikkn gecer canim nasipse, biraz zorlaniyor minnaklar ama insallah en agrisiz sekilde atlatir prensesin.
ozlendin hakkaten ya
Canım iki ayrı doktora gitmek de bu yüzden biraz sıkıntılı... Bende o yüzden sıkıntı yaşıyorum...duman91
ilknurrr22
sorun orda gecen gittigim doktor baskaydi,hep kendi doktoruma gitmeyeyim baska fikirler alayim diye baskasina fitmistim.
o israrla normal dedi,kilosu normal dedi.
ama bugun benim doktora gittim karar verixez sezeryanmi normalmi, disardan iri dedi.
hemoglobinimde dusuktu, masallah baya yukselmis.normale donmus, dedik tahlil yapalim hani normalse icmeyeyim haplari.
ic deyip durdu,esim israr etti tahlil iitiyoruz diye iyikide yaptik,icmeye devam etseydim normal siniri gececekti belki.
cok iyi doktor aslinda ama bu rahatligi bizi deli.ediyor.
Hoşbuldum canım.Sen nasılsın??Hoşgeldin :)
Yarın çalışmıyorsun dimi
Aynen kuzum bende öyleyim
Bende daha yeni burdaym ondan htrlayamssndr canım :)Hoşbuldum canım.Sen nasılsın??
Yaaa nolur kusuruma bakma, bayagıdır girmeyince anımsayamadım.İsmini hatırlıyrum ama genel olarak hakkında bilgileri unutmusum
Ne kadar oldu peki? Çünkü arada bakınıp yazamadıgım zamanlarda sanki adını görmüş gibiyim deBende daha yeni burdaym ondan htrlayamssndr canım :)
1 ayı geçti heralde canimNe kadar oldu peki? Çünkü arada bakınıp yazamadıgım zamanlarda sanki adını görmüş gibiyim de
Normal gayet yine arkadasmdan ornek vercem 37. Haftada dogm yaptı oda 2900ilknurrr22 2700du canim hafta basi.
nettede normal kilo.bu,diger doktorun dedigi.normal kiloda bu.
ne diye korkuturlar insani anlamiyorum, illa hemen kesecekler
duman91 insallah hepimiz normal dogururuz canim
Ladypurple az degil canim 1,5 ay
insan iyice yorulur
biz buna sukur kuzum hersey hazir pasayi bekliyoruz.
heyecan dorukta
Malesef ki çalışıyorum kuzum. Birimden 2 kişi işten ayrıldıYarın çalışmıyorsun dimi
Hoşgeldin canımSlm kızlar
Sürekli mi geliyorsun kuzum artık kötü olmuş ya tam da yeni evlendinMalesef ki çalışıyorum kuzum. Birimden 2 kişi işten ayrıldı
Yok kuzum sürekli değil. 1 hafta çalışıyorum diğer hafta izinliyim, sonraki hafta bi daha çalışıyorum. 2 kişiyiz yaniHoşgeldin canım
Sürekli mi geliyorsun kuzum artık kötü olmuş ya tam da yeni evlendinEşimde 3e kadar çalışıyordu geri aldılar 1e kadar çalışıyor beraber gitmiş oluyoruz eve böylelikle daha güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?