2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

selamlar bende 19.03.2015 geliniyim...

Kızlar Eşiniz gece uykusunda konuştuğu oluyo mu benimki baya konusuyoda hatta bana biseyler söylüyo sabah soruyorum hatirlamiyo dunde baya sınırlı sınırlı konusuyodu korktum valla

Ben çalışıyorum daha .pazar günü temizlik yapcamda duş kabinini bulaşık parlatıcısıyla siliyolarmış hiç duymamıştım denesem mi ?

Hoşgeldin yeni gelin
Bence bununla dene canım bende çok şikayetçiydim dur atayım sana resmini annem gidip aldı getirdi bir dene dedi süngerin sert kısmıyla aşırı bastırmadan bunu sıkıp ovdum sonra duruladım hatta kurulamadım bile şuanda hiç leke tutmuyorlar kireçlenme falan yokBu olması gerek eve gittiğimde yine bakar onaylarım canım kireç sökücü gibi bir şeyde olabilir

Kızlar Eşiniz gece uykusunda konuştuğu oluyo mu benimki baya konusuyoda hatta bana biseyler söylüyo sabah soruyorum hatirlamiyo dunde baya sınırlı sınırlı konusuyodu korktum valla
Ben genelde konuşurum sayıklarım ama o çok sessiz dişlerini arada oynatıp fena ses çıkartır ama

Ben genelde konuşurum sayıklarım ama o çok sessiz dişlerini arada oynatıp fena ses çıkartır ama
Sayiklamak farklı ya mesela bu bana askm felan diyo cevap veryorm bende uyank sanyrm konuşuyo opuyo sabah söylüyorum ben öyle bisey yapmadm ki diyo

Aynen ya çok komik oluyo Bide yorganla ugraşmasa çok iyi olcak

Bu beyaz olanından var ama maviden almadım canım tamam denerim cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…