- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
O zaman iyi canım en azından 1 haftan varYok kuzum sürekli değil. 1 hafta çalışıyorum diğer hafta izinliyim, sonraki hafta bi daha çalışıyorum. 2 kişiyiz yaniŞimdilik böyle bakalım
Hoşgeldin canım
Görüşlerin için teşekkür ederim canım blogum yok sadece KK da takılıyorumNehir çok iyi yorum yazıyosun blogun falan varsa takip etmek isterim.
Görüşlerin için teşekkür ederim canım blogum yok sadece KK da takılıyorum
İyiyim çok şükür canım haftayı bitirdik eve gitmeyi bekliyoruz artık sen nasılsınTamam canım :)Eee nasılsın ne var ne yok
Evet kuzum o bile yeterO zaman iyi canım en azından 1 haftan var
Biz ne yapalım her cumartesi 1Evet kuzum o bile yeter
Ben çalışıyorum dahaİyiyim çok şükür canım haftayı bitirdik eve gitmeyi bekliyoruz artık sen nasılsın
Hoşgeldin yeni gelinselamlar bende 19.03.2015 geliniyim...
hoşbuldummm :)Ben çalışıyorum daha.pazar günü temizlik yapcamda duş kabinini bulaşık parlatıcısıyla siliyolarmış hiç duymamıştım denesem mi ?
Hoşgeldin yeni gelin
hoşbuldummm :)
ii güzel.. sizin?Nasıl gidiyor evlilik :)
Bu topigin en problemli üyesiyim sanırım ev yemek temizlik maddiyat hariç çok güzel :)ii güzel.. sizin?
Bence bununla dene canım bende çok şikayetçiydim dur atayım sana resmini annem gidip aldı getirdi bir dene dedi süngerin sert kısmıyla aşırı bastırmadan bunu sıkıp ovdum sonra duruladım hatta kurulamadım bile şuanda hiç leke tutmuyorlar kireçlenme falan yokBen çalışıyorum daha.pazar günü temizlik yapcamda duş kabinini bulaşık parlatıcısıyla siliyolarmış hiç duymamıştım denesem mi ?
Hoşgeldin yeni gelin
Ben genelde konuşurum sayıklarım ama o çok sessiz dişlerini arada oynatıp fena ses çıkartır amaKızlar Eşiniz gece uykusunda konuştuğu oluyo mu benimki baya konusuyoda hatta bana biseyler söylüyo sabah soruyorum hatirlamiyo dunde baya sınırlı sınırlı konusuyodu korktum valla
Sayiklamak farklı ya mesela bu bana askm felan diyo cevap veryorm bende uyank sanyrm konuşuyo opuyo sabah söylüyorum ben öyle bisey yapmadm ki diyoBen genelde konuşurum sayıklarım ama o çok sessiz dişlerini arada oynatıp fena ses çıkartır ama
Aynen ya çok komik oluyoKızlar Eşiniz gece uykusunda konuştuğu oluyo mu benimki baya konusuyoda hatta bana biseyler söylüyo sabah soruyorum hatirlamiyo dunde baya sınırlı sınırlı konusuyodu korktum valla
Bence bununla dene canım bende çok şikayetçiydim dur atayım sana resmini annem gidip aldı getirdi bir dene dedi süngerin sert kısmıyla aşırı bastırmadan bunu sıkıp ovdum sonra duruladım hatta kurulamadım bile şuanda hiç leke tutmuyorlar kireçlenme falan yokBu olması gerek eve gittiğimde yine bakar onaylarım canım kireç sökücü gibi bir şeyde olabilir
Eki Görüntüle 1651896
Genelde yorgani ben cekms oluyorm ama konuşması uykudan uyandryo artk bende onu dnlyrm napiyimAynen ya çok komik oluyoBide yorganla ugraşmasa çok iyi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?